Επιστροφή στο Forum : ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΑΝΤΡΕΣ
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
Βικυ εγώ εχω φτιάξει κατι ζωάκια από χαντρες, αν θες δες στις εικονες μου αλλά τα λουλούδια μ'αρεσουν πολύ, με συρματάκι τα φτιάχνεις ή με πετονιά?
ζωάκια έχω κάνει και εγώ δεν ξέρω αν τα είδες, πάντως εγω τα κάνω με σύρμα χειροτεχνίας
εγω με πετονιά τα εφτιαχνα...
Μου άρεσαν πάρα πολύ όλα!!! :clap:
φυσικά έχω μια αδυναμία στα δέντρα και στο γαλάζιο χρώμα οπότε κατάλαβες πιο είναι το αγαπημένο μου!!! :grin: :evil:
θα σου κάνω δώρο ένα γαλάζιο. λουλούδι ή δεντράκι;
:) ξέρεις τι δώρο να μου κάνεις; να μου πεις πως φτιάχνεις ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΔΕΝΤΡΑ!!! αυτό είναι το καλύτερο δώρο!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
εγω με πετονιά τα εφτιαχνα...
με πετονιά δεν στέκονται καλά. λυγίζουν. καμιά φορά και με το σύρμα που χρησιμοποιώ λυγίζουν αλλά δε μπορώ να βρώ λίγο πιο χοντρό μετά ξεφεύγουν
:) ξέρεις τι δώρο να μου κάνεις; να μου πεις πως φτιάχνεις ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΔΕΝΤΡΑ!!! αυτό είναι το καλύτερο δώρο!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
εσένα θα σου κάνω μαθήματα κατ' οίκον στο υπόγειο :grin: :grin: :grin: :grin:
:) ξέρεις τι δώρο να μου κάνεις; να μου πεις πως φτιάχνεις ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΔΕΝΤΡΑ!!! αυτό είναι το καλύτερο δώρο!!* :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Και εγώ θελω... :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria:
Μου άρεσαν πάρα πολύ όλα!!!* :clap:
φυσικά έχω μια αδυναμία στα δέντρα και στο γαλάζιο χρώμα οπότε κατάλαβες πιο είναι το αγαπημένο μου!!!* :grin: :evil:
θα σου κάνω δώρο ένα γαλάζιο.* λουλούδι ή δεντράκι;
Εμένα θα μου κάνεις? :flirt: :flirt: :flirt: :flirt: :flirt: :flirt: :flirt: :flirt:
πέφτει λίγο μακριά το Πέραμα :sad: :sad: :sad:
πέφτει λίγο μακριά το Πέραμα* :sad: :sad: :sad:
:hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria:
και γω πότε θα μαθω? :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria:
Λοιπόν άκου τι θα κάνεις! θα φτιάξεις ένα δέντρο και θα βάλεις τον άντρα σου να σε γράφει με την κάμερα... (έχεις ψηφιακή; αν όχι δανείσου! χε χε)
και μετά θα το μοντάρεις να βάλεις και υπότιτλους "Δημιουργός: ΒΙΚΥ" θα του βάλεις και μια ωραία μουσική από πίσω και θα μας το στείλεις... ή θα το βάλεις στο Youtube!!!
ΑΝΑΡΠΑΣΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!! ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΕΙ
ε κορίτσια ;;;; τι λέτε;;;; (πείτε ναι ναι ) μπας και δούμε πως τα κάνει! :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria:
Λοιπόν άκου τι θα κάνεις! θα φτιάξεις ένα δέντρο και θα βάλεις τον άντρα σου να σε γράφει με την κάμερα... (έχεις ψηφιακή; αν όχι δανείσου! χε χε)
και μετά θα το μοντάρεις να βάλεις και υπότιτλους "Δημιουργός: ΒΙΚΥ" θα του βάλεις και μια ωραία μουσική από πίσω και θα μας το στείλεις... ή θα το βάλεις στο Youtube!!!
ε κορίτσια ;;;; τι λέτε;;;; (πείτε ναι ναι ) μπας και δούμε πως τα κάνει!* :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria:
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!
ε κορίτσια ;;;; τι λέτε;;;; (πείτε ναι ναι ) μπας και δούμε πως τα κάνει! :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria:
εγώ να το κάνω... τον άντρα μου ποιος θα τον πείσει να με βιντεοσκοπεί, που για να με βγάλει φωτο ή να τραβήξει με την κάμερα στα ταξίδια μας, γίνεται πόλεμος :grin: :grin: :grin:
χα χα χα κλασικά!!! :lol:
και εμένα κάνει τον κινέζο όταν του λέω να κάνει τέτοια :rolleye:
χα χα χα κλασικά!!! :lol:
και εμένα κάνει τον κινέζο όταν του λέω να κάνει τέτοια :rolleye:
ναι αλλά μετά θέλουν να βλέπουν αυτά του τραβάς εσύ :angry: :angry: :angry: :angry:
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
... και αυτά που έχεις κάνει με cernit είναι καταπληκτικά! (αγιοβασιλάκια)
θέλω θέλω θέλω να μάθω κι εγώ :hysteria: :hysteria: :hysteria:
όλο κάτι χαζομάρες φτιάχνω
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
κορίτσια, έχω πολύ υλικό, έχω φάει ώρες και ώρες, μήνες και μήνες στο Internet, ξενύχτια και ξενύχτια
αυτό είναι η αρχή του φοίνικα που κάνω αύτή τη στιγμή :evil: :evil:
θέλω θέλω θέλω να μάθω κι εγώ* :hysteria: :hysteria: :hysteria:
κορίτσια, έχω πολύ υλικό, έχω φάει ώρες και ώρες, μήνες και μήνες στο Internet, ξενύχτια και ξενύχτια
αυτό είναι η αρχή του φοίνικα που κάνω αύτή τη στιγμή* :evil: :evil:
:afro: :afro: :afro: :afro: Περιμένουμε να το δουμε ολοκληρωμένο *:yes: :yes: :yes:
:afro: :afro: :afro: :afro: Περιμένουμε να το δουμε ολοκληρωμένο :yes: :yes: :yes:
δε με βλέπω να το τελειώνω απόψε ... :cheesy: :cheesy:
πολύ ωραίες οι κατασκευές σου vmant :afro: :afro: :afro:
καλώς την και από εδώ.... οι άλλες την έκαναν να δουν την απονομή μάλλον...
δύσκολο δεν είναι.... υπομονή θέλει.....
από αυτήν δε διαθέτω και πολύ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
καληνύχτα σε όλες :sleep: :sleep: :sleep:
επιστρέφουμε αύριο δριμύτερες :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
βικη πολυ ωραια ολα :yes: :yes: :afro: :afro:
Βίκη, μου αρέσουν πάρα πολύ η μαργαρίτες σου, και τι τριαντάφυλο! Μπράβο σου! Να σε ροτίσω κάτι. Πόσο κάνουν οι χάντρες που αγοράζες
Μενω στην Κρήτη και εδώ ειναι πολύ ακρεβές.... Παραγγέλνω από την Τσεχία - 38 εβρό το κιλό - πάλι ακριβά... Και για τα λουλούδια θέλει πολλες χάντρες.
Sasha, τις χάντρε εδώ τις παίρνω περίπου 1.5 τα 100 γρμ. τις πλαστικές. Οι τσέχικες (με τις οποιες έκανα τα τριαντάφυλλα και το νάρκισσο) είναι πιο ακριβές, περίπου 2 ευρώ τα 100 γρμ. Δεν έχω πάρει ακόμη κιλό, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πιο φτηνά.
Sasha, τις χάντρε εδώ τις παίρνω περίπου 1.5 τα 100 γρμ. τις πλαστικές. Οι τσέχικες (με τις οποιες έκανα τα τριαντάφυλλα και το νάρκισσο) είναι πιο ακριβές, περίπου 2 ευρώ τα 100 γρμ. Δεν έχω πάρει ακόμη κιλό, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πιο φτηνά.
ναι.... κι εγω παιρνω χαντρες με 50 λεπτα την δαχτυλιθρα :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: σκετη εκμεταλευση :crying: :crying: :crying: :crying:
Μηπως ειναι ευκολο να μου γραψει καποιος την διευθυνση του μαγαζιου στην τσεχια μιας και εχω σκοπο να παω τον αλλο μηνα/?????η μηπως πουλαει μονο ηλεκτρονικααααααααααααα :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria:
Αυτή είναι η τελευταία μου κατασκευή "το καλαθάκι με τα λουλούδια"
Μηπως ειναι ευκολο να μου γραψει καποιος την διευθυνση του μαγαζιου στην τσεχια μιας και εχω σκοπο να παω τον αλλο μηνα/?????η μηπως πουλαει μονο ηλεκτρονικααααααααααααα :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria:
Στην ιστοσελίδα "www.koralky.net" έχει χάντρες καθώς και την διεύθυνσή τους η οποία βρίσκεται στην Πράγα. Από εκεί αγοράζω εγώ :yes:
Αυτή είναι η τελευταία μου κατασκευή "το καλαθάκι με τα λουλούδια"
πολυ ωραιο :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
Sasha .....αμάν ζαλίστηκα :dizzy: :dizzy: :dizzy:
:afro: :afro: :afro: :afro:
Shasa :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :clap: :clap: :clap: :clap:
Sasha, μπράβο! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Sasha :bowdown: :bowdown: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Για εμένα αυτή η τιμή είναι καλή. Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι στην Κρήτη.... Πως θα της παραγγέλνω
Παιδιά, στο www.beadingbooks.narod.ru έχει πολλά βιβλία με χάντρες. Προτείνω! :afro:
αν και δεν με ενθουσιάζουν τέτοιου είδους διακοσμήσεις...
μπράβο :afro: :yes: :yes: καταπληκτική δουλειά και καταπληκτική υπομονή και πολύ γερά μάτια....όποτε καταπιάνομαι με αυτές τις χαντρούλες μετά τα μάτια μου βλέπουν αστράκια :shocked:
:afro: :afro: :afro: :afro:ΣΑΣΑ.
Καταπληκτικά κορίτσια!! :shocked: :shocked:
:afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
Πως σας φαίνετε η ιδέα μου με το αυγό
πολυ καλο αλλα με χαλαει αυτο σαν σταυρος πανω απο το αυγο
κατα τα αλλα ειναι φοβερο :yes: :yes: :afro: :afro:
Δεν σου αρέσει οτι υπάρχει σταυρός η οτι δεν μου πέτιχε σαν σταυρος
Sasha, :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
Δεν σου αρέσει οτι υπάρχει σταυρός η οτι δεν μου πέτιχε σαν σταυρος
σασα μου θα το προτιμούσα σκετο :yes: ισως ενα ομορφο μικρο λουλουδακι σαν αυτα τα υπεροχα που κανεις :yes: :yes:
κατα τα αλλα ειναι super :yes: :yes: :afro: :afro:
Και μενα δεν μου πολυαρέσει ο Σταυρός :no: :no: :no:
Κατα τα άλλα σαν ιδεά ειναι πολύ ωραιο :afro: :afro: :afro:
Και μενα δεν μου πολυαρέσει ο Σταυρός :no: :no: :no:
Κατα τα άλλα σαν ιδεά ειναι πολύ ωραιο :afro: :afro: :afro:
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
:afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια. Απανταω σε εροτισις που μου κανατε. Το μπλουζακι στο πλυντιριο δεν μπενει - στο χερι. Το κολιε θα το φοτογραφισω και πανο μου. Απλος δεν μπορω να βρω καπιο μπλουζακι που να πιγενει με το κολιε. Αν εχετε καπια ιδεα πως πρεπει να ειναι αυτο το μπλουζακι.... δεν τα παω καλα με τα ρουχα.
Μου αρεσαν παρα πολυ τα δεντρακια, που εχουν φτιαξει σε αυτο το site. Ετσι σκεφτικα και εγω να σας δειξω το προτο μου και μεχρι στιγμις και μοναδικο* μου δεντρακι.
Sasha είναι φανταστικό! Αν είναι αυτό το πρώτο σου δεντράκι φαντάζομαι πως θα είναι τα επόμενα! Ολά αυτά που φτιάχνεις είναι ωραία! :clap:
Τον κορμό όμως δεν καταλαβαίνω πως τον έφτιαξες...Με τι κάλυψες τα σύρματα;
Σε ευχαριστώ πολύ. Τον κορμό τον κάλυψα με κλοστή. Είναι φτιαγμένος με πολύ χοντρό σύρμα.
μπράβο βρε κορίτσια..θαυμάζω την υπομονή σας!!!!! :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
Σε ευχαριστώ πολύ. Τον κορμό τον κάλυψα με κλοστή.* Είναι φτιαγμένος με πολύ χοντρό σύρμα.
Κάτσε γιατί πάλι με μπέρδεψες!
Ο κορμός είναι από χοντρό σύρμα και τα κλαδιά από λεπτο;;; Και πως κατάφερες και τα στερέωσες;;;
Το αποτέλεσμα πάντως φαίνεται πολύ καλό :afro:
Τα έδεσα με λεπτό σύρμα και μετά το κάλυψα με κλοστή.
Πού είναι το δεντράκι να το δω κι εγώ βρε παιδιά; :sad:
Πού είναι το δεντράκι να το δω κι εγώ βρε παιδιά; :sad:
Πρεπει να ειναι στις προηγούμενες σελίδες :unsure: :unsure:
Α, το βρήκα επιτέλους. Είναι 10 σελίδες πίσω αλλά άξιζε τον κόπο, είναι φανταστικό και με πολληηηηηηηή λεπτοδουλειά. Μπράβο :afro: :afro: :afro:
Α, το βρήκα επιτέλους. Είναι 10 σελίδες πίσω αλλά άξιζε τον κόπο, είναι φανταστικό και με πολληηηηηηηή λεπτοδουλειά. Μπράβο :afro: :afro: :afro:
Η Σασα ει ναι μεγάλο ταλέντο και από οτι φαινεται εχει τρελή υπομονή..Εγω ουτε ενα φυλλαρακι δεν μπορω να τιαξω :unsure: :unsure: :unsure:
Roula14, με αυτά που λες με κάνεις να κοκκινίζω... Αλλά σε ευχαριστώ.
Να και άλλα λουλουδάκια που έφτιαξα.
Sasha, :afro: :afro: :afro: :afro:
:afro: :afro: :afro: :afro: :afro: μπράβο πολύ ωραίο
:yes: :yes: :yes: :afro: :afro: :afro:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
Sasha, :bowdown: :bowdown:
Την αλήθεια λέμε Σασα :yes: :yes:
:afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
Μια μπλούζα που ειχα φτιαξει με χαντρες πριν 3-4 χρονια για την αδελφή μου
κοριτσια για την κοπελια σας ελεγα προχθες
δεν ειναι εκπληκτικη?
σασα ανοιξε συζητηση
εγω πρωτη μαθητρια θα ειμαι
οκ?ανοιξε θεμα χαντρα να φτιαξουμε και εμεις τιποτα
κοριτσια για την κοπελια σας ελαγα προχθες
δεν ειναι εκπληκτικη?
τη σάσα λες?????
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
ναι ναι
Μια μπλούζα που ειχα φτιαξει με χαντρες πριν 3-4 χρονια για την αδελφή μου
Ωραία!! :afro: :afro: :afro: και θέλει και υπομονή...!! :yes: :yes:
σασα ανοιξε συζητηση
εγω πρωτη μαθητρια θα ειμαι
οκ?ανοιξε θεμα χαντρα να φτιαξουμε και εμεις τιποτα
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
:please: :please: :please:
ΟΚ. Θα ανοίξω την συζήτηση, αλλά την άλλη ευδομάδα, για τι εχουμε βαφτιση!!! :grin:
Skeftika va ananeoso to forema mou gia tin baftisi tou mikrou mou gio.
Πολυ ωραιο :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
πολύ ωραίο, του έδωσες λάμψη!
Simera to proi vrika pano sto kalathaki me ta louloudia mia petalouda.
:afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
TELEIA GIA ALLH MIA FORA
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
υπέροχο όπως πάντα! :dance:
:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:
ΤΕΛΕΙΑ!!!
tsilivithrini
30-06-07, 10:28
Υπέροχη! :afro:
φανταστική!!!!!!!!! :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
:confused2: :confused2: :confused2: ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ :yes: :yes: :afro: :afro:
sasha :afro: :afro: :afro:
Ενα βραχιολακι για εμενα.
Αχου τι όμορφο, μπράβο Σασα και σε ευχαριστούμε και για τα σχεδιάκια
Ενα βραχιολακι για εμενα.
σασα ειναι υπεροχο :yes: :yes: :afro: :afro: :afro:
sasha πολύ ωραία και ευχαριστούμε για τα σχέδια :wave:
Ένα δωράκι για την αδελφή του συζύγου μου.
καλα σασα δεν σε φτανει κανεις :no: :afro: :afro: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:
:afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
πάρα πολύ ωραίο! μπράβο Sasha!
σάσα μπράβο σου !!!!!!!!!! είναι πραγματικά έργα τέχνης :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
ΣΑΣΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ,ΜΠΡΑΒΟ... :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
μπράβο Σάσα... :afro: :afro:
Sasha, πολύ ωραίο! :afro:
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Μου ανεβάσατε τη διάθεσή μου!!!!!!1 :dances:
Για τι προς το τέλος της δουλιάς άρχησε να μην μου αρέσει πια αυτό το δεντράκι. :mad:
Τώρα είμαι καλίτερα.
Ena medalion. Ειναι το αγαπιμένω μου.
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΣΑ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΩΣ
ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ
ΟΣΟΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ...
Σε ευχαριστώ πολύ, Ελένη. Για εμένα είναι λιγο δύσκολο να το εξηγήσω, αλλά θα προσπαθίσω.
σασα εχω μηνει αφωνη :lipsrsealed: ειναι υπεροχο :afro: :afro:
Σε ευχαριστώ πολύ, Ελένη. Για εμένα είναι λιγο δύσκολο να το εξηγήσω, αλλά θα προσπαθίσω.
ΜΗ ΓΡΑΨΕΙΣ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ..ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ...
σασα εχω μηνει αφωνη :lipsrsealed: ειναι υπεροχο :afro: :afro:
ΚΑΙ ΕΓΩ :lipsrsealed: :lipsrsealed: ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΈΙΟ :shocked:
σάσα είναι φανταστικό!!!!!!!!!!! :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
kataplhktiko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΙΘΑΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sasha,είσαι φοβερή!! :bowdown: :bowdown:
Συγχαρητήρια για τα ΜΟΑΔΙΚΑ έργα σου!! :afro: :afro: :afro:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Σάσα, για άλλη μια φορά μπράβο!!!!!! :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Και εμένα αυτό το medalion μου αρέσει πολύ. Το φοράω συνεχια.
γεια σου χρυσοχερα μου
αντε περιμενω εξηγησεις εστω για ενα απο αυτα που κανεις αναλυτικα σαν να πλεκεις πουλοβερ
μπράβο Σάσα!!! τις παίζεις στα δάχτυλα τις τεχνικές πλεξίματος της χάντρας!
Και έχουν και πολύ δουλειά!!! χαρά στην υπομονή σου!!!
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
με φιμο; :shocked: :shocked: :shocked: καταπληκτικές :grin: :grin:
stella-irene
26-07-07, 00:05
Φίλοι μου φτιάνω σταυρούς και διάφορα άλλα κοσμήματα αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα μέταλλα και το σύρμα που χρησιμοποιώ, - αφού φορεθούν μια- δυο φορές μαυρίζουν ιδιαίτερα τα χρυσά. * Υπάρχει κάποιο σύρμα που να είναι δοκιμασμένο, το οποίο δεν μαυρίζει *η μήπως υπάρχει καποια μυστική τεχνική που να τα προστατεύει από το μαύρισμα.
Σας ικευτεύω βοηθήστε - τα φτιάχνω για την εκκλησία και ια χάσω τους πελάτες !!!!
Επίσης σε περίπτωση που ανέβω Αθήνα (από Κύπρο) ποια καταστήματα μου συστήνετε που έχουν χαμήλες τιμές και ποιοτητικό εμπορευμα? *Εχω ακούσει για το Diva και τον Nikoli- τι λένε?
εκείνες οι άσπρογάλανο κάτω μου θυμίζουν βότσαλο
ρούλα κ α τ α π λ η κ τ ι κ έ ς * τ έ λ ε ι ε ς
Επίσης σε περίπτωση που ανέβω Αθήνα (από Κύπρο) ποια καταστήματα μου συστήνετε που έχουν χαμήλες τιμές και ποιοτητικό εμπορευμα? *Εχω ακούσει για το Diva και τον Nikoli- τι λένε?
γειά σου καταρχήν και καλώς όρισες
για την diva έχω να πω ότι έχει ποιοτικά αλλά είναι ακριβό (δεν ξέρω βέβαια χονδρική τι γίνεται...) για τα υπόλοιπα ας σου πει κάποιος που ξέρει *:rolleyes:
:hello:ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ. :afro:ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΙΤΣΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ!
και εγω χαιβανι ειμαι απο χαντρες και κοσμηματα
μπορω ομως να σου ζωγραφισω ιδεες που εσυ θα υλοποιησεις
πάρα πολύ ωραίες Ρούλα...... :afro: :afro: :afro: :afro:
ρουλα πολυ καλες :afro: :afro:
Ρουλάκι πάρα πολύ όμορφα! Μπραβο σου! :afro: :afro: :afro: :afro:
σας ευχαριστώ πολύ όοοοολεεεεεεεεεςςςςςςςςς :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
αυτές τις ασπρογάλανες τις έκανα κολιέ για την ξαδέρφη μου και όσοι τις είδαν με κορόιδευαν και μου έλεγαν ότι τέτοιες φοράνε στα γαιδούρια για το μάτι :embarassed: :embarassed: :embarassed: :embarassed: :embarassed: :embarassed: :embarassed: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
και μένα μου αρέσουν τόοοοσο πολύ!!!!!!!!
τώρα σκέφτομαι.....να το δώσω το κολιέ στην ξαδέρφη μου ή θα την κοροιδεύουν όταν θα το φοράει????????? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: τοσο ξερουν τοσο λενε :angry: :angry:
εγω λεω να της το δωσεις και ασε τους αλλους να λενε οτι θελουν :angry: ακους εκει...........
εγω παντως θα το φορουσα :yes:ενα παραπανω οταν ξερω οτι η καθε χαντρουλα ειναι φτιαγμενη στο χερι με μερακι και αγαπη και φυσικα ενα και μοναδικο :yes: :yes: :yes:
εγω λεω να της το δωσεις και ασε τους αλλους να λενε οτι θελουν :angry: ακους εκει...........
εγω παντως θα το φορουσα :yes:ενα παραπανω οταν ξερω οτι η καθε χαντρουλα ειναι φτιαγμενη στο χερι με μερακι και αγαπη και φυσικα ενα και μοναδικο* :yes: :yes: :yes:
λες έ????????? :unsure:
εγω παντως θα το φορουσα :yes:ενα παραπανω οταν ξερω οτι η καθε χαντρουλα ειναι φτιαγμενη στο χερι με μερακι και αγαπη και φυσικα ενα και μοναδικο* :yes: :yes: :yes:
Μην το σκέφτεσαι καν :angry: :angry: :angry: :angry: Ειναι πάρα πολύ ωραιο, και εγω θα το φόραγα... :yes: :yes: :yes:
ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΑΓΑ ΡΟΥΛΑ....
αχ!!!!! ευχαριστώ βρε κορίτσια μου τονόσατε το ηθικό :dances: :dances: :dances: :dances: :dances: :dances: :dances: :dances: :dances:
εγω παντως θα το φορουσα :yes:ενα παραπανω οταν ξερω οτι η καθε χαντρουλα ειναι φτιαγμενη στο χερι με μερακι και αγαπη και φυσικα ενα και μοναδικο :yes: :yes: :yes:
:yes: :yes: :yes: :yes: μην το σκεφτεσε καθολου :no: :no:
αν σου ξανα πουν αυτο με τα γαιδουρια πες τους αν θελουν να τους κανεις απο ενα κολιεδακι για να το βαλουν στα γαιδουρια τους
την αλλη μερα θα το φορανε οι ιδιοι τους :yes: :grin:
αχ!!!!! ευχαριστώ βρε κορίτσια μου τονόσατε το ηθικό :dances: :dances: :dances: :dances: :dances: :dances: :dances: :dances: :dances:
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
σας αγαπάω όλες πάρα πολύυυυυυυυ :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
σας αγαπάω όλες πάρα πολύυυυυυυυ :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Και εμεις σε αγαπάμε :kiss: :kiss: :kiss:
γιατί να μην είμαστε κοντά ρε γμτ :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria:
γιατί να μην είμαστε κοντά ρε γμτ :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria:
:hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria:
:love: :love: :love: :love: :love:
:kissed: :kissed: :kissed: :kissed: :kissed: :kissed: :kissed:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ
ΠΕΙΣ ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ....
λοιπον θα φτιάξεις από μια χαντρα σαν κολιεδάκι θα το δωσεις σε αυτους που σου ειπαν ότι ειναι για τα γαιδούρια και θα τους πεις δεν αντισταθηκα να σας φτιάξω από μια......... τέτοια γαιδουρια που ειστε :tongue1: :tongue1: :tongue1:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
λοιπον θα φτιάξεις από μια χαντρα σαν κολιεδάκι θα το δωσεις σε αυτους που σου ειπαν ότι ειναι για τα γαιδούρια και θα τους πεις δεν αντισταθηκα να σας φτιάξω από μια......... τέτοια γαιδουρια που ειστε :tongue1: :tongue1: :tongue1:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :afro: :afro:
ρούλα δεν έχω να προσθέσω κάτι...με κάλυψαν οι προηγούμενες...ακούς εκεί :mad:
Μου αρέσει αλλά μήπως αν δεν ήταν οι πέτρες έτσι αραιές και "στημένες"; :undecided: :undecided:
Ωραία ιδέα πάντως!! :afro: :afro:
Ρούλα,είναι κάτι μοναδικό και φτιαγμένο εξολοκλήρου στο χέρι!!Ας τους να λένε ό,τι θέλουν!! :yes: :yes: :yes:
Πολύ πρωτοτυπη ιδέα αλλα εμενα κάπως οι πέτρες με χαλάνε :undecided: :undecided:
κικίτσα, είναι όντως πολύ πρωτότυπη ιδέα αυτή και μπράβο σου :afro: :afro: :afro:
εγώ θα προτιμούσα οι γυαλόπετρες να είναι ανακατεμένες με φυσικά κοχύλια και με χαλάει λίγο αυτό το πρασινάκι. θα προτιμούσα αποχρώσεις του μπλε, μιας και το θέμα είναι θαλασσινό :yes: :yes:
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΙΚΗ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΒΑΜΜΕΝΗ....
το θέμα το σωστό είναι τα τερατουργήματα γιατί εμένα δεν μου αρέσει καθόλου* :grin: :grin: :grin: αλλά πάντως μου πέρασαν τα νεύρα* :grin: :grin: :grin:
πειράματα με τον χαρτοπολτό έκανα
σιγά μη το βάλεις στα τερατουργήματα :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
είπα τωωωωρα πάει θα μείνει εδώ...αλλά αλήθεια δεν μου αρέσει...εξυπηρέτησε τον σκοπό του άψογα πάντως* :wink:
ίσως βάλω κι άλλα κοχύλια...λίγη ράφια, βασικά βούρλα θέλω να βάλω ή καλάμια....θα δω....
η ράφια τι είναι??? :unsure:
σας ευχαριστώ πολύ όοοοολεεεεεεεεεςςςςςςςςς :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
αυτές τις ασπρογάλανες τις έκανα κολιέ για την ξαδέρφη μου και όσοι τις είδαν με κορόιδευαν και μου έλεγαν ότι τέτοιες φοράνε στα γαιδούρια για το μάτι :embarassed: :embarassed: :embarassed: :embarassed: :embarassed: :embarassed: :embarassed: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
τώρα σκέφτομαι.....να το δώσω το κολιέ στην ξαδέρφη μου ή θα την κοροιδεύουν όταν θα το φοράει????????? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
οπου απραγος και κριτικος
αστους να λενε αστους να πουν αυτοι δεν ξερουν να αγαπουν
μισω τους ασχετους κριτικους που δεν ξερουν που να ξεσπασουν την ζηλεια τους
ας παρουν να φτιαξουν και αυτοι να δουμε
να λες
ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα
και αστους να πηδανε στο κενο
α εδω τα λετε?δεν θα παμε ασκησεις?εχω να πω πραγματα βελτιωσης
ρουλα...ειπα και εγω καποτε να φτιαξω ενα κολιε
πηρα πηλο γιατι αυτον ειχα εκεινη την στιγμη
εφτιαξα κοραλια
αυτα μου αρεσαν
εφτιαξα λοιπον κοραλια οπως τα ειχα δει ζωντανα σε θαλασσα και φωτο
ο πηλος ηταν της γλυπτικης σχεδον ασπρος
τα εβαψα οταν στεγνωσε με λαδια οπως ηταν το χρωμα των κοραλιων
εμοιαζαν τοσο πολυ που αναγκαστικα σε εναν κριτικο(τρομαρα τους) να σπασω μια χαντρα
οποτε μην πτοεισαι
οπου απραγος και κριτικος
αστους να λενε αστους να πουν αυτοι δεν ξερουν να αγαπουν
μισω τους ασχετους κριτικους που δεν ξερουν που να ξεσπασουν την ζηλεια τους
ας παρουν να φτιαξουν και αυτοι να δουμε
να λες
συμφωνώ αλλά όταν δίχνεις κάτι σε κάποιον και σου απαντάει έτσι...........
εντάξη δεν μπορούν να αρέσουν όλα όσα φτιάχνουμε αλλά αντί να μιλάς στον άλλο έτσι μπορείς να του προτείνεις κάποια λύση να το κάνει καλύτερο.
το ίδιο συμβαίνει κι εδώ μέσα. βάζουμε μια φωτογραφία από κάτι που έχουμε φτιάξει και όλοι σπεύδουν να πουν ότι είναι καταπληκτικό, τέλειο ωραίο............κάποιοι το πιστεύουν αυτό που γράφουν, αλλά κάποιοι προσποιούνται και πάνε και βαθμολογούν με 2 ή 1 ή 3. σεβαστή η κρίση του καθενός αλλά να έχει το σθένος και τη τόλμη να το πει και να προτείνει και ιδέες να γίνει καλύτερο. αυτό αν μη τι άλλο δίχνει μικροπρέπια
ίσως και κακία θα μπορούσα να πω.
Δεν έχεις άδικο,Ρούλα.Κι αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. :no: Άλλωστε ο λόγος που ανεβάζουμε τα έργα μας εδώ είναι για να τα δουν και άλλοι που ασχολούνται και έχουν πείρα και κάποια άλφα αίσθηση των κατασκευών και της αισθητικής,να πουν τη γνώμη τους και να προτείνουν ώστε να βελτιωθούμε.Δεν πειράζει ας μην αρέσει κάτι.Και το αρνητικό έχει μια δικαιολογία αρκεί να ειπωθεί αυτή η δικαιολογία.Την επεξεργάζεσαι και βελτιώνεσαι.
Βέβαια σχόλια σαν αυτό που έκαναν σ' εσένα αυτοί που τους το έδειξες είναι επιεικώς απαράδεκτα.Αν μην τι άλλο σεβαστούν τον κόπο του άλλου!! :angry:
...ας παρουν να φτιαξουν και αυτοι να δουμε
να λες
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
ΡΟΥΛΑ ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ :yes: :yes: :yes:
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ :yes:
ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ :no: ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ, ΟΠΩς ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ :yes: ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ :no: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΕΛΛΑΧΙΣΤΟΥς ΨΗΦΟΥΣ :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
ναι βαλέρια, έτσι είναι :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
δε με νοιάζει τι βαθμό βάζουν σ΄αυτά που φτιάχνω :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
ούτε για πούλημα τα πάω ούτε περιμένω να γίνω μεγάλη και τρανή καλλιτέχνης.
απλά αυτό το μουλοχτό που λέμε και στο χωριό μου μου τη δίνει :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
από μπροστά σου λένε ναι ναι ναι και από πίσω σε θάβουν
ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ :no: ΠΡΟΤΙΜΩ* ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ, ΟΠΩς ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ :yes: ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝ* ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ :no: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΕΛΛΑΧΙΣΤΟΥς ΨΗΦΟΥΣ :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
ο τρόπς τους είναι που με ενοχλεί μαράκι μου και όχι η βαθμολογία......εξάλου δεν είναι και τιμή πώλησης η βαθμολογία αλλά ούτε και έχει κάποια αξία για μένα τουλάχιστον. για το χαβαλέ μου δημιουργώ και για εκτόνωση.
ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ :no: ΠΡΟΤΙΜΩ* ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ, ΟΠΩς ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ :yes: ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝ* ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ :no: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΕΛΛΑΧΙΣΤΟΥς ΨΗΦΟΥΣ :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
ο τρόπς τους είναι που με ενοχλεί μαράκι μου και όχι η βαθμολογία......εξάλου δεν είναι και τιμή πώλησης η βαθμολογία αλλά ούτε και έχει κάποια αξία για μένα τουλάχιστον. για το χαβαλέ μου δημιουργώ και για εκτόνωση.
συμφωνώ απόλυτα
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ :yes: :yes:
ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩς ΠΡΟΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΟΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΙ ΑΣ ΦΑΝΩ ΚΑΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ :rolleyes:
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
μα ρε παιδί μου όταν σου λέει ο άλλος θέλω κριτική γι'αυτό στο λέει για αυτό το βάζει εδώ...
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ.............
:hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria:
:lipsrsealed: :lipsrsealed: :lipsrsealed: :lipsrsealed: :lipsrsealed: :lipsrsealed: :lipsrsealed:
:unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
:hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria: :hysteria:
:lipsrsealed: :lipsrsealed: :lipsrsealed: :lipsrsealed: :lipsrsealed: :lipsrsealed: :lipsrsealed:
άνοιξέ το το τιμημένοοοοο δε μπορώ δε μπορώ να περιμένωωωωωω
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
το* :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: το θέμα
για μαζευτειτε τ βραδυ να το αναλύσουμε :dizzy:
το βράδυ......όχι ξημερώματα :angry: :angry: :angry: :angry:
Mε μια λεξη ''Τεχνη'' :clap:
το θεμα το για τις βαθμολογιες που το συζητησατε να παω να το διαβασω :unsure: :unsure:θα κανουμε σωστη κριτικη? :unsure: :unsure:
εδώ κατερίνα, στις προηγούμενες σελίδες,πήγαινε λίγο πίσω
Στον πινακα σου με τη μασκα.
Στον πινακα σου με τη μασκα.
ο πίνακας είναι της κικής ,όχι της κατερίνας :evil: :evil: :evil:
οκ τα διαβασα αυτα νομιζα οτι συνεχισατε και αλλου
όχι, θα συνεχίσουμε όμως το βράδυ.....αν θες έλα :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
όχι, θα συνεχίσουμε όμως το βράδυ.....αν θες έλα :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
αν ειμαι εδω γιατι εχουμε πανηγυρι σημερα.
Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το κολιέ σου. Και οι χάντρες είναι πανέμορφες!!!!!!!! :afro:
Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το κολιέ σου. Και οι χάντρες είναι πανέμορφες!!!!!!!! :afro:
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :dances: :dances: :dances: :dances: :dances:
ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ :no: ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ, ΟΠΩς ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ :yes: ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ :no: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΕΛΛΑΧΙΣΤΟΥς ΨΗΦΟΥΣ :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Εδώ έχετε απόλιτο δίκιο. Στην αρχή ήθελα να έχω πολύ καλή βαθμολογία για τις δουλιές μου, μετά ομος κατάλαβα οτι η βαθμολογία δεν μετράει και τόσο.
Ρούλα μου άρεσαν πολύ οι χάντρες σου, αλλά σαν σύνθεση στο κολιέ κι γώ δε θα το φόραγα. Όταν είμασταν φοιτήτριες φτιάχναμε κολιέ από φίμο και τώρα δεν τα φοράω. Νομίζω ότι αν έκανες ένα κολιέ όπου θα συνδύαζες μερικές από τις χάντρες σου, με άλλα υλικά, (χάντρες ή σχεδιάκια από μέταλλο, άλλες χάντρες, μεγάλες μικρές, κορδόνια, σχοινάκι. κοχύλια) θα γινόταν πολύ πιο όμορφο. Επίσης, θα μου άρεσαν βερνικωμένες οι χάντρες έτσι ώστε να έχουν και μια γυαλάδα.
λοιπόν το διέγραψα από εδώ...δεν το βάζω στα δημιουργήματα...σχολιάστηκε ήδη...είναι μόνο στα αλμπουμ μου και όποιος θέλει σχολιάζει περαιτέρω εκεί. επίσης όποιος θέλει ας διαγράψει τα μηνύματα που το αφορούν για να μην μπερδεύεται και ο κόσμος...
λοιπόν το διέγραψα από εδώ...δεν το βάζω στα δημιουργήματα...σχολιάστηκε ήδη...είναι μόνο στα αλμπουμ μου και όποιος θέλει σχολιάζει περαιτέρω εκεί. επίσης όποιος θέλει ας διαγράψει τα μηνύματα που το αφορούν για να μην μπερδεύεται και ο κόσμος...
γιατί?????? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
Αλλη μια παραγγελια μου. Πως σας φαινεται; Μονο που το πουλισα 20 ευρο - λιγο μου φανικε...
μονο??????????????????????????????
αν ειναι ετσι σασα θελω 10 να τα μοσχοπουλησω τουλαχιστον 50 :mad: :mad:
εισαι καλα κοπελα μου?
χανει την αξια ολος σου ο κοπος :cry: :cry: :cry:
παντως για μια ακομα φορα εκανες ενα αριστουργημα :yes: :afro: :afro: :afro:
20 ΕΥΡΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΤ ? ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ? ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ... :grin: :grin:
μονο??????????????????????????????
αν ειναι ετσι σασα θελω 10 να τα μοσχοπουλησω τουλαχιστον 50 :mad: :mad:
εισαι καλα κοπελα μου?
χανει την αξια ολος σου ο κοπος :cry: :cry: :cry:
παντως για μια ακομα φορα εκανες ενα αριστουργημα* :yes: :afro: :afro: :afro:
:yes: :yes: :yes:πολύ λίγα σάσα
γιατί?????? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
για να συμμαζευτούμε λίγο...κατά λάθος το είχα βάλει εδώ...βιαστικά είδα δημιουργήματα και το έβαλα
σάσα είναι πανέμορφο............φθηνό το έδωσες όμως :yes: :yes:
μπράβο για το σετ :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
Έχετε δικιο... :cry: Εγω μετά το σκέφτικα, αλλά ήταν πια αργά.
Ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια.
Σασα παρα πολύ ωραιο, αλλα κοπέλα μου λιγα το εδωσες :undecided: :undecided:
Παντως μπραβο σου :afro: :afro: :afro: :afro:
καλησπερα..... SAS ARESI?????
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
παρα πολυ καλο μπραβο
:yes: :yes: :yes: μην το δώσεις και αυτό €20!!!
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
παρα πολυ καλο μπραβο
:yes: :yes: :yes: μην το δώσεις και αυτό €20!!!
:grin: :grin: :grin: :grin: μπερδευτηκες η σασα το ειχε κανει αυτο
:dizzy: :dizzy: :dizzy: σωστά :dizzy: :dizzy: :dizzy:
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΜΠΡΑΒΟ... :afro: :afro:
EYXARISTO POLI.EXO K ALLA UA TA VALO SIGA SIGA........
EYXARISTO POLI.EXO K ALLA UA TA VALO SIGA SIGA........
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ....
πολύ ωράιο :yes: :yes: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
Κατερινακι :welcome: :welcome: :welcome: :welcome: Πολύ ωραια αυτα που εφτιαξες.. Μπραβο σου :afro: :afro: :afro: :afro:
sori to evala to idio dio fores.
eyxome na sas aresoun perimeno sxolia sas... :kiss: :kiss:
:shocked: :shocked: μπράβο στην υπομονή σας...εγώ :no: :no: :no:
εκείνα τα μπλε-μωβ ειδικά...αγαπημένα χρώματα :afro: :afro:
ΜΙα παιδική μου φίλη κάνει κάτι κροκοδειλάκια και άλλα ζωάκια έτσι με χάνδρες και πετονιά.
Θα βγάλω ένα που μου έχει κάνει δώρο φωτό να σας το δείξω.
Πολύ ωραίοι οι σταυροί πραγματικά !!!!!!!!
πολύ ωραία όλα kateron :afro: :afro: :afro:
κατερινα παρα πολυ ωραια μπραβο :afro: :afro: :welcome: :welcome: :welcome:
κατερίνα είναι πανέμορφα :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ...ΤΕΛΕΙΑ..
Να μπώ και γω κορίτσια στην παρέα σας
:welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome:καλως ηρθες νανοκα
πολυ ομορφο το κολιε :afro:
ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.....
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ
pantelis51
06-08-07, 20:53
Κατερίνα είναι πανέμορφα και ολοκληρωμένα!
NANOKA εσύ το σχεδίασες αυτό; Δείχνει προσωπικότητα, θα ήθελα να δω και άλλα!
αγαπημένα κοράλια αλλά πείτε μου πως θα εμφανίζονται πιο μικρές οι φωτογραφίες ;
νανοκα καλώς όρισες
πολύ καλά :afro: :afro: :afro: ειδικά το μωβάκι (αγαπημένο χρώμα)
μπορείς να τους αλλάξεις μέγεθος είτε από πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών είτε από την ζωγραφική των windows
pantelis51
06-08-07, 21:11
Καλά το υποψιάστηκα. Πολύ ξεχωριστά κομμάτια και φαίνεται πως όντως έχεις προσωπικότητα. Μου cult-ίζουνε λίγο αλλά το βρίσκω και σωστό και εμπορικό.
Συνέχισε. Θέλω να δω (τώρα ή στο μέλλον) και κάτι περισσότερο ξεχωριστό!
είσαι έτοιμος για το επόμενο;
pantelis51
06-08-07, 21:16
Άντε, ακόμα;
από φασόλια και ένα υφασμάτινο λουλούδι.... μωβ γιατί είναι αγαπημένο χρώμα
φοβερο αυτο με τα φασολια :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
KATAPLHKTIKA.....
ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
Πολύ όμορφα και πρωτότυπα!!! :afro: :afro: :afro:
παρα πολυ ωραια :afro: :afro:
νανόκα καλώς όρισες και μπράβο για τα έργα σου :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
Θεανω καλως μας ήρθες..
Τα κολιέ μου πολύ ομορφα και ξεχωριστά :afro: :afro: :afro: :afro:
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΘΕΑΝΩ..ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΜΠΡΑΒΟ. :afro:
Θεανώ :welcome: :welcome:
Πάρα πολύ όμορφα τα κολιέ σου, και ιδιαίτερα.
δειτε κατι που εφτιαξα με βελονακι,συρμα κοκκινο και χρυσα σβαροφσκι.η φοτο το αδικει πολυ,δεν πειραζει....
πολυ καλο :afro: :afro:
και πως το εκανες? με το βελονακι? και πως περασες τα σβαροφσκι? :unsure:
ελένη πολύ όμορφο *:afro: :afro:
ποτέ δεν κατάλαβα πως πλέκουν με χάντρες...ή ίσως να μην είχα και την υπομονή να το δοκιμάσω *:afro:
και γω το προσπαθησα αρκετα..στην αρχη μαλλον δε χρησιμοποιουσα
το σωστο βελονακι...λοιπον περνας ολα τα σβαροφσκι απο την αρχη
πριν αρχισεις να πλεκεις...ξεκινας να πλεκεις και παιρνεις ενα ενα
στα σημεια που θελεις και τα ενσωματωνεις στην βελονια...ελπιζω να
σας εδωσα να καταλαβετε...
και γω το προσπαθησα αρκετα..στην αρχη μαλλον δε χρησιμοποιουσα
το σωστο βελονακι...λοιπον περνας ολα τα σβαροφσκι απο την αρχη
πριν αρχισεις* να πλεκεις...ξεκινας να πλεκεις και παιρνεις ενα ενα
στα σημεια που θελεις και τα ενσωματωνεις στην βελονια...ελπιζω να
σας εδωσα να καταλαβετε...
εμ αυτό με :dizzy: :dizzy: :dizzy: και δεν το έπιασα ποτέ...και πως ξέρεις πόσο νήμα θα χρειαστείς; :undecided: :undecided:
στο περιπου κικη..ξεκινας με ενα καρουλι καινουργιο και αν χρειαστει στην πορεια,ενωνεις και αλλο,οπως κανεις με την κλωστη....το ιδιο
και με τις χαντρες..περνας αρκετες και καλυτερα να περισεψουν παρα
να λειψουν....
στο περιπου κικη..ξεκινας με ενα καρουλι καινουργιο και αν χρειαστει στην πορεια,ενωνεις και αλλο,οπως κανεις με την κλωστη....το ιδιο
και με τις χαντρες..περνας αρκετες και καλυτερα να περισεψουν παρα
να λειψουν....
:shocked: οκ...μπορεί να το προσπαθήσω τώρα στις διακοπές :grin: ευχαριστώωω :kiss:
κικη και γω στο τυχαιο το ξεκινησα και ειπα αμα βγει βγηκε...να παρεις
βελονακι 2 η 2.5...για συρμα 0.3μμ.
κικη και γω στο τυχαιο το ξεκινησα και ειπα αμα βγει βγηκε...να παρεις
βελονακι 2 η 2.5...για συρμα 0.3μμ.
α οκ...έχω 2 βελονάκια αλλά δεν ξέρω τι νούμερο είναι...καλά που μου το είπες :dizzy: :grin:
dentraki me xantres.simera to ekana
:afro: :afro: μου θυμίζει ελιά :undecided: :)
Ελένη τώρα είδα το πλεκτό σου :embarassed: :embarassed:…… πολύ καλό αν και με χαλάει λίγο το ροζ ……αλλά γούστα είναι αυτά :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ελένη πολύ όμορφο το βραχιόλι :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
κάτερον επίσης το δεντράκι φανταστικό :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
ελενη πολυ ομορφο το βραχολι σου :afro:
Ελένη τώρα είδα το πλεκτό σου :embarassed: :embarassed:…… πολύ καλό αν και με χαλάει λίγο το ροζ ……αλλά γούστα είναι αυτά* :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΖ...ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΑΘΥ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ...
ΑΠΛΑ Η ΦΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ....
κατερινα πολυ ωραιο το δεντρακι :afro: :afro:
ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ... :afro: :afro:
Ελένη, πολύ ωραίο το βραχιόλι και φαντάζομαι ότι αν είναι μια φορά όμορφο στη φωτογραφία, θα είναι 10 φορές πιο όμορφο στην πραγματικότητα με τις χαντρούλες να λαμπυρίζουν!
Κατερον, ωραίο το δεντρακι σου! Όντως θυμίζει ελιά! :afro:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ..ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: