PDA

Επιστροφή στο Forum : Τα δημιουργήματα μας!

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

des
18-11-06, 00:26
Καλή ξεκούραση Παντελή
Και νόμιζα πως μόνο έγω ζωγραφίζω κουνέλια!!!!!
Όσο για τα παιδιά.... ότι δίνεις παίρνεις

roula
18-11-06, 00:52
des,τώρα τι να πω? καλημέρα, καλησπέρα χαίρομαι που δεν ξανυχτάω μόνη μου.
πως πάνε τα γύψινά σου?αυτός ο παντελής μας έχει τρελάνει με αυτά τα κηροπύγια, αλλά έχω κι εγώ πρόβλημα με τη σελίδα του e-shop και δεν μπορώ να δω αν τα έχει προσθέσει για να ταραγγείλω.άντε καληνύχτα ;)

pantelis51
18-11-06, 11:31
Τα κηροπήγια ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ στο e-shop, μπορείτε να τα παραγγείλετε κανονικά. Το τεχνικό πρόβλημα είναι πως δεν εμφανίζονται οι φωτογραφίες για να καταλάβετε τι είναι τι.

Θα δοκιμάσω κάτι ελπίζωντας πως θα λύσει το πρόβλημα. Να ξέρετε πως παλεύω να κάνω όσο γρηγορότερα μπορώ.

ΜΑΙΡΗ
18-11-06, 13:53
Το ρολόι που λέγαμε.....

ELGA
18-11-06, 16:04
Σας ευχαριστώ. Σας στέλνω μέρικα ακόμα.
δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο όταν έχω κάτι άλλο έτοιμο θα σας το στείλω

ELGA
18-11-06, 16:11
;D ;D

ELGA
18-11-06, 16:13
;D

ELGA
18-11-06, 16:14
;D

ELGA
18-11-06, 16:28
συγνώμη για το μεγάλο μέγεθος της εικόνας ( να άξιζε κιόλας?)
Να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν μπορούμε να στείλουμε πάνω από μια φωτογραφία στη gallery?
Προσπάθησα να τις στείλω εκεί αλλά είναι μία φωτογραφια κάθε φόρα και βαρέθηκα

roula
18-11-06, 17:22
καλησπέρα παιδιά,
ELGA, είναι πολύ ωραία τα αγγελάκια σου, αν και το ένα δεν φαίνεται πολύ καθαρά. αυτά τα παλιά ξύλα που τα βρίσκεις?
Μαίρη, τα ρολόι είναι καλούπι από γύψο? και το μηχανισμό ρολογιού πως τον βάζεις?
καλά παιδιά, σήμερα έπεσε στα χέρια μου ένας κατάλογος της κνορ με καλούπια.
μιλάμε έχω πάθει κάτι σαν υστερία :o :o θέλω να τα αγοράσω όλα.προς το παρόν πήρα τη μαντόνα που είχε φτιάξει η Des ;D και ανυπομονώ να φτιάξω μία.
Παντελή, είδα μέσα στον κατάλογο διάφορα κρεμάσματα τα οποία με ενδιαφέρουν(εκτός από τα αυτοκόλλητα). υπάρχουν στο e-shop?

pantelis51
18-11-06, 17:35
Πρέπει να υπάρχουνε. Λες αυτά που τα βουτάς πριν πήξει ο γύψος.

Κοίτα Ρούλα μου. Εγώ έχω και τους 3 καταλόγους της Knorr Prandell (οι 2 κυκλοφορούνε μόνο στο εξωτερικό)
οπότε φαντάσου τη δική μου υστερία! Βέβαια και τα 250 περίπου καλούπια που έχω βάλει στο e-shop δεν είναι και λίγα...

Να αγοράζεις με προσοχή και όχι απλώς επειδή είδες κάτι και σ' άρεσε. Να εκμεταλεύεσαι όσο περισσότερο μπορείς τα καλούπια σου.
Πχ. κάποια σχεδιάκια μπορείς να τα κάνεις Χριστουγεννιάτικα στολίδια για δέντρο ή να τα βάλεις σε κάποια σύνθεση όπως πχ. της Elgas
που έβαλε τα αγγελάκια σε στεφάνι.

Η Μαίρη δεν έχει σχέση με γύψο. Πρέπει να είναι γυαλί.

Elga πολύ ωραίες οι δημιουργίες σου! Να μη βαρεθείς, να τις βάλεις όλες στο gallery! Ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να προκύψει... ;-)

des
19-11-06, 09:29
Σας στέλνω μερικά χριστουγεννιάτικα

des
19-11-06, 09:32
;D ;D

des
19-11-06, 09:34
;D

des
19-11-06, 09:37
;D

des
19-11-06, 09:50
;D

des
19-11-06, 09:52
;D

des
19-11-06, 09:53
και κάτι άσχετο :-\

des
19-11-06, 10:11
Θα ήθελα να σας κάνω μια διευκρίνηση, ίσως παρατηρήσατε ότι αρκετά από αυτά που σας έχω στείλει μοιάζουν με της ELGA, όπως επίσης και ότι δεν έχω σχολιάσει τα έργα της. Αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε φίλες και μοιραζόμαστε τα καλούπια και τις ιδέες.
Και αν θέλετε κάποια διευκρίνηση για τα έργα της θα σας απαντήσω εγώ γιατί είναι λίγο τσακωμένη με το πληκτρολόγιο

Valeria
19-11-06, 10:17
Des,είναι όλα υπέροχα!Γεια στα χέρια σου!!
:o :o :o :o :D :D :D :D

Και της ELGA είναι φοβερά!! :o :o :D :D

Το τριαντάφυλλο είναι γύψινο; ???

ELGA
19-11-06, 10:43
Τα τριαντάφυλλα είναι γύφινα και οχι τα αγγελάκια
οσο για τα ξύλα (στα σκουπίδια σε εξοχές σε γκρεμισμένμα σπιτια στης άκρες τον δρόμων)
Για να μην με κακολογούν μερικές

des
19-11-06, 11:48
Μπράβο ELGA εγώ είπα να βοηθήσω :'(

nektaria
19-11-06, 13:05
DES ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ... >:( :( :-[

pantelis51
19-11-06, 13:13
Γιατί Νεκταρία δε μπορείς να δεις τις φωτογραφίες της;

des
19-11-06, 16:58
valeria σε ευχαριστώ πολύ Παντελή γιατί δεν είπες τίποτα? και τα καλά δεχούμενα και τα κακά δεχούμενα :'(

pantelis51
19-11-06, 17:12
Sorry des που δεν το έκανα πριν αλλά έχω πρόβλημα με τον internet provider και το να στείλω μήνυμα είναι μια φριχτή διαδικασία.

Θα τα ξαναδω και θα σου γράψω.

Παιδιά τώρα που διορθώθηκε το πρόβλημα με τις φωτογραφίες στο e-shop πως σας φαίνεται;;; Σας άρεσε έτσι όπως το έφτιαξα; Τα προιόντα;

roula
19-11-06, 17:22
Des, μας τρέλανες πάλι με τις κατασκευές σου,είναι όλα υπέροχα :o :o :o
μπράβο σου.μου άρεσε περισσότερο το στεφανάκι με τα αγγελάκια , καθώς και το κάδρο με τα αγγελάκια.μπορώ, σε παρακαλώ, να φτιάξω κι εγώ ένα στεφανάκι για το σπίτι μου, σαν το δικό σου? μου επιτρέπεις να σου κλέψω την ιδέα? έχεις το λόγο μου πως δεν θα το παρουσιάσω για δικό μου και σε όσους το δουν σπίτι μου θα λέω πως το αντέγραψα από την Des από την πάτμο. :)
είναι ωραίο που έχεις μια κοπέλα και συνεργάζεσε και που μπορείτε να μοιράζεστε τα καλούπια γιατί το κόστος της αγοράς τους είναι αρκετά υψηλό για να μπορέσεις να κάνεις μια αξιόλογη συλλογή.

roula
19-11-06, 17:35
παντελή, ναι λέω τα κρεμάσματα που βάζεις πρωτού πήξει ο γύψος και συγκεκριμένα είδα κάτι πλαστικά ,πρέπει να είναι, στρογγυλά με οδοντοτή εσοχή.
συγκεκριμένα τα είδα στις τελευταίες σελίδες του καταλόγου. παρατήρησα επίσης ότι με κάτι αλοίφουν τα καλούπια πριν πέσει ο γύψος μέσα.δυστυχώς όμως δεν ξέρω ξένες γλώσσες και δεν μπορώ να διαβάσω τις οδηγίες.μήπως ξέρεις να μου πεις ή δεν ισχύει αυτό που λέω? όσο για το e-shop όσε φορές προσπάθησα να μπω δεν μου άνοιγε όλες τις σελίδες και στο τέλος νευριαζόμουν και έκλεινα τη σελίδα ??? ??? έχω βέβαια να μπω από εχθές βράδυ, δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί τώρα που γράφω το μήνυμα. ;D

pantelis51
19-11-06, 17:39
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει διορθωθεί.

Κοίτα, αν θες μπορείς να αλείψεις τα καλούπια σου με λάδι, βαζελίνη ή λιωμένο βούτυρο ΟΜΩΣ ΔΕΝ στο συνιστώ. Ότι και να βάλεις χαλάει την υφή και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγει λες και έχει πάθει ιλαρά.

pantelis51
19-11-06, 19:46
Des τι υπομονή μπορεί να έχεις για όλα αυτά!

Πρέπει να \'ναι υπέροχο να \'χεις κάποιο δικό σου άνθρωπο που να ασχολείται με το ίδιο hobby και να μοιράζεσαι τα ίδια καλούπια κλπ...

Από όλα αυτά το μάτι μου έπεσε στα αστεράκια και στο κρεμαστό που έχεις φτιάξει.

Το κρεμαστό μπορείς να το πουλήσεις χαλαρά. Ωραίο κομμάτι και εξίζει!

Ξέρεις τι δε μ\' άρεσε τόσο; Τα χρώματα που χρησιμοποιείς για τα πολύχρωμα στολίδια σου. Τώρα δε ξέρω εάν είμαι ο μόνος που έχει
κόλλημα με τα χρώματα (σήμερα φαντάσου πέταξα 3 κηροπήγια επειδή δεν μ\' άρεσαν οι συνδυασμοί χρωμάτων! Και έκανα κάπου 2 ώρες για το καθένα...)
Απλώς δείχνουνε πολύ \"πλαστικά\". Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως δεν είναι ωραία, τη γνώμη μου σου γράφω.

Des πιο είναι το μικρότερο σε αριθμό πινέλο που χρησιμοποιείς; Έχεις νούμερο 0;

pantelis51
19-11-06, 19:47
Επίσης τα λαγουδάκια σου θα γινόντουσαν ωραιότατες παιδικές κρεμάστρες. Τι μέγεθος έχουνε; Μπορείς να κόψεις το σχέδιο σε ξύλο και να δοκιμάσεις (λέμε τώρα)

dexter
19-11-06, 20:31
Προσπαθησα να φτιαξω στο powerpoint βημα βημα τον τροπο κατασκευης μιας τετοιας φιγουρας ομως το αρχειο βγαινει πολυ μεγαλο οποτε ειναι αδυνατον να το στειλω απο εδω.Γι αυτο οποιος ενδιαφερεται μπορει να μου στειλει email για να του το στειλω... ;)

des
19-11-06, 23:18
roula σε ευχαριστώ φτιάξε ότι θες η ELGA το έφτιαξε πρώτη και μετά εγώ άλλωστε γι αυτό πιστεύω ανεβάζουμε τις φωτογραφίες για να δίνουμε και να παίρνουμε ιδέες.
Παντελή το ξύλο δεν το πουλάω με τίποτα, 1 ώρα με καίκι σε μια παραλία , να τοβρω να το χω 3 μήνες να σκέφτομαι τι θα μπορούσς να το κάνω και τώρα που το φτιαξα μου αρέσει το αποτέλεσμα. Πώς το πουλάς αυτό?
Για τα χρώματα το έχουμε ξανασυζητήσει, είπαμε σε λίγο θα ανανεωθούμε με καλύτερα προιόντα. Από την άλλη όταν έχω πολλά πράγματα να φτιάξω κουράζομαι και μπλοκάρω και όντως τις περισσότερες φορές δεν έχω καλό αποτέλεσμα. Δεν πετάω τίποτα όμως , τόσο κόπο για πέταμα?.......
Χρησιμοποιώ πινέλο 0, το πρόβλημα όμως είναι ότι εδώ δεν βρίσκω την ποιότητα που θέλω και με παραγγελία είναι λίγο δύσκολο αν δεν το δεις δεν το πιάσεις....
Και σε ευχαριστώ που λες ανοιχτά τη γνώμη σου γιατί έτσι μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη :D

ΜΑΙΡΗ
20-11-06, 09:39
Καλημέρα στα παιδιά.
Δεν έχω καμία σχέση με γύψο!!!! Με το Νίκο έχω σχέση!!!! ;D :D
Ο οποίος είναι φανατικός αλφαροεμάκιας και για να τον ευχαριστήσω του έκανα αυτό.Αν προσέξεις το ρολόι θα δείς ότι έχει μια τρυπούλα στη μέση για να βγούν οι μηχανισμοί, και πίσω έχει θέση για να μπει το κουτί του μηχανισμού και αυτό που βλέπεται είναι ξύλο!

pantelis51
20-11-06, 09:57
Βρε Des προς θεού, δεν είπα να τα πετάξεις!!!

Οτιδήποτε θες να πουλήσεις πηγαίνεις σε μια gallery και το συζητάς.

Στο παρελθόν μου λέγανε "καλά πινέλα έχει το Art&Hobby" και τους κοιτούσα με μισό μάτι που λένε. Αργότερα όμως το εξακρίβωσα. Έχω ένα πινέλο νάιλον που έχει περάσει τα απίστευτα!! Τι ατλακόλ, χρυσόσκονες, βερνίκια, έχει περάσει τα πάντα όμως κάθε φορά που το "χτυπάω" επανέρχεται στο αρχικό του σχήμα!

Να σου πω την αλήθεια ψάχνω κι εγώ ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ πινέλο 0. Μου τη δίνει όταν λυγίζει και καταστρέφει το αποτέλεσμα.

des
20-11-06, 10:56
Α! Μπράβο κι εγώ ψάχνω ένα πολύ λεπτό, μαλακό, να μην μαδάει, να είναι σταθερό. Ζητάω πολλά?
Ωραία ιδέα θα ήτανε ένα πινέλο που να ζωγραφιζει μόνο του :P

des
20-11-06, 10:59
Λοιπόν σας στέλνω και μία αποτυχία.
Τη νύχτα ήθελα να φτιάξω αλλά τελικά........ μαύρη είν η νύχτα στα βουνά
Αλλιώς το φανταζόμουνα αλλιώς το βγαλα :'( :'( :'( :'( :'(

nektaria
20-11-06, 11:53
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΣΥ DES ΑΠΟΤΥΧΙΑ? ΤΙ ΕΧΕΙ?
ΠΑΝΤΕΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ,ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 35 ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΗΣ DES..

des
20-11-06, 12:07
Και τι δεν έχει............
Η άμμος πολύ μαύρη, το φεγγάρι καμμία σχέση με τα έντομα δίπλα του. Αν πεις για τα χρώματα των εντόμων καμμία σχέση μεταξύ τους
Τέλος πάντων, θέλω να φτιάξω και τη μέρα ελπίζω να τα καταφέρω

ΜΑΙΡΗ
20-11-06, 12:50
Και τι δεν έχει............
Η άμμος πολύ μαύρη, το φεγγάρι καμμία σχέση με τα έντομα δίπλα του. Αν πεις για τα χρώματα των εντόμων καμμία σχέση μεταξύ τους
Τέλος πάντων, θέλω να φτιάξω και τη μέρα ελπίζω να τα καταφέρω

Να πω κάτι χωρίς φόβο παρεξηγήσεως;;;;
Λοιπόν δεν μου άρεσε καθόλου και να σου πω τι μου φαινόταν παράξενο;;; ;D :D
Εντάξει έχει κουνούπια η νύχτα αλλά τόσο μεγάλα και πολυχρωμα;;;; ;D :D ;D
Επειδή όμως εχει και πολλά καλά στοιχεία θέλω να σου πω ότι αν αφαιρέσεις λίγο τα μεγάλα έντομα και βάλεις κάτι άλλο θα είναι τέλειο!

Valeria
20-11-06, 13:16
Des,δεν είναι και άσχημο... ;)

Άμα εβγαζες τις πεταλούδες -ή τουλαχιστον αφηνες μόνο καμιά σκούρα- και το πολύ κίτρινο έντομο και έκανες τα άλλα σαν πυγολαμπίδες με λίγο κίτρινο και χρυσόσκονη πίσω τους... :-\

roula
20-11-06, 14:40
Des, νομίζω κι εγώ πως τα έντομα χαλάνε λίγο την κατά τα άλλα ωραία εικόνα της νύχτας.εγώ θα προτιμούσα να είχε βάλει αστεράκια διαφόρων μεγεθών καΙ το φεγγάρι μήπως θα ήταν καλύτερο βαμένο χρυσό?
σ΄ευχαριστώ που μου επιτρέπεις να κάνω κι εγώ ένα στεφανάκι σαν το δικό σου.

ELGA
20-11-06, 14:47
Αυτός είναι ο πίνακας ηλεκτρισμού του σπιτιού μου και τον έχει ζωγραφίσει η des
Γιατί δεν δημοσιεύεται τα έργα σας στη gallery?

ELGA
20-11-06, 14:51
Αυτός είναι ο πίνακας ηλεκτρισμού του σπιτιού μου και τον έχει ζωγραφίσει η des
Γιατί δεν δημοσιεύεται τα έργα σας στη gallery?

des
20-11-06, 18:09
Παιδιά ευχαριστώ για τις γνώμες σας.
Ήθελα να φαίνεται το φεγγάρι στο βάθος γι αυτό έβαλα τα μεγαλύτερα έντομα και επειδή έβαλα πολύ χρυσόσκονη είπα να το κάνω ασημένιο. Τέλος πάντων δεν το πειράζω μάλλον χειρότερα θα το κάνω

des
20-11-06, 18:44
Μια φίλη μου προσπαθεί να μπει στη σελίδα και δεν μπορεί της ανοίγει η παλιά σελίδα. μήπως ξέρει κανείς που οφείλεται αυτό?

nektaria
20-11-06, 20:36
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ DES..ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ? ΞΕΠΑΤΙΚΩΣΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Η ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ?? ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!! ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ...

des
20-11-06, 22:41
nektaria προσοχή είπαμε εγώ και το καρμπόν ........ οι καλύτεροι φίλοι, φυσικά το ξεπατίκωσα.
Τα χρώματα όσο και να σου φανούν περίεργο είναι πλαστικά.
Κυκλοφορούν στα χρωματοπωλεία σε συσκευασία των 12. Είναι μικρά βαζάκια λιγότερο του τέταρτου και είναι της VITEX
Ελπίζω να σε κατατόπησα ;D

pantelis51
20-11-06, 23:42
Νεκταρία δεν είναι θέμα website αλλά κάτι πρέπει να συμβαίνει με το μηχάνημα σου. Δοκίμασε να διαγράψεις όλα τα temporary internet files.

Des ο πίνακας σου είναι μια χαρά. Ο επόμενος όμως θα είναι έτσι όπως τον θες εσύ!

des
20-11-06, 23:44
Ποιός ο ήλεκτρικος ή η νύχτα? :-\

pantelis51
21-11-06, 08:36
Ο ηλεκτρικός πίνακας είναι ένα μικρό αριστούργημα. Στον άλλον αναφερόμουνα.

des
21-11-06, 08:44
Ωχ! και για πες τι σου άρεσε? Όλοι όπως και εγώ βρίσκουμε ότι κάτι έχει

Roula14
21-11-06, 08:46
Να και τα δικά μου

Roula14
21-11-06, 08:47
Αχ γιατί βγαίνουν τόσο μεγάλα? Πως μπορώ να τα κάνω πιο μικρά?
Καμια βοήθεια?

des
21-11-06, 08:53
Πρέπει να αλλάξεις την ανάλυση της φωτογραφικής σε 640Χ480. Και μην τα παίρνεις από τόσο κοντά βγαίνουν θολά.
Πάντως είναι πολύ ωραία

Roula14
21-11-06, 09:03
Με το κινητό τα βγάζω...
Για να δούμε τώρα...
Κάτι έκανα..

Roula14
21-11-06, 09:04
Σε ευχαριστώ des!! :)

Roula14
21-11-06, 09:05
Το ανθρωπάκι έχει πάνω το αρχικό μου, το Ρ.
Και ένα φαντασματάκι

Roula14
21-11-06, 09:06
Αυτό πήγαινε για αστεράκι

Roula14
21-11-06, 09:07
Πως σας φαίνονται?
Έιχα φτιάξει και άλλα σχέδια άλλα μου τα παίρνουν!!! :)

des
21-11-06, 09:35
Δεν ξέρω τι θα σου πουν οι άλλοι που ασχολούνται με χάντρες πάντως εμένα μου αρέσουν πολύ.
Δεν το επιχειρώ να ξεκινήσω γιατί όλες οι οδηγίες μου φαίνονται σαν κινέζικα. Αν δεν το δω την ώρα που φτίαχνεται......

nektaria
21-11-06, 09:41
ROULA ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ...!!! ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ???

ΜΑΙΡΗ
21-11-06, 09:42
des ο πίνακας ηλεκτρικού είναι πάρα πολύ ωραίος.
Δεν μας ενδιαφέρει η σχέση σου με το καρμπόν!!! ;D :D

Είναι πολύ καλό! ;)

Roula14
21-11-06, 09:46
Σας ευχαριστώ πολύ!! ;D

Τα κροκοδειλάκια και το ανθρωπάκι τα έφτιαξα από μόνη μου,(δεν είδα κάποιο σχέδιο) για όλα τα άλλα έχω σχέδια. Για όποιο θες πες μου.

Roula14
21-11-06, 09:50
Στο θέμα ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΧΑΝΤΡΕΣ έχω δημοσιέσει κάποια σχέδια. Έχω βέβαια και πολλά άλλα.

Roula14
21-11-06, 13:36
Αυτό είναι μια καρτούλα (ανοίγει) για την γιορτή μιας φίλης μου.
Πως σας φαίνεται?

Roula14
21-11-06, 13:39
Και αυτό το έφτιαξα για το αγόρι μου...

Roula14
21-11-06, 13:41
Sorry, που είναι τεράστια, αλλά τα έχω δώσει και δεν μπορώ να τα πάρω και να τα βγάλω με μικρότερη ανάλυση για να φαίνονται καλύτερα.

des
21-11-06, 14:22
Μαίρη σε ευχαριστώ, για το καρμπόν το λέω γιατί με ρώτησαν και γιατί πολύ θα ήθελα να μπορούσα να σχεδιάσω χωρίς αυτό.
Roula 14 πολύ ωραία η κάρτα σου

sophia
21-11-06, 14:33
Des, έχω μια ερώτηση.Επειδή κι εγώ είμαι κολλητή με το καρμπόν,θέλω να μου πεις αν έχω καταλάβει σωστά. Λοιπόν, βρίσκεις το σχέδιο που σου αρέσει, το τυπώνεις, το ξεπατικώνεις σε ένα ριζόχαρτο και από το ριζόχαρτο το πατάς επάνω στο καρμπόν που έχεις βάλει στην επιφάνεια που θα ζωγραφίσεις; Σωστό ή λάθος;

des
21-11-06, 14:40
Το ριζόχαρτο δεν χρειάζεται παρά μόνον αν το σχέδιό σου έχει χρώμα και σε μπερδεύει στο να βγάλεις το περίγραμμα.
Αν έχεις ένα σχέδιο όπως τα <<πατρόν>> που υπάρχουν στο forum απλά βάζεις το καρμπόν στην επιφάνεια που θέλεις να αποτυπώσεις το σχέδιο από πάνω το σχέδιο και με ένα μολύβι περνάς τις γραμμές.
Μία συμβουλή: όταν αγοράζεις καρμπόν θα το <<σκουπισεις>> μερικές φορές με αποροφητικό χαρτί ή με ένα πανάκι γιατί μπορεί να λερωθεί και η υπόλοιπη επιφάνεια

pantelis51
21-11-06, 15:11
Να προτείνω κι εγώ κάτι; Υπάρχει ένα ειδικό μολύβι - σιδερώτυπο όπου περνάς το σχέδιο σου με αυτό, το σιδερώνεις και μεταφέρεται το σχέδιο!

ELGA
21-11-06, 15:22
;D ;D

ELGA
21-11-06, 15:25
Αυτό είναι με χρωματιστή αμμο

sophia
21-11-06, 15:26
Να προτείνω κι εγώ κάτι; Υπάρχει ένα ειδικό μολύβι - σιδερώτυπο όπου περνάς το σχέδιο σου με αυτό, το σιδερώνεις και μεταφέρεται το σχέδιο!

Παντελή, μπορείς μήπως να μου εξηγήσεις περισσότερο; Εντάξει, περνάω το σχέδιο με το ειδικό μολύβι. Τι ακριβώς όμως σιδερώνω;
Έχω φριχτό πονοκέφαλο και δεν πολυκαταλαβαίνω, μάλλον.

ELGA
21-11-06, 15:30
;D

ELGA
21-11-06, 15:35
Να σας στείλω και κάτι άσχετο? Αυτό είναι ένα παζλ που αποτελείται από 5000 κομάτια και μου πήρε τρεις μήνες να το φτιάξω και 5 μήνες ο τζαμάς για να το βάλει σε κορνίζα.
Δεν έχει σημασία με τα χεράκια μου δεν το έφτιαξα?

roula
21-11-06, 22:54
Roula14 συνονόματη, πολύ ωραία αυτά που έχεις φτιάξει. πιο πολύ μου άρεσε το ανθρωπάκι σου και η κάρτα που έφτιαξες για το αγόρι σου.
ELGA, αυτή η τέχνη με την άμμο με έχει ξετρελάνει,τα μπουκάλια σου είναι τέλεια
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ :o

ΜΑΙΡΗ
22-11-06, 08:59
Είναι πράγματι πολύ ωραία όλα!! :o :o
Το παζλ!!!!! :(
5000!!!! κομμάτια???????? Ούτε με σφαίρες!!!!
Τα μπουκάλια είναι φοβερά Η δεύτερη φωτογραφία
ειδικά πως ακριβώς έχει γίνει;

nektaria
22-11-06, 09:20
ΧΜ...ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ..!! ΑΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ...??? (ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΦΩΤΟ 0022)
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΖΛ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 1000 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 1 ΜΗΝΑ..

ΜΑΙΡΗ
22-11-06, 09:22
ΧΜ...ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ..!! ΑΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ...??? (ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΦΩΤΟ 0022)
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΖΛ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 1000 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 1 ΜΗΝΑ..

Εγώ ένα με ::) ::) ::) 50 κομμάτια της κόρης μου
θα πρέπει να το παίδευα κανα μήνα!!! :P ::)

Roula14
22-11-06, 10:13
Εγώ πάλι έχω μανία με τα παζλ. Το μεγαλύτερο που έχω φτιάξει είναι 3.000 κομμάτια. Τώρα φτιάχνω ενα με 1.000 κομμάτια. Το έχω 2 μέρες και έχω φτιάξει ήδη το μισό. :)

des
22-11-06, 15:03
Σας στέλνω κάτι που μόλις τελείωσα.
Αυτό το ξύλο το προόριζα για δέντρο, αλλά δεν μπορούσα να βάλω ωραία τα κλαδιά και βγήκε αυτό.
Περιμένω σχόλια :-\

des
22-11-06, 15:06
Καλά μην παρεξηγείτε έστειλα το μήνυμα χωρίς την εικόνα
Αιντε, άιντεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

ELGA
22-11-06, 15:36
Σας ευχαριστώ.
Όσο αφορά τα μπουκάλια:
Έπεσε στα χέρια μου κάτι παρόμοιο και προσπάθησα να το αντιγράψω. Βέβαια δεν ήξερα με τι χαρτί είναι φτιαγμένο. Έτσι εγώ κόλλησα αποξηραμένα φύλλα με ατλακόλλα πάνω στα μπουκάλια και στο ένα μπουκάλι κόλλησα από έξω χαρτοπετσέτα με κόλλα χαρτοπετσέτας και στο άλλο ριζόχαρτο με κόλλα χαρτοπετσέτας. τελικά μάλλον το ριζόχαρτο ταιριάζει αλλά θα έπρεπε να προσέξω να μην μένει αέρας ενδιάμεσα και κάνει φούσκα

ΜΑΙΡΗ
23-11-06, 11:05
Οσο για το μπουκάλι elga δεν πρόσεξα καμία φουσκαλίτσα, το βρήκα πολύ πολύ ωραίο. Βέβαια εμένα ότι έχει σχέση με γυαλί και γενικά έχει διαφάνεια με γοητεύει αλλωστε γούστα είναι αυτά.
Des σαν ιδέα είναι φοβερή, θα ήθελα όμως κάτι ακόμα κάτι νιώθω ότι του λείπει, Ξέρεις μου μοιάζει λίγο με έντομο που πετάει, ίσως αν έβαφες καπως το ξύλο.
Τι λές;;

mancy
23-11-06, 14:38
αυτο ειναι ενα δειγμα των κατασκευων μου

roula
23-11-06, 14:49
des,ωραία η κατασκευή σου με το ξύλο, αλλά θα την προτιμούσα χωρίς τα ξύλα που έχεις βάλει για κλαδιά.να έχεις μόνο το μεγάλο κορμό και οι αλυσιδίτσες που κρέμονται τα αγγελάκια να είναι σε διάφορα μήκη. τι λές? ;)

roula
23-11-06, 14:54
nancy, τι ωραία πράγματα είναι αυτά? :o είναι χάντρες ή μου φαίνεται?
εγώ απορώ βρε παιδιά με την υπομονή όλων εσάς που ασχολείστε με χάντρες.

mancy
23-11-06, 14:59
ρουλα ναι ειναι χαντρες συρμα και πετρα. πραγματι χρειαζετε πολυ υπομονη και μερακι για να ασχολιθεις με κατι τετοιο

des
23-11-06, 17:20
Σας ευχαριστώ για τις γνώμες σας.
Το μεγάλο ξύλο είναι βαμμένο, τα μικρά δεν ήθελα να τα βάψω για να μη χαλάσω αυτό που είχαν από τη φύση τους. Επίσης τα κλαδιά δίνουν άλλη διάσταση αν κρεμούσα αλυσιδίτσες έστω και σε διαφορετικά μήκη δεν θα ήταν όπως τώρα. Τα κλαδιά πηγαίνουν μπρος πίσω και τα αγγελάκια είναι σε διαφορετικά μηκη.
Τέλος πάντων σας ευχαριστώ παρα πολύ που μπήκατε στον κόπο να το σχολιάσετε
mancy πολύ ωραίο το δέντρο σου ;D

ΜΑΙΡΗ
24-11-06, 08:36
Δεν μπήκαμε σε κανένα κόπο des, είναι χαρά μας να βλέπουμε αυτά που φτιάχνεις αν εσένα σε γεμίζει και σου αρέσει, η δική μας γνώμη περισσεύει και δεν λαμβάνεται καν υπόψη! ;)

mancy είναι πολύ ωραία τα δεντράκια σου, είναι επίσεις μεγάλα και φουντωτά!
Πρέπει να έχεις πολύ υπομονή όντως!

mancy
24-11-06, 09:22
des ειναι ομορφο και πρωτοτυπο αν θελεις μπορεις να βαλεις λιγο χρυσοσκονη η γκλιτερ για να φωτησεις το ξυλο

des
24-11-06, 09:24
Μαίρη η αλήθεια είναι ότι εμένα μου αρέσει πολύ και αν το δεις από κοντά δεν έχει καμμία σχέση με τη φωτογραφία. Όταν το είδε η ELGA στη φωτογραφία δεν ενθουσιάστηκε τόσο όταν όμως το είδε από κοντά της άρεσε πολύ
Παντελή ακόμα δεν μου ανοίγουν οι φωτογραφίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα

mancy
24-11-06, 09:25
μαιρη μου σε ευχαριστω. εχω στο σπιτι αλλα 2 θα σας δειξω κι εκεινα

des
24-11-06, 09:28
mancy ωραία η ιδέα σου αλλά επειδή θέλω να το κρατήσω για όλο το χρόνο και όχι μόνο για τα χριστούγεννα *θα προτιμήσω να το αφήσω έτσι το πολύ πολύ να του κάνω μερικέ αχνές πινελιές με χρυσό

mancy
24-11-06, 11:48
τα δεντρακια που σας υποσχεθηκα

ΜΑΙΡΗ
24-11-06, 12:15
Είναι πολύ πολύ ωραία! :o :o
Ειδικά το μωβ είναι φανταστικό.
Φαίνεται σαν αληθινό.
Είναι πολύ προσεγμένα και όμορφα.

nektaria
24-11-06, 12:36
ΒΡΕ MANCY ΠΟΣΗ ΠΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ??? ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!! ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ?

mancy
24-11-06, 12:57
σκληρο σιρμα χαλκου 250-280 κομματια. με μια πενσα χωριζω τις ριζες και τις στριβω ομοιομορφα κατοπιν αφου στριψω τον κορμο(χρειαζετε δυναμη και προσοχη στα χερια γιατι γρατζουναει το σιρμα) χωριζω τα μεγαλα κλαδια 4 με 5 και τα στριβω και αυτα. το καθε μεγαλο κλαδι το χωριζω σε μικροτερα ωσπου να μεινουν τα σιρματα μονο 3-5.σε καθε σιρμα βαζω 25-30 χαντρακια αναλογα με το μεγεθος του και το υψος του δεντρου και στο τελος τα κλεινω με μεγαλυτερη χαντρα.καλη επιτυχια σε οσους προσπαθισουν να το κανουν

ΜΑΙΡΗ
24-11-06, 13:14
Εγώ πάντως αποκλείεται!!

mancy
24-11-06, 13:19
μαιρη αυτο ειναι πιο μικρο δοκιμασε κατι τετοιο

ΜΑΙΡΗ
24-11-06, 13:37
Με τίποτα Μancy μου προτειμώ να τα θαυμάζω σε σένα.! ;) :)

des
24-11-06, 13:56
Τέλεια και όχι μόνο τα δεντράκια αλλά και η βάση τους.

ΜΑΙΡΗ
24-11-06, 13:59
Πράγματι η βάση τους είναι ξεχωριστή και πολύ πολύ διαφορετική απο τα άλλα.
Τώρα το βλέπω, ευτυχώς που έχουμε και την des και τα βλέπει αυτά. ;)

Χάραξες κάτι σήμερα;;;

des
24-11-06, 14:03
Έχω απαντήσει στο σχετικό θέμα <<χαρακτική στο γυαλί>> θα προσπαθήσω σε άλλο ποτήρι και θα σας πω τα νέα

pantelis51
24-11-06, 14:05
Ξέρετε τι δεν έχω δει;;; Ψηφιδωτά και χαλκογραφίες!

Valeria
24-11-06, 15:22
Mancy,είναι φοβερά,πανέμορφα και πρωτότυπα!!!! :o :o :o :o ;) :D :D
Όντως οι βάσεις είναι πολύ ξεχωριστές!! ;) :D

Το σύρμα το χαλκού είναι ψιλό να υποθέσω.Από πού το παίρνεις;Το μήκος των κομματιών εξαρτάται από το ύψος που θέλουμε.Αλλά τι σχέση έχει με αυτό;

Ένα μικρό σε μια σύνθεση δεν θα ήταν άσχημο,ε;
(Πόσες ζωές είπαμε έχουμε;; ;D ;D)

des
24-11-06, 15:26
Παντελή έχω κάνει μια χαλκογραφία αλλά βγήκε άστα!!!!!!!!!
Η ELGA έχει κάνει μία ωραία θα της πω να σας τη στείλει

ashminad
24-11-06, 19:26
.

soge
25-11-06, 01:02
ΜΑΙΡΗ, μήπως να το ξανασκεφτείς, για τα δεντράκια; Αυτό είναι το ευκολότερο που μπορείς να κάνεις! Ανεμοδαρμένο μες στο χειμώνα, βέβαια, αλλά ...

soge
25-11-06, 02:00
Γιατί είμαι σίγουρη ότι για το παραμανόδεντρο δεν το συζητάς καθόλου...

soge
25-11-06, 02:02
Να και το πρώτο ψηφιδωτό για τον Pantelis, λοιπόν!

ΜΑΙΡΗ
25-11-06, 07:28
Ακούστε να σας πω κορίτσια. Και το παραμανοδέντρο και το ανεμοδαρμένο, το αφήνω σε εσάς. Με τίποτα όταν λέω με τίποτα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Είναι πολύ ωραία ειδικά το ανεμοδαρμένο είναι πραγματικά έτσι είσαι πολύ καλή, σκέφτηκες να τα προωθήσεις;
Το ψηφιδωτό σου αν ήταν με γυαλί θα έμοιαζε σε τέλειο βιτρό. Το έχεις σκεφτεί αυτό;

mancy
25-11-06, 07:40
soge εμεινα αφωνη ποτε δεν σκεφτικα οτι οι παραμανες ειναι τοσο χρησιμες :D
μπραβο.
valeria το σιρμα πρεπει να ειναι λιγο μακριτερο απο το επιθυμιτο υψος γιατι με το στριψημο των κλαδιων θα κοντινει

Roula14
25-11-06, 08:53
Καλημέρα, αυτό είναι ένα μινι album το οποίο θα το χαρίσω στις κολλητές μου (το έφτιαξα x4). Στις αριστερές σελίδες (οι οποίες είναι κενές) θα βάλω φωτο καθε μιας. Στις δεξιές σελίδες έχω γράψει κάποια στιχάκια που λένε για την φίλία... Ακούω γνώμες.
Το βιβλιαράκι αυτό έχει το μέγεθος λίγο πιο μεγάλο από ένα σπιρτόκουτο.

Roula14
25-11-06, 08:54
Οι εσωτερικές σελιδες

Roula14
25-11-06, 08:55
:)

Roula14
25-11-06, 08:56
και η τελευτάία σελίδα

Roula14
25-11-06, 08:58
Πως σας φαίνεται για δωράκι?

ΜΑΙΡΗ
25-11-06, 09:06
Πολύ καλό και συγκινητικό!
Μου αρέσει πολύ. Θα με ευχαριστούσε αν μου το έκανε
δώρο φίλη μου. Αν είχα βέβαια! :'(

Roula14
25-11-06, 09:10
Βέβαια έχει δουλίτσα ακόμα, να μπουν και να στολιστούν οι φωτο. Την Δευτέρα θα τα δώσω. Ελπίζω να τους αρέσουν.
Σε ευχαριστώ Μαίρη. :)

mancy
25-11-06, 10:01
ρουλα14 τα δωρακια σου ειναι εξαιρετικα,υπεροχα. παντος για μενα δεν μετραει το μεγεθος και η αξια ενος δωρου αλλα η χειρονομια και η αγαπη που μου το προσφερουν.

Roula14
25-11-06, 10:04
Ευχαριστώ πολύ. Στο εξώφυλλο πιστεύεις να θέλει κατι άλλο ή να το αφήσω με την κορδελίτσα μονο? Δεκτές οποιαδήποτε προτάσεις.

ΜΑΙΡΗ
25-11-06, 10:06
Εμένα μου αρέσει έτσι όπως είναι.
Αν του βάλεις κάτι ακόμα ίσως το "γεμίσεις" πάρα πολύ και δεν φαινόταν το λεπτεοπίλεπτο, ίσως πάλυ να φαινόταν πολύ γεμάτο για κάτι τόσο μικρό.

Roula14
25-11-06, 10:10
Και έγω αυτό νομίζω. Σκέφτομαι όμωσ πάνω στην κορδέλα να βάλω ένα μικρό μανταλάκι το οποιο θα συγκρατεί μια λεπτή κορδέλα με μια ετικετούλα μικρή που θα γράφει πάνω το όνομα της κάθε μιας που το θα το δώσω. Τώρα μου ήρθε η ιδέα.
Θα το φτιάξω τώρα και Θα το στείλω να το δεις.

Roula14
25-11-06, 10:17
Τελικά το γεμίζει. Δεν θα βάλω τίποτα. Θα το αφήσω με την κορδελίτσα!! ;D

Roula14
25-11-06, 10:37
Να τα ολα μαζι! :)

ΜΑΙΡΗ
25-11-06, 10:41
Είναι πολύ ωραία άστα έτσι μου αρέσουν πολύ.
Είναι πολύ τυχερές οι φίλες σου που σε έχουν και εσύ
που τις έχεις μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό. :) :(

Roula14
25-11-06, 10:53
Ναι, το ξερω. Σε ευχαριστώ Μαίρη. :)

soge
25-11-06, 23:16
Το ψηφιδωτό σου αν ήταν με γυαλί θα έμοιαζε σε τέλειο βιτρό. Το έχεις σκεφτεί αυτό;

ΜΑΙΡΗ, με γυαλί είναι φτιαγμένο. Είναι ψηφιδωτό βιτρώ.
soge

des
25-11-06, 23:29
Πολύ ωραίο soge. Τις ψηφίδες τις βρίσκεις έτοιμες κομμένες ή τις κόβεις εσύ?
( Γιατί ρωτάω? Πάλι δουλειές ανοίγω μου φαίνεται) :-X :-X :-X

pantelis51
26-11-06, 00:52
Πολύ όμορφα όλα αυτά κορίτσια! Αλήθεια πολύ όμορφα!

des
26-11-06, 08:05
Παντελή έχεις πολύ καιρό να σχολιάσεις σε αυτή τη σελίδα γιατί? ε?

pantelis51
26-11-06, 12:18
Δεν έχω καθόλου χρόνου Des

roula
26-11-06, 12:21
είναι πολύ ωραία όλα αυτά που έχετε φτιάξει κορίτσια. αυτό που πρόσεξα είναι ότι όλα απαιτούν πολύ υπομονή για να γίνουν. ελπίζω εκεί που τα χαρίζετε να ξέρουν να εκτιμούν τη δουλειά σας. μπράβο σε όλες σας.

kallisti
26-11-06, 20:19
soge, μπορείς να μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες για το ψηφιδωτό σου;;; τι ψηφιδες χρησιμοποιείς, ποια μέθοδο;; ο δίσκος σου ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!

soge
26-11-06, 23:49
Σας ευχαριστώ για τους επαίνους. Είναι το πρώτο έργο που έκανα ψηφιδωτό με γυαλί και το ξήλωσα 3 φορές. Παρόλο που δεν είναι ακριβώς ό,τι είχα φανταστεί, βελτιώθηκε πολύ, σε σχέση με αυτό που είχα κάνει στην αρχή.
Λοιπόν για να το φτιάξει κανείς, είναι πολύ εύκολο. Η ιδανική δουλειά που μπορείς να κάνεις χαζεύοντας στην τηλεόραση. Πρέπει μόνο να μάθετε να κόβετε το γυαλί.
Στην πίσω όψη ενός γυαλιού που εφαρμόζει ακριβώς στον πάτο του δίσκου που θέλουμε να διακοσμήσουμε, κολλάμε το χαρτί με το σχέδιο που θα κάνουμε.
Κόβουμε τα χρωματιστά γυαλιά σε λωρίδες, μετά σε ψηφίδες, τα κολλάμε με κάποια κόλλα, πάνω σε ένα γυαλί του δίσκου και αφού στεγνώσει το περνάμε όλο με αρμόστοκο.
Πάντως αν θέλετε να μάθετε κάτι παραπάνω για τη μέθοδο αυτή, θα σας πω και άλλες λεπτομέρειες.
Έχει αρκετή δουλίτσα αλλά αν το γουστάρεις δε θα θέλεις να σταματήσεις. Εγώ πέρυσι είχα παθιαστεί. Ούτε ξέρω πόσα έργα έκανα με ψηφίδες από διάφορα υλικά.
soge

naya
27-11-06, 01:46
Κάτι κι από μένα......

naya
27-11-06, 01:55
Αμάν παναγία μου τι έκανα;
Δεν το ήθελα ρε παιδιά πραγματικά.......
Καλά μη φωνάζετε...........δεν θα ξαναστείλω φωτο....
Πρώτον γιατί δεν ξέρω τη τεχνολογία...
Δεύτερον γιατί κάνω βλακείες και χαλάω τις σελίδες...
Τρίτον γιατί πρέπει πρώτα να πάρω καινούργια μηχανή....να φανταστείτε ότι ο τοίχος είναι άσπρος.......

soge
27-11-06, 02:48
mancy, τα δεντράκια σου είναι θαύμα. Πολύ ισορροπημένα. Τα δικά μου είναι όλα αναμαλλιασμένα, σαν και μένα.
Το δεντράκι με τις μωβ χάντρες, πως το έχεις κάνει; Οι μωβ χάντρες δεν είναι οι γνωστές γυάλινες σταγόνες που δεν έχουν τρύπες; Αν ναι, τις κόλλησες; Για δώσε μας τα φώτα σου, please...
soge

des
27-11-06, 07:03
naya είναι τέλειο. Ωχ! και εγώ έστειλα τους παπαγάλους?
Κάτι τέτοια ζωγραφίζετε και βάζετε εμάς σε σκέψεις.
Πάντως δεν φταίει η φωτογραφική σου, δεν έχεις αλλάξει την αν'αλυση

mancy
27-11-06, 08:13
καλημερα στην παρεα. soge ναι οι χαντρες ειναι οι γνωστες γυαλινες σταγονες και ειναι κολλημενες με κολλα στιγμης.το προβλημα ειναι οτι οποια κολλα και να εβαλα πανω στο γυαλι δεν εχει το επιθυμιτο αποτελεσμα γιατι και παλι ξεκολλαει με αποτελεσμα να εχω παντα μια τετοια κολλα στο σπιτι και να τις κολλαω συνεχεια.η κολλα πρεπει να κολλα γρηγορα γιατι δεν μπορω να περιμενω 10 λεπτα για την καθε πετρουλα.για την κατασκευη του δεντρου εχω προαναφερθει

mancy
27-11-06, 08:46
soge μολις μπηκα στις δημιουργιες. τα δικα μου μροστα στα δικα σου δεν αξιζουν μια.υποκληνομαι στο ταλεντο σου :) :) :) ΜΠΡΑΒΟ

Valeria
27-11-06, 08:48
Naya, είναι υπέροχος ο πίνακας!! :o :o ;) ;)

Και το ψηφιδωτό σου,soge, πανέμορφο!! :o ;)
Και τα δεντράκια δεν υπάρχουν λέξεις να τα περιγράψουν!! :o :o ;)

Τα λούλουδια στα δέντρα τα έχεις φτιάξει εσύ;

naya
27-11-06, 10:17
Des ιιιιιιιιιιιιιιιιιι μιλάς κι εσύ μαρή.... (Ζουμπουλία).
Τι να λένε τα δικά μου μπροστά στα δικά σας.....
Ανάλυση;;;;;; Είπαμε εγώ απ’ τον Άρη ήρθα......

nektaria
27-11-06, 10:38
ΠΩ ΠΩ... ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ..ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!

des
27-11-06, 10:58
Καλά δημοσιεύετε φωτογραφίες να παθαίνουμε πλάκα η μία με της άλλης. Αυτό νομίζω είναι το μυστικό για να μη σταματάμε να δημιουργούμε. 8)

fofi
27-11-06, 13:04
Ελπίζω να μπορέσω να τα στείλω.....

lote1
27-11-06, 15:35
Εγώ επειδή σήμερα μπόρεσα και μπήκα για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό στην ανανεωμένη μας σελίδα, έχω να πω ένα μόνο πράγμα...
Κορίτσια (και αγόρια...) όλες οι κατασκευές είναι Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ε Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o
Μπράβο σας!Πολύ χαίρομαι!
Εγώ τόσο καιρό έφτιαχνα κοσμήματα...να μερικά...

lote1
27-11-06, 15:36
κι άλλα...

lote1
27-11-06, 15:37
κι άλλα...

lote1
27-11-06, 15:39
έχω πολλά ακόμα ε?... ;D

lote1
27-11-06, 15:40
υπομονή να έχετε να βλέπετε!... ;D ;D ;D ;D

lote1
27-11-06, 15:41
λοιπόν?έχετε...υπομονή???

lote1
27-11-06, 15:41
έχω κι άλλα... :-[ :-[ :-[

lote1
27-11-06, 15:42
κι άλλα... ... ...

lote1
27-11-06, 15:44
αυτό είναι ένα, αλλά το βάζω έτσι για να το δείτε καλύτερα! :D

lote1
27-11-06, 15:44
κι αυτό επίσης...

lote1
27-11-06, 15:46
και...μερικά ακόμα... ;D ;D ;D
Στα δεύτερα, η κάτω χάντρα είναι διπλής όψεως...

lote1
27-11-06, 15:47
;D ;D ;D ;D

lote1
27-11-06, 15:48
:D :D ;D ;D
Γιώργο...τα πρώτα δε θυμάμαι αν σας τα έχω δείξει...αλλά είναι οι μελισσούλες!!!

des
27-11-06, 16:50
Όλα είναι τέλεια!!!!!!!
Μπράβο!!!!!!!! Να πάρει!!!! Για να βρω εγώ όλα αυτά τα υλικά πρέπει να ανέβω Αθήνα :'(

lote1
27-11-06, 17:02
Σ'ευχαριστώ πολύ Des! ::) ::) ::) ;D ;D ;D ;D

roula
27-11-06, 21:23
lote1 τι υπέροχα κοσμήματα είναι αυτά!!!!! γι αυτό εσύ πονηρούλα είχες καιρό να φανείς στο φορουμ, δρούσες υπόγεια, είχες πέσει με τα μούτρα στις δημιουργίες. ;) την κυριακή θα κατέβω αθήνα και προσπαθώ να πείσω τον άντρα μου να με πάει στο μοναστηράκι. μου είπαν ότι εκεί έχει χαντράδικα που πουλάνε χάντρες σε καλές τιμές. λες να επιχειρήσω να κάνω κανένα μπιζουδάκι ή δεν θα βλέπετε αυτό που θα φτιάξω? ;D

roula
27-11-06, 21:25
des, έχω μια απορία σχετικά με τις κατασκευές από ψίχα ψωμιού.όταν τη ζυμώνεις με ατλακόλα φοράς γάντια? δεν κολάνε τα χέρια σου? και ποια ατλακόλα χρησιμοποιείς τη διάφανη ή αυτή που είναι άσπρη?

roula
27-11-06, 21:29
naya μου, έχεις πάρει από πολύ κοντά τη φωτογραφία και δεν μπορώ να δω καλά τον πίνακα. είναι ζωγραφική?ή χαρακτική σε χαλκό? είναι πολύ ωραίο ότι και νά ναι, αλλά η φωτογραφία το αδικεί πολύ.

pantelis51
27-11-06, 21:54
Roula καλύτερα να πας στον Ταξιάρχη κοντά στην Πραξιτέλους. Έχει πολύ καλές τιμές αν όχι εκεί είναι μαζεμένα πάρα πολλά χαντράδικα και δεν υπάρχει περίπτωση να μη σ' αρέσει κάτι!!

des
27-11-06, 22:20
Δεν χρειάζεσαι γάντια τη διαφανή κόλλα χρησιμοποιώ δεν έχω δουλέψει με την άλλη

des
27-11-06, 22:28
fofi οι δημιουργίες σου είναι φανταστικές, πώς έφτιαξες τη βάση για το βραχιόλι?

naya
27-11-06, 22:55
Lote1 λέω ότι κάνω κι εγώ κοσμήματα, αλλά τέτοια τέλεια και λεπτή δουλειά, όχι, μπράβο...χαράς την υπομονή σου......
Roula. Είναι ζωγραφική λάδι, τότε που δεν είχα τις φωνές των άλλων για τις μυρωδιές......θα την βρω την άκρη και θα στείλω κανονικές φωτογραφίες, αν και με τόσο ωραία πράγματα που βλέπω εδώ μέσα, θα το σκεφτώ πολύ αν πρέπει.
Όσο για το Μοναστηράκι, δεν το συνιστώ είναι ακριβό, συμφωνώ με τον Παντελή, στη Πραξιτέλους έχει καλύτερες τιμές.

des
27-11-06, 23:29
Να μην το σκεφτείς καθόλου πρέπει να τις στείλεις Ο καθένας μας φτιάχνει διαφορετικά πράγματα, εγώ για παράδειγμα ούτε κατά διάνοια να σκεφτώ να ασχοληθώ με το λάδι.
Παιδιά σας διαφεύγει ότι η κοπέλα θα κατεβεί Κυριακή στην Αθήνα έτσι της απομένει μόνο το μοναστηράκι

naya
27-11-06, 23:43
Α!! βέβαια έχεις δίκιο για Κυριακή μιλάει.... Ας πάει και το Σάββατο.
Εσύ μπορεί να μη σκέφτεσαι το λάδι, ότι φτιάχνεις όμως είναι καταπληκτικό, για τι να πρωτοπώ για τον Χριστό, για την κρεμάστρα, για τις μάσκες......κάτσε να δεις και τις δικές μου, γέλια που θα κάνουμε.........Αλήθεια ο Χριστός με τι υλικό είναι;

des
27-11-06, 23:50
Ο Χριστός όπως έχω ξαναπεί είναι έτοιμος. Μου τον έφερε η μάνα μου από την Αθήνα, τον αγόρασε στο δρόμο, εγώ τον κόλλησα στη φλούδα, τον έκοψα σε μερικά σημεία για να καθήσει καλά και στα κοψίματα πέρασα λίγο χρυσό για να μην φαίνεται άσχημο

naya
27-11-06, 23:57
Πάρα πολύ καλό!!!!Τέλειο!!!!!!!!Να πάρω τα βουνά δηλαδή....για να ξεφλουδίζω τα δέντρα;;;Καλό ακούγεται....

naya
28-11-06, 01:11
Απ’ ότι φαντάζομαι ατλακόλ ή κάτι άλλο; Και το περνάς κι από πάνω από τη φωτογραφία μ' αυτή τη κόλλα;Και το ξύλο; Τι κάνεις με το ξύλο το περνάς με κάτι;
Σ’ έπρηξα ε;;;; Πραγματικά είναι πολύ ωραίο!!!!!!

pantelis51
28-11-06, 02:11
Naya δε μπορώ να καταλάβω γιατί σε φωνάζουν για το "άρωμα"... Για φέρτους από εδώ από το forum να τους πούμε δυο λόγια.

Τώρα το είδα πως θα έρθει τη Κυριακή. Άρα υποχρεωτικά μόνο στο Μοναστηράκι.

Αυτή έρχεται εγώ φεύγω. Επιτέλους θα απουσιάσω για μερικές μέρες από την Αθήνα και θα φάω ένα φαί της προκοπής δηλαδή τα αγαπημένα μου delivery!!

des
28-11-06, 07:00
Το Χριστό τον κόλλησα με ατλακόλλα, το ξύλο το πέρασα με βερνίκι ματ. Όμως δεν σκέφτηκα να το περάσω με κάποιο υγρό για σκουλήκι και έτσι λέω να το περάσω τώρα με ένα σπρέι για να μην κλαίω αργότερα

ΜΑΙΡΗ
28-11-06, 09:30
Παιδιά επειδή δεν έχω και πολυ καλό μνημη με τα ονόματα
θέλω να πω ότι είδα θαυμάσια κοσμήματα έναν πίνακα
που με μάγεψε, τι να πω μπράβο βρε παιδιά
συγχαρητήρια πολλά. Είναι υπέροχα!!!! :o

lote1
28-11-06, 11:35
Παιδιά...σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. ::) ..με συγκινείτε! :'( Και προς θεού...μη λέτε βλακείες...εγώ δε θεωρώ οτι φτιάχνω ωραία κοσμήματα, εκτός από μερικές σπάνιες περιστάσεις... :)
Αυτό που βλέπω τελικά, είναι πως ο καθένας δεν έχει αρκετή αυτοπεπποίθηση... :-\
Εγώ πάντως φτιάχνω και θα φτιάχνω κοσμήματα...μέχρι να καταφέρω να φτιάχνω όμορφα πράγματα...ή μέχρι να τα βαρεθώ (αλλά αυτό δε νομίζω να γίνεται στο άμεσο μέλλον...) ;D ;D ;D ;D

ΜΑΙΡΗ
28-11-06, 11:37
Δεν ξέρω αν τα βαρεθείς ποτέ. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν πρέπει να τα βαρεθείς γιατί αυτά που κάνεις είναι υπέροχα. ;)

Δεν ξέρω αν μας λείπει η αυτοεκτίμηση αυτό που σίγουρα μας λείπει είναι η ειλικρίνεια προς τα έργα των άλλων και κατά πόσο ώριμοι είμαστε να δεχτούμε κριτική και ας μην μας αρέσει. :-\

lote1
28-11-06, 11:47
Κοίτα...δε λέω πως ό,τι κάνω είναι χάλια...λέω όμως οτι τα περισσότερα δε μου αρέσουν προσωπικά...πολλά αρέσουν στην αδερφή μου πχ, αλλά σε εμένα όχι...εγώ απλά βάζω τη φαντασία μου κάτω και δημιουργώ...από κει και πέρα, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι όμορφο, μπορεί να είναι και χάλια... :D :D ;D ;D ;D ;D ;)
Για το άλλο που λες, οτι δεν είμαστε ειλικρινείς, θα διαφωνίσω μαζί σου...¨ολοι λένε τη γνώμη τους εδωμέσα...βέβαια προτιμούν να πουν την καλή γνώμη, και την κακή να μην την αναφέρουν καν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι ειλικρινείς...αυτό σημαίνει πως δεν θέλουν να πληγώσουν ή να αποθαρρύνουν τον άλλο...

pantelis51
28-11-06, 11:56
Θα φτιάξουν όλα με τον καιρό. Προσωπικά από τη στιγμή που τελειώνω μια δημιουργία αισθάνομαι πως δεν μου ανήκει και πρέπει να πάει κάπου...

Αυτά που φτιάχνω ποτέ δεν τα είδα πως τα φτιάχνω για μένα, πάντα έχω στο μυαλό μου κάποιον / κάποια για να τα χαρίσω.

Διαφορετικά καταλήγουν στα συρτάρια και από εκεί στα σκουπίδια…

lote1
28-11-06, 11:59
Συμφωνώ απόλυτα...
όλοι με ρωτάνε γιατί δε φοράω τα κοσμήματα που φτιάχνω...ε, λοιπόν...επειδή δεν τα νιώθω δικά μου!Μόνο ένα βραχιόλι έχω κρατήσει και όλα τα άλλα τα έχω φυλαγμένα!!! :D

des
28-11-06, 12:11
Α!!!! Δεν πάει >:( >:( >:( >:( >:( >:(
lote θα μας τρελλάνεις? Τι όμορφα είναι αυτά που έστειλες στη γκαλερί?
Τώρα? Που τα βρίσκω εγώ όλα αυτά τα υλικά που δεν υπάρχουν εδώ πέρα?
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

lote1
28-11-06, 13:25
Εξαρτάται για ποιά υλικά μιλάς Des!Τα περισσότερα είμαι σίγουρη πως θα τα βρεις!Εγώ μένω Αθήνα, βέβαια, οπότε μιλάω εκ του ασφαλούς...αλλά αν ψάξεις ...όλο και κάτι θα βρεις σίγουρα! :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

pantelis51
28-11-06, 14:23
Έτσι είναι... Στο τέλος καταλήγουμε να ξοδεύουμε μια μικρή περιουσία για τους άλλους!!!

Πιστεύω πως κάποτε θα τα πάρουμε πίσω με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Προς το παρόν εισπράτουμε αγάπη και ενθουσιασμό από τους δικούς μας ανθρώπους καθώς επίσης θέλω να πιστεύω και μέσα από τη δημιουργική ομάδα του forum.

roula
28-11-06, 14:25
αχ ρε παιδιά, εσείς που μένετε στην αθήνα έχετε όλες τις αγορές στα πόδια σας και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε φθηνά και ακριβά και βέβαια βρίσκετε και μεγαλύτερη ποικιλία από εμάς που ζούμε στην επαρχία και τι επαρχία! εγώ είμαι
γύρω στα εκατόν πενήντα χιλιόμετρα μακριά από την αθήνα και άλλα εκατόν πενήντα να γυρίσω :o βάλε να δεις ταλαιπωρία.και την κυριακή θα κατέβω για δουλειά(να παραδώσουμε χταπόδια σε ένα φαγάδικο) και να δούμε αν θα προλάβω να πάω και στο μοναστηράκι :-\

roula
28-11-06, 14:30
naya, συμφωνώ απόλυτα με την des, ότι πρέπει δηλαδή να μαε στείλεις φωτο από τα έργα σου. ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί και τον ευχαριστεί.κι εγώ βλέπω τα έργα των άλλων παιδιών και κοιτάζοντας ύστερα τα δικά μου, νομίζω πως τα δικά μου δεν κάνουν μία.βέβαια ακόμη δεν έχω στείλει δικές μου φωτο
από αυτά που φτιάχνω αλλά έχω σκοπό να το κάνω κι ο θεός βοηθός. ;D

roula
28-11-06, 14:38
Μαίρη, τι έγινε με το μόντεμ σου?λοιπόν έχω να σου κάνω μια πρόταση. πάρτους τηλέφωνο και πες τους: ή έρχεστε και μου το φτιάχνετε ή έρχομαι εγώ εκεί και γίνεται Αγρίνιο ;) :D

pantelis51
28-11-06, 14:54
Roula σε καταλαβαίνω γιατί εκεί που ήσουν ήμουν. Όμως πίστεψε με εκεί που είσαι (και που ήμουν...) καταλαβαίνεις τι πάει να πει ζωή, εδώ στην Αθήνα όλοι είναι με ένα χέρι απλωμένο, με το άλλο στο κινητό, στα αυτιά ακουστικά και όλοι τρέχουνε μέσα στο άγχος λες και τους έβαλε κανείς νέφτι στον...

Valeria
28-11-06, 20:27
...εδώ στην Αθήνα όλοι είναι με ένα χέρι απλωμένο, με το άλλο στο κινητό, στα αυτιά ακουστικά και όλοι τρέχουνε μέσα στο άγχος λες και τους έβαλε κανείς νέφτι στον...

Αυτό ξαναπές το...!! :-\ :P ;D ::) 8)

des
28-11-06, 23:23
Παιδιά εμείς στην επαρχία μπορείνα έχουμε κάποια πλεονεκτήματα αλλά η ζωή έχει γίνει έτσι ( την κάναμε?) που κι εδώ με το άγχος ζούμε

des
28-11-06, 23:32
lote εδώ δεν μπορώ να τα βρω ούτε κατά διάνοια. Για να μου τα φέρουν πρέπει να τα παραγγείλω και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο. Δεν μπορείς να καταλάβεις μέσα από ένα κατάλογο και αν δεν σου αρέσουν είσαι υποχρεωμένος να τα αγοράσεις. Αλλιώς είναι να πηγαίνεις σε ένα μαγαζί και να υπάρχει ποικιλία και να διαλέξεις. Άσε που εγώ τουλάχιστον βλέποντας το υλικό σκέφτομαι και αυτό που θα φτιάξω. Δεν μπορώ να αγοράζω ένα σωρό χάντρες και πέτρες που θα χρησιμοποιηθούν κάποτε....

naya
29-11-06, 00:10
Λοιπόν το πήρα απόφαση......

des
29-11-06, 00:16
Μου αρέσει που σκέφτεσαι να στείλεις τα έργα σου!!!!!!!!
Τέλεια είναι. Μου αρέσουν παρά πολύ ο συνδυασμό των χρωμάτων.
Φυσικά και τα δέντρα σου
Άλλα δεν έχει?

naya
29-11-06, 01:01
Ναι καταχονιασμένα και σκονισμένα στην αποθήκη μου, στενότης χώρου βλέπεις.....αυτά είναι κρεμασμένα στο σπίτι.....
Τα υπόλοιπα στις δημιουργίες........
Το μεγάλο γέλιο είναι η χρυσή μάσκα.....ήταν η πρώτη που έκανα αλλά τελικά μου φαίνεται ότι θα φανεί χρήσιμη στις μαμάδες. «Μαμάδες σωθήκατε» όταν δεν τρώνε τα παιδιά σας....... μια ματιά αρκεί........

naya
29-11-06, 01:10
Roula αφού το πήρα απόφαση εγώ, μη κολλάς καθόλου.

naya
29-11-06, 01:20
Άστα Παντελή έχω βρει τον μπελά μου. Εσύ που ξέρεις τα πολλά μήπως υπάρχει κάτι για χάσιμο όσφρησης;

pantelis51
29-11-06, 04:03
Από όσο γνωρίζω υπάρχει μια νόσος που χάνεις την όσφρηση σου. Το δύσκολο είναι βέβαια να κολλήσουν οι γύρω σου και όχι εσύ!

Naya εσύ το έφτιαξες;; Μ' αρέσει Naya και ήθελα να 'ξερα γιατί το έκρυβες!

naya
29-11-06, 10:12
Αυτό θέλω Παντελή.....οι γύρω μου είναι το πρόβλημα κι όχι εγώ....
για πές λεπτομέριες, πως κολλάει;
Προσπαθούσα να βγάλω φωτογραφίες αλλά σ’ αυτή τη τέχνη δεν έχω έφεση. Μπες στις δημιουργίες και θα καταλάβεις.

roula
29-11-06, 14:45
naya, ο πίνακας είναι τέλειος. η πρώτη φωτογραφία τον αδικούσε πάρα πολύ.
τη μάσκα δεν την είδα.μακάρι να ζωγράφιζα κι εγώ όπως εσύ :(

roula
29-11-06, 14:52
παντελή, κι εδώ στην επαρχία το άγχος δεν είναι λιγότερο. το μόνο θετικό που έχουμε είναι ότι ζούμε μακριά από το θόρυβο, οι αποστάσεις είναι μικρότερες και δεν ζούμε ο ένας πάνω στον άλλο. ξυπνάμε το πρωί και μέχρι να φτάσουμε στη δουλειά έχουμε να πούμε καμιά εικοσαριά καλημέρες. εγώ επειδή πάω 7 το πρωί στη δουλειά χαιρετάω καμιά δεκαριά αυτοκίνητα μέχρι να φτάσω. είναι όλοι γνωστοί και φίλοι που πάνε κι εκείνοι στις δουλειές τους αυτή τη βάρβαρη ώρα.
φαντάσου όμως ότι είμαστε μακρυά από νοσοκομείο(χαλκίδας, να τραβάς τα μαλλιά σου) 95 χιλιόμετρα και τώρα το χειμώνα με το πρώτο χιόνι κλείνει και ο δρόμος και ο θεός βοηθός μην αρρωστήσει κανένας και χριαστεί νοσοκομείο.πιο πολύ τρέμουμε για τα παιδιά μας.κι ένας δρόμος να φτάσεις στη χαλκίδα για κλάματα.αν συναντήσεις φορτηγό στο δρόμο μπορεί να κάνεις και δύο ώρες να φτάσεις.

lote1
29-11-06, 17:26
Naya μπράβο!Πολύ όμορφος πίνακας, αλλα λίγο καταθλιπτικός δεν είναι ???Μου φέρνει μια μελαγχωλία...δεν ξέρω γιατί...ίσως επειδή είμαι αδιάθετη... :-[ :D

des
29-11-06, 19:05
naya όλοι οι πίνακές σου είναι φανταστικοί

nektaria
29-11-06, 20:38
lote ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΕΛΕΙΑ...ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ? ΝΑΥΑ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ..ΛΙΓΟ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΑ..ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΠΡΟΤΙΜΩ ΓΕΝΙΚΑ ΣΚΟΥΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ..
ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΧΙΖΩ Κ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ...

naya
29-11-06, 20:59
Παιδιά τον τίτλο τον είδατε; «θυμός» ήμουν πολύ θυμωμένη όταν τον έφτιαξα γι’ αυτό βγήκε έτσι, είναι κι η μηχανή παλιά.....γιατί εγώ τραβάω πολύ καλές φωτογραφίες, η μηχανή φταίει μόνο....(εδώ γελάμε).
roula η μάσκα είναι στις δημιουργίες,μορφοπλαστική.

roula
30-11-06, 00:35
λοιπόν, naya μου, οι μάσκες σου μου άρεσαν και νομίζω πως ασκείς σκληρή κριτική στα έργα σου. παρόλα αυτά θα ήθελα να σου πω κάτι που δεν μου χτύπησε καλά.νομίζω πως τα μάτια είναι δύσκολο να τα πετύχεις.γι αυτό σου προτείνω να κάνεις αυτό που κάνω κι εγώ. φτιάξε μάσκες στις οποίες οι θέσεις των ματιών να είναι τρύπες.απ΄ότι έχω δει όλα τα παιδιά που φτιάχνουν μάσκες κι έχουν βάλει φωτογραφίες στο φόρουμ αυτό κάνουν.κι αν όχι όλα τα πρισσότερα.βέβαια εσύ κάνεις μάσκες με γάζα,εγώ έχω μεσάνυχτα για το πως γίνεται αυτό. προτιμώ το γύψο και βάζω τόσο γύψο στο καλούπι μου ώστε στα μάτια να είναι μια λεπτή μεμβράνη την οποία σπάω μόλις στεγνώσει ο γύψος και έτσι τα ματάκια των μασκών μου είναι δυο τρυπούλες.έτσι αποφεύγω το ενδεχόμενο οι μάσκες μου να βγουν αυγουλομάτες που λες κι εσύ ή με καμιά άγρια έκφραση. ;D ;)

Roula14
30-11-06, 08:02
Και κάτι άσχετο! Τελείωσα το παζλ μου! 6 μέρες ασχολήθηκα. 1.000 κομμάτια και με το που το τελείωσα, το χάλασα, το έβαλα στο κουτάκι του και το έβαλα στο πατάρι.

ΜΑΙΡΗ
30-11-06, 08:32
Μαίρη, τι έγινε με το μόντεμ σου?λοιπόν έχω να σου κάνω μια πρόταση. πάρτους τηλέφωνο και πες τους: ή έρχεστε και μου το φτιάχνετε ή έρχομαι εγώ εκεί και γίνεται Αγρίνιο ;) :D

Εχω αρρωστήσει με αυτό το θέμα παιδιά. Με πήρε τεχνικός τη Δευτέρα υποτίθεται για να έρθει να το φτιάξει ή να το αλλάξει είπε ότι θα ερχόταν εχθές. Και φυσικά ακόμα έρχεται!!!!
Φυσικά και πήρα τηλέφωνο και έγινε του χαμού,* αλλά ώφελος μηδέν γιατί ακόμα μετά απο ένα μήνα και 8 μέρες είμαι ακόμα χωρίς ίντερνετ. Απο τα νεύρα μου πήρα τηλέφωνο τον ΙΝΚΑ και μου έδωσε οδηγίες. Είναι 50 ευρώ αυτά τι να κάνω;;;; Να τα χαρίσω;;; Θα δούμε σήμερα τι θα γίνει.

Ρούλα τρελάθηκες???????? :o Το έφτιαξες και το χάλασες;;;;

Ναya είναι πολύ πολύ ωραίο, τι εννοείς να το πάρεις απόφαση;;;
Φοβόσουν να μας δείξεις αυτά που φτιάχνεις;;;;
Είναι πολύ πολύ ωραίο
Συγχαρητήρια.

pantelis51
30-11-06, 10:29
Νομίζω πως η Naya βράζει μέσα της... Καλό θα ήτανε αυτήν την ενέργεια να τη διοχετεύσει και σε άλλα τέτοια δημιουργικά. Είμαι σίγουρος πως θα φτιάξει πολλούς υπέροχους πίνακες και κατασκευές επίσης!

Μαίρη να σου πω τι να κάνεις: Να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις πως ετοιμάζεσαι να στείλεις επιστολές διαμαρτυρίας σε περιοδικά πληροφορικής και forum! Θα τους πιάσει μεγάλος πανικός, πίστεψε με...

pantelis51
30-11-06, 10:34
Το τελευταίο μου δημιούργημα...

ΜΑΙΡΗ
30-11-06, 10:51
Ειναι πολύ ωραίος. :) Αν το έβαφες και χρυσαφί με λίγο χρυσόσκονη στα φτερά του θα ήταν τέλειος. ::)

pantelis51
30-11-06, 11:33
Το έχω βάψει κι έτσι και με teracotta, και ασημένιο.... και όπως να το δω μ' αρέσει!

lote1
30-11-06, 11:51
lote ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΕΛΕΙΑ...ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ?
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια... ::) ::) ::) ::) Τα υλικά μου τα παίρνω από το Nicolis!Είναι χσχεδόν απέναντι από το Art&Hobby της Πραξιτέλους!!!Έχει πολλά όμορφα πράγματα...4 όροφοι!!! ;D

Pantelis...τι άλλο να πω που δεν έχω ήδη πει???Πραγματικά υπέροχο το αγγελάκι!!!Είναι...δεν μπορώ να το πω κι όλας μη φανεί για βρισιά!!!Απίστευτο!Ξέρεις πώς θα μου άρεσε εμένα???Αν το έκανες παιδικό...Με άσπρα (λίγο προς το γαλάζιο) φτερά...και ίσως τι σώμα του να φόραγε ένα γαλάζιο "φόρεμα"...ή και γυμνούλι...
Τέλειο!Πραγματικά τέλειο!!! :o :o :o :o :o :o :o
Μπράβο! ;D

nektaria
30-11-06, 13:43
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ! ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ.. ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΝΩΣΕΙ?

roula
30-11-06, 14:14
παντελή, πολύ ωραίο το αγγελάκι σου. έχω κάνει κι εγώ μερικά τέτοια.τα δύο τα έχω βάψει στο χρώμα του δέρματος με χρυσά φτερά και χρυσά μαλιά.τα άλλα δύο τα έχω κάνει όλα θαλασσί(μαλλιά,πρόσωπο,σώμα,φτερά) και έχω κάνει παντού πινελιές χρυσές.έχω βέβαια άλλα τρία για βάψιμο.μου κάνει όμως πολλές τρύπες ο γύψος τι να κάνω παντελή? ??? ??? τα λυπάμε να τα πετάξω.το άσχημο είναι ότι μου γίνονται τρύπες στο πρόσωπο,αλλού δεν θα με πείραζε >:(

roula
30-11-06, 14:20
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ! ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ.. ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΝΩΣΕΙ?*

νεκταρία, ΄συγνώμη που απαντάω εγώ για τον πεντελή, αλλά βλέπω δεν είναι συνδεδεμένος. το καλούπι είναι διπλό το μισό έχει την μπροστινή όψη και το άλλο μισό την πίσω.ρίχνεις μέσα το γύψο (όχι πολύ νερουλός) και με μια κίνηση κλείνεις το καλούπι.το πιέζεις στα σημεία που είναι τα κουμπώματά του και περιμένεις να στεγνώσει ο γύψος.είναι φανταστικά αγγελάκια. εγώ έχω βάλει δύο στο τζάκι μου,αλλά νομίζω πως ταιριάζουν πολύ και σε βιβλιοθήκη και όχι μόνο για τις γιορτές των χριστουγέννων

roula
30-11-06, 14:22
παντελή σόρι που απάντησα έγω για σένα,νόμιζα ότι δεν ήσουν συνδεδεμένος.

soge
30-11-06, 14:35
μου κάνει όμως πολλές τρύπες ο γύψος τι να κάνω παντελή? ??? ??? τα λυπάμε να τα πετάξω.το άσχημο είναι ότι μου γίνονται τρύπες στο πρόσωπο,αλλού δεν θα με πείραζε >:(

roula, (λέω και εγώ να αποσώσω πριν τον Pantelis)
το πρόβλημα με τις τρύπες, έχει να κάνει με τον τρόπο παρασκευής του μείγματος αλλά και με το ίδιο το υλικό. Αν θέλεις να μου πεις πως παρασκευάζεις το γύψο, ίσως μπορέσω να σου δώσω μια απάντηση το βράδυ, γιατί τώρα φεύγω για δουλειά.
soge

pantelis51
30-11-06, 14:46
Λοιπόν μυρίζομαι "μικρά μυστικά"....

Για να έχουμε όσο το δυνατό λιγότερες τρύπες πρέπει:

1. Ετοιμάζουμε το γύψο ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΠΗΚΤΟ. Πχ. στη δική μου περίπτωση χρησιμοποιώ αναλογία 1:5!!!!!!

2. Πως ετοιμάζουμε όμως το γύψο; Σε ένα ογκομετρικό ρίχνουμε ΖΕΣΤΟ νερό και ρίχνουμε από πάνω το γύψο ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΟ να λειώσει από μόνο του.

2. Ρίχνουμε το γύψο στο καλούπια και ΧΤΥΠΑΜΕ για να συγκεντρωθούν οι φουσκάλες αέρα στην επιφάνεια.

3. Πως τις εξαφανίζουμε από εκεί πάνω; ΠΟΤΕ με δάχτυλο ή άλλο αντικείμενο παρά μόνο... φυσώντας τες!

4. Αφού χυτεύσουμε αφήνουμε ΑΚΙΝΗΤΟ το καλούπι για 2 λεπτά και έπειτα.... βάζουμε από πάνω μια χαρτοπετσέτα! Τι καταφέρνουμε με τη χαρτοπετσέτα; Να αφαιρέσουμε το "περίσσιο" νερό από το καλούπι το οποίο εξαιτίας της μάζας του συγκεντρώνεται στην επιφάνεια του καλουπιού!

Όσο αφορά τα καλούπια 2 πλευρών το μόνο που μπορώ να πω είναι πως χρειάζεται τεχνική και μόνο τεχνική!

roula
30-11-06, 14:47
συνήθως έπαιρνα τον ακριβό γύψο της φάμπερ(5 ευρώ το κιλό),αλλά ξεφραγκιάστηκα και τώρα χρησιμοποιώ γύψο από χρωματοπωλείο και συγκεκριμένα αυτό που πέρνουν για τα γύψινα που κάνουμε στα σπίτια,στις οροφές.βάζωω μια ποσότητα σε ένα λεκανάκι και ρίχνω νερ.στην αρχή μέτραγα, τώρα το κάνω με το μάτι.τον ανακατεύω καλά με το σύρμα που χρησιμοποιούμε στη μαγειρική και τον αδειά στο καλούπι. χτυπάω κάμποσο το καλούπι στον πάγκο
να φύγει ο αέρας και τον αφήνω να στεγνώσει.αυτό είναι όλο.

pantelis51
30-11-06, 14:50
...ακόμη ένα!

pantelis51
30-11-06, 14:53
Και για να είμαι δίκαιος μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ --> http://www.hobby.gr/shop/product_info.php?cPath=9_902_921&products_id=2580

Να πω πως τα καλούπια της FABER είναι μεν ακριβότερα από της Knorr όμως παιδιά είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ και 100% ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ!!!

Roula14
30-11-06, 15:53
Καλησπέρα,
Σας ακούω που μιλάτε για ένα μαγαζί το Nicolis. Μπορείτε να μου πείτε που πέφτει περίπου. Εγώ είμαι από Πέραμα. Και απο Αθήνα ξέρω να πάω μόνο Ερμού (γιατί πηγαίνω για ψώνια ;D) και Μοναστηράκι. Απο κει πως μπορώ να πάω? Είναι μακρία?
Αυτό το μαγαζί έχει είδη hobby?
Ευχαριστώ.

pantelis51
30-11-06, 17:23
Ακριβώς απέναντι από το Art & Hobby στη Πραξιτέλους, γωνία.

roula
30-11-06, 19:57
παντελή, συμφωνώ ότι τα καλούπια της φάμπερ είναι καλύτερα από της κνορ,αλλά η φάμπερ δεν έχει μεγάλη πικοιλία. όταν είδα τα καλουπια της κνορ τρελάθηκα.ζωάκια,λουλούδια, φύλλα,στεφανάκια,
τρισδιάστατα διαφόρων κατηγοριών κλπ κλπ κλπκλπ :o :o :o :o

roula
30-11-06, 20:27
παντελή, θέλω τη βοήθειά σου.μπήκα στο e-shopκαι συγκεκριμένα στα πινέλα κάστορος. εκεί είδα το πινέλο Νο 00 ότι είναι πιο χοντρό από το πινέλο Νο 0.έτσι είναι ή μήπως έχει γίνει λάθος στις εικόνες?
θέλω να παραγγείλω το Νο 0 και αν όντως το Νο 00 είναι λεπτότερο να το παραγγείλω και αυτό.

naya
30-11-06, 22:32
Καλησπέρα σε όλους.
Τελικά με βάλατε στη πρίζα και πήγα σήμερα για ψώνια.
Πήρα ένα σωρό πράγματα....
Cernit για να πειραματιστώ περισσότερο και μ’ αυτό, γύψο για να ακολουθήσω τη συμβουλή της roulas, χρώματα (εκ των οποίων το ένα μου βγήκε μάπα, ήθελα μοβ και είναι μπλε) Παντελή ακούς; Πάλι τραβάω τα μαλλιά μου.
Τελευταίο και πιο σημαντικό βρήκα νέφτι άοσμο κι όταν λέω άοσμο εννοώ εντελώς άοσμο!!!!!!! Τώρα το χρόνο δεν ξέρω που θα βρω για όλα αυτά....
Παντελή, όντως μ’ έχουν βράσει στο ζουμί μου οι συγκάτοικοι. Τώρα όμως θα βγάλω το άχτι μου, θα τους ξεροψήσω εγώ.*
Σε θυμήθηκα εκεί που ψώνιζα γιατί είδα πως το είπες; αυτό που κάνει αμοβολή στο γυαλί; στο τσακ ήμουνα να το πάρω, αλλά θα γύρναγα με τα πόδια στο σπίτι, έμεινα ταπί. Μου βγάζεις τώρα κι αυτά τα υπέροχα αγγελάκια και μου ανάβεις φωτιές.Πως αναμειγνύεις το γύψο 1:5; Εμένα μου είπαν 1:3 να μην το επιχειρήσω έτσι ε;

fofi
30-11-06, 23:15
fofi οι δημιουργίες σου είναι φανταστικές, πώς έφτιαξες τη βάση για το βραχιόλι?
Με σίρμα αρζαντό καλαΐ και απαραίτητο το κολλητήρι

des
30-11-06, 23:47
Ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά που να το βρω εγώ εδώ πέρα!!!!!!!!!!!!

soge
01-12-06, 00:03
συνήθως έπαιρνα τον ακριβό γύψο της φάμπερ(5 ευρώ το κιλό),αλλά ξεφραγκιάστηκα και τώρα χρησιμοποιώ γύψο από χρωματοπωλείο και συγκεκριμένα αυτό που πέρνουν για τα γύψινα που κάνουμε στα σπίτια,στις οροφές.βάζωω μια ποσότητα σε ένα λεκανάκι και ρίχνω νερ.στην αρχή μέτραγα, τώρα το κάνω με το μάτι.τον ανακατεύω καλά με το σύρμα που χρησιμοποιούμε στη μαγειρική και τον αδειά στο καλούπι. χτυπάω κάμποσο το καλούπι στον πάγκο
να φύγει ο αέρας και τον αφήνω να στεγνώσει.αυτό είναι όλο.

roula, θα σου πω το δικό μου τρόπο παρασκευής του μείγματος με το γύψο και θα πω και το μυστικό που υποψιάζεται ο Pantelis. Βέβαια αυτός ο τρόπος δεν είναι επινόηση δική μου αλλά μου τον είχε προτείνει ένας εικαστικός που το είχε ψάξει πολύ. Όσο για το μυστικό, να 'ναι καλά οι φίλοι οδοντοτεχνίτες. Κάπου εκεί ανάμεσα, έχω προσθέσει και εγώ τα δικά μου.
Έχουμε και λέμε:
Σε ένα σκεύος (και εγώ χρησιμοποιώ ογκομετρική κούπα, κοινώς μεζούρα) βάζουμε την επιθυμητή ποσότητα νερού σε θερμοκρασία κανονική (δηλ. από τη βρύση).
Με ένα κουτάλι πασπαλίζουμε λίγο λίγο το γύψο, φροντίζοντας να πηγαίνει παντού, αλλιώς σε λίγο θα έχεις ένα βουναλάκι στο κέντρο και θα είναι άδεια η υπόλοιπη κούπα. ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν εισπνέουμε πάνω από την κούπα, εκτός αν θέλουμε να φτιάξουμε ένα νταμάρι στα πνευμόνια μας.
Συνεχίζουμε μέχρι ο γύψος να φτάσει στην επιφάνεια του νερού και να απορροφάει το νερό. Μόλις δούμε ότι δεν απορροφάει πια νερό, σταματάμε. Με ένα κουτάλι, κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερες κινήσεις και αυτές κυκλικές προς την περιφέρεια της κούπας και όχι από την επιφάνεια προς τον πάτο. Μέλημά μας είναι να μην εγκλωβίζουμε φυσαλίδες αέρα, μέσα στο γύψο. Θέλουμε μόνο να ομοιογενοποιήσουμε το μείγμα γύψου - νερού. Δυο - τρεις γύρες με το κουτάλι είναι αρκετές.
Και τώρα το μυστικό!
Σε αυτή τη φάση, αν επιθυμούμε να στεγνώσει γρήγορα ο γύψος, ρίχνουμε μια τσιμπιά αλάτι ψιλό. Κάνουμε άλλη μια - δυο γύρες με το κουτάλι και ρίχνουμε το μείγμα στο καλούπι.
(Αυτό ήταν Pantelis, το μυστικό)
(Εγώ συνήθως τα καλούπια τα βάζω μέσα σε ένα βαθύ δίσκο με άμμο, ώστε να μην μετακινούνται.) Σηκώνουμε το καλούπι και το χτυπάμε στο δίσκο 2-3 φορές, όχι πολύ δυνατά.Εκεί βλέπουμε τις φυσαλίδες να ανεβαίνουν σε λίγα δευτερόλεπτα. Έτσι όπως το έχουμε σηκώσει το καλούπι, αν είναι διάφαν μπορούμε να δούμε αν στην κάτω μεριά έχουν σχηματιστεί φυσαλίδες. Αν ναι, βάζουμε ένα ξυλάκι για σουβλάκι, και με τη μυτερή άκρη, ενοχλούμε τις φυσαλίδες.
Αφήνουμε να ησυχάσει ο γύψος και μαζεύουμε το νερό που ανεβαίνει (αν βιαζόμαστε να στεγνώσει) ακουμπώντας απορροφητικό χαρτί στην επιφάνειά του.
Πρέπει να πω ότι ούτε και σε μένα πετυχαίνει πάντα αυτός ο τρόπος, όμως από κει και πέρα έχει να κάνει με το καλούπι και τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιάζει η χύτευση σε αυτό αλλά και η ποιότητα του γύψου. Έχω κάνει πολύ καλά και πολύ άσχημα πράγματα με όλα τα είδη.
Μια παρατήρηση σχετικά με την προσθήκη αλατιού: μην το παρακάνετε, στην ποσότητα, γιατί θα έχετε μάσκες με ευλογιά. Το αλάτι, αν πέσει πολύ και δε διαλυθεί, απορροφά όλο το νερό σε μερικά σημεία και δημιουργεί τρύπες. Είπαμε μια τσιμπιά. Αν είναι μικρή η ποσότητα του γύψου που θα κάνουμε, βάζουμε λιγότερο αλάτι.
Αν θέλεις roula, δοκίμασε και αυτόν τον τρόπο μήπως και σε βοηθήσει περισσότερο.
soge
P.S. sorry, για την πολυλογία, πάλι

naya
01-12-06, 00:11
Να ‘σαι καλά sogge μου έλυσες αρκετές απορίες γιατί τελικά εγώ θα ήμουν η πολυλογού.

pantelis51
01-12-06, 00:28
Naya δεν θα τα καταφέρεις με 1:5 γιατί είναι η αρχή. Χρησιμοποιώ απλό - φτηνό γύψο, για να έχει αρκετό βάρος (πχ. το αγαλματάκι είναι 500 - 600 γρ.)

Αν αγόρασες Keraquick η αναλογία είναι 1:3. Όμως βολεύει καλύτερα με το μάτι και όχι με αναλογίες.

Naya γιατί αγοράζεις χρώματα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ;;; Στα αριστερά του σταντ είναι, αν όχι ζήτα από τα κορίτσια!!!!!!!! Είναι πραγματικά χρωματολόγια, όχι εκτυπώσεις από υπολογιστή και τέτοια.

Επίσης να θυμάσαι πως τα υδροχρώματα ΠΑΝΤΟΤΕ σκουραίνουν μερικούς τόνους αφού στεγνώσουν. Μην περιμένεις το χρώμα να σου βγει το ίδιο με αυτό που βλέπεις στο μπουκάλι.

Σου άναψα φωτιές με τα αγγελάκια; Καλύτερα να το αφήσεις για αργότερα. Είσαι newbie και σε έχω ικανή να τα πετάξεις στα σκουπίδια. Είναι διπλής όψεως και λερώνουνε πολύ.

naya
01-12-06, 02:00
Πηλός Γερμανίας λέει επάνω και μου είπε αυτός 1:3. Τον πήρα από αλλού γιατί μου ‘ρθε στο καθοδόν η επιθυμία.
Όσο για το χρωματολόγιο, κάτω από κάθε σωληνάριο έχει και το χρώμα, ήθελα μοβ, είδα μοβ, άπλωσα λοιπόν το χεράκι μου και το πήρα......αμάν λες να είναι πάνω από το σωληνάριο το χρωματολόγιο; Πολύ πιθανόν με τέτοια σαστιμάρα που με πιάνει όταν βρίσκομαι εκεί μέσα.
Εγώ όταν μπαίνω σε τέτοια μαγαζιά, μου τρέχουν τα σάλια, θέλω να τα αγοράσω όλα , θολώνω, τα χάνω και τελικά παίρνω χαζομάρες. Είχα ν’ ασχοληθώ και καιρό....
καταλαβαίνεις.
Λερώνουν τα αγγελάκια; Καλά αρκούμε στο να τα φτιάχνεις εσύ κι εγώ να τα θαυμάζω.

nektaria
01-12-06, 08:43
ΤΩΡΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ..ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ...!!!

des
01-12-06, 11:05
Είδατε γι να τραβάει καλές φωτογραφίες ο Παντελής? Σας είχα στείλει κι εγώ τα ίδια αγγελάκια αλλά δεν είχατε ξετρελαθεί με το καλούπι. :'( Φταίει η φωτογραφία ή ο χρωματισμός? Και αν ναι γιατί δεν το επισημάνατε? :'(

nektaria
01-12-06, 11:09
DES ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ..ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ..ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ..

ΜΑΙΡΗ
01-12-06, 11:11
Νιώθεις κάπως και ξέρω, πως λες ότι περιμένεις μια επικοδομιητική κριτική και αντί αυτού δεν έρχεται τίποτα. Πολλά μπορεί να φταίνε.Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι που είναι το δικό σου αγγελάκι γιατί δεν το βρήκα;
Εκτός αυτού μπορεί να έπεσαν πολλές φωτογραφίες *μαζί και κάπου να "χάθηκε" η δική σου.
Μην στεναχωριέσαι γιατί νιώθω άσχημα :'( :-\ :-[

des
01-12-06, 11:20
Δεν στεναχωριέμαι βρε παιδιά΄. Σχολιάστηκαν τα αγγελάκια αλλά μονο με καλά λόγια και βέβαια δεν υπήρχε ο ενθουσιασμός για το καλούπι. Και γι αυτό το ανάφερα γιατί νομίζω πως πρέπει να γίνονται και παρατηρήσεις όχι μόνο καλά λόγια. Άλλωστε γι αυτό νομίζω τα δημοσιεύουμε, για να δώσουμε ( και να πάρουμε) ιδέες, για να πάρουμε κριτικές και γιατί πάντα μια δεύτερη γνώμη είναι καλό να υπάρχει. Αλλιώς πως θα βελτιωθούμε?
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ;D ;D ;D ;D

ΜΑΙΡΗ
01-12-06, 11:25
Δεν στεναχωριέμαι βρε παιδιά΄. Σχολιάστηκαν τα αγγελάκια αλλά μονο με καλά λόγια και βέβαια δεν υπήρχε ο ενθουσιασμός για το καλούπι. Και γι αυτό το ανάφερα γιατί νομίζω πως πρέπει να γίνονται και παρατηρήσεις όχι μόνο καλά λόγια. Άλλωστε γι αυτό νομίζω τα δημοσιεύουμε, για να δώσουμε ( και να πάρουμε) ιδέες, για να πάρουμε κριτικές και γιατί πάντα μια δεύτερη γνώμη είναι καλό να υπάρχει. Αλλιώς πως θα βελτιωθούμε?
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ;D ;D ;D ;D

Συμφωνώ μαζί σου, άλλωστε είμαι απο της πρώτες που το φώναξα και το είπα ότι δεν φτάνει να λέμε μόνο καλά λόγια. Οταν κάτι μου αρέσει δεν το κρύβω και επειδή δεν γνωρίζω προσωπικά τον κάθε ένα απο εμάς προτειμώ αυτό που δεν μου άρεσε πάρα πολύ να μην το σχολιάσω. Επειδή όμως η τέχνη σε όλες τις μορφές είναι υποκειμένική, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη. Οπότε κάνε όπως νομίζεις κάνε εσύ μόνη σου μια αυτοεκτίμηση, και εκφράσου ελεύθερα! ;)

des
01-12-06, 11:31
Συμφωνώ αν αρέσει σε σένα οι άλλοι περισεύουν όμως αν αρέσει σε εσένα και ο΄χι σε άλλους είκοσι τότε ίσως να πρέπει να το σκεφτείς.

Γι αυτό παιδιά όχι μόνο καλά λόγια όλες οι κριτικές είναι ευπρόσδεκτες

ΜΑΙΡΗ
01-12-06, 11:41
Συμφωνώ αν αρέσει σε σένα οι άλλοι περισεύουν όμως αν αρέσει σε εσένα και ο΄χι σε άλλους είκοσι τότε ίσως να πρέπει να το σκεφτείς.
Γι αυτό παιδιά όχι μόνο καλά λόγια όλες οι κριτικές είναι ευπρόσδεκτες

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο ή πρέπει να το πετάξεις........... :D

ή πρέπει να μην ρωτήσεις του είκοσι αλλά μόνο τον εαυτό σου...... ;D :D

ή πρέπει να τα παρατήσεις!!!!!!!!! ::) ;D :D

(Το τελευταίο μην το τολμήσεις! >:()

pantelis51
01-12-06, 12:51
Όταν λέω "λερώνουν" εννοώ πως για να κλείσεις τα δύο καλούπια πρέπει να το κάνεις γρήγορα. Ε, εκείνη τη στιγμή ακούγεται ένα "σπλατς" και τα πάντα γύρω σου γίνονται....

Des δεν σχολιάστηκαν γιατί προφανώς είχες πολύ πιο όμορφα και δικά σου τα οποία καπέλωσαν το αγγελούδι.

Νεκταρία το τελευταίο το 'χα αγοράσει εγώ άρα πάρε τηλέφωνο πριν πας ή μπορείς να το αγοράσεις και από το e-shop ακολουθώντας τον υπερσύνδεσμο που έδωσα παραπάνω.

mancy
01-12-06, 12:56
παιδια καλημερα και καλο μηνα. μηπως ξερετε να μου πειτε πως να κανω μονη μου καλουπια για μασκα?

des
01-12-06, 23:30
Αν θυμάμαι καλά υπάρχουν οδηγίες σε αυτά τα μικρά βιβλιαράκια για καλλιτεχνικές κατασκευές. Πάρε το αντίστοιχο : μάσκες

mancy
02-12-06, 07:41
des σε ευχαριστω παρα πολυ

Roula14
02-12-06, 09:01
Είχα δει παλιά (τωρα δεν θυμάμαι που ακριβώς) να φτιάχνουν μάσκες με χαρτί τουαλέτας :o ή χαρτοπετσέτες.
Ξάπλωνε κάποιος κάτω και ο "καλλιτέχνης" έβαζε πάνω στο πρόσωπο του άλλου χαρτί βρεγμένο αλλά πολλές στρώσεις (δεν θυμάμαι αν είχε και κόλλα μέσα),ώσπου σχηματιζόταν το πρόσωπο. Μετά το έβγαζε και το άφηνε να στεγνώσει.

mancy
02-12-06, 09:10
roula καποτε δοκιμασα κι εγω τον τροπο αυτο (χαρτοπολτο) αλλα ηταν σκετο αποτυχεια :). ετσι τα παρατησα

des
02-12-06, 12:28
Αυτό γίνεται με γυψογαζα, βάζεις στο πρόσωπο του άλλου βαζελίνη και μετά απλώνεις τις γάζες μετά έχεις το πρόσωπο του άλλου σε μάσκα. Τώρα τι παθαίνει αυτός με τις γάζες δεν ξέρω δεν το έχω κάνει εγώ