Επιστροφή στο Forum : ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
ΛΙΜΝΗ ΣΤΟ Augsbourg (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)
AUGSBOURG (παλια πόλη )ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΒΕΝΕΤΙΑ
Ωραίες φωτόΕλενάκι μου (από το πρωί σε κυνηγάω......) πέρασες καλά ????? Εμένα πάντως μου έλειψες......
Ωραίες φωτόΕλενάκι μου (από το πρωί σε κυνηγάω......) πέρασες καλά ????? Εμένα πάντως μου έλειψες......
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ :kissed:
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΣΑΝ ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ:grin:
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ...ΕΚΑΝΑ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ
ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ:wave:
Στην Αυστρία, εκτός από την Βιέννη, που είναι όντως πανέμορφη, μου είχαν αρέσει πολύ και τα δάση έξω από την πρωτεύουσα, πηγαίνοντας προς Μάγιερλιγκ και Μπάντεν......ήταν μοναδική διαδρομή........
Στην Αυστρία, εκτός από την Βιέννη, που είναι όντως πανέμορφη, μου είχαν αρέσει πολύ και τα δάση έξω από την πρωτεύουσα, πηγαίνοντας προς Μάγιερλιγκ και Μπάντεν......ήταν μοναδική διαδρομή........
ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ .....ΚΑΙ ....ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ....ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ :dash:ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ...ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΒΕΒΑΙΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΧΙΟΝΙ
:confused2::confused2::confused2::confused2::confu sed2: Ελένη μόνο αυτό για τις φωτογραφίες σου. Περιμένω τις άλλες
Κορίτσια, δεν τους κατηγορώ, όπως θα ξέρετε πιστεύω, το 99% των νεαρών (ανδρών και γυναικών) δεν δίνουν.....πενταράκι για κήπους και λουλούδια....έχω ιδίαν πείραν.......κι αυτοί νέο ζευγαράκι είνα.........
Εγώ δίνωωωωω:embarassed::embarassed::embarassed:
Ελενη τι ωραιο που ειναι το δασος ????!!!!!!
Τι χρωματα !!!!Νομιζω οτι πηγες στην καταλληλη εποχη που η φυση ...ζωγραφιζει
Ελενη τι ωραιο που ειναι το δασος ????!!!!!!
Τι χρωματα !!!!Νομιζω οτι πηγες στην καταλληλη εποχη που η φυση ...ζωγραφιζει
ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ....ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ
ελενακι πολυ ομορφες και στο επομενο ταξιδι με καλο
Υπέροχες φωτογραφίες!! Πρέπει να είναι πολύ όμορφη η Αυστρία! Με το καλό να πας και το επόμενο ταξίδι και να μας δείξεις πάλι φωτογραφίες! :kissed::kissed::kissed:
AUGSBOURG ΠΟΛΗ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ......ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ....ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ...ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ....ΟΥΤΕ ΓΟΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑΣΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ :dash:
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ AUGSBOURG ....ME ΟΜΙΧΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΕ ΘΕΑ:whistle:
ΦΩΤΟ 1 (ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΜΕ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ)
ΦΩΤΟ 2(ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ)
ΦΩΤΟ 3 (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ)
ΦΩΤΟ 4 (ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ)
ΦΩΤΟ 5 (ΘΕΑ ...ΜΠΡΟΣΤΑ)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΙΑ
ΦΩΤΟ 6 (ΧΩΡΙΣ ΣΚΙΑ)
ΒΑΥΑΡΙΑ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ ) ΔΑΣΟΣ ......... ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ
ΑΛΛΗ ΜΙΑ :hello:
AUGSBOURG ΠΟΛΗ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ......ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ....ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ...ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ....ΟΥΤΕ ΓΟΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑΣΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ :dash:
ΦΩΤΟ 5 (ΘΕΑ ...ΜΠΡΟΣΤΑ)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΙΑ
ΦΩΤΟ 6 (ΧΩΡΙΣ ΣΚΙΑ)
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ:clap::clap::clap:
ΕΛΕΝΗ ΤΕΛΕΙΕΣ !!!!!!!!!!:afro::afro::afro::afro:
Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ.... ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ... ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ....Κ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΑΛΣΜΠΟΥΡΓΚ... Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΕΣΤΩ Κ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!!!ΦΟΒΕΡΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ!!!!!!:afro::afro::afro::afro::bowdown::bowdow n::bowdown::bowdown:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :kissed:ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΑΛΩ.... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ
ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ TUX
ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΟΙ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ
τωρα τις ειδα .....
τι πανεμορφο ξενοδοχειο!!!!!! οχι σαν τα δικα μας σαν σπιρτοκουτα
ελπιζω να γεμισες μπαταριες για το δυσκολο χειμωνα ελενακι!!!!!!
ΛΙΜΝΗ ΣΤΟ Augsbourg (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)στην λιμνη αυτη μας βγαλανε μια χρονια φωτο και μας δημοσιευσαν σε τοπικη εφημεριδα για την γιορτη της 1μαγιας:evil: αν βρω την εφημεριδα θα την φωτογραφισω και θα σας την βαλω:evil:
ελενη οι φωτο ειναι απο το καφε που ειναι πανω στην λιμνη:unsure: αχ τι μου θυμισες τωρα:sad1: τον γυρω της λιμνης με τα ποδηλατα....ηταν καταπληκτικα
AUGSBOURG (παλια πόλη )ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΒΕΝΕΤΙΑμολις ειδα τις φωτο το πρωτο που σκευτικα ηταν....εδω ειναι η παλια πολη λιγο πιο κατω ειναι και το πατρικο του μπρεχτ:evil: και τσουπ να και η τριτη φωτο:grin: ειναι η παλια πολη του augsburg μια απο τις πιο παλιες πολης της γερμανιας
χα αυτες οι φωτο πρεπει να ειναι στον σταθμο των τρενων ε?:grin::grin: το συντριβανι ειναι ακομα εκει?:unsure: δροσιζομασταν μερικα καλοκαιρια στο σιντριβανι αυτο:grin:
εδω ειναι η πλατια του δημαρχιου οπου καθε χρονο την τελευταια κυριακη του νοεμβρη στινετε το χωριο των χριστουγεννων. εχει πολλα χριστουγεννιατικα γλυκα, λεπκουχεν μιαμ μιαμ:evil: επεισης τα κρυα βραδυα πινουν και το λεγομενο κλουβαιν....καυτη μαυροδαφνη :grin: για να ζεσταθουν.υπαρχουν μικρα σπιτακια με διαφορα χριστουγεννιατικα πραγματακια.........καλα ειναι υπετροχα ολα
λιγο πιο κατω βρησκετε και το σπιτι του μοτζαρτ οπου εζησε εκει οταν ηταν μικρο παιδακικι εκανε τα πρωτα του βημα στην μουσικη. επεισης 20 μετρα πιο κατω απο την πλατεια αυτη ειναι και η πιο επιβλητικη καθολικη εκκλησια της πολης. το εσωτερικο της ειναι υπεροχο
ελενηηηηηηηηηηηηη με γυρισες 15 χρονια πισω:sad1::sad1: ηταν απο τα καλυτερα χρονια τις ζωης μου που θα μου μεινουν αξεχαστα
να εισαι παντα καλα και να κανεις πολλα πολλα ταξιδια:kisses:
στην λιμνη αυτη μας βγαλανε μια χρονια φωτο και μας δημοσιευσαν σε τοπικη εφημεριδα για την γιορτη της 1μαγιας:evil: αν βρω την εφημεριδα θα την φωτογραφισω και θα σας την βαλω:evil:
ελενη οι φωτο ειναι απο το καφε που ειναι πανω στην λιμνη:unsure: αχ τι μου θυμισες τωρα:sad1: τον γυρω της λιμνης με τα ποδηλατα....ηταν καταπληκτικα
ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ :evil: ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΠΑΓΩΜΕΝΗ :whistle:
μολις ειδα τις φωτο το πρωτο που σκευτικα ηταν....εδω ειναι η παλια πολη λιγο πιο κατω ειναι και το πατρικο του μπρεχτ:evil: και τσουπ να και η τριτη φωτο:grin: ειναι η παλια πολη του augsburg μια απο τις πιο παλιες πολης της γερμανιας
χα αυτες οι φωτο πρεπει να ειναι στον σταθμο των τρενων ε?:grin::grin: το συντριβανι ειναι ακομα εκει?:unsure: δροσιζομασταν μερικα καλοκαιρια στο σιντριβανι αυτο:grin:
ΝΑΙ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ...ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ...
εδω ειναι η πλατια του δημαρχιου οπου καθε χρονο την τελευταια κυριακη του νοεμβρη στινετε το χωριο των χριστουγεννων. εχει πολλα χριστουγεννιατικα γλυκα, λεπκουχεν μιαμ μιαμ:evil: επεισης τα κρυα βραδυα πινουν και το λεγομενο κλουβαιν....καυτη μαυροδαφνη :grin: για να ζεσταθουν.υπαρχουν μικρα σπιτακια με διαφορα χριστουγεννιατικα πραγματακια.........καλα ειναι υπετροχα ολα
λιγο πιο κατω βρησκετε και το σπιτι του μοτζαρτ οπου εζησε εκει οταν ηταν μικρο παιδακικι εκανε τα πρωτα του βημα στην μουσικη. επεισης 20 μετρα πιο κατω απο την πλατεια αυτη ειναι και η πιο επιβλητικη καθολικη εκκλησια της πολης. το εσωτερικο της ειναι υπεροχο
ελενηηηηηηηηηηηηη με γυρισες 15 χρονια πισω:sad1::sad1: ηταν απο τα καλυτερα χρονια τις ζωης μου που θα μου μεινουν αξεχαστα
να εισαι παντα καλα και να κανεις πολλα πολλα ταξιδια:kisses:
:hello:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
12-11-08, 12:58
ΑΛΛΗ ΜΙΑ :hello:
ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ ΕΙΝΑΙ.
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
12-11-08, 13:00
ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!!!! ΕΙΔΙΚΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ!!!
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
12-11-08, 13:03
ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!! ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ......ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ:grin::grin::grin:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
12-11-08, 13:09
ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ TUX
ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ
ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΕΛΕΙΑ!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ:kissed::kissed:
Athanasios
12-11-08, 13:55
Ωραίες όλες οι φώτο!!!! είχα καιρο να μπω!!
Ελένη πότε είπαμε ότι θα πάμε μαζί στη Γερμανία;;; :)
πωπωπωπωπωπωωωωωωωωωωωω!!!
ειχα παει Αυστρια ΄'οταν ήμουν δευτέρα δημοτικού και δεν θυμαμαι τιποτα φυσικα!!
Αλλά έχω ακόμα την αίσθηση της ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΚΟΡΜΟΣ ΣΚΑΛΙΣΜΕΝΟΣ .....ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ(ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ) ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
12-11-08, 15:03
ΚΟΡΜΟΣ ΣΚΑΛΙΣΜΕΝΟΣ .....ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ(ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ) ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ
ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ....ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!
εδω τρωμε οτι εχει περισεψει απο την σοκολατα:grin::grin:
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ....
ΑΧΟΥΤΟ ΤΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ :kissed:
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΦΛΩΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ...
....και μερικά ακόμη....τα τριαντάφυλλα χαρισμένα σ' αυτές που είπαν ότι τρελαίνονται γι' αυτά.........
ΕΛΕΝΗ!!!
ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ!!!
ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟ ΚΗΠΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!:kissed:
ΚΑΛΕ ΟΜΟΡΦΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ :hug:
ELENH KAI ΠAΛΙ WELCOME BACK :kissed:
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΕ;;
ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΠΟΤΕ:sad1: ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΕΥΣΗ..:confused2:....
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ.:slider:
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ TUX
:confused2:ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΜΕΡΗ .....
ELENH KAI ΠAΛΙ WELCOME BACK :kissed:
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΕ;;
ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΠΟΤΕ:sad1: ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΕΥΣΗ..:confused2:....
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ.:slider:
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ:kissed:
ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ TUX....ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
12-11-08, 15:53
ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ TUX....ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΕΤΣΙ!ΕΤΣΙ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΥΡΛΑΙΝΕΙΣ!!!!:grin::grin:
Αυτή θεωρείται καλλιτεχνική; Η μικρή μου με τα τζιτζίκια στα χέρια. Από που πήρε αυτό το παιδί δεν ξέρω:embarassed:
23192
Αυτή θεωρείται καλλιτεχνική; Η μικρή μου με τα τζιτζίκια στα χέρια. Από που πήρε αυτό το παιδί δεν ξέρω:embarassed:
23192
Καλλιτεχνική ! καλλιτεχνική!:grin::grin::grin::grin::grin::grin:: clap::clap::clap::clap::clap::clap:
23192
ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ?:grin::grin::grin::afro:......:wink:
Γεια σου Ελενάκι, μαζεύτηκες ????? είπα να σου κάνω αντίπραξη με τις καλλιτεχνικές σου από το εξωτερικό αλλά με τιμώρησε ο Θεός....έβαλα το γιο μου να μου σκανάρει 3 αρχαίες φωτό (πριν από 40 χρόνια βγαλμένες...ναι, ναι καλά ακούσατε, 40 χρονών φωτό), μου τις πέρασε στο φλασάκι μου, εγώ με τη σειρά μου τις πέρασα στο αρχείο των φωτό, πάω να κάνω τη γνωστή διαδικασία για το ανέβασμα και μου απαντά ότι είναι μεγάλες και να τις μικρύνω λέει....φέξε μου και γλύστρισα...τα παιδιά λείπουν και σκέφτομαι....μήπως φταίει που είναι σκαναρισμένες και οι 3 μαζί ???...μήπως πρέπει να τις σκανάρω μία-μία ??????? λέω εγώ με το μυαλό μου (το ακατόίκητο...)
Γεια σου Ελενάκι, μαζεύτηκες ????? είπα να σου κάνω αντίπραξη με τις καλλιτεχνικές σου από το εξωτερικό αλλά με τιμώρησε ο Θεός....έβαλα το γιο μου να μου σκανάρει 3 αρχαίες φωτό (πριν από 40 χρόνια βγαλμένες...ναι, ναι καλά ακούσατε, 40 χρονών φωτό), μου τις πέρασε στο φλασάκι μου, εγώ με τη σειρά μου τις πέρασα στο αρχείο των φωτό, πάω να κάνω τη γνωστή διαδικασία για το ανέβασμα και μου απαντά ότι είναι μεγάλες και να τις μικρύνω λέει....φέξε μου και γλύστρισα...τα παιδιά λείπουν και σκέφτομαι....μήπως φταίει που είναι σκαναρισμένες και οι 3 μαζί ???...μήπως πρέπει να τις σκανάρω μία-μία ??????? λέω εγώ με το μυαλό μου (το ακατόίκητο...)
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ...ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ....ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΜΙΚΡΥΝΑ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ...ΜΙΑ ΜΙΑ ΜΑΛΛΟΝ
Μάλλον φταίει που είναι και οι 3 μαζί, δηλ. πιάνουν και οι 3 το χώρο μιας φωτό, δεν μπορώ να τις ανεβάσω μία-μία. πιστεύω ότι πρέπει να τις σκανάρουμε ξανά αλλά μία-μία (είναι δικές μου από τα 18, 19 και 20 χρόνια μου...χάνετε.......)
Μάλλον φταίει που είναι και οι 3 μαζί, δηλ. πιάνουν και οι 3 το χώρο μιας φωτό, δεν μπορώ να τις ανεβάσω μία-μία. πιστεύω ότι πρέπει να τις σκανάρουμε ξανά αλλά μία-μία (είναι δικές μου από τα 18, 19 και 20 χρόνια μου...χάνετε.......)
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ .....ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.....
ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟ ΠΣ:wave:
23192
ΝΑΙ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΕΧΝΗ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΙ;;;;:grin::grin::grin::grin:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
12-11-08, 21:49
23192
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΣΟΥ:kissed:
Όλες υπέροχες αλλά τα χρώματα του Φθινοπώρου είναι ασυναγώνιστα :afro:
Παμπάλαιες καλλιτεχνικές (ο Θεός να τις πει....) φωτογραφίες, που με βοήθησε η Δέσποινα εκ Πάτμου (νάναι καλά...) να τις ανεβάσω.....και θα ψάξω και για ασπρόμαυρες.......
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
12-11-08, 22:04
Παμπάλαιες καλλιτεχνικές (ο Θεός να τις πει....) φωτογραφίες, που με βοήθησε η Δέσποινα εκ Πάτμου (νάναι καλά...) να τις ανεβάσω.....και θα ψάξω και για ασπρόμαυρες.......
ΑΧ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΜΑΣΤΑΝ
ΟΛΕΣ!!! ΠΟΣΕΣ ΘΥΜΙΣΕΣ!! ΝΑ`ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΧΟΝΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΥΤΕΣ:kissed::kissed:
τι τελειες φωτ. Ελενη να σε καλα τι οραια που ηταν πολυ το χαρικα .Να περνας παντα ετσι ωραια :kiss:
23192χι χι τι γλυκο μουτρακι εναι αυτο ολο σκανταλια σισσυ να την χαιρεσε την ζουζουνα σου:kiss:
Αχ Ελένη τελικά όλους μας ταξίδεψες. Να είσαι πάντα καλά:kissed:
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ....
ΑΧΟΥΤΟ ΤΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ :kissed:
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΦΛΩΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ...ευχαριστω πολυ:kiss:
ΑΧ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΜΑΣΤΑΝ
ΟΛΕΣ!!! ΠΟΣΕΣ ΘΥΜΙΣΕΣ!! ΝΑ`ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΧΟΝΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΥΤΕΣ:kissed::kissed:
εγω ξερω αλλα αστες καλυτερα .....:unsure:
Ελένη πανέμορφες φωτογραφίες, υπέροχα μέρη.. :afro::afro::afro:
ελένηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
όλες είναι υπέροχες:clap::clap:
να σαι καλά να ξαναπάς!!!!!!!
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ...ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ :grin:1.30 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ TUX ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ...ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ ..(ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ)ΣΤΟ HINTERTUX .....ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΒΓΑΖΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
και η νεαρά με τα τζιτζίκια.........χάρμα οφθαλμών σίσσυ:clap::clap::clap::clap:
να σου ζήσει!!!!
και η ελένη (χομπίστα) στη φύση, υπέροχη!!!!!!:afro::afro::afro:
ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ HINTERTYX
ελένη, είσαι πολύ κακιά:sad1::sad1::sad1:
KAI ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ....ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ:grin::grin:
ΑΝΟΙΓΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ :grin:ΕΦΕΥΡΕΣΗ....ΕΕΕΕΕ .... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ...
ελένη, είσαι πολύ κακιά:sad1::sad1::sad1:
:kissed::kissed::console::console::console: ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ..... ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ HINTERTUX.....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΡΟΣ ΒΑΥΑΡΙΑ ....ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ....:wink:
KAI ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ....ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ:grin::grin:
ΑΝΟΙΓΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ :grin:ΕΦΕΥΡΕΣΗ....ΕΕΕΕΕ .... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ...
σούπερ:grin::grin::grin::afro::afro::afro::afro::a fro:
:kissed::kissed::console::console::console: ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ..... ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ HINTERTUX.....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΡΟΣ ΒΑΥΑΡΙΑ ....ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ....:wink:
ΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ....ΑΠΟ 1500 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΙΦΤ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2200 Μ ΑΛΛΑ ΔΕΝ....ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΑ :evil:ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΦΤ :grin:
τι να πεις??????μας είπες και ησυχάσαμε:sad1::sad1::sad1:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
13-11-08, 03:46
εγω ξερω αλλα αστες καλυτερα .....:unsure:
:grin::grin::grin::grin:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
13-11-08, 03:51
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ.:grin::grin: ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ:kissed:
ελενη η αυστρια ειναι σουπερ:afro::afro::afro:
χορτενει το ματι πρασινο:afro::afro::afro:
ΣΥΝΕΧΙΖΩ .... ΤΟ HINTERTUX ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΦΤ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ....... ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΙΦΤ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ .....ΟΥΠΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ..
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ....Mayrhofen....ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ....ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ....ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ....ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ....
ΟΙ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ
Η 3η ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
ΣΤΗΝ 4η ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΠΧ. ΓΑΛΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ...ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ ...ΤΑΔΕ ΤΥΡΙ ...ΚΛΠ
ΣΤΗΝ 5η ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΣΤΗΝ 1 η ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ .....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΥΡΙ
ΣΤΗΝ 2η ΑΛΛΟ ΚΑΖΑΝΙ ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .....(ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ)
ΣΤΗΝ 3η ΔΩΜΑΤΙΟ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΤΥΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ 4η ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧαΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΠΛΕΝΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΟΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ......ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΈΞΗΣ..
stavroula1
13-11-08, 10:56
23192
Φυσικά και είναι καλλιτεχνική!!!!!!!!!!! :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap:
stavroula1
13-11-08, 11:04
Ασε με ήσυχη παλιοελένη. Τίποτα δεν μου άρεσε απ' όσα μας έδειξες.
Κανά κεφάλι τυρί έφερες?????
Ελένηηηηηηηη όταν ξαναπάς θα με πάρεις μαζί σου???????????? :sad1::sad1::sad1::sad1::sad1: :please::please::please::please::please::please::p lease::please::please:
Ασε με ήσυχη παλιοελένη. Τίποτα δεν μου άρεσε απ' όσα μας έδειξες.
Κανά κεφάλι τυρί έφερες?????
Ελένηηηηηηηη όταν ξαναπάς θα με πάρεις μαζί σου???????????? :sad1::sad1::sad1::sad1::sad1: :please::please::please::please::please::please::p lease::please::please:
ΑΜΕΕΕΕΕ:console::kissed::kissed:
Ελενη να σαι καλά να ξαναπας ...ωραιες οι φωτο :afro:
:whistle::whistle::whistle::whistle:οταν εγω γκαριζα για δωρα..............................:whistle::whistl e:
:grin::grin::grin:ΤΑ ΓΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ:evil:
Ελενη να σαι καλά να ξαναπας ...ωραιες οι φωτο :afro:
ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ ΣΤΗΝ ΒΑΥΒΑΡΙΑ ... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΠΙΤΙΑ ....:injured:
:sad1:δεν πειραζει βρε!!!!
φατο το τυρι μονη σου ηηη με την Σταυρουλα!!
εγω παντως....κατι τσιμπισα απ εδω μεσα!!
θα...δουμε ταχεια!!!!:whistle:
ΤΥΡΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑ ....ΟΤΙ ΕΦΑΓΑ ΕΚΕΙ :grin:
ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ
ΕΧΩ ΜΙΑ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ....ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣ? ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ:evil::evil:
επρεπε να φερεις σοκολα αγγελακια!!!
:confused1::confused1::confused1:παραδεισοσ???πολυ κυκλοφορει αυτη η λεξη τελευταια!!!:unsure:
ΛΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ....ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ?:evil:
23252
μονη ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΟ 2008
πολυ ομορφη!!!!!!!!!!!!!1
κοριτσια πολυ ομορφες οι φωτο σας...
ελενη56, πολυ ομορφα τοπια..να εισαι καλα να ξαναπας και να μας ξαναβαλεις φωτογραφιες...
δημητρη, ωραιες και οι δικες σου φωτο..:afro:
23252
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ..:afro:
κοριτσια πολυ ομορφες οι φωτο σας...
ελενη56, πολυ ομορφα τοπια..να εισαι καλα να ξαναπας και να μας ξαναβαλεις φωτογραφιες...
δημητρη, ωραιες και οι δικες σου φωτο..:afro:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΕΝΑΚΙ:kissed:
ΣΤΗΝ 1 η ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ .....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΥΡΙ
ΣΤΗΝ 2η ΑΛΛΟ ΚΑΖΑΝΙ ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .....(ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ)
ΚΑΙ ΣΤΗΝ 4η ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧαΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΠΛΕΝΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΟΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ......ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΈΞΗΣ..
και οι δικες σου ελενη ειναι πανεμορφες........:confused2:
και οι δικες σου ελενη ειναι πανεμορφες........:confused2:
ΠΟΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ?:evil:
stavroula1
13-11-08, 16:11
23252
Ωραία φωτογραφία!!!!!!!! Φθινοπωρινά χρώματα. Ευχαριστούμε Δημήτρη :afro::afro::afro::afro:
23252
μονη ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΟ 2008:afro::afro: πολυ ομορφη φωτο ..
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 2...
όλες πολύ ωραίες...αλλά αυτές :afro::afro::afro:
γμτ...δεν βγήκαν στη παράθεση;;;:unsure:
τους ζωγραφισμένους τοίχους εννοώ :embarassed:
κι αυτό με την πόρτα το έχουν και στην Ικαρία.....στη μέση του πουθενά πάνω στα όρη και στα βουνά,μες στο δρόμο ξαφνικά βλέπεις μια τέτοια πόρτα..... πρέπει να κατέβεις από το αυτοκίνητο να ανοίξεις την πόρτα που σου κλείνει τον δρόμο και να συνεχίσεις:grin::grin::grin:
να είσαι καλά να ξαναπάς ελένη :afro:
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ....Mayrhofen....ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ....ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ....ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ....ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ....
ΟΙ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ
Η 3η ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
ΣΤΗΝ 4η ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΠΧ. ΓΑΛΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ...ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ ...ΤΑΔΕ ΤΥΡΙ ...ΚΛΠ
ΣΤΗΝ 5η ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΑΑΑΑ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ 45.000lit. ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ 35.000
όλες πολύ ωραίες...αλλά αυτές :afro::afro::afro:
γμτ...δεν βγήκαν στη παράθεση;;;:unsure:
τους ζωγραφισμένους τοίχους εννοώ :embarassed:
κι αυτό με την πόρτα το έχουν και στην Ικαρία.....στη μέση του πουθενά πάνω στα όρη και στα βουνά,μες στο δρόμο ξαφνικά βλέπεις μια τέτοια πόρτα..... πρέπει να κατέβεις από το αυτοκίνητο να ανοίξεις την πόρτα που σου κλείνει τον δρόμο και να συνεχίσεις:grin::grin::grin:
να είσαι καλά να ξαναπάς ελένη :afro:
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΕΣ ΛΕΣ ....ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ....ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ :dash::dash:
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΕΣ ΛΕΣ ....ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ....ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ :dash::dash:
ωχ..παναγιά μου ..πάλι χάλια θα με κάνεις που επιμένω ακόμη να ζωγραφίζω........τρομάρα μου:dash::dash::dash:
ωχ..παναγιά μου ..πάλι χάλια θα με κάνεις που επιμένω ακόμη να ζωγραφίζω........τρομάρα μου:dash::dash::dash:
ΕΛΑ ΒΡΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ? ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΤΟΤΕ .....:kissed:
Σισσυ πολυ ωραια η φωτ αλλα εμενα μου αρεσει πιο πολυ η ...ατρομητη μικρη Να την χαιρεσαι
Ελενη 56 απιθανα μερη και τελεια η ξεναγηση
Σευχαρηστουμε
ΑΥΣΤΡΙΑ -MAYRHOFEN
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ 4η ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΡΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ.....
[quote=ΕΛΕΝΗ 56;362037]ΣΤΗΝ 1 η ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ .....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΥΡΙ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ 4η ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧαΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΠΛΕΝΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΟΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ......ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΈΞΗΣ..[/quote
ΕΛΕΝΗ ΑΧ! ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΑΜΑΛΑΚΗ:thinking:
ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
ΦΩΤΟ 1 ...ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ
ΦΩΤΟ 2 ...ΝΤΕΚΟΡ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ
ΦΩΤΟ 3....ΑΥΤΗ Η ΠΕΤΡΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 900 ΕΥΡΩ
ΦΩΤΟ 4....3000 ΕΥΡΩ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...... ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ......
ελενη τελειες οι φωτογραφιες σου!!!!!
23332
λιτοχωρο πιερειας
23333
ολυμπος
23334
μονη αγ.διον
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΣ:evil::evil::evil:ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ Ε
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΣ:evil::evil::evil:ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ Ε
οχι ελενη σοβαρα να το εννοεις
γιατι δεν σηκωνω απο αστεια!!!!!!!!!!!:bowdown::bowdown::bowdown::bowdo wn:
οχι ελενη σοβαρα να το εννοεις
γιατι δεν σηκωνω απο αστεια!!!!!!!!!!!:bowdown::bowdown::bowdown::bowdo wn:
ΑΑΑΑΑ ....ΕΤΣΙ .... ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ :evil:
ΑΑΑΑΑ ....ΕΤΣΙ .... ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ :evil:
εγω θα σου απαντησω μενα τραγουδι
αντε να το ακουσεις στο σαλονι:afro:
23335
23336
23337
:confused2::confused2:ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!:afro:
23332
λιτοχωρο πιερειας
23333
ολυμπος
23334
μονη αγ.διον
23335
23336
23337
ΦΟΒΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!:bowdown::clap:
πολυ ομορφες ολες.....!!!!!!!!!!!!!!!:clap::clap::clap::clap::c lap::clap:
να και μια δικια μου!!!!!!!....
τελεια ειρηνη:afro::afro::afro::afro::afro:
ΩΡΑΙΑ....ΑΚΡΩΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ!!!!:clap:
ΤΕΛΕΙΑ!!:afro:
stavroula1
14-11-08, 15:45
ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
ΦΩΤΟ 4....3000 ΕΥΡΩ
Ελένη... έλεος δεν αντέχω άλλο τόση ομορφιά. :kissed:
23332
λιτοχωρο πιερειας
23333
ολυμπος
23334
μονη αγ.διον
23335
23336
23337
Δημήτρη :wave: υπέροχες φωτογραφίες τράβηξες. Η μικρούλα σου είναι γλύκα. :afro::afro::afro::afro:
stavroula1
14-11-08, 15:47
Ειρήνη :wave::wave::wave: Θέλω κι άλλες τέτοιες φωτό. Ξέρεις γιατί. :kissed::kissed: Εκτός και κάνω λάθος και δεν είναι από κει που φαντάζομαι :unsure::unsure:
2335023352
2335323354
"ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ"
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ
και η νεαρά με τα τζιτζίκια.........χάρμα οφθαλμών σίσσυ:clap::clap::clap::clap:
να σου ζήσει!!!!:bowdown:
ΤΥΡΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑ ....ΟΤΙ ΕΦΑΓΑ ΕΚΕΙ :grin:
ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ
ΕΧΩ ΜΙΑ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ....ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣ? ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ:evil::evil:
:grin::grin::grin:
Σισσυ πολυ ωραια η φωτ αλλα εμενα μου αρεσει πιο πολυ η ...ατρομητη μικρη Να την χαιρεσαι
:bowdown:
ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
ΦΩΤΟ 4....3000 ΕΥΡΩ
Στην φωτό 3 είναι αμέθυστος και στην 4 κουάρτζ;
Παιδιά οι φωτογραφίες σας είναι τέλειες. Ελένη της Γλυφάδας, Ελένη Χομπίστα, Δημήτρη, Ειρήνη. :hooray::hooray::hooray::hooray: 4 για να μην μαλώνεται.
stavroula1
14-11-08, 16:05
2335023352
2335323354
Ντέμι :wave::wave::wave: τι υπέροχες φωτογραφίες???
Κυκλάδες!!!!!!!!!!!!! Ο πατέρας μου από την Σύρο, η γιαγιά από την Μύκονο κι ο παππούς από τα Ψαρά. Μη μου πεις???? Είσαι κι εσύ λίγο κυκλαδίτισσα, όπως κι εγώ. :afro:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
14-11-08, 16:13
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 2...
ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ.....
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
14-11-08, 16:18
ΑΥΣΤΡΙΑ -MAYRHOFEN
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ:confused1::confused1:ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?:sarcastic::sarcastic:
ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
ΦΩΤΟ 4....3000 ΕΥΡΩ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...... ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ......:afro::afro:τελειες ...ειδικά τα σπιτάκια για τα πουλιά
23332
λιτοχωρο πιερειας
23333
ολυμπος
23334
μονη αγ.διον
23335
23336
23337Δημήτρη φανταστικες οι φωτο ..να χαιρεσαι την κουκλα σου
να και μια δικια μου!!!!!!!....:clap::clap:τελεια η αυλή ....
2335023352
2335323354
2335523356
2335723358Ντεμυ καταπληκτικες ...
2335923360
2336123362:clap::clap:κι αυτες ...αντε τώρα να μας μεινει μυαλο ...:sad1:που χειμωνιάζει κιόλας
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
14-11-08, 16:25
23335
23336
23337
ΠΟΛΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ.
Κυκλάδες!!!!!!!!!!!!! Ο πατέρας μου από την Σύρο, η γιαγιά από την Μύκονο κι ο παππούς από τα Ψαρά. Μη μου πεις???? Είσαι κι εσύ λίγο κυκλαδίτισσα, όπως κι εγώ. :afro:
:confused2:ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΝΗΣΙΑ ...:afro:
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΣΣΑ... ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ:kissed:
http://www.youtube.com/watch?v=FZRkookoqq0&feature=related
ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΕΔΩ...
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
14-11-08, 16:26
ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΡΗΝΑΚΙ:clap::clap:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
14-11-08, 16:27
2335023352
2335323354
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΝΤΕΜΙ ΜΟΥ:clap::clap::clap:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
14-11-08, 16:28
2335923360
2336123362
ΚΙ ΑΥΤΕΣ :bowdown::bowdown::bowdown:
stavroula1
14-11-08, 17:05
:confused2:ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΝΗΣΙΑ ...:afro:
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΣΣΑ... ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ:kissed:
http://www.youtube.com/watch?v=FZRkookoqq0&feature=related
ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΕΔΩ...
http://www.youtube.com/watch?v=MVwaDf-dMZM
Σ' ευχαριστώ πολύ και σου αφιερώνω κι εγώ ένα από τα ωραιότερα νησιώτικα τραγούδια. :kissed::kissed:
Ειρήνη :wave::wave::wave: Θέλω κι άλλες τέτοιες φωτό. Ξέρεις γιατί. :kissed::kissed: Εκτός και κάνω λάθος και δεν είναι από κει που φαντάζομαι :unsure::unsure:
σωστα φανταζεσαι σταυρουλα μου!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=MVwaDf-dMZM
Σ' ευχαριστώ πολύ και σου αφιερώνω κι εγώ ένα από τα ωραιότερα νησιώτικα τραγούδια. :kissed::kissed:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:kisses:
:afro::afro::afro::afro::afro::clap::clap::clap::c lap:
2335023352
2335323354
ΝΤΕΜΙ ...ΜΟΥ ΑΝΑΨΕΣ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.... ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ :dash:ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩΩΩΩΩΩ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ:confused1::confused1:ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?:sarcastic::sarcastic:
ΟΛΟΙΔΙΕΣ ΌΜΩΣ!!!!! :evil:
ΟΛΟΙΔΙΕΣ ΌΜΩΣ!!!!! :evil:
ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ:grin::grin::grin::grin::grin:
ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑΥΒΑΡΙΑΣ ......ROTTACH-EGERN
τι καταπληκτικα μερη ελενη....ακομα και οι σηματοδοτες, ειναι τοποθετημενοι ετσι ωστε να μην ασχημαινουν το χωρο...:afro::afro::afro:
:dash: :dash: :dash: :dash: :dash:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟΣΗ ΑΣΧΗΜΙΑ ΠΙΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ..
thessaloniki for ever ....
stavroula1
14-11-08, 19:19
ΑΥΣΤΡΙΑ -MAYRHOFEN
:confused2::confused2::confused2::confused2::confu sed2: :shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shoc ked: Ελένη νομίζω πως πρέπει να σταματήσεις να βάζεις φωτό, αν θέλεις να μας έχεις ακόμα φιλενάδες. Ανακοπή θα πάθω μ' αυτά που βλέπω.
ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ......ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΛΩΝΕΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
:confused2::confused2::confused2::confused2::confu sed2: :shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shoc ked: Ελένη νομίζω πως πρέπει να σταματήσεις να βάζεις φωτό, αν θέλεις να μας έχεις ακόμα φιλενάδες. Ανακοπή θα πάθω μ' αυτά που βλέπω.
4-5 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ...ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ?ΑΠ.2703
ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ......ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΛΩΝΕΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
εμένα πάλι που είμαι φαν του ποδοσφαίρου με τρελαίνουν :grin::grin::grin:
Η ΛΙΜΝΗ ΛΕΓΕΤΑΙ....TEGERNSEE....ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ....ROTTACH-EGERN
Θέλω να φύγω ΤΩΡΑ
:console::console::console::console:....ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΞΑΝΑΦΥΓΩ
ΑΛΛΗ ΜΙΑ....ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ
ΝΤΕΜΙ ...ΜΟΥ ΑΝΑΨΕΣ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.... ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ :dash:ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩΩΩΩΩΩ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΛΕΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ:boat:
Η ΛΙΜΝΗ ΛΕΓΕΤΑΙ....TEGERNSEE....ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ....ROTTACH-EGERN
:confused2::confused2::confused2:ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !!!
Η ΛΙΜΝΗ ΛΕΓΕΤΑΙ....TEGERNSEE....ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ....ROTTACH-EGERN:clap::clap::clap:τελειες ...ειδικά η πρώτη ....
23335
23336
23337
Η μεσαία είναι για διαγωνισμό, απίθανα χρώματα.
Και εσύ βρε Ελένη μας κάνεις να ζηλεύουμε για τα τόσο όμορφα μέρη που είδες...
Βρε παιδιά τι καταπληκτικές φωτογραφίες είναι αυτές:confused2::confused2: Ξετρελλάθηκα:blink::blink::blink::blink:
Συγνώμη αλλά με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη. Σαλλλόνικα for ever:hooray::hooray::hooray:
Ελένη φτάνειιιιιιιιιιι. Ζηλεύωωωωωωωωω
stavroula1
15-11-08, 00:07
ΑΛΛΗ ΜΙΑ....ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ
Ελένη φτάνει. Βάλθηκες να μας εξοντώσεις?????????? :dash::dash::dash::dash:
2335023352
2335323354
τελειες!!!!!!!!!
δεν εχω παει ακομα δυστυχως:sad1:
λιγο σταυρουλα εισαι
γιατι αλλο τοσο λιγο εισαι αρκαδιανη:afro::afro::afro:
μπραβο ,πολυ ωραιες
:afro::afro::afro::afro::afro:
σας ευχαριστω για τα ομορφα σχολια σας:kissed:
stavroula1
15-11-08, 00:17
λιγο σταυρουλα εισαι
γιατι αλλο τοσο λιγο εισαι αρκαδιανη:afro::afro::afro:
Ετσι Δημήτρη. :wave::wave: Εχεις δίκιο το άλλο μου μισό είναι η ορεινή Αρκαδία. Εκείνο το σημείο που δεν βλέπει καθόλου θάλασσα.
Μου θύμισες εκείνο το τραγούδι το δημοτικό που λέει...
"Στα κλέφτικα ντυμένη, Αρκαδιανή καημένη":grin:
23192
μπραβο θαρραλεο κοριτσι αλλοι ουτε να τα βλεπουν δεν θελουν!!!!!!
καλα παιδια με ταξιδεψατε Ελλαδα και εξωτερικο μπραβο!!!!!!!!:hooray::hooray::hooray::hooray::hoo ray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hoora y::hooray::hooray::hooray::hooray::plane::plane::b oat::boat:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
15-11-08, 14:50
ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑΥΒΑΡΙΑΣ ......ROTTACH-EGERN
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.:bowdown::bowdown::bowdown:
Καταπληκτικές!! :afro::afro::clap::clap::clap::clap::clap::kissed: :kissed:
τελειες!!!!!!!!!
δεν εχω παει ακομα δυστυχως:sad1:
Αχ Σαντορίνη......:flirt:Καταπληκτικό νησί Ντέμι μου! Υπέροχες φωτογραφίες!! :clap::clap::clap::clap::clap: Πηγαίνεις συχνά; Να πας οποσδήποτε D.J.M.!! Θα ξετρελαθείς!!!!!!
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ .....TEGERNSEE.....ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ TEGERNSEE.......ΑΛΛΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ .....
Αχ Σαντορίνη......:flirt:Καταπληκτικό νησί Ντέμι μου! Υπέροχες φωτογραφίες!! :clap::clap::clap::clap::clap: Πηγαίνεις συχνά; Να πας οποσδήποτε D.J.M.!! Θα ξετρελαθείς!!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΣΥΧΝΑ:embarassed:
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ:hysteria:
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ .....TEGERNSEE.....ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ TEGERNSEE.......ΑΛΛΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ .....
:confused2::confused2::confused2:
ΑΧ ΕΛΕΝΗ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ......
..............ΚΑΙ.....................ΖΗΛΕΥΩ.....: hysteria::hysteria::hysteria::hysteria:
και χωρις ηλιο παλι με το παραδεισο μοιαζει!!!!!!
πανεμορφα μερη!!!!!!!!!!!!!
Ετσι Δημήτρη. :wave::wave: Εχεις δίκιο το άλλο μου μισό είναι η ορεινή Αρκαδία. Εκείνο το σημείο που δεν βλέπει καθόλου θάλασσα.
Μου θύμισες εκείνο το τραγούδι το δημοτικό που λέει...
"Στα κλέφτικα ντυμένη, Αρκαδιανή καημένη":grin:
Σταυρούλα...Ποιά η σχέση σου με Αρκαδία?????
stavroula1
16-11-08, 23:27
Σταυρούλα...Ποιά η σχέση σου με Αρκαδία?????
Είναι η μαμά μου από τις Καλτεζές. Ενα μικρό ορεινό χωριό λίγα χιλιόμετρα από την Τρίπολη. Αντε να βγούμε και πατριώτισσες. :wave::wave::wave::wave::wave:
Ελένη φοβερές φωτογραφίες..Μας έχεις κάνει όλους να ζηλεύουμε εδώ!!:grin::grin::grin:
Είναι η μαμά μου από τις Καλτεζές. Ενα μικρό ορεινό χωριό λίγα χιλιόμετρα από την Τρίπολη. Αντε να βγούμε και πατριώτισσες. :wave::wave::wave::wave::wave:
Μπα όχι...Αλλά στην Αρκαδία πλέχτηκε το ειδύλιο με τον άντρα μου.....:flirt::flirt::flirt::flirt:
μιας και λεμε για αρκαδια.....δειτε
23484
23485
23486
Μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Τυχαία το βγάλανε το ρητό;;;
stavroula1
18-11-08, 22:51
Μπα όχι...Αλλά στην Αρκαδία πλέχτηκε το ειδύλιο με τον άντρα μου.....:flirt::flirt::flirt::flirt:
Αρκαδικό ειδύλλιο λοιπόν. Και 'γω που νόμιζα πως είμαστε κοντοχωριανές και δεν το ξέραμε....:unsure::unsure::unsure::unsure: :grin::grin::grin::grin:
δέστε φουρτούνα στη Λίμνη:confused2::confused2:
οι φωτό δεν είναι δικές μου. τυχαία τις βρήκα σε ένα σάιτ της εύβοιας.ελπίζω ο φωτογράφος να συγχωρέσει την......κλοπή μου:embarassed:
όλα έγιναν παραμονή 25ης μαρτίου 2008 η μανιασμένη θάλασσα κατέστρεψε στο πέρασμά της τραπέζια,καρέκλες και τέντες καταστημάτων που βρίσκονται στην παραλία. ο παραλιακός δρόμος ήταν απροσπέλαστος αφού ήταν γεμάτος πέτρες που έβγαλαν τα κύμματα από τη θάλασσα. περισσότερο θύμιζε ακρογιαλιά παρά δρόμο. τα πυροσβεστικά οχήματα έπιασαν την άλλη μέρα πρωί πρωί δουλειά και καθάρισαν τον παραλιακό δρόμο για να μπορέσει να γίνει η μαθητική παρέλαση
και μερικά τοπία που γαληνεύουν την ψυχή. φωτογραφίες τραβηγμένες από περιοχές του Δήμου Ελυμνίων, μακριά απόμολότοφ, ματ πέτρες και καδρονια
κι άλλες
Ρούλα καταιγίδα και νηνεμία είναι όλες υπέροχες.
να ξαναπώ ότι δεν είμαι εγώ ο φωτογράφος
:confused2: τελειες ολες
ΡΟΥΛΑΚΙ :clap::clap::clap:ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ:hello:
μερικές ακόμα
Αυτές είναι κ α τ α π λ η κ τ ι κ έ ς.
stavroula1
09-12-08, 23:12
Ρούλα υπέροχες φωτό. Μετά από όλη αυτή την απελπισία των τεσσάρων ημερών ήταν ότι έπρεπε. :afro:
Ρουλα απιθανες φωτ Αυτη με το δελφινι ειναι αληθινη?????
ελπίζω ότι είναι ειρήνη. δεν τις έχω βγάλει εγώ τις φωτογραφίες, τις βρήκα σε ένα σάιτ της εύβοιας΄, τώρα.............δεν πιστεύω να είναι ψεύτικη, για ποιο λόγο να το κάνει ο φωτογράφος??
μερικές ακόμα
κι άλλες
Καταπληκτικές φωτογραφίες Ρούλα μου!! :afro::afro::afro::afro::afro::afro:
ρουλα ειναι πανεμορφες σε φτιαχνουν την διαθεση!!!!
μπραβο στο φωτογραφο!!!!
εκεινη με τα δελφινια και τους κυκνος ολα τα λεφτα!!!!:love:
Ρούλα καταιγίδα και νηνεμία είναι όλες υπέροχες.
Αυτές είναι κ α τ α π λ η κ τ ι κ έ ς.συμφωνωωωω...πανεμορφες...:clap::clap::clap:
Μπορει οι φωτ μου να μην ειναι καλλιτεχνικες αλλα δειτε ενα φαινομενο που ηταν πριν λιγες ημερες στον ουρανο
αμάν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο
όχι το ουράνιο τόξο, στην άλλη αναφερόμουν
Mου ειπαν οτι ειναι κατι που συμβαινει καθε 100 χρονια -αληθεια ,ψεματα δεν ξερω -
Γιαυτο το φωτ-σα γιατι δεν προκειτε να το ξαναδω ουτε και τα παιδια μου ακομη
εντελως καλλιτεχνικες ειρηνη:clap::clap::clap::clap:
εντελως καλλιτεχνικες ειρηνη:clap::clap::clap::clap:
Πιο πολυ με εννοιζε να κρατησω το φαινομενο να μην το χασω παρα η καλλιτεχνικη πλευρα του
Πιο πολυ με εννοιζε να κρατησω το φαινομενο να μην το χασω παρα η καλλιτεχνικη πλευρα του
με ενα σμπαρο δυο τρυγωνια:grin:
με ενα σμπαρο δυο τρυγωνια:grin:
:grin::grin::grin::grin::grin::afro::afro::afro::a fro::afro:
Aπίθανες φωτογραφίες.
Συγχαρητήρια Ειρήνη:clap::clap:
Ρούλα θέλει να αφιερώσεις το χρόνο σου για να ψάξεις και να τις βάλεις εδώ ώστε να τις δούμε κι εμείς. :clap::bowdown:
Τόληηηηη ζωγράφισε όσο Bob Ross θέλεις εμένα μου αρέσει.:afro:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
11-12-08, 15:15
και μερικά τοπία που γαληνεύουν την ψυχή. φωτογραφίες τραβηγμένες από περιοχές του Δήμου Ελυμνίων, μακριά απόμολότοφ, ματ πέτρες και καδρονια
ΡΟΥΛΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΔΙΚΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ.
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
11-12-08, 15:18
δέστε φουρτούνα στη Λίμνη:confused2::confused2:
οι φωτό δεν είναι δικές μου. τυχαία τις βρήκα σε ένα σάιτ της εύβοιας.ελπίζω ο φωτογράφος να συγχωρέσει την......κλοπή μου:embarassed:
συνέχεια της καταστροφής
κι άλλη
ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.... ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ?
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
11-12-08, 15:19
κι άλλες
ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΟΥΛΑΚΙ:clap::clap::clap:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
11-12-08, 15:19
μερικές ακόμα
ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ:clap::clap::clap::clap:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
11-12-08, 15:22
Μπορει οι φωτ μου να μην ειναι καλλιτεχνικες αλλα δειτε ενα φαινομενο που ηταν πριν λιγες ημερες στον ουρανο
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ...
Και εχθες το πρωι
ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ
Ελενη ολο παραξενα φαινομενα ειναι φετος
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
11-12-08, 15:35
Ελενη ολο παραξενα φαινομενα ειναι φετος
ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....
Παιδια :afro::afro::afro:πολυ ομορφες ολες οι φωτο ...Ειρηνη στην πρώτη η θολουρα γυρω απο το φεγγαρι σημαινει οτι θα εχει αερα τις επομενες ημέρες .Στην δευτερη μαλλον κάποια εκλειψη ειναι ...οσο για την τριτη λένε οτι φερνει τυχη να δεις ουράνιο τοξο
Καιτη η δευτερη ηταν το απογευμα και η πρωτη το βραδυ της ιδιας ημερας Ηταν το φεγγαρι ο Διας και η Αφροδητη σε σειρα Κατι πολυ σπανιο αποτι μου ειπε ενας καθηγητης Γιαυτο το εβγαλα φωτ
Πραγματι την αλλη μερα ειχε 10 μποφορ αερα
Οσο για το ουρανιο τοξο..... θα δειξει
Καιτη η δευτερη ηταν το απογευμα και η πρωτη το βραδυ της ιδιας ημερας Ηταν το φεγγαρι ο Διας και η Αφροδητη σε σειρα Κατι πολυ σπανιο αποτι μου ειπε ενας καθηγητης Γιαυτο το εβγαλα φωτ
Πραγματι την αλλη μερα ειχε 10 μποφορ αερα
Οσο για το ουρανιο τοξο..... θα δειξει πραγματι σπάνια συγκυρια :unsure: διακρινω πάντως και μια σκια σαν εκλειψη .Ευχομαι το τοξο να σου φερει γουρι :kissed:
Athanasios
11-12-08, 21:52
Ειρήνη τέλειες οι φώτο... ήθελα να το δω κι εγω αλλα είχαμε συνεφια εκείνη τη μερα...
Mου ειπαν οτι ειναι κατι που συμβαινει καθε 100 χρονια -αληθεια ,ψεματα δεν ξερω -
Γιαυτο το φωτ-σα γιατι δεν προκειτε να το ξαναδω ουτε και τα παιδια μου ακομη
:confused2::confused2:ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!! Μπράβο Ειρήνη μου! :afro::afro::afro::afro::afro: Γεννημένη φωτογράφος είσαι!! :kissed::kissed:
Αν και δεν ειμαι καλη φωτογραφος μου αρεσει να μαζευω στιγμες που δεν ξαναγινονται Ευχαρηστω
Και εχθες το πρωι
:confused2::confused2::confused2::confused2:!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:confused2::confused2::confused2::confused2:!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειδες ενα απο τα καλα της επαρχιας ειναι οτι μπορουμε και βλεπουμε αυτα τα θαυματα
Ειρήνη εντυπωσιακότατες οι φωτογραφιες σου!!Να εισαι καλα που μας δινεις την ευκαρια να δουμε αυτο το φαινομενο όσοι δεν μπορεσαμε απο κοντα!:kissed:
εσεις καμια απο το ιονιο???:unsure:εγω εχω βαλει πριν αρκετο καιρο τολη..δε θυμαμαι σε ποια σελιδα γμτ..:unsure:
Aπίθανες φωτογραφίες.
Συγχαρητήρια Ειρήνη:clap::clap:
Ρούλα θέλει να αφιερώσεις το χρόνο σου για να ψάξεις και να τις βάλεις εδώ ώστε να τις δούμε κι εμείς. :clap::bowdown:
Τόληηηηη ζωγράφισε όσο Bob Ross θέλεις εμένα μου αρέσει.:afro::clap::clap::clap::clap::clap::bowdow n:
Ειρηνη σ ευχαρηστω αλλα υποχρεωση εχουμε οταν ξερουμε κατι να το κανουμε γνωστο και στους αλλους
Ελενιτσα ευχαρηστω και εσενα
Ειρηνη σ ευχαρηστω αλλα υποχρεωση εχουμε οταν ξερουμε κατι να το κανουμε γνωστο και στους αλλους
Ελενιτσα ευχαρηστω και εσενα
:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:
stavroula1
12-12-08, 17:41
Ειρήνη :wave::wave: Θαύμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap:
stavroula1
13-12-08, 16:33
Πολύ όμορφη φωτογραφία. :afro::afro::afro::afro::afro:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
13-12-08, 16:48
Από τη λίμνη Τριχωνίδα
ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΦΩΤΟ:clap::clap:
Από τη λίμνη Τριχωνίδα
:welcome::welcome: φοβερη η φωτο σου !!!! μπραβο!!!!
Από τη λίμνη Τριχωνίδα
πολύ όμορφη......μου βγάζει μια γαλήνη:clap::clap::clap:
Από τη λίμνη Τριχωνίδα
:welcome: :welcome:Κώστα! Υπέροχη φωτογραφία!! Μπράβο! :afro::afro::afro::afro::afro:
Από τη λίμνη Τριχωνίδα
Πολύ όμορφη :afro:
aggeloydaki
15-12-08, 17:53
Κυριακάτικη βόλτα στο δάσος!
Κυριακάτικη βόλτα στο δάσος!
τυχερηηηη.... ομορφες ειναι:clap::clap::clap::clap: