Επιστροφή στο Forum : Διευθύνσεις καταστημάτων!
Είπα, λοιπόν, να κάνουμε μια λίστα με τις διευθύνσεις των καταστημάτων που ξέρουμε και μπορεί να χρειαστούν οι υπόλοιποι!!! :afro:
Ξεκινάω πρώτη λοιπόν!!!
Σύρματα και μέταλλα (αρζαντό, ορείχαλκος, χαλκός) Κολόμβος. Λεωχάρους στην στοά κοντά στο art & hobby. Ωράριο μέχρι 2,30 Σάββατο κλειστός.
Χάντρες, ημιπολύτιμοι λίθοι, κορδόνια, βοηθητικά υλικά Ταξιάρχης Μιλτιάδου στην στοά ομοίως κοντά.
Diva το παλιό Λεωχάρους (αλλά συσκευάζει με τέτοιον τρόπο που κάθε σακκουλάκι είναι περίπου 10€) ωραίοι ε :afro:
Γάζες λινάτσες Ανεστόπουλος Αγ. Ειρήνης 4
Τσεκαρισμένοι οικονομικοί. Ο Κολόμβος όμως δεν έχει ανταγωνιστή.
Πούλιες (παγιέτες) σε όλα τα χρώματα και μεγέθη και ψιλό χαντράκι (εδώ ψωνίζουν και οι βιοτεχνίες ρούχων) ΧΑΝΔΡΟΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Ρόμβης 18.
Εργαλεία (πενσάκια κοφτάκια τσιμπίδες) και άλλα σχετικά με την αργυροχρυσοχοΐα ΧΡΥΣΟΤΕΧΝΙΚΗ Θησέως (καλές τιμές).
Και απέναντί του Καψιάνης τα πάντα για συσκευασία αλλά και η μεγαλύτερη ποικιλία σε διακοσμητικές κορδέλες και κορδόνια. Τσιμπάει λίγο τις τιμές του.
Αυτά και βλέπουμε...
ΝΑΚΟΣ Ιλισού 191-193 Μοσχάτο τηλ: 2102828797 Τα πάντα από υλικά συσκευασίας, κεριά, εποχικά. Τιμές φανταστικές, ωράριο διευρημένο, αλλά :welcome: προσοχή κόβει μόνο τιμολόγιο :afro:
Κουτιά συσκευασίας
Στρούμπας Γονατά 2Α, Περιστέρι, τηλ. 2105772696
ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ .
..ΑΠΕΡΓΗΣ (ΑΙΟΛΟΥ 40 ) ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΑΓΙΟΥΣ - ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΛΑΖ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ . ΜΟΝΟ 8-4 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
...ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ) ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΔΟΝΙΑ
...ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ , ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ HOBBY) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ
....ΦΕΛΙΖΟΛ (ΑΝΘΙΜΟΥ ΓΑΖΗ , ΣΤΗ ΣΤΟΑ ) ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΛΙΖΟΛ .8-4 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
.... ΓΙΑ ΧΑΝΤΡΕΣ (ΜΠΕΤΑΣ , ΣΤΗΝ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ , ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ), ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΗΦΑΙΣΤΟΥ , ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ . ΚΑΤΕΒΑΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ )
....ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ (ΜΙΑΟΥΛΗ , ΣΤΟΥ ΨΥΡΗ ).
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ , ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Nicolis
Kατάστημα με υλικά για κοσμήματα. (σύρματα, χάντρες, κορδόνια, κ.λπ.)Πραξιτέλους, απέναντι από τo Art&Hobby!
Φθηνότερο από πολλά άλλα, αλλά αναγκαστικά παίρνεις συγκεκριμένες ποσότητες.
:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
ΥΓ. Προσοχή, γιατί η αναγραφόμενη τιμή είναι χωρίς το ΦΠΑ.
H Πραξιτέλους που πέφτει περίπου?
Δεν ξέρω καθόλου απο αθήνα.
Απο Μοναστηράκι - Ερμού είναι μακριά? (Πηγαίνωγια ψώνια γι αυτό).
:grin:
Παράθεση από: pantelis51 στις Σήμερα στις 12:45:32
Κατάστημα Αθηνών (Πλατεία Κλαυθμώνος)
Διεύθυνση: Πραξιτέλους 31
Τηλέφωνο: 2103221963
Email: praxitelous@hobby.gr
Εγώ αυτό θα πρότινα!!!Ή αυτό στην Ερμού που βασικά είναι ο Πάλλης!!!Για το πρώτο, λοιπόν, κατεβαίνεις μετρό Πανεπιστήμιο, βγαίνεις έξοδο Κοραή (φάτσα απέναντι μόλις ανέβεις όλες τις σκάλες...)Προχωράς όλο ευθεία!!!Περνάς απέναντι το δρόμο από τα φανάρια στα δεξιά σου και προχωράς αυτό το δρόμο (Δερβενακίων) όλο ευθεία!!!Στο τέλος θα βρεις μια εκκλησία μπροστά σου!!!Φάτσα απέναντι πίσω από την εκκλησία (Αγ.Θεόδωροι) θα δεις το Art&Hobby!!!(πίσω από την εκκλησία υπάρχει ένα ίχνος πεζόδρομου, το περπατάς...κάθετα->δρόμος->περνάς το δρόμο του1,5 μέτρου ->το βρήκες!!! afro)
Αυτή είναι η διαεύθυνση του Art&Hobby!Είναι δηλαδή ανάμεσα σε Σύνταγμα και Ομόνοια!!!Απένατι από αυτό είναι το Nicolis...δηλ.πριν περάσεις τον τελευταίο 2μετρο δρόμο, στο αριστερό σου χέρι!!! :)ΟΚ? :huh:
..ΑΠΕΡΓΗΣ (ΑΙΟΛΟΥ 40 ) ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΑΓΙΟΥΣ
από 1/1/2007 μετακόμησε αλλά δεν θυμάμαι που πήγε............... :undecided:
Φιλια, Ζαίμη 14 Αθήνα για σκονες αγιογραφίας χύμα μεγάλη ποικιλια επίσης πολλά είδη για αγιογραφία βιβλιά χρυσωτήρια.
εεε, εμείς έχουμε σκόνες αγιορραφίας... Art & Hobby σε πολύ μεγάλη γκάμα χρωμάτων!
:) :) :) :) :) :) :)
Mπορείς να δεις τις διευθύνσεις στον χάρτη (http://www.hobby.gr/?page_id=159) που θα βρείς στην σελίδα με τα καταστήματά Art & Hobby :afro:
H Πραξιτέλους που πέφτει περίπου?
pantelis51
20-01-07, 21:35
Που πέφτει η Πραξιτέλους;;; Δεν ξέρεις τον δρόμο με τα χαντράδικα και το Art & Hobby;;; Όποιος είναι από Αθήνα και δεν έχει πάει να χαζέψει τις ατελείωτες βιτρίνες ανάμεσα στα στενάκια, αυτός χάνει.
http://www.hobby.gr/wp-content/uploads/2007/01/praxitelous.JPG
ΑΜΑΝ!!!
Παιδιά...σε όποιον είχα γράψει για τη Δερβενακίων...άκυρο...μπερδεύτηκα!!!Δραγατσανίου λέγεται η οδός!!! :embarassed: :embarassed: :embarassed: :embarassed:
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιο μέλος, οπότε καλώς σας βρίσκω! :) Μήπως ξέρετε και κανένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη?
γεια σου κατερίνα. καλώς ήλθες. τι καταστήματα ψάχνεις στη Θεσσαλονίκη;
Με υλικά για κοσμήματα κυρίως..ασημόσυρμα και χάντρες! Θα πάω αύριο και θα ήθελα να πάρω μερικά πραγματάκια..
Με υλικά για κοσμήματα κυρίως..ασημόσυρμα και χάντρες! Θα πάω αύριο και θα ήθελα να πάρω μερικά πραγματάκια..
για επάργυρο σύρμα στο Χελιδόνη ή στο Art Time. Για χάντρες, φθηνότερος όλων ο Αμίτσας.Τους ξέρεις;
ΜΠΑΡΚΑΣ: ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, ΚΟΥΤΙΑ Κ.Α
Ν. ΚΟΣΜΟΣ: Μενεκράτους 36, ΤΗΛ: 210 9249849
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ηρ. Πολυτεχνείου 15, ΤΗΛ: 210 4173052
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Φιλολάου 67, ΤΗΛ: 2107569250
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Αθηνάς 20, ΤΗΛ: 2104977323
ΚΩΣ: Μανδηλαρά 43 & Πίνδου, ΤΗΛ: 2242030488
Ξέρετε πού μπορώ να βρω καλούπια σαπουνιών;
Με search βρήκα μόνο on line stores
π.χ.
http://www.wellnaturally.com/soap_bases_and_molds/moldoval.html
pantelis51
11-02-07, 19:43
Τα καλούπια της Knorr κάνουνε και για σαπούνια.
Μπορείς να τα βρεις στα Art & Hobby.
tsilivithrini
23-02-07, 13:40
για επάργυρο σύρμα στο Χελιδόνη ή στο Art Time. Για χάντρες, φθηνότερος όλων ο Αμίτσας.Τους ξέρεις;
Ο Χελιδόνης ξέρω που είναι... Το Art Time? Ο Αμίτσας είναι πίσω από τον Καπετάνιο στην Ερμου?
Ο Χελιδόνης ξέρω που είναι... Το Art Time? Ο Αμίτσας είναι πίσω από τον Καπετάνιο στην Ερμου?
Το art time ειναι στην Γεωργιου Σταυρου .
Ασήμι σε πλάκες και σύρματα:
1) ΣΙΚΡΑΜ Πραξιτέλους 22 4ος ορ (διαγωνίως απέναντι από το art & hobby) τηλ 2103232062
2)Μιλτ. Σταυρόπουλος Συν/χου Φριζή 25 (περιοχή Τσαλαβούτα κοντά στο Μετρό Αγ. Αντωνίου) τηλ 2105744764 Δευτέρα-Παρασκευή 9-5
άνοιξε ένα καινουριο μαγαζί επι της λ.λαυρίου που λέγεται organize και έχει σε πολύ καλές τιμές υλικά για είδη δώρων, σακουλάκια ,χαρτινα κουτάκια χαρτοσακούλες πολύχρωμες, κορδέλες, υφασματινα πουγκια, σακουλάκια για τρόφιμα, κούκλες βιτρίνας στάντ για ρούχα/περιοδικά κτλ
άνοιξε ένα καινουριο μαγαζί επι της λ.λαυρίου που λέγεται organize και έχει σε πολύ καλές τιμές υλικά για είδη δώρων, σακουλάκια ,χαρτινα κουτάκια χαρτοσακούλες πολύχρωμες, κορδέλες, υφασματινα πουγκια, σακουλάκια για τρόφιμα, κούκλες βιτρίνας στάντ για ρούχα/περιοδικά κτλ
Πού είναι η λεωφόρος Λαυρίου και τι εννοείς "σε πολύ καλές τιμές"?Δώσε μας ένα παράδειγμα τιμής βρε Zaf να συγκρίνουμε κι εμείς τα καημένα... :undecided: :undecided: :undecided: :sarcastic:
Υπάρχει κι ένα κατάστημα στη λεωφόρο Αλίμου,όπως στρίβουμε για Carrefour και Αργυρούπολη,με είδη διακόσμησης και συσκευασίας. :undecided:
ταξιάρχης
http://www.taxiarchis.com
ταξιάρχης
όσες φορές προσπάθησα να ανοίξω τη σελίδα μου βγάζει αρχεία που πρέπει να διαγράψω γιατί έχει ιούς :undecided: :undecided: :undecided: :undecided:
ταξιάρχης
Εμένα δεν μου βγαζει πρόβλημα, αν θες ξαναπροσπάθησε
Νικολής
http://www.nikolisgroup.gr
Επανέρχομαι στο θέμα organize επί της Λ.Λαυρίου.(Στο Σταυρό Αγ. Παρασκευής στρίβεις κάτω από τη γέφυρα δεξιά, αυτή είναι η Λαυρίου. Πριν από το μεγάλο ΑΒ στο αριστερό χέρι είναι το μαγαζί που σας λέω στο ύψος της κάντζας). Εγώ αγόρασα χρωματιστά πουγκιά από κει για τη βάφτιση που θα κάνουμε στο γιο μου. (1,03 ευρώ η 10άδα). Για τα κουφέτα βρήκα αυτό που μοιάζει με ύφασμα που έχουν στα ανθοπωλέια σε κίτρινο χρώμα με 7,5 ευρώ τα 20μέτρα. Έχει πχ. ζελατίνα ρολό των 50μέτρων με 5 ευρώ και άλλες ακριβότερες ανάλογα με το πόσο λεπτές είναι. Έχει σχετικά περιορισμένη ποικιλία ακόμη γιατί προς το παρόν ψάχνονται και εκείνοι. έχει κορδέλες λεπτές από 1,60 το μασούρι και χοντρές που δε θυμάμαι τιμή. Βέβαια δεν έχει τόσο ωραία κουτάκια και κορδέλες όπως τα είδη συσκευασίας που έχει 1 μαγαζάκι στη Χαβρίου στο κέντρο της Αθήνας, αλλά δεν συγκρίνονται και οι τιμές τους.
http://www.pigiafisa.gr/catalog/index.php?cPath=34
Εδώ θα βρείτε αφίσες αντίγραφα πινάκων ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και άλλα σχετικά, είναι στο κέντρο της Αθήνας πολύ κοντά στην Ομόνοια:
Αναγνωστίδης Γεράσιμος, Ακαδημίας 71-73, τηλ 2103840245
Είδη ζωγραφικής και hobby στη Θεσσαλονίκη:
κέντρο Θεσ/νίκης (κοντά στην πλατεία Αγ.Σοφίας)
1."Χελιδόνης" - Καστριτσίου 13 τηλ.2310276747
2."Art-time" - Γ. Σταυρου 3 τηλ.2310285805
Αμπελόκηποι:
Ταρκασης Χρ.Παντελης Ανθ.Γιαννακοπουλου 3 Τηλ.2310730536
Τηλέφωνο* του* μαγαζιού* στη* Λαυρίου* έχουμε;
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ+ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ;; :dance:
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ+ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ;; :dance:
:no: :no: :no: :no: :no: :no: Ποιον θες να δέσεις? :grin: :grin: :grin:
ΔΝ ΨΑΧΝΩ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΨΙΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΡΙΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΟΡΔΕΛΕΣ+ΧΑΝΤΡΕΣ..ΕΧΕΤΕ ΤΠΤ ΥΠΟΨΙΝ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΔΝ ΨΑΧΝΩ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΨΙΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΡΙΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΟΡΔΕΛΕΣ+ΧΑΝΤΡΕΣ..ΕΧΕΤΕ ΤΠΤ ΥΠΟΨΙΝ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
:no: :no: :no: Δυστυχώς
εγώ από αθήνα δεν ξέρω αλλά σε μας εδώ αλυσίδες βρίσκεις σε μαγαζιά με ναυτιλιακά και χρωματοπωλεία
Συνονόματη???Πήγαινε δες στο Νicolis...Έχει πάρα πολλές αλυσίδες μικρές και μεγάλες!!!Τη διεύθυνση θα τη βρεις στις πρώτες σελίδες του θέματος!!!ΟΚ??? :afro:
_marinaki_
15-07-07, 22:24
Ξέρει κανείς στο Ηράκλειο κατάστημα με είδη χόμπυ?????? (εκτός τις "θαλασσογραφίες"!!!!!!!) :no:
γνωρίζετε που μπορώ να βρω χαρτί Α3 κατά προτίμηση φωτογραφικό (ματ ή glossy) και με βάρος άνω των 100γρμ; πολλά ζητάω ε; :undecided:
Αλυσίδες έχει και ο Ταξιάρχης :wave:
γνωρίζετε που μπορώ να βρω χαρτί Α3 κατά προτίμηση φωτογραφικό (ματ ή glossy) και με βάρος άνω των 100γρμ; πολλά ζητάω ε; :undecided:
Στο Πλαίσιο κοίταξες???
Στο Πλαίσιο κοίταξες???
:yes: :yes: μόνο απλό :sad:
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ --> Χρωματα,πινελα,τελαρα,μουσαμαδες κτλ. Επισης δεχεται ειδικες παραγγελιες πχ.διαστασεις καμβαδων.
Μπουμπουλινας 1α & Β.Ηρακλειου (πισω απο το πολυτεχνειο - μουσειο αθηνων)
Τηλ : 210-82 12 253
Προσωπικα εγω το ανακαλυψα πριν κανα 6μηνο και διαπιστωσα οτι εχει τις καλυτερες τιμες που εχω βρει εως τωρα.
μου είπε ένας συνάδελφος σήμερα για ένα μαγαζί που έχι πολύ φθηνούς καμβάδες....από τη δ/νση που μας δίνεις νομίζω πως αυτόν εννοούσε γιατί μου είπε ότι είναι δίπλα στο μουσείο.
Μαλλον το ιδιο μαγαζι λεμε.
Φαντασου οτι ενας 120Χ60cm σε μετρια ποιοτητα καμβα (εχει και φτηνοτερο και ακριβοτερο) κανει κοντα 7ευρω ,το θυμαμαι γιατι τον πηρα προσφατα.
:hello:ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΥΤΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο # ΖΩΝΑΣ# ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ DREMEL ΕΩΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
kokkinofili
07-11-07, 15:29
να σας ρωτησω..κατεβηκα σημερα στο κεντρο για να βρω αυτη την κολλα για χαρτοπετσετες..πουθενα η συγκεκριμενη του art and hobby..
αληθεια υπαρχει καταστημα στην θεσσαλονικη που να πουλαει τα ειδη αυτα; :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria:
πηρα βεβαια ενα βαζακι της knorr για χαρτοπετσετα σε υφασμα κι ενα αλλης μαρκας για ξυλο..αλλα φοβαμαι για το αποτελεσμα..
art and hobby στην θεσσαλονικη κανεις;;; :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
Διαβάζω εδώ στο περιοδικό οτι έχει αντιπρόσωπο και στην Θεσ/νίκη. Αντιγράφω:
Ταρκάσης Παντελής
"Art Center"
Θεσ/νίκη
Γιαννακοπούλου 3 - 9
Αμπελόκηποι
Τηλ: 2310730536
Ελπίζω να σε βολεύει και να μπορείς να πάς εύκολα !
kokkinofili
08-11-07, 13:08
Διαβάζω εδώ στο περιοδικό οτι έχει αντιπρόσωπο και στην Θεσ/νίκη. Αντιγράφω:
Ταρκάσης Παντελής
"Art Center"
Θεσ/νίκη
Γιαννακοπούλου 3 - 9
Αμπελόκηποι
Τηλ: 2310730536
Ελπίζω να σε βολεύει και να μπορείς να πάς εύκολα !
Toύλα σ ευχαριστώ πολύ.
Άν και μένω ανατολικά,θα τον επισκεφτώ με την πρώτη ευκαιρία..
:wink: :wink: :wink:
Γάζες φθηνότερες από παντού, φετρίνες, κορδελλάκια, κορδόνια αλλά και φόδρες και πουγγάκια συσκευασίας όλα σε καλές τιμές.
Παν. Τοπαλίδης
Νικίου 17. τηηλ. 2103222977
Η Νικίου δισταυρώνεται με την Αιόλου στο σημείο που ξεκινάει η Μιλτιάδου.
Γάζες φθηνότερες από παντού, φετρίνες, κορδελλάκια, κορδόνια αλλά και φόδρες και πουγγάκια συσκευασίας όλα σε καλές τιμές.
Παν. Τοπαλίδης
Νικίου 17. τηηλ. 2103222977
Η Νικίου δισταυρώνεται με την Αιόλου στο σημείο που ξεκινάει η Μιλτιάδου.
ευχαριστούμε φώφη να'σαι καλά :kiss: :kiss: λιανική έ;
Ναι λιανική, ενδεικτικά οι γάζες 1,20€ το μέτρο, συνήθως τις βρίσκω 1,50€.
Ψαχνω για πλεξιγκλας για να στεγάσω τις κατασκευές μου. Επειδή δεν γνωρίζω πολλά από Αθήνα παρακαλώ για την βοήθειά σας.
Ψαχνω για πλεξιγκλας για να στεγάσω τις κατασκευές μου. Επειδή δεν γνωρίζω πολλά από Αθήνα παρακαλώ για την βοήθειά σας.
1) Στο Μοναστηράκι λίγο πιο πάνω από το art & hobby
2) Θεοδώρου, είναι στην Μυλέρου (ο κάτω δρόμος από την πλατεία Κουμουνδούρου) υπόγειο αριστερά αν την πιάσεις από Πειραιώς. Μπορείς όμως και με το ΜΕΤΡΟ να κατέβεις στο Μεταξουργείο και να κατηφορήσεις τον κεντρικό δρόμο θα βρεις πάλι την Μυλέρου είναι κοντά. Μέχρι 4-4,30 το απόγευμα. Σάββατο όχι πάντα. Καλές τιμές τον προτείνω.
Persephoni
09-12-07, 14:08
Γεια χαρά στην παρέα !
Γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας που να έχει τα πάντα για το κέντημα;
Που να πουλάει όχι μόνο τα απαραίτητα εργαλεία αλλά και περιοδικά (και) για κάποιον εντελώς αρχάριο;
Persephoni :welcome: :welcome: :welcome: Tέτοια καταστηματα θα βρεις στην Ευαγγελιστρίας και στους γύρω δρόμους Το κατάστημα ΕΚΕΙΝΗ Ναβαρίνου 11 Ζενέλης Ευαγγελιστρίας 31 στο Καγκουρό που σε κάποιο αλλό θέμα είναι η διευθυνση του στον ΜΟΛΟΚΟΤΟ και σε μερικά στο Μοναστηράκι στους παράδρομους
Persephoni
09-12-07, 23:45
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! : ))
Και για το καλωσόρισμα και για τις διευθύνσεις!
:hello:
:welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome:
:wave:EKTOS ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΜΒΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑ??????
Υπάρχει κάποιος στην Ερμού αλλά αρκετά μετά την πλατεία Μοναστηρακίου.Ένα μικρό μαγαζί.Δεν θυμάμαι όμως το όνομα... :sad:γμτ έχω χάσει τα χαρτιά μου... :dash: :embarassed:
Ένα μαγαζί με πλάκες ασημιού και σύρματα αργυρου, στην Ερμού περίπου, Αργυροτεχνική λέγεται νομίζω, σε ποια διευθυνση είναι ακριβώς;Ξέρει κανείς; :undecided:
Γεια σας!
Θέλω τη βοήθειά σας!!!
1)Ο Nikolis ; όταν πας στο κατάστημα στην Πραξιτέλους πουλάει και σε ιδιώτες ( χωρίς επιχείρηση κτλ. έτσι?απλα νομίζω πρέπει να κάνεις αγορά άνω των 50 ευρώ)
2)Στο e-shop tou Nikolis για να κάνεις request και να μπορείς να του κάνεις παραγγελία στην φόρμα που συμπληρώνεις πρέπει να είσαι από κάποια επιχείρηση και να έχεις ανοίξει αφμ για κοσμήματα κτλ έτσι? Εγώ που δεν έχω πώς μπορώ να κάνω?
Τα λέω λίγο μπερδεμένα, γιατί είμαι και εγώ μπερδεμένη.
Μένω στο Ηράκλειο (Κρήτης), ωστόσο εδώ τα υλικά είναι φωτιά!
Δεν ασχολούμαι επαγγελματικα, ούτε δουλεύω πάνω σε αυτό αλλά επειδή τώρα τελευταία φτιάχνω μετα μανίας θέλω να αγοράσω κάποιες ποσότητες!
Γνωρίζετε κάποιο e-shop να μου προτείνετε? Και συγκεκριμένα με τον Nikoli, διότι εκεί είδα κάποια πράγματα που με ενδιαφέρουν!
:thinking:
:unsure:
?????????????????????????????????????????????????? ?????
To Nicolis πουλά σε ιδιώτες αλλά κόβει απόδειξη μόνο για αγορές άνω των 50 ευρώ.
Δεν ξέρω για το e-shop... :undecided:
Λοιπόν,λοιπόν, τα βρήκα! :dances:
Πέρα από τον Κολόμβο είναι το Εμποροχάλκο Α.Ε., Ερμού 115!
Ωραία, τουλάχιστον με κατατόπισες και έμαθα ότι μπορώ να πάω έστω στο Νικολις το κατάστημα! ( Θα ανέβω Αθήνα σε ένα μήνα οπότε είναι καλή ευκαίρια). :plane:
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! :wink: :afro:
Και το άλλο που είπες (Εμποροχάλκο Α.Ε.) έχει χάντρες και κουμπώματα για βραχιολάκια κτλ ε ??? :)
Και στο Μετρο στάση Μοναστηράκι ο ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ Δέρματα-κορδόνια-αλυσίδες-αγκράφες και εξαρτήματα για ζώνες κυρομένα κορδόνια-κορδ. δέρματα σουεντ εργαλεία και κόλλες σε πολύ καλές τιμές στην αρχή της Μιαούλη (κατεβαίνοντας την Ερμού προς το Μοναστηράκι το 1ο στενό δεξιά μετά την Αθηνάς) :wink: :wink: φθηνός :wink:
:afro: :afro: :afro: :grin:
Γειά σας και χαρά σας!! χρειάζομαι τη βοήθειά σας.... :baby: :baby:
μπορεί να μου πείς κάποιος τί κολλητήρι να πάρω και από που τί να προσέξω?
τί βάση να πάρω και τί πάστα για να το καθαρίζω?? Τί μάρκα-εταιρεία κλπ. και τίμές αν γνωρίζετε!! :undecided: :undecided:
Γιατί έχω ένα τις κακιάς ώρας που έχω κατακαεί μέχρι και ηλεκτροπληξία πήγα να πάθω... :bat: :bat: :bat:
Μπήκα βέβαια και στο electonic.gr αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά please help me την άμοιρη :hysteria: :hysteria: :hysteria:
Ευχαριστώ πολύ
:huh: :huh: :huh: τί έγινε βρε παιδιά που πήγατε όλοι???????????? :huh: :huh: :huh: HELLOOOOOOOOOO
είμαι μόνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου? :unsure: :unsure: :unsure:
ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΤΗΡΙ 25-30 ΒΑΤ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑ...ΣΤΟ ΠΑΚΟΑΡΤΣΕΝΤΕΡ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ
ΠΑΝΤΑ...
αχχχχχχ αχχχχχ eleni με σκλαβώνεις σ' ευχαριστώ πολύ πολύ :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: αλλά γιατί έφυγες πάλιιιιιιιιιιι?????? :crying: :crying: :crying: :crying:
ξέχασα να φέρω στο γραφείο την φωτογραφική - θα σας στείλω αύριο φωτογραφίες με καινούργιες δημιουργίες μου!! θέλω την γνώμη σας
Diagonious
30-01-08, 10:00
Καλωσόρισα και εγώ στο φόρουμ :p !
Ελληνική Χάνδρα
Πραξιτέλους 26,
105-61 Αθήνα
Τηλ: 210-3224712
Φαξ¨210-3224166
Υποκατάστημα ελληνικής βιοτεχνίας χανδρών, υλικών και αξεσουαρ.
Προς το παρών χονδρική πώληση με τιμολόγιο.
www.GreekBead.gr (http://www.GreekBead.gr)
Καλωσόρισα και εγώ στο φόρουμ :p !
Ελληνική Χάνδρα
Πραξιτέλους 26,
105-61 Αθήνα
Τηλ: 210-3224712
Φαξ¨210-3224166
Υποκατάστημα ελληνικής βιοτεχνίας χανδρών, υλικών και αξεσουαρ.
Προς το παρών χονδρική πώληση με τιμολόγιο.
www.GreekBead.gr (http://www.GreekBead.gr)
:welcome::welcome:
με τι ασχολεισαι????
:wave::wave::wave:
προσπάθησα να μπω στην διευθυνση
http://www.greekbead.gr/
αλλά δεν μπαινει.......:unsure::unsure::unsure::unsure:
μήπως υπάρχει κάποιο λάθος??????????????
Sifnos_2003
31-01-08, 10:52
Καλημέρα σε όλους!!! :wave:
Σήμερα, ψάχνοντας για είδη συσκευασίας - κουτιά...ανακάλυψα την κουβέντα σας!
Πολύ χρήσιμες οι διευθύνσεις! :afro:
Μπήκα στο site www.greekbead.gr (http://www.greekbead.gr) χωρίς προβλημα.
Τι σου βγάζει ??? Απλά δεν μπαίνει? Δεν βρήσκει τη σελίδα?
Τι?
Για δοκίμασε http://www.greekbead.gr/php/index.php
:dances::dances::dances:
ΜΠΉΚΑ!!!
μάλλον χθες θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα στη σελίδα.......
σήμερα μπήκα με την μία!
thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hello::hel lo::hello::hello::hello:
:wave:
μία ερώτηση!
Θα ανέβω Αθήνα και θέλω μία κατατόπιση!
Ασημένιο σύρμα σε διάφορα πάχη πού θα βρω?????????????
Επίσης Φύλλο αρζαντό, ορύχαλκο, και ασήμι!
( και οικονομικα ε????:evil::evil::evil::evil::evil:)
φυλλα αργυρου σε διαφορα παχυ θα βρεις στο ΣΥΚΡΑΜ ,πραξιτελους 4ος οροφος,αν εχει και σηρμα δεν ξερω γιατι εγω το φτιαχνω μονος μου αλλα κανε τους ενα τηλ καλητερα 2103210263.
:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::u nsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::uns ure:
Γνωρίζει κανείς πού θα βρώ φύλλο αρζαντό, ορύχαλκο και ασήμι????????????:unsure:
Επίσης...................... ημιπολύτιμους λίθους σε καλή τιμή πού μπορώ να βρω στην Αθήνα???????????????????????????:sleep::sleep::sle ep::sleep::sleep::sleep:
:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::u nsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::uns ure:
Γνωρίζει κανείς πού θα βρώ φύλλο αρζαντό, ορύχαλκο και ασήμι????????????:unsure:
Επίσης...................... ημιπολύτιμους λίθους σε καλή τιμή πού μπορώ να βρω στην Αθήνα???????????????????????????:sleep::sleep::sle ep::sleep::sleep::sleep:
ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ....ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ..:hair:ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ..ΦΥΛΛΑ ΑΡΖΑΝΤΟ ΚΛΠ. ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΜΒΟ....ΓΙΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...:kisses:
εχεις δίκιο!!!! sorry:embarassed::embarassed::embarassed::embarass ed::embarassed::embarassed::flirt:
αλλά να ξαναγίνω ενοχλητική ??????????????????????:grin:
και ημιπολύτιμους λίθους και πέτρες????????????????????:flirt::flirt::flirt::fl irt::flirt::flirt::flirt:
εχεις δίκιο!!!! sorry:embarassed::embarassed::embarassed::embarass ed::embarassed::embarassed::flirt:
αλλά να ξαναγίνω ενοχλητική ??????????????????????:grin:
και ημιπολύτιμους λίθους και πέτρες????????????????????:flirt::flirt::flirt::fl irt::flirt::flirt::flirt:ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ...ΝΤΙΒΑ, ΝΙΚΟΛΙΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ..ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ..ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ:grin::grin::grin::grin::grin::grin:
ευχαριστώ!!!:wave::afro:
όταν ανέβω δηλαδή με τον χάρτη και γύρω γύρω σε αυτές τις διευθύνσεις να ψάχνω!!!
πλάκα θα έχει !!!!!!!! :wink::wink::wink::wink:
Στην Καλλιθέα Ιφιγενείας και Αραπάκη, μετά την πλατεία Δαβάκη κατάστημα ΑΙΝΙΓΜΑ.
Είδη δώρων, κορνίζες, κεραμεικά αλλά και χαρτοπετσέτες και άλλα μικροαντικείμενα/μινιατούρες κατάλληλα για τα hobby μας.
Στην Καλλιθέα Ιφιγενείας και Αραπάκη, μετά την πλατεία Δαβάκη κατάστημα ΑΙΝΙΓΜΑ.
Είδη δώρων, κορνίζες, κεραμεικά αλλά και χαρτοπετσέτες και άλλα μικροαντικείμενα/μινιατούρες κατάλληλα για τα hobby μας.
που ειναι αυτη η πλατεια?
Δεν μπορώ να βρω τη διευθυνση του Πακο .... Δεν την έχετε γράψει ?
Δεν μπορώ να βρω τη διευθυνση του Πακο .... Δεν την έχετε γράψει ?ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 30, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΠΕΥΚΑΚΙΑ..
Αφοι Μαϊχόσογλου
Οδός Ζαλεύκου 2, ένα μικρό στενάκι κάθετο στην Ρετσίνα στα Καμίνια Πειραιά.
Τηλέφωνο 2104136616
Μπορείς να πάρεις 500 γρ. όχι λιγότερο, περίπου 5,50€ χωρίς ΦΠΑ και βγαίνει το 0,25χιλ πάνω από 1.000 μέτρα. Βρίσκουμε στον Ταξιάρχη τα 100 μέτρα περίπου 9€.
Χρώμα μόνο χάλκινο.
Από κει και πέρα οι διατομές ανεβαίνουν και βρίσκεις ότι πάχος θέλεις.
Αφοι Μαϊχόσογλου
Οδός Ζαλεύκου 2, ένα μικρό στενάκι κάθετο στην Ρετσίνα στα Καμίνια Πειραιά.
Τηλέφωνο 2104136616
Μπορείς να πάρεις 500 γρ. όχι λιγότερο, περίπου 5,50¤ χωρίς ΦΠΑ και βγαίνει το 0,25χιλ πάνω από 1.000 μέτρα. Βρίσκουμε στον Ταξιάρχη τα 100 μέτρα περίπου 9¤.
Χρώμα μόνο χάλκινο.
Από κει και πέρα οι διατομές ανεβαίνουν και βρίσκεις ότι πάχος θέλεις.
Και εδώ στο Ηράκλειο τέτοιες τιμές βρίσκεις στα μαγαζιά με σύρμα περιελίξεων, πολύ πιο οικονομικά από τα σύρματα χειροτεχνίας σε καρουλάκια... Α, και είναι και βερνικωμένα και δε μαυρίζουν, έτσι δεν είναι; Νομίζω κάπου το έχει αναφέρει η soge αυτό :confused1:
Το θέμα είναι ότι δε σε διευκολύνουν και πολύ σε τέτοια μαγαζιά ειδικά αν τους πεις τι το θες :grin: Έστειλα τον άντρα μου σε ένα και καθόταν και το ξετύλιγε μόνος του και στο τέλος μου έφερε μόνο 10 μέτρα (τόσο άντεξε:evil:), που ούτε καν καταδέχτηκε να τα πληρωθεί ο ιδιοκτήτης...
πάντως συμφέρει πολύ!
Αυτό για να το μαζέψεις χρείαζεται εργαλείο με άξονα και μοτέρ. Λέμε για την μικρότερη ποσότητα κάπου 1.000 μέτρα.
Γύψος πλαστικής
ΚΑΡΒΕΛΗΣ Ο.Ε ΤΗΛ 26320 22216
Αυτό το τηλέφωνο είναι στο Μεσολόγγι. Τηλεφωνείστε πείτε σε ποιά περιοχή μένεται και ρωτήστε ποιός τον πουλάει.
Μετά επικοινωνείστε με τον νέο και θα βρείτε άκρη αφού ρωτήσετε σε ποιο κοντινό χρωματοπωλείο τον διαθέτει.
Συνήθως δεν τον βρίσκεις με αυτό το όνομα αλλά της εταιρείας που τον συσκευάζει.
Είναι κατάλευκος, πανάλαφρος και πάμφθηνος.
Αξίζει τον κόπο.
Εμένα μου έδωσε η Ρούλα από την Εύβοια κάποια έτοιμα γύψινα και έχοντας δοκιμάσει μέχρι και τον ακριβό με 5€ το κιλό έμεινα άφωνη. Έτσι ψάχνοντας τον βρήκα.
Καλές δημιουργίες...
Γύψος πλαστικής
ΚΑΡΒΕΛΗΣ Ο.Ε ΤΗΛ 26320 22216
Αυτό το τηλέφωνο είναι στο Μεσολόγγι. Τηλεφωνείστε πείτε σε ποιά περιοχή μένεται και ρωτήστε ποιός τον πουλάει.
Μετά επικοινωνείστε με τον νέο και θα βρείτε άκρη αφού ρωτήσετε σε ποιο κοντινό χρωματοπωλείο τον διαθέτει.
Συνήθως δεν τον βρίσκεις με αυτό το όνομα αλλά της εταιρείας που τον συσκευάζει.
Είναι κατάλευκος, πανάλαφρος και πάμφθηνος.
Αξίζει τον κόπο.
Εμένα μου έδωσε η Ρούλα από την Εύβοια κάποια έτοιμα γύψινα και έχοντας δοκιμάσει μέχρι και τον ακριβό με 5€ το κιλό έμεινα άφωνη. Έτσι ψάχνοντας τον βρήκα.
Καλές δημιουργίες...
:clap::clap::clap::clap::clap::clap: σευχαρηστουμε
stavroula1
19-03-08, 22:00
Φώφη?????????:confused2:Έχω άδικο που λέω ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην το γνωρίζεις??? Ευχαριστούμε.:kiss::kiss::kiss:
Φώφη?????????:confused2:Έχω άδικο που λέω ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην το γνωρίζεις??? Ευχαριστούμε.:kiss::kiss::kiss:
Όταν έχεις κάμποσα χρονάκια στην πλάτη όλο και κάτι έχεις μάθει...
stavroula1
19-03-08, 22:30
Όταν έχεις κάμποσα χρονάκια στην πλάτη όλο και κάτι έχεις μάθει...
Σιγά καλέεεεε.... σε πήραν τα χρόνια. Τι να πούμε κι εμείς:unsure::unsure::unsure::unsure::thinking:
:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
Σιγά καλέεεεε.... σε πήραν τα χρόνια. Τι να πούμε κι εμείς:unsure::unsure::unsure::unsure::thinking:
:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
Πες τα βρε Σταυρούλα
stavroula1
19-03-08, 22:41
Πες τα βρε Σταυρούλα
Γεια σου κυβερνογιαγιά!!!!!!!!!!!!!:kissed::kissed::kissed: :kissed::kissed::kissed::kissed::kisses::kisses::k isses:
:flirt::flirt::flirt::flirt::flirt::flirt::flirt:: flirt::flirt:
Ευχαριστουμε παρα πολύ Φωφη :clap::clap:
http://en.dawanda.com
poli kalo site me magazakia san to etsy apoklistika gia xeiropiita alla me perisotero europaiki vasi pou mas volevei :)
http://www.beadplace.se
poikilia se xantres , ergalia kai otidipote gia kataskevi kosmimatwn opws vergoules skoularikia klp
aggliki - souidiki glwssa kai metatropeas euro
http://www.beadplace.se
poikilia se xantres , ergalia kai otidipote gia kataskevi kosmimatwn opws vergoules skoularikia klp
aggliki - souidiki glwssa kai metatropeas euro
Ευχαριστούμε!
πολύ καλά και τα δύο! :hooray::hooray::hooray:
ΞΕΡΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΓΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ???
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!
ΞΕΡΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΓΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ???
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!
Δύσκολο για να μην πω ακατόρθωτο, ένα χρόνο ψάχνω :sad1:
Δύσκολο για να μην πω ακατόρθωτο, ένα χρόνο ψάχνω :sad1:
αυτα συνηθως μονο απο ημερολογια με τετοιες παραστασεις
το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να εκτυπωσεις μονη σου σε λεπτο γυαλιστερο χαρτι αλλα............... οταν το κανα επειδη θελει τριψιμο η εικονα για να μην εχει φουσκες εκει που θα το κολλησεις ξεβαφουν τα χρωματα:dash:
Μόνο στό Afroditi's Hobby στήν Καβάλα,θά βρείτε τά πάντα μέ τεράστια ποικιλία σε χαρτιά καί χαρτοπετσέτες!!!:afro::afro::afro::unsure::unsure: :unsure::unsure::unsure:μονο που ειναι λιγο μακρυα
:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:μονο που ειναι λιγο μακρυα
Το λιγο μ'αρεσει :unsure::unsure:
Μόνο στό Afroditi's Hobby στήν Καβάλα,θά βρείτε τά πάντα μέ τεράστια ποικιλία σε χαρτιά καί χαρτοπετσέτες!!!:afro::afro::afro:
Ωραία αλλά πως θα γίνει να δούμε και να παραγγείλουμε να μας στείλεις;
Μήπως να βγάλεις κάποιες φωτό και να στείλεις με mail σε όποιον θέλει... Εγώ θέλω...
Μόνο στό Afroditi's Hobby στήν Καβάλα,θά βρείτε τά πάντα μέ τεράστια ποικιλία σε χαρτιά καί χαρτοπετσέτες!!!:afro::afro::afro:
Εγώ θα σε επισκεφτώ πάλι την Δευτέρα :banana::banana::banana::banana:
Ωραία αλλά πως θα γίνει να δούμε και να παραγγείλουμε να μας στείλεις;
Μήπως να βγάλεις κάποιες φωτό και να στείλεις με mail σε όποιον θέλει... Εγώ θέλω...
Καιε γω θελω :whistle::evil::baby:
Κορίτσια λίγη υπομονή...Τό σάιτ σέ λίγες μέρες θά είναι στή διάθεση όλων,μέ καταπληκτικά χαρτιά καί πολλά άλλα...Λίγη υπομονή.Τό Afroditi's Hobby,σύντομα καί σέ άλλες πόλεις!!! :drink::drink:
:banana::banana::banana::banana::bowdown::bowdown: :bowdown::dances::dances::dances::drink::drink:
stavroula1
29-03-08, 18:46
Κορίτσια λίγη υπομονή...Τό σάιτ σέ λίγες μέρες θά είναι στή διάθεση όλων,μέ καταπληκτικά χαρτιά καί πολλά άλλα...Λίγη υπομονή.Τό Afroditi's Hobby,σύντομα καί σέ άλλες πόλεις!!! :drink::drink:
Αμήν και πότε:dances::dances::dances::dances::dances::wave: :wave::wave:
πάντως εγώ αν έρθω εκδρομή στην Καβάλα θα κοιτάξω να γνωρίσω το μέρος και όχι να κάνω καλλιτεχνικά ψώνια.. αυτό το κάνω κι εδώΑυτό ακριβώς σού είπα κι εγώ καλή μου...
Καλημέρα σας,
Βρήκα ένα μαγαζί. Δίνω στοιχεία μολονότι μπορεί να το ξέρετε ήδη
NEWMAN
Θησέως 10 Σύνταγμα
τηλ 210 3228180 / 3313447
φαξ 210 3218741
email: syskeyasiesgr@yahoo.com
Η ιδιοκτήτρια είναι πολύ γλυκιά και ..τρελλή με τις χειροτεχνίες. Είναι και ζωόφιλη (σοβαρό για μένα) έχει ένα μεγάλο κλουβί με 2 παπαγάλους που σου μιλάνε αν έχεις υπομονή και σου λένε "σ'αγαπώ" "είμαι καλό" "χρόνια πολλά" και άλλα πολύ ωραία.
Είχα πάρει και κάτι φωτογραφίες με το κινητό αλλά μάλλον τις έχασα.
Ντόρα
peripou ti poulaei to sigekrimeno magazi Dpdora? :)
na kserw twra pou tha katevw Ellada na to episkeythw!
anastasiaadam
01-04-08, 20:55
Αποστολόπουλος για φούρνους κεραμεικό- γυλί-βιτρώ και μαθήματα fusing glass τηλ.2105776629 Για κάθε ενδιαφερόμενο.:wink:
Κορίτσια,:wink: μήπως ξέρετε που θα βρώ λαμπάδες απλές (λευκές ή κίτρινες) αλλά και με χρώμα για να τις στολίσω εγώ....??:unsure:
Απο Σουπερ Μαρκετ, επισης εχει το μακρο γιατι πηρα 0,45 λεπτα η μια αν δεν κανω λαθος..
Μπορει να βρεις και στο jumbo
Απο Σουπερ Μαρκετ, επισης εχει το μακρο γιατι πηρα 0,45 λεπτα η μια αν δεν κανω λαθος..
Μπορει να βρεις και στο jumbo
:wave::wave::wave::wave::wave::wave: σε ευχαριστώ πολύ πολύ:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
:wave::wave::wave::wave::wave::wave: σε ευχαριστώ πολύ πολύ:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
Να σαι καλα :kissed:
http://coverpack.com/threadDetails.php?LangID=1&CategoryID=5
Σεμιναρια στη Θεσαλλονικη... Δεν βρισκω το θεμα με τα σεμιναρια γι αυτο το βαζω εδω
anastasiaadam
03-04-08, 00:08
Κορίτσια,:wink: μήπως ξέρετε που θα βρώ λαμπάδες απλές (λευκές ή κίτρινες) αλλά και με χρώμα για να τις στολίσω εγώ....??:unsure:
Για λαμπάδες και οτιδήποτε κεριά μέχρι και τις μεγάλες για γάμους ΣΚΙΑΔΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ -Ακάματος 10 -Θησείο--Τηλέφ.210-3464670 Πολύ καλές τιμές. :kissed::kissed::kissed:
Για λαμπάδες και οτιδήποτε κεριά μέχρι και τις μεγάλες για γάμους ΣΚΙΑΔΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ -Ακάματος 10 -Θησείο--Τηλέφ.210-3464670 Πολύ καλές τιμές. :kissed::kissed::kissed:
τέλεια τέλεια :kiss: ευχαριστώωωωω...
παιδιά μήπως ξέρει κανείς τι ωράριο έχει το ΠΑΚΟ;;;
ωράριο καταστημάτων ή μήπως είναι ανοιχτά όλη μέρα;;;:unsure::unsure::unsure:
Ευχαριστώ :wave:
παιδιά μήπως ξέρει κανείς τι ωράριο έχει το ΠΑΚΟ;;;
ωράριο καταστημάτων ή μήπως είναι ανοιχτά όλη μέρα;;;:unsure::unsure::unsure:
Ευχαριστώ :wave:
στη σελιδα του γραφει το ωραριο
peripou ti poulaei to sigekrimeno magazi Dpdora? :)
na kserw twra pou tha katevw Ellada na to episkeythw!
Πουλάει είδη συσκευασίας, χρώματα, κόλλες, κορδέλλες, γιρλάντες, χαρτοπετσέτες, κουτιά κ.λ.π. χιλιάδες πράγματα
Ντόρα
Υ.Γ.Συγνώμη για την αργή απάντηση αλλά δεν είδα εγκαίρως την ερώτηση :embarassed:
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΙΟΥ 22 ΑΘΗΝΑ.2ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΜΕ ΑΣΑΝΣΕΡ.ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!!!!!!!!!!
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΙΟΥ 22 ΑΘΗΝΑ.2ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΜΕ ΑΣΑΝΣΕΡ.ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!!!!!!!!!!
έλα το 'χω το θέμα τώρα :evil::evil::evil:
το ασανσέρ μου άρεσε πολύ......:whistle::whistle:
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΙΟΥ 22 ΑΘΗΝΑ.2ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΜΕ ΑΣΑΝΣΕΡ.ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!!!!!!!!!!:afro::afro::afro: θα το επισκεφτώ
anastasiaadam
07-04-08, 19:22
Σ΄ευχαριστούμε πολύυυυυυυυυυυυυυυυ.:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: :kiss::kiss:
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΙΟΥ 22 ΑΘΗΝΑ.2ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΜΕ ΑΣΑΝΣΕΡ.ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!!!!!!!!!!ΕΜΕΙΣ ΒΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ??? :evil: :evil: :evil:
anastasiaadam
08-04-08, 17:21
Παιδιά υπάρχει ένα cd της εταιρείας χρωμάτων "Berling" με τίτλο "Διακοσμητικές Τεχνοτροπίες". Αυτό δείχνει διάφορες τεχνικές που μπορεί κανείς να κρακελάρει, να βάψει, να διακοσμήσει επιφάνειες αλλά και τι υλικά και πως να τα χρησιμοποιήσει. Αν θέλετε και σας ενδιαφέρει ζητήστε να σας το στείλουν στο τηλέφωνο της ετειρείας απο τον ΟΤΕ ή απο το Ίντερνετ. Η εταιρεία είναι στα Οινόφυτα-Βοιωτίας θέση Ποταμιά. Εμένα μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον για αυτό και σας το ανακοινώνω:wink::wink::wink::wink::wink::wink:
ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΝΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ...ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ..
Σας χαιρετιζω ολους και ολες.
Μενω Θεσσαλονικη και σκεφτηκα να σας δωσω την διευθυνση ενος καινουριου καταστηματος χομπι για καθε ενδιαφερομενο.
MY HOBBY
Αγ.Δημητριου 120
Μικρο αλλα εχει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα.
Καλες κατασκευες σε ολους.:afro::afro::afro:
anastasiaadam
09-04-08, 19:30
ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΝΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ...ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ..
Eλένη μου αυτό το Σιντύ που λές ότι είναι στα μαστορέματα δεν είναι αυτό που σας συνιστώ να δείτε. Αυτό το συγκεκριμένο στα μαστορέματα το έχω δει και εγώ και το βρίσκω διαφημιστικό περισσότερο των χρωμάτων της εταιρείας "Μπέρλινγκ" και λέγεται "Τεχνοτροπίες δακοσμητικών χρωμάτων'. Αυτό που είδα εγώ λέγεται 'Διακοσμητικές τεχνοτροπίες' και έχει περισσότερο τεχνικές. Αν το ζητήσεται ίσως να το δίνουν και δωρεάν.
Το τηλέφ. της Μπέρλινγκ είναι 22620-31663 για όποιον ενδιαφέρεται.:wink::wink::wink::wink::wink::kiss:: kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
ΕΜΕΙΣ ΒΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ??? :evil: :evil: :evil::wave:ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ???ΠΑΜΕ!!!!:flirt:ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!:wink:
Σ΄ευχαριστούμε πολύυυυυυυυυυυυυυυυ.:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: :kiss::kiss::clap::clap::clap:ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!:afro::afro::afro:ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΩ!!!!:kissed::kissed::kissed::kissed:
έλα το 'χω το θέμα τώρα :evil::evil::evil:
το ασανσέρ μου άρεσε πολύ......:whistle::whistle::wink:ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΨΩΝΙΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ 1ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ!!!!ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΣΑΝΣΕΡ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ!!!!!ΩΡΑΡΙΟ΄΄ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 08.30-4.00 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.30-8.00.:kissed:ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙΣ!ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ.:afro:
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΗΡΟΠΩΛΕΙΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΩ!!!!!!!!
Έστειλα mail στην Berling και μου απάντησαν. Ζήτησαν δ/νση και θα μου το στείλουν. Αν περιμένετε μόλις το πάρω θα σας πω.
:wink:ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΨΩΝΙΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ 1ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ!!!!ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΣΑΝΣΕΡ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ!!!!!ΩΡΑΡΙΟ΄΄ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 08.30-4.00 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.30-8.00.:kissed:ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙΣ!ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ.:afro:
σίγουρα θα πάω......είναι πολύ καλή τιμή:afro::afro:
Eλένη μου αυτό το Σιντύ που λές ότι είναι στα μαστορέματα δεν είναι αυτό που σας συνιστώ να δείτε. Αυτό το συγκεκριμένο στα μαστορέματα το έχω δει και εγώ και το βρίσκω διαφημιστικό περισσότερο των χρωμάτων της εταιρείας "Μπέρλινγκ" και λέγεται "Τεχνοτροπίες δακοσμητικών χρωμάτων'. Αυτό που είδα εγώ λέγεται 'Διακοσμητικές τεχνοτροπίες' και έχει περισσότερο τεχνικές. Αν το ζητήσεται ίσως να το δίνουν και δωρεάν.
Το τηλέφ. της Μπέρλινγκ είναι 22620-31663 για όποιον ενδιαφέρεται.:wink::wink::wink::wink::wink::kiss:: kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ...:embarassed::kissed:
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΗΡΟΠΩΛΕΙΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΩ!!!!!!!!
ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΝΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ!! ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ :evil::evil:
ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ :dash:
Σας χαιρετιζω ολους και ολες.
Μενω Θεσσαλονικη και σκεφτηκα να σας δωσω την διευθυνση ενος καινουριου καταστηματος χομπι για καθε ενδιαφερομενο.
MY HOBBY
Αγ.Δημητριου 120
Μικρο αλλα εχει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα.
Καλες κατασκευες σε ολους.:afro::afro::afro:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..
ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ :welcome:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..
ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ :welcome:
Καλως σας βρηκα.:hello::hello::hello:
Συντομα θα ανεβασω και μερικα "αριστουργηματα μου" :unsure::unsure::unsure:
Συντομα θα ανεβασω και μερικα "αριστουργηματα μου" :unsure::unsure::unsure::welcome::welcome:
anastasiaadam
10-04-08, 19:55
Συντομα θα ανεβασω και μερικα "αριστουργηματα μου" :unsure::unsure::unsure:
Καλώς μας ήρθες!!!!!!!!!!!!:welcome::welcome::welcome::welco me::welcome:
ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΝΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ!! ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ :evil::evil:
ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ :dash::thinking:ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ!!!!!!:dances::dances::dances:ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ !!!!!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΑΜΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!!!!!!!:grin::grin::grin:ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?????:wink::wink::flirt:
:wink:ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΨΩΝΙΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ 1ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ!!!!ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΣΑΝΣΕΡ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ!!!!!ΩΡΑΡΙΟ΄΄ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 08.30-4.00 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.30-8.00.:kissed:ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙΣ!ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ.:afro:
σημερα πηγα και ψωνισα .Μεσα γινοταν χαμος απο κοσμο. Εχει παρα πολλα υφασματα που σιγουρα οποιος παει κατι θα βρει που να του αρεσει ,και ενα σωρο δαντελιτσες και τρεσες με 50 λεπτα .BEAD :clap::clap:
Συντομα θα ανεβασω και μερικα "αριστουργηματα μου" :unsure::unsure::unsure:ΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ!!!!!!!!:grin::grin::grin::grin::grin:.ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!!:kissed:
:thinking:ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ!!!!!!:dances::dances::dances:ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ !!!!!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΑΜΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!!!!!!!:grin::grin::grin:ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?????:wink::wink::flirt:
ΕΜΜ..ΗΡΘΕ ΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ :unsure: :unsure:
ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ :flirt:
από 1/1/2007 μετακόμησε αλλά δεν θυμάμαι που πήγε............... :undecided:
Πηγε στην Καποδιστρίου. Νομίζω 20 ή 22 είναι ο αριθμός
:hello:
ΕΜΜ..ΗΡΘΕ ΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ :unsure: :unsure:
ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ :flirt::dances:ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!:dances::dances:ΕΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3.00Μ.Μ.:kissed:
σημερα πηγα και ψωνισα .Μεσα γινοταν χαμος απο κοσμο. Εχει παρα πολλα υφασματα που σιγουρα οποιος παει κατι θα βρει που να του αρεσει ,και ενα σωρο δαντελιτσες και τρεσες με 50 λεπτα .BEAD :clap::clap:
κοριτσια μπορειτε να μου πειτε που ακριβως ειναι μια που θα ανεβω να παω μια βολτα:kiss:
κοριτσια μπορειτε να μου πειτε που ακριβως ειναι μια που θα ανεβω να παω μια βολτα:kiss:
Κοντά στο Art & Hobby. Αν βγεις με τον Ηλεκτρικό στο Μαναστηράκι αριστερά είναι η Αθηνάς. Δεξιά πορεία προς Ομόνοια είναι η Βύσσης. Είναι το δρομάκι που υπάρχει ένας τηλεφωνικός θάλαμος. Θα στρίψεις εκεί και μόλις βρεις την Αιόλου εκεί κάνει μύτη είναι και η Νικίου.
Αλλά δες και τον χάρτη στο σταθμό και θα το καταλάβεις.
σημερα πηγα και ψωνισα .Μεσα γινοταν χαμος απο κοσμο. Εχει παρα πολλα υφασματα που σιγουρα οποιος παει κατι θα βρει που να του αρεσει ,και ενα σωρο δαντελιτσες και τρεσες με 50 λεπτα .BEAD :clap::clap:ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑΤΑΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.:kissed:ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΧΩΡΟ??ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΑΩ!!!!:dances:
:wave:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ?????ΘΕΛΕΤΕ?????:wink::wink:ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!!!
:wave:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ?????ΘΕΛΕΤΕ?????:wink::wink:ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!!!
θα ήθελα πολύ να έρθω, αλλά δεν μένω Αθήνα...:sad1:
τυχερούλες...:embarassed:
:wave:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΚ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΄΄Κinitro΄΄ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Κ.Λ.Π.ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 18 ΣΥΝΤΑΓΜΑ 2103257461 ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ 11 ΣΥΝΤΑΓΜΑ 2103257640-41:afro:
Κοντά στο Art & Hobby. Αν βγεις με τον Ηλεκτρικό στο Μαναστηράκι αριστερά είναι η Αθηνάς. Δεξιά πορεία προς Ομόνοια είναι η Βύσσης. Είναι το δρομάκι που υπάρχει ένας τηλεφωνικός θάλαμος. Θα στρίψεις εκεί και μόλις βρεις την Αιόλου εκεί κάνει μύτη είναι και η Νικίου.
Αλλά δες και τον χάρτη στο σταθμό και θα το καταλάβεις.σε ευχαριστω φωφη .ελπι_ω να το βρω
σε ευχαριστω φωφη .ελπι_ω να το βρωΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ.
ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ.εμ εγω στις 5 του μαιου:evil::evil:αν δεν κανω λαθος ειναι δευτερα.
δεν μενω αθηνα θα ειμαι τοτε εκει και θα κανω μια βολτα εκει
εμ εγω στις 5 του μαιου:evil::evil:αν δεν κανω λαθος ειναι δευτερα.
δεν μενω αθηνα θα ειμαι τοτε εκει και θα κανω μια βολτα εκειΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΧΑΝΙΑ ???????????????:afro::afro::afro::afro::afro::afro :ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ????:flirt:
ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΧΑΝΙΑ ???????????????:afro::afro::afro::afro::afro::afro :ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ????:flirt:mia xara ειναι ,οχι δεν μενω εκει
εχεις ερθεις απο οτι καταλαβα
ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑΤΑΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.:kissed:ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΧΩΡΟ??ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΑΩ!!!!:dances:
πηγα... δεν τα ειδα ολα ,εχει και καποια πιο αμπιγιε υφασματα εκει
πηγα... δεν τα ειδα ολα ,εχει και καποια πιο αμπιγιε υφασματα εκει:afro:ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΜΕ 1ΕΥΡΩ,3ΕΥΡΩ,5ΕΥΡΩ,6,5Ο ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ!!!!!!!!!:dances:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!!!!!ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ΄΄ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΩΣ΄΄ΕΙΝΑΙ ΚΗΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΘΝΙΚ-ΜΠΙΖΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!!ΕΙΝΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ 97 ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΣΤΑΜΠΕΣ ΣΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ,ΚΑΡΤΕΣ,ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ...ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ 164 ΠΕΙΡΑΙΑΣ.
παιδια καλησπερα
θελω να βρω το gel που βαζουν στα βαζα για τα λουλουδια.
μηπωσ ξερετε που μπορω να βρω?
ευχαριστω
anastasiaadam
03-05-08, 20:34
παιδια καλησπερα
ευχαριστω
:welcome::welcome::welcome:
Θα σου δώσω 2 τηλέφωνα που έχω απο μια έκθεση σπιτιού στο Ελληνικό που είχε γίνει. Επικοινώνησε και ρώτησε αν μπορούν να στο στείλουν ή πως αλλιώς θα το αγοράσεις.
1)2310-223408
2)6974488002
Δυστυχώς δεν έχω άλλα στοιχεία. :hello::hello::hello:
παιδια καλησπερα
ευχαριστω:hello::hello::hello:
αν δεν κανω λαθος το ζελ αυτο το ειδα και στο τζαμπο
ευχαριστω παιδια θα προσπαθησω να επικοινωνησω και θα παω και στα jumbo. ειναι φοβερα διακοσμητικα.
ευχαριστω παιδια θα προσπαθησω να επικοινωνησω και θα παω και στα jumbo. ειναι φοβερα διακοσμητικα.
:welcome::welcome::welcome:
παιδια καλησπερα
ευχαριστω
έχω δει σίγουρα στο τζάμπο.
www.foukasapo.gr
έχει υπέροχες χάντρες και αξεσουάρ και υλικά για κόσμημα. το καλό είναι ότι έχει και ασημένια είδη.
ρίξτε μια ματιά, εγώ ενθουσιάστηκα
anastasiaadam
06-05-08, 16:20
Παιδιά υπάρχει και στα Μελίσσια - Μακεδονίας 17- "ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ" θα πάει η Φώφη και η ΜΑΡΙΑΝΘ κάποια στιγμή και θα μας πούν τι παίζει τώρα. Εγώ τον ξέρω αυτόν απο παλιά που ήταν στην Αθήνα και πουλούσε απο χάντρες μέχρι έτοιμα φο-μπιζού και διάφορα "ΜΠΙΡΜΠΙΛΙΑ":grin::grin::grin::grin::grin:
Επικοινώνησα μαζί του και μου είπε ότι τώρα βρήσκεται το μαγαζί αυτό στο ισόγειο του σπιτιού του. Δηλαδή όποιος πάει πρώτος και δεί σπίτι να μπεί μέσα στην αυλή μην περιμένει βιτρίνες και τέτοια είναι σε ένα στενό κοντά στην αστυνομία των Μελισσίων.
Εγώ ανέβηκα Μελίσσια αλλά δεν πρόλαβα να περάσω όποιος πάει πρώτος μας ενημερώνει..
www.foukasapo.gr (http://www.foukasapo.gr)
έχει υπέροχες χάντρες και αξεσουάρ και υλικά για κόσμημα. το καλό είναι ότι έχει και ασημένια είδη.
ρίξτε μια ματιά, εγώ ενθουσιάστηκαΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ..ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Η ΒΟΥΛΑ (BEAD), ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΙΜΑΙ
ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ..:grin::grin::grin::grin: ΑΝ ΨΩΝΙΣΕΤΕ, ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ...ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ , ΟΠΩΣ Η ΑΣΗΜΟΚΟΛΛΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΠΤΗΡΑ..ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ..
ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ..ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Η ΒΟΥΛΑ (BEAD), ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΙΜΑΙ
ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ..:grin::grin::grin::grin: ΑΝ ΨΩΝΙΣΕΤΕ, ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ...ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ , ΟΠΩΣ Η ΑΣΗΜΟΚΟΛΛΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΠΤΗΡΑ..ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ..
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,:wave:ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ Κ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ????ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,:wave:ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ Κ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ????ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ...
ΕΦΘΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..ΛΟΙΠΟΝ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 210-9754063, 210-9764580.
ααααα πολύ ωραία ελένη, ευχαριστώ πολύ:kiss::kiss:
και γω παράγγειλα κάτι και θα τηλεφωνίσω να μου στείλεικαι τον κατάλογο.στέλνεικαι αντικαταβολή με ταχυδρομείο???
ααααα πολύ ωραία ελένη, ευχαριστώ πολύ:kiss::kiss:
και γω παράγγειλα κάτι και θα τηλεφωνίσω να μου στείλεικαι τον κατάλογο.στέλνεικαι αντικαταβολή με ταχυδρομείο???
ΝΑΙ, ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ....
ευχαριστώ ελένη.
είσαι ευχαριστημένη από τα προιόντα του??
εγώ για αρχή παράγγειλα πέρλες κοράλι και τσιπς κοράλι και το φυτικό ελαφαντόδοντο
ΑΧ ΩΡΑΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :kiss:
ευχαριστώ ελένη.
είσαι ευχαριστημένη από τα προιόντα του??
εγώ για αρχή παράγγειλα πέρλες κοράλι και τσιπς κοράλι και το φυτικό ελαφαντόδοντοΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ..ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΜΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ....:evil:
ΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ..ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΜΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ....:evil:
το πρόσεξα.....τυχαίως:evil:
ΑΧ ΩΡΑΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :kiss:
ευχαριστούμεεεεεε:kisses:
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΛΕΝΗ!:clap: :clap:
ΘΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΝΑΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ..:banana:
ΕΧΕΙ Κ ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ'ΝΑΙ Κ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ ...............
τα πήραααααααα:banana::banana:είναι εκπληκτικές οι χάντρες και το βιβλιαράκι έχει ιδέες για κατασκευή κοσμημάτων
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΟΥΛΑ,ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ Κ ΣΕΜΕΝΑ.ΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ ΕΔΩ ...
funnymammy
10-05-08, 00:25
Καλησπερα σας! Ειμαι καινουρια στο site και θα ηθελα λιγη βοηθεια....φτιαχνω μονη μου τα προσκλητηρια για την βαφτιση του γιου μου και θα ηθελα να δημιουργησω και αναλογη διακοσμηση στα τραπεζια των καλεσμενων...ψαχνω λοιπον εκεινο το χαρτι που εχουν τα ανθοπωλεια που μοιαζει με λινατσα, δεν γνωριζω την ονομασια του)...οπως επισης και μεταλλικα φαναρακια,κορδελες,αστεριες και κοχυλια....που θα μπορουσα να ψαξω?
ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ FUNNYMAMMY ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ!
ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ?? ΕΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ JUMBO
τα πήραααααααα:banana::banana:είναι εκπληκτικές οι χάντρες και το βιβλιαράκι έχει ιδέες για κατασκευή κοσμημάτων
ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΡΙΤΗ :banana:
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΕΝΗ Κ ΡΟΥΛΑ........:banana:
anastasiaadam
10-05-08, 10:23
Καλησπερα σας! Ειμαι καινουρια στο site και θα ηθελα λιγη βοηθεια....φτιαχνω μονη μου τα προσκλητηρια για την βαφτιση του γιου μου και θα ηθελα να δημιουργησω και αναλογη διακοσμηση στα τραπεζια των καλεσμενων...ψαχνω λοιπον εκεινο το χαρτι που εχουν τα ανθοπωλεια που μοιαζει με λινατσα, δεν γνωριζω την ονομασια του)...οπως επισης και μεταλλικα φαναρακια,κορδελες,αστεριες και κοχυλια....που θα μπορουσα να ψαξω?
Καλώς μας ήρθες :welcome::welcome::welcome::welcome::welcome::welc ome:
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!!:wave:
ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ,ΕΔΩ ΠΕΡΑ,ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ:
www.stroubas.gr (http://www.stroubas.gr)
ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ,Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!!
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:210-5772696 κ210 5786156:ΣΤ.ΓΟΝΑΤΑ 2Α,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΧΕΙ Κ ΥΠ/ΜΑ,ΜΩΡΑΙΤΗ 42 Κ.ΠΑΤΗΣΙΑ ΤΚ10445,ΤΗΛ.210-8317613.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !:wave:
:welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome:
funnymammy
11-05-08, 20:46
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλοσωρίσματα και την βοήθεια!Μένω στα νοτιοανατολικά προάστια αλλά κατάγομαι από την Κρήτη!Η βάπτιση είναι στις αρχές Ιουλίου κι έχω πραγματικά μετρημένο χρόνο για να προλάβω :dash: Σας ευχαριστώ όλες και θα στείλω φωτογραφίες μόλις τελειώσω!!!:hello:
:wave: KORITSIA GEIA SAS UA HTHELA THN BOHTHEIA SAS PSAXNW XANTRES KAI AMMO SE DIAFORA XRWMATA KSERETE POU MPORW NA TA VRW?EKTOS APO TO JUMBO.EYXARISTW:kiss:
anastasiaadam
13-05-08, 14:32
:wave: KORITSIA GEIA SAS UA HTHELA THN BOHTHEIA SAS PSAXNW XANTRES KAI AMMO SE DIAFORA XRWMATA KSERETE POU MPORW NA TA VRW?EKTOS APO TO JUMBO.EYXARISTW:kiss:
Νανά καλώς μας ήρθες.:welcome::welcome::welcome:
Αν έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες θα ήταν πιο εύκολη η επικοινωνία μας......
Για ποιό μέρος σε ενδιαφέρει;
Ωστόσο στις σελίδες "Διευθύνσεις καταστημάτων" "Υπερσύνδεσμοι" έχει διευθύνσεις για ότι σχεδόν χρειαστείς.Ψάξε έχει όλα τα καλά ο μπαξές μας......
:hello::hello::hello::hello::hello::hello::hello:: hello::hello::hello:
Αν και δεν ξέρω καλά από κομπιούτερ θα ήθελα να βοθήσω το μέλος που ψάχνει για το τζελ των λουλουδιών. Μέχρι τώρα το ακριβοπλήρωνα στα πανηγύρια (1 φακελάκι 3 ευρώ τα 2 φακ. 5 ευρώ) και στις 9 Μαίου το βρήκα στο Τζάμπο μόνο με 9Ο λεπτά σε αρκετά χρώματα. Τώρα θα προσπαθήσω να το στείλω και ο Θεός βοηθός.....
Υπαρχει ενα μαγαζι marabou στην αθηνα. ξερετε τι διευθυνση;;;
Υπαρχει ενα μαγαζι marabou στην αθηνα. ξερετε τι διευθυνση;;;καποτε το εψαχνα και γω..νομιζω ειναι στη μιλτιαδου...αν θυμαμαι καλα..:unsure:
Ναι είναι στη Μιλτιάδου, σχεδόν απέναντι από το Diva, έχει μεγάλη ποικιλία σε χάντρες κλπ σε φακελάκια με ποσότητα μέσα, όχι μία μία δηλαδή... Τώρα από τιμές, δεν ξέρω να σου πω γιατί μόνο από εκεί έχω ψωνίσει, αλλά από ό,τι έχω καταλάβει από τα κορίτσια, υπάρχουν και φθηνότερα...
Γεια σας και από μένα. Μήμως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ τροχό επιτραπέζιο για βιτρό; ( Με αυτόν λειένουμε και μορφοποιούμε τις άκρες των κομματιών)
Γεια σας και από μένα. Μήμως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ τροχό επιτραπέζιο για βιτρό; ( Με αυτόν λειένουμε και μορφοποιούμε τις άκρες των κομματιών)
στα καταστήματα που πωλούν είδη βιτρώ, βέβαια :unsure:. αν και νομίζω οτι έχει και το αρτ και χόμπυ
anastasiaadam
16-06-08, 09:41
Επιτραπέζιους πάγκους εργασίας ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ έχει ο ΑΝ. ΜΑΥΡΟΦΙΔΟΠΟΥΛΟς Α.Ε.
Τηλεω. 210 4136155. Για επιτραπέζιες σέγες ΔΙΛΜΑΣ Ε.Π.Ε. τηλ. 210 3251581
Επιτραπέζιους πάγκους εργασίας ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ έχει ο ΑΝ. ΜΑΥΡΟΦΙΔΟΠΟΥΛΟς Α.Ε.
Τηλεω. 210 4136155. Για επιτραπέζιες σέγες ΔΙΛΜΑΣ Ε.Π.Ε. τηλ. 210 3251581
τι ειναι η επιτραπεζια σεγα βρε φιλεναδα??
anastasiaadam
16-06-08, 10:19
τι ειναι η επιτραπεζια σεγα βρε φιλεναδα??
Ειναι σέγες φορητές που προσαρμόζοντε ανάποδα σε πάγκο σταθερά (βιδώνοντε) και δουλεύεις με ελεύθερα και τα δύο χιέρια..... Επίσης έχουν και αναρρόφηση για την σκόνη που βγαίνει απο το κόψημο. Η σέγα σταθεροποιήται ανάποδα με τη λάμα κοπής προς τα πάνω και εσύ βάζεις το ξύλο ή το μέταλλο σχεδιασμένο επάνω στη λάμα και κόβεις.......
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πρόσεχε τα χεράκια σου.......:grin::grin::grin:
Φιλάκια πολλά ζουζούνα μου.........:kissed::kissed::kissed::kissed::kisse d::kissed:
Ειναι σέγες φορητές που προσαρμόζοντε ανάποδα σε πάγκο σταθερά (βιδώνοντε) και δουλεύεις με ελεύθερα και τα δύο χιέρια..... Επίσης έχουν και αναρρόφηση για την σκόνη που βγαίνει απο το κόψημο. Η σέγα σταθεροποιήται ανάποδα με τη λάμα κοπής προς τα πάνω και εσύ βάζεις το ξύλο ή το μέταλλο σχεδιασμένο επάνω στη λάμα και κόβεις.......
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πρόσεχε τα χεράκια σου.......:grin::grin::grin:
Φιλάκια πολλά ζουζούνα μου.........:kissed::kissed::kissed::kissed::kisse d::kissed:
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ,
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ,ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ Κ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ???
anastasiaadam
16-06-08, 18:14
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ,
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ,ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ Κ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ???
Έχω απο περιοδικό αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να το ανεβάσω εδώ......εκτός αυτού δεν παίρνει το κομπιούτερ μου τις φωτό απο το κινητό μου εδω και καιρό και δεν μπορώ να ανεβάσω ούτε κοσμήματά μου:hair:
φτου γμτ.....
δε λες ποια μάρκα είναι μήπως έχουν σελίδα και το δούμε;;:unsure:
anastasiaadam
17-06-08, 05:07
φτου γμτ.....
δε λες ποια μάρκα είναι μήπως έχουν σελίδα και το δούμε;;:unsure:
Είναι απο το περιοδικό τα μαστορέματα και αυτό που δείχνει είναι μια σέγα σε μια σανίδα ανάποδα δεν έχει κάποιο όνομα....... Γράφει όμως ότι διθέτει η Μπλάκ εντ Ντέκερ, Μπός αν θυμάμαι καλά κ.λ.π.
Αφού έβαλα το τηλέφωνο αυτού που τα έχει ΔΙΛΜΑΣ και ΜΑΥΡΟ........ΦΙΔΙ που σας έφαγε
γιατί δεν παίρνετε βρε ζουζούνες να κάνετε μια ερωτησούλα......Ποιό πολλά θα μάθετε απο εκεί......παρά απο το περιοδικό και απο μένα:evil::evil::grin::grin::grin:
http://www.unimac.gr/media/pdf/6_2_2.pdf
http://www.e-ergaleio.gr/product_info.php?products_id=1230
http://www.dilmas.gr/segesEpitrap1.htm
βρηκα αυτα:flirt:
:flirt::flirt::flirt::flirt:
:slider::kisses::slider::kisses::slider::kisses::s lider::kisses::slider:
:wave:ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Κ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !!!:banana::banana::banana:
:banana::banana::banana::banana::banana::banana::b anana::banana::banana::banana::banana::banana::ban ana::banana::banana::banana:
:kissed: :love: :kissed:
ΑΝΑΣΤΑΣΕΝΙΑ ,ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙ Σ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΕΙΝΑΙ:
ZAΡΝΑΒΕΛΗΣ-Κορδου10-επεκταση οδου βουλησ,τηλ.210-3231554(εξαρτηματα συρμα πλακα)
ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-Αμπελους4,τηλ.2103247537,2103247341
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-Θησεως11,τηλ2103228772(συρμα-πλακα)
ΣΕΦΕΡΙΑΔΗΣ-Χαβριου 5 τηλ.2103233574
ΓΚΙΝΗΣ -2107290026-2107237907
ΝΤΑΠΗΣ-Δραγατσανιου6-2103237907
ΚΟΥΡΜΠΟΥΖΟΥ-2105246202-2105246051
ΨΑΡΡΟΣ-Ερμου7-2103225048-Ασημι-πλακα-μονο χονδρικη
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Μ ΙΧ.-Νυμφων 11-13&παπαφλεσσα-γαλατσι-2102933909-2102223439(κουμπωματα σε χρυσο)
ΧΥΤΗΡΙΑ
Λ.ΔΗΜΟΥ-βουλιαγμενησ 49-νεος κοσμος-2109220991
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟ Β.-ταγματαρχου πλεσσα 36&δημοσθενους-καλλιθεα-2109425020
ΥΦΑΝΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ-μενεκρατους102-αγιος ιωαννησ βουλιαγμενης-21090226688
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ.-λεπενιωτου 17-2103552284
ΧΗΜΙΚΑ ΟΞΕΑ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΤΟΥ-ΧΗΜΙΚΑ ΕΠΕ-ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ 18(ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)ΑΘΗΝΑ 2105241426
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ -ΓΟΥΝΑΡΗ35-ΠΕΙΡΑΙΑΣ -2104179316
ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΕΙΣ ΑΜΜΟΒΟΛΗ
ΠΟΛΑΤΣΕΚ- ΘΗΣΕΩΣ 7-9
ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ -ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 23-ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΤΣΑΜΑΛΗΣ ΑΝΤ.-2102813617
ΜΕΤΑΛΛΑ ΜΠΡΟΥΤΖΟΣ ΑΡΖΑΝΤΟ ΧΑΛΚΟΣ ΣΥΡΜΑ -ΠΛΑΚΑ
ΚΟΛΟΜΒΟΣ ΕΛ.ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 9-2103228636
ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ -ΕΡΜΟΥ 121-ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΗΣΕΙΟ
ΑΣΗΜΙ
-ΗYPERION ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΟΜΗΡΟΥ 48 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 2109336872
-ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΦΡΥΝΗΣ 10 ΠΑΓΚΡΑΤΙ 2107012192
ΕΡΓΑΛΕΙΑ-ΥΛΙΚΑ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧ.-ΑΣΗΜΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ
ΧΡΥΣΟΤΕΧΝΙΚΗ ΘΗΣΕΩΣ 11 210322989-2103225119
ΖΩΝΑΣ -ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΥΤΣΗ 11 ΑΘΗΝΑ-2103220357
ΑΥΓΕΡΗΣ Κ.&ΣΙΑ ΘΗΣΕΩΣ 11
ΔΙΛΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 12 -2103251581
ΑΦΟΙ ΡΕΠΠΑ ΚΑΚΟΥΡΓΟΔΙΚΕΙΟΥ 3ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 2103242098-2103212829
ΚΟΡΔΟΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ Κ ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ 43-ΑΘΗΝΑ 2103222619-2103233420-ΧΡΩΜΑΤΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑΕΓΧΑΡΑΞΗ ΜΕ ΟΞΥ
\ΡΑΠΤΗΣ ΓΡ.-ΛΕΚΚΑ 23-25-ΑΘΗΝΑ 2103221271
ΣΜΑΛΤΟ
ΖΑΝΙΑΣ -ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 36 5ος ΟΡΟΦΟΣ
ΠΕΤΡΕΣ
ΣΟΦΙΑ ΤΑΛΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗΣ 17-2οςΟΡΟΦΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ 5-ΤΗΛ210323553-ΖΙΡΓΚΟΝ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ
ΧΑΤΖΗΘΩΜΑ Τ. ΕΡΜΟΥ 18-4ος ΟΡΟΦΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ12
2103211010-2103225431
ΜΠΙΝΤΕΡΛΗΣ -ΕΡΜΟΥ 36 -2103239963-ΖΙΡΓΚΟΝ
SAN PAOLO-ΒΟΥΛΗΣ 34-2103235176
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΘΗΣΕΩΣ 12-14ΣΥΝΤΑΓΜΑ -2103220367-2103220349
CORAL-BOYΛΗΣ 32-2103243443
ΤΕΡΖΑΚΗΣ-ΒΟΥΛΗΣ 44-2103227875
ΑΛΜΠΑΝΤΑΚΗΣ -ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 23-2103232688
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ-ΧΑΒΡΙΟΥ 6-ΚΟΡΑΛΙΑ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΛΑΜΙΔΗΣ
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 20=-3οςΟΡΟΦΟΣ
ΑΘΗΝΑ 2103223864-ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ
ΜΑΤΖΩΡΗΣ -ΑΓ.ΑΝΝΗΣ 10-ΡΕΝΤΗ-ΥΑΛΟΥΡΓΕΙΟ-ΠΕΤΡΕΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ
ΤΟΡΝΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Κ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΙΣΧΥΛΟΥ 23-3οςΟΡΟΦΟΣ
ΑΘΗΝΑ -2103218710
--ΨΑΛΙΔΙΑ -ΚΟΠΤΙΚΑ ΕΙΔΗ-ΛΑΜΕΣ-ΒΕΛΟΝΕΣ-ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ......
ΚΟΝΤΟΠΙΔΗΣ -ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 49-ΑΘΗΝΑ -3220863-3223285
**ΑΝΝΑ ΚΡΑΣΟΒΣΚΑ -ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 52-2ος οροφος ποικιλια απο χαντρες-ΚΑΘΕΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ (ΕΡΜΟΥ)ΤΗΛ-2103255124
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΕΝΙΑ Κ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ...:flirt:
:wave:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΚΛΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΠΛΕΞΙΜΟ??????:unsure:
anastasiaadam
18-06-08, 10:00
ΑΡΓΥΡΩ...ΕΙΣΑΙ ΘΥΣΑΥΡΟΣ...Εχαριστώ πάρα πολύ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hug::hug::hug:
Θα ήθελα μια διευκρίνηση.....Οι πρώτες διεθύνσεις που δεν έχουν επεξηγηματική αγκύλη δίπλα σε τι μαγαζιά αφορούν......
Ας πούμε ο Μιχαηλίδης δεν έχει μόνο (σύρμα-πλάκα) έχει όλα τα εξαρτήματα και μηχανήματα αργυροχρυσοχοϊας..... Μιλάω γι' αυτά που είναι πάνω απο τις διευθύνσεις για χυτήριο.....ζουζού......μήπως είναι όλα για μέταλλα;.......:dash:
:kisses::kisses::kisses::kisses::kisses::kisses::k isses::kisses::kisses:
anastasiaadam
18-06-08, 10:02
:wave:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΚΛΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΠΛΕΞΙΜΟ??????:unsure:
Στου Μολωκότου ΑΘΗΝΑ......
ΑΡΓΥΡΩ...ΕΙΣΑΙ ΘΥΣΑΥΡΟΣ...Εχαριστώ πάρα πολύ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hug::hug::hug:
Θα ήθελα μια διευκρίνηση.....Οι πρώτες διεθύνσεις που δεν έχουν επεξηγηματική αγκύλη δίπλα σε τι μαγαζιά αφορούν......
Ας πούμε ο Μιχαηλίδης δεν έχει μόνο (σύρμα-πλάκα) έχει όλα τα εξαρτήματα και μηχανήματα αργυροχρυσοχοϊας..... Μιλάω γι' αυτά που είναι πάνω απο τις διευθύνσεις για χυτήριο.....ζουζού......μήπως είναι όλα για μέταλλα;.......:dash:
:kisses::kisses::kisses::kisses::kisses::kisses::k isses::kisses::kisses:
ΝΑΙ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ..ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ...:unsure::kissed::kissed::kissed:
τι να σας πω βρε κοριτσια,οπως ακριβως ηταν στο φυλλαδιο τα αντεγραψα,αποτι ξερω ηταν ομαδοποιημενα ,αρα θα εχεουν οτι κ οι υπολοιποι στο ιδιο κομματι...θα τηλεφωνησω καποια στιγμη αν θελετε κ θα ρωτησω εκει που εγινε το σεμηναριο..ελενη δεν σταειχαν δωσει κ εσενα????:confused1:
τι να σας πω βρε κοριτσια,οπως ακριβως ηταν στο φυλλαδιο τα αντεγραψα,αποτι ξερω ηταν ομαδοποιημενα ,αρα θα εχεουν οτι κ οι υπολοιποι στο ιδιο κομματι...θα τηλεφωνησω καποια στιγμη αν θελετε κ θα ρωτησω εκει που εγινε το σεμηναριο..ελενη δεν σταειχαν δωσει κ εσενα????:confused1:ΟΧΙ ΑΡΓΥΡΩ ΜΟΥ...Ο,ΤΙ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ...ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ. ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ?:unsure:
anastasiaadam
18-06-08, 12:42
τι να σας πω βρε κοριτσια,οπως ακριβως ηταν στο φυλλαδιο τα αντεγραψα,αποτι ξερω ηταν ομαδοποιημενα ,αρα θα εχεουν οτι κ οι υπολοιποι στο ιδιο κομματι...θα τηλεφωνησω καποια στιγμη αν θελετε κ θα ρωτησω εκει που εγινε το σεμηναριο..ελενη δεν σταειχαν δωσει κ εσενα????:confused1:
Εντάξει φιλεναδίτσα θα πάρουμε εμείς και θα ρωτήσουμε.......ευχαριστούμε.......:kisses:
Στου Μολωκότου ΑΘΗΝΑ......ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛ¶!!!:kissed:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ FORUM!!:wave::wave: ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΥΓΡΟ ΛΑΤΕΞ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΖΟΜΠΙ, ΣΕ ΑΘΗΝΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?????
anastasiaadam
19-06-08, 09:56
ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ FORUM!!:wave::wave: ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΥΓΡΟ ΛΑΤΕΞ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΖΟΜΠΙ, ΣΕ ΑΘΗΝΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?????
:welcome::welcome::welcome::welcome::welcome::welc ome::welcome:
Στα είδη επαγγελματικού μακιγιάζ και σπέσιαλ εφέ τηλεφ. 7249961 & 7558087 είναι στα Ιλίσσια - Παπαδιαμαντοπούλου 22 - ΚΡΙΟΛΑΝ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.
Κάνε πρώτα μια τηλεφωνική ερώτηση......Καλή επιτυχία.....σε ότι κι αν κάνεις.......
:hello::hello::hello::hello::hello::hello::hello:: hello::hello::hello::hello::hello::hello:
:welcome::welcome::welcome::welcome::welcome::welc ome::welcome:
Στα είδη επαγγελματικού μακιγιάζ και σπέσιαλ εφέ τηλεφ. 7249961 & 7558087 είναι στα Ιλίσσια - Παπαδιαμαντοπούλου 22 - ΚΡΙΟΛΑΝ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.
Κάνε πρώτα μια τηλεφωνική ερώτηση......Καλή επιτυχία.....σε ότι κι αν κάνεις.......
:hello::hello::hello::hello::hello::hello::hello:: hello::hello::hello::hello::hello::hello:
ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ. ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. :afro::bowdown::afro::bowdown::afro::bowdown:
γνωριζει καποιος που μπορω να βρω γυαλινα ματια για κουκλες ? ΟΧΙ αυτα τα πλαστικα που χρησιμοποιουμε στις παιδικες κατασκευες ....ευχαριστω :wave:
anastasiaadam
20-06-08, 21:20
γνωριζει καποιος που μπορω να βρω γυαλινα ματια για κουκλες ? ΟΧΙ αυτα τα πλαστικα που χρησιμοποιουμε στις παιδικες κατασκευες ....ευχαριστω :wave:
Νατάσα δεν κάνεις ένα δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στην Κριολάν που έχω γράψει πιο πρίν μήπως ....... επειδή αυτοί κάνουν εφέ στα μάκιγιάζ......λέω μήπως δεν ξέρεις ποτέ.....:evil:
προσπαθησα να ψαξω στο ιντερνετ... αλλα τιποτα δεν βρηκα:embarassed:
Νατάσα δεν κάνεις ένα δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στην Κριολάν που έχω γράψει πιο πρίν μήπως ....... επειδή αυτοί κάνουν εφέ στα μάκιγιάζ......λέω μήπως δεν ξέρεις ποτέ.....:evil:
προσπαθησα να ψαξω στο ιντερνετ... αλλα τιποτα δεν βρηκα:embarassed:
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ...:kissed::kissed:
Καλημέρα,
Επειδή έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα από μέλη, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι το Art & Hobby δεν έχει θυγατρικά καταστήματα εκτός Αθηνών. Το Art & Hobby έχει τα παρακάτω τρία σημεία πώλησης στην Αθήνα:
Αθήνα: Πραξιτέλους 31, τηλ. 2103221963, φαξ. 2103229858, email: praxitelous@hobby.gr
Ν. Ψυχικό: Δημοκρατίας 4, τηλ. 2106724066, φαξ. 2106710540, email: psychico@hobby.gr
Γλυφάδα: Γρ. Λαμπράκη 17, τηλ. 2108944223, φαξ. 2108940344, email: glyfada@hobby.gr
Επίσης μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας σε συνεργαζόμενα καταστήματα με το σήμα Art & Hobby και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Συγκεκριμένα στην Καβάλα συνεργαζόμαστε με την κυρία Γκόρτζη Αργυρώ, Στοά Μεγάλου Αλεξάνδρου 27, τηλέφωνο 2510835203.
Φιλικά,
Παναγιώτης Γεωργούντζος
anastasiaadam
01-08-08, 09:45
Παιδιά στην Οδό Νικίου 17 απέναντι απο εκεί που είχατε αναφέρει τα υφάσματα με το 1¤ το μέτρο είναι ένα πολύ μικρό μαγαζάκι που έχει γάζες με 1,30 το μέτρο ΤΟΠΑΛΙΔΟΥ και άλλα είδη ραπτικής, καραβόπανο κάμποτο κλπ......τηλ. για παραγγελίες σε επαρχία 2193222977
Παιδιά στην Οδό Νικίου 17 απέναντι απο εκεί που είχατε αναφέρει τα υφάσματα με το 1¤ το μέτρο είναι ένα πολύ μικρό μαγαζάκι που έχει γάζες με 1,30 το μέτρο ΤΟΠΑΛΙΔΟΥ και άλλα είδη ραπτικής, καραβόπανο κάμποτο κλπ......τηλ. για παραγγελίες σε επαρχία 2193222977στελνει δηλαδη και επαρχια.ειχα παει απο αυτο με το 1 ευρω και μου εδωσε βαμβακερη γαζα και δεν μου αρεσει και πολυ
anastasiaadam
01-08-08, 12:50
στελνει δηλαδη και επαρχια.ειχα παει απο αυτο με το 1 ευρω και μου εδωσε βαμβακερη γαζα και δεν μου αρεσει και πολυ
Κατερίνα Νικίου 17 είναι οι γάζες που λέω......μια χαρά γάζες.....
Νικίου 22 απέναντι απο το 17 είναι το μαγαζί με τα υφάσματά που έχει κι αυτός γάζες (χάλιαααααα) μαζί με τα άλλα υφάσματα....... εντάξει;:wink:
Παιδάκια :wave::wave::wave:
μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ αυτό το ύφασμα που χρησιμοποιούν σε ανθοπωλεία και ειναι λίγο σαν αραιά μπερδεμένες κλωστές πάνω σε λεπτή - σχεδόν διάφανη γάζα? :embarassed::embarassed::embarassed: δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά...
Θενκς
Παιδάκια :wave::wave::wave:
μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ αυτό το ύφασμα που χρησιμοποιούν σε ανθοπωλεία και ειναι λίγο σαν αραιά μπερδεμένες κλωστές πάνω σε λεπτή - σχεδόν διάφανη γάζα? :embarassed::embarassed::embarassed: δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά...
Θενκς
Α...την αραχνη λες... εγω απο τον Μπαρκα ειχα παρει και απο το organizer stores... Κανει γυρω στα 13 ευρω ολο το καρουλι, δεν θυμαμαι ποσα μετρα.. να σου πω.. τι χρωμα θες?
Εγω παντως για να μην αγοραζω συνεχεια.. πηγαινω στο ανθοπωλειο και ζηταω οποιο χρωμα θελω :baby:
Α...την αραχνη λες... εγω απο τον Μπαρκα ειχα παρει και απο το organizer stores... Κανει γυρω στα 13 ευρω ολο το καρουλι, δεν θυμαμαι ποσα μετρα.. να σου πω.. τι χρωμα θες?
Εγω παντως για να μην αγοραζω συνεχεια.. πηγαινω στο ανθοπωλειο και ζηταω οποιο χρωμα θελω :baby:
Ευχαριστώ Ρουλί, δεν έχω αποφασίσει ακόμα, θέλω να το χρησιμοποιήσω σε φωτιστικό. Θα μου δώσουν άραγε στο ανθοπωλείο :confused1::confused1::confused1:?
Ναι μωρε και πολύ πολύ πες του αν μπορουν να σου κοψουν και να το πληρωσεις... Απλα να ξερεις οτι ολο το καρουλι κανει γυρω στα 13 ευρω...
anastasiaadam
15-08-08, 18:55
καταστημα που εχει ολα τα ειδη για γυαλι ειναι
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Γ. & ΣΙΑ ΟΕ
ΤΕΓΕΑΣ 12 & ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ
121 33 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τηλ/Φαξ: 210 5772629-30
Email: info@vitro-fusing.gr
Καλημέρα,
Επειδή έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα από μέλη, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι το Art & Hobby δεν έχει θυγατρικά καταστήματα εκτός Αθηνών.
Κακώς δεν υπάρχου και αλλού. Συγκεκριμένα, στην Αλεξανδρούπολη υπάρχει μόνο ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο που μπορείς να βρεις υλικά (και ποτέ δεν βρίσκεις ακριβός ότι θέλεις) :dash:
anastasiaadam
21-08-08, 21:21
[QUOTE=Yanna;315349][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Κακώς δεν υπάρχου και αλλού. Συγκεκριμένα, στην Αλεξανδρούπολη υπάρχει μόνο ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο που μπορείς να βρεις υλικά (και ποτέ δεν βρίσκεις ακριβός ότι :welcome::welcome::welcome::welcome::welcome::welc ome::welcome::welcome::welcome:
Απ΄οτι ξέρω μπορείς να κάνεις παραγγελία ότι θέλεις απο το Χομπυ και να στα στείλουν...
οπότε κανένα πρόβλημα.....καλή αρχή και καλώς μας ήρθες.......:hello::hello::hello:
ΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
27-08-08, 10:16
γεια χαρα σε ολους μηπως ξερει καποιος να μου πει πανω κατω τιμες για φουρνους?:wave: φιλακια ευχαριστωωωωωωωωωω
ΜΠΟΝΗΣ Α.Ε (ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ) 2106220520
ΤΙΜΕΣ αναλογα το μεγεθος απο 2500Ε,μεχρι ................
ΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
27-08-08, 10:23
γεια σας παιδιά!
καλωσήρθα κι εγώ στο club σας!
θα ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κάποιος να μου πει, πού μπορώ να βρω πληροφορίες ή σεμινάρια για το fusing. επίσης που υπάρχουν υλικά και φούρνοι.....
α, και κάτι ακόμα...πώς μπορώ να στείλω κι εγώ φωτογραφίες από τα έργα μου (μάσκες, κούκλες, κοσμήματα κ.λ.π.)????
"ΥΑΛΟΧΩΡΟΣ" Μαθηματα(απο το 1998) ΒΙΤΡΩ,FUSING,BEADS(κατασκευή γυαλινων κοσμημάτων με
φλ'ογιστρο),CASTING(χυτευση γυαλιου(κατασκευη τρισδιαστατων π.χ κεφαλη αλόγου),ΥΛΙΚΑ ,ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ,ΕΡΓΑΛΕΙΑ
θεσσαλονικης 189 ανω πετραλωνα αθηνα
2103469210
γεια σας παιδιά!
καλωσήρθα κι εγώ στο club σας!
θα ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κάποιος να μου πει, πού μπορώ να βρω πληροφορίες ή σεμινάρια για το fusing. επίσης που υπάρχουν υλικά και φούρνοι.....
α, και κάτι ακόμα...πώς μπορώ να στείλω κι εγώ φωτογραφίες από τα έργα μου (μάσκες, κούκλες, κοσμήματα κ.λ.π.)????
καλως μας ηρθες
υπαρχουν σελιδες στο google για εταιρειες που πουλανε φουρνους, υλικα και καλουπια
http://www.vitro-fusing.gr
http://www.yalenia.gr/
αλλα για σεμιναρια θα πρεπει να ψαξεις στο μερος που μενεις :wave:
anastasiaadam
30-08-08, 21:20
PETRA collection (εμπορία φυσικών και συνθετικών ημιπολύτιμων λίθων και μαργαρίταριών
Βουλής 43 ΑΘΗΝΑ τηλ. 210 3214835
Εθνικής Αντίστασης 68 Θεσσαλονίκη 2310 430779
anastasiaadam
30-08-08, 21:23
Εμπορία πετρών χονδρική -λιανική
ΝΑΤΑΣΑ - Θριασίων 19- Πετράλωνα τηλ. 2103468201-Κινητό 6972316715
γεια σας!! μια πλυροφορια μονο για σας που μενετε στα Χανια. Σιγα, σιγα φερνω στο μαγαζι μου μια μικρη ποικοιλια απο χαντρες και εξαρτηματα. Το μαγαζι μου λεγετει Ανιτα'ς και ειναι στο Κατω Δαρατσο (100μ πριν το Sirios Village).
Σορρυ παλι για τα ορθογραφικα μου λαθη!
Ανιτα
οταν ειχα παει στο paco art ειχα δει παρε πρωτα ομως τηλεφωνο μην εχουν τελειωσει
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΦΩΤΑ ΚΕΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ Η ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ;
αγγελική, δε νομίζω να υπάρχουν καλούπια ια κουφωτά κεριά:unsure: