Επιστροφή στο Forum : ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΥΡΜΑ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΩΡΑ
Πολύ ωραία και τα δύο:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap ::clap::clap:
Αγγελική :clap::clap::clap::clap: το δεύτερο ειδικά είναι φοβερό.
πολύ ωραία :clap::clap::clap:
και με πολλά κλαδιάααα!!! :grin:
είναι αυτά που μας έχεις ξαναδείξει;:unsure:
πολύ ωραία :clap::clap::clap:
και με πολλά κλαδιάααα!!! :grin:
είναι αυτά που μας έχεις ξαναδείξει;:unsure:
ΤΟ ΕΝΑ ΟΧΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ..
προσπαθησα να βρω ολα τα δεντρακια αλλα ειναι αδυνατον οι παλιες δημιουργιες ειναι παρα πολλες:embarassed:
για να μην χανονται λοιπον θα σας προτεινα απο δω και περα να ανεβαζετε εδω τα δεντρακια σας
επισης θα δω τι μπορει να γινει.... θα ρωτησω τον παναγιωτη δηλαδη..... με το προβλημα που υπαρχει στο νεο φορουμ που δεν μπορεις να ανεβασεις ξανα φωτο που εχουν δημοσιευθει σε αλλο θεμα
αν λυθει το θεμα τοτε θα σας πω μηπως και ξανανεβαζατε τα προηγουμενα σας δεντρακια
Αν κάνεις rename στην φωτό δεν ανεβαίνει σαν διαφορετικό αρχείο; Ή έστω να παίξεις με το μέγεθος 1-2 μονάδες;
Πολύ ωραια τα δεντρακια σου Αγγελικη! Μπραβο!
Παρα πολυ ωραια! Ειδικα το 2ο μ'αρεσε παρα πολυ!
προσπαθησα να βρω ολα τα δεντρακια αλλα ειναι αδυνατον οι παλιες δημιουργιες ειναι παρα πολλες:embarassed:
για να μην χανονται λοιπον θα σας προτεινα απο δω και περα να ανεβαζετε εδω τα δεντρακια σας
επισης θα δω τι μπορει να γινει.... θα ρωτησω τον παναγιωτη δηλαδη..... με το προβλημα που υπαρχει στο νεο φορουμ που δεν μπορεις να ανεβασεις ξανα φωτο που εχουν δημοσιευθει σε αλλο θεμα
αν λυθει το θεμα τοτε θα σας πω μηπως και ξανανεβαζατε τα προηγουμενα σας δεντρακια
ωραία...βάζω λοιπόν ένα δεντράκι 25 εκ περίπου για διακόσμηση με 125 κλαδιά (ρεκόρ για τα δεδομένα μου, ακούς Μάνσυυυυ;;;;) να μου πείτε τη γνώμη σας :unsure:
ωραία...βάζω λοιπόν ένα δεντράκι 25 εκ περίπου για διακόσμηση με 125 κλαδιά (ρεκόρ για τα δεδομένα μου, ακούς Μάνσυυυυ;;;;) να μου πείτε τη γνώμη σας :unsure:ακουσα το ονομα μου?:unsure:
με φωναξε καποιος/α?:unsure:
:evil::evil::evil::evil::evil::evil:
ροζη εγω δεν θα σου πω, αν ειναι καλο ή οχι, τωρα.....θα μου πεις εσυ τις εντυπωσεις σου για το αποτελεσμα, θα συγκρινεις 2 δεντρακια σου ενα με 80 συρματακια και αυτο με τα 125 και μετα θα σου πω εγω για την γνωμη μου:evil::evil::evil:
ακουσα το ονομα μου?:unsure:
με φωναξε καποιος/α?:unsure:
:evil::evil::evil::evil::evil::evil:
ροζη εγω δεν θα σου πω, αν ειναι καλο ή οχι, τωρα.....θα μου πεις εσυ τις εντυπωσεις σου για το αποτελεσμα, θα συγκρινεις 2 δεντρακια σου ενα με 80 συρματακια και αυτο με τα 125 και μετα θα σου πω εγω για την γνωμη μου:evil::evil::evil:
Να σου πω την αλήθεια νομίζω πως μου αρέσει περισσότερο το άλλο, το οποίο χάνει βέβαια πάρα πολύ στη φωτογραφία. Μου φαίνεται ότι αν έχει πολλές πετρούλες, "χάνονται" και δεν αναδεικνύεται η λάμψη τους.
Άσε που έκανα όλο το απόγευμα χθες για να το φτιάξω :hysteria::hysteria:
πες μου τώρα :evil:
Δεσποινάκι, ευχαριστώ για το σχόλιο σου :kiss:
Εμένα μου αρέσει το τελευταίο πάρα πολύ. Πάντως φτιάχνω μικρά με 120-130 συρματάκια με τις μικρές πετρούλες. Οπότε δεν είναι πολλά. Είναι πλούσιο :afro:
ANGBO και rosi πολύ όμορφα τα δεντράκια σας:afro: και πιστέυω κι εγώ πως με περισσότερα κλαδάκια είναι πιό όμορφα:wink:
Ρόζι είναι πολύ όμορφο. :clap::clap::clap::clap:Σίγουρα με περισσότερα κλαδιά είναι πιο γεμάτα.
Να σου πω την αλήθεια νομίζω πως μου αρέσει περισσότερο το άλλο, το οποίο χάνει βέβαια πάρα πολύ στη φωτογραφία. Μου φαίνεται ότι αν έχει πολλές πετρούλες, "χάνονται" και δεν αναδεικνύεται η λάμψη τους.
εσυ δεν βαζεις μυαλο.....διαγνωση???????????...εισαι τεμπελα:evil::evil::evil:
οκ θα σεβαστω την γνωμη σου, εμενα μου αρεσει πιο πολυ αυτο γιατι ειναι πλουσιο
και χτυπαει πιο πολυ στο ματι
η επιλογη δικη σου:kissed:
εσυ δεν βαζεις μυαλο.....διαγνωση???????????...εισαι τεμπελα:evil::evil::evil:
οκ θα σεβαστω την γνωμη σου, εμενα μου αρεσει πιο πολυ αυτο γιατι ειναι πλουσιο
και χτυπαει πιο πολυ στο ματι
η επιλογη δικη σου:kissed:
αδιορθωτη έ;;; Την παροιμία την ξέρεις; όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια :evil::evil::evil:
ANGBO και rosi πολύ όμορφα τα δεντράκια σας:afro: και πιστέυω κι εγώ πως με περισσότερα κλαδάκια είναι πιό όμορφα:wink::afro::afro::afro::afro::afro::afro:
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑ!!!:flirt:
:afro::afro::afro::afro::afro:
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑ!!!:flirt:
η φωτο ειναι θαμπη ,μηπως να την ξαναβαζες ?
Από το χρώμα κι εμένα μου φαίνεται πολύ όμορφο :clap::clap::clap:, αλλά η φωτό είναι πολύ θολή
αχ ξερω αν ποσταρω στο καταλληλο θεμα αλλα θελω τη βοηθεια σας..
ετοιμαζω την βαφτιση του γιου μου και θελω να φτιαξω το ονομα του με συρματακι,να του βαλω παραμανιτσα και λεπτη κορδελιτσα και να το κανω μαρτυρικο για μενα,τον αντρα μου ,τους νονους και τους γονεις μας....
ειναι ευκολο να το φτιαξω μονη μου??/
και επειδη μαλλον ειναι πολυ δυσκολο,γιατι δεν το χω ξαναεπιχειρησει που μπορω να βρω αυτο που ψαχνω...
οι δημιουργιες σας ειναι φοβερες...ειδα ενα δεντρακι που εχετε φτιαξει παραπανω και ειναι υπεροχο....
ευχαριστω πολυ πολυ...
μου ζητησανε να κανω 2 δεντρακια για να τα κανουν δωρο για το πασχα
και να τα......
και να τα......ΩΡΑΙΑ ΜΑΡΑΚΙ..ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΕΣ...:clap:
μαρία, τέλεια είναι!!!!!!!!!
και να τα......
Πάρα πολύ ωραία!!!:afro::afro::afro:
ΩΡΑΙΑ ΜΑΡΑΚΙ..ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΕΣ...:clap:
Πώ πω ναί! Τι φοβερές βάσεις είναι αυτές? Από τί είναι? :confused1::embarassed::embarassed:
σας ευχαριστω πολυ κοριτσια:kissed:
μαρια οι βασεις ειναι απο κορμο δεντρου. η μια για την ακριβια ειναι απο φλουδα πευκου και η αλλη ειναι κλαδι κομενο λοξα
μαρια οι βασεις ειναι απο κορμο δεντρου. η μια για την ακριβια ειναι απο φλουδα πευκου και η αλλη ειναι κλαδι κομενο λοξα
:afro::afro::afro:
Πωπω Μαρακι ειναι :shocked::confused2:! Μπραβο σου κοπελα μου! Και οι βασεις εκπληκτικές :dances::bowdown::clap:
Μαρία, πολύ ωραίααααα!!!! Και τέλεια χρώματαααα :clap::clap::clap::clap::clap::clap:
μαρια οι βασεις ειναι απο κορμο δεντρου. η μια για την ακριβια ειναι απο φλουδα πευκου και η αλλη ειναι κλαδι κομενο λοξα:afro::afro::afro:Μάνσυ μου .
Μαράκι είναι τέλεια και τα δύο :clap::clap::clap::clap::clap:αλλά οι βάσεις είναι το κάτι άλλο :confused2::confused2::confused2::confused2:
και να τα......
ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΡΙΑ...
stavroula1
23-04-08, 16:19
Μαρία πολύ όμορφα και τα δύο. Ιδιαίτερα το δεύτερο που ο κορμός του αποτελείται από δύο στελέχη και είναι πολύ παιχνιδιάρικος.:afro::afro::afro::afro::afro::afro ::afro:
κοριτσια ευχαριστω πολυ:kissed:
Μαρακι μου καλο πηρες μαστερ στα δεντρακια τωρα θα παρεις και στις βασεις τους .Μπραβο κουκλα μου πολυ ωραια:afro::afro::afro::afro::afro:
:clap::clap::clap::clap:μπραβο μανσυ
:afro::afro::afro::afro::afro::afro:
μαρία :clap::clap::clap::clap::clap:
anastasiaadam
24-04-08, 14:35
και να τα......
Μαράκι έσκισες, είναι πάρα πολύ ωραία!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπορώ να σου πω ότι είναι τα πιο κομψά που έχω δεί, για τα δικά μου γούστα βέβαια. :afro::afro::afro::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap:
Μαράκι έσκισες, είναι πάρα πολύ ωραία!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπορώ να σου πω ότι είναι τα πιο κομψά που έχω δεί, για τα δικά μου γούστα βέβαια. :afro::afro::afro::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap:
σε ευχαριστω πολυ αναστασια μου:kissed::kissed::kissed:
:flirt::flirt::flirt::flirt:
Μράβο Μαρία. Είναι πάρα πολύ όμορφο!!!:hooray:
Τέλεια έιναι Μαρία. Αν και το δεύτερο που το είδα όταν το έκανες, χάνει στη φωτογραφία. Από κοντά είναι πιο όμορφο :afro::afro::afro::afro:
Τέλεια έιναι Μαρία. Αν και το δεύτερο που το είδα όταν το έκανες, χάνει στη φωτογραφία. Από κοντά είναι πιο όμορφο :afro::afro::afro::afro:
ειχαριστω πιστη μου, δυστιχως εχω ενα μικρο προβλημα με την φωτογραφιση κι ετσι χανουν τα δεντρακια παρα πολυ:embarassed:
εδω και μια εβδομαδα προσπαθουσα να κανω ενα δεντρακι με αρκετα κλαδακια....338 σε συνολο. με πεδεψε παααααααρα πολυ οχι τοσο στα κλαδια αλλα στον κορμο....ειναι δυσκολο να στριψω με τα χερια και 2 πενσες 676 συρματακια:dash:
πρεπει να σκαρφιστω κατι για να μου ειναι πολυ πιο ευκολο.
δεν ξερω πως να το ονομασω....κατι με πλατανο μου μοιαζει....
υψος 38 εκ. χωρις την βαση και 44 εκ. με την βαση
πλατος 37 εκ
νομιζω πως ειναι το καλυτερο μου μεχρι τωρα....εσεις θα μου πειτε αν εχω δικιο ή οχι:whistle::whistle:
το εχω φωτογραφισει απο 2 πλευρες, το δεντρο και η ριζα
:bowdown::bowdown::bowdown::confused2::confused2:: confused2::confused2::clap::clap::clap::clap::clap :
Μαρία πολύ δουλειά έχει και ωραίο το αποτέλεσμα.
Θα προτιμούσα όμως ο κορμός να είναι ενοποιημένος, δηλ. όλα τα σύρματα να είναι στριμμένα μαζί. Νομίζω φαίνεται πιο φυσικό.
Βέβαια είναι η δική γνώμη.
Και πάλι μπράβο για την υπομονή και τον κόπο…. :wave:
Θα προτιμούσα όμως ο κορμός να είναι ενοποιημένος, δηλ. όλα τα σύρματα να είναι στριμμένα μαζί. Νομίζω φαίνεται πιο φυσικό.
αχ φοφη ετσι ηθελα να το κανω κι εγω αλλα τα ατιμα τα χερια μου δεν μπορουσαν να στριψουν τοσα συρματακια και εκτος αυτου η πενσα δεν τα χωρουσε ολα με αποτελεσμα να χανετε η ομοιομορφια. ετσι τα χωρισα σε 3 κομματια και προσπαθησα να τα πλεξω με τον τροπο αυτο.
αυτος ειναι ο λογος που ειπα οτι πρεπει να σκαρφιστω κατι ωστε να καταφερω αυτο που λες. κι εμενα ο κορμος δεν με ενθουσιασε.
σκεφτηκα να βαλω πανω σε αυτον ξανα συρμα τυλιχτο αυτην την φορα αλλα δεν ξερω αν τα καταφερω και πιο θα ειναι το τελικο αποτελεσμα:embarassed:
ΜΑΡΑΚΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ...ΕΜΕΝΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΑΝΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΜΟΥΣ..ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....:clap:
anastasiaadam
02-05-08, 13:04
Μαράκι μου είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, και το σχήμα και το μέγεθος είναι μια χαρά μου αρέσει πολύ. Πρόσεχε τα χεράκια σου γιατί εγώ την έχω πατήσει με την τρέλλα μου στα σύρματα και τα μέταλλα.Μπράβο σου για το αποτέλεσμα πάντως.:bowdown::bowdown::bowdown:
Μαράκι, τέλεια δουλειά...:hooray::hooray::hooray:
Πραγματικά, και μου φαίνεται και πρωτότυπο που δεν είναι ενωμένα όλα σε ένα κορμό. Υπάρχουν και αντίστοιχα στη φύση (σωστά?) :confused1:
Αλλά και αυτές οι βάσεις είναι το κάτι άλλο...:afro::afro::afro:
κοριτσια σας ευχαριστω πολυ:kissed::kissed::kissed:
μαρια δεν ξερω αν υπαρχουν τετοιοι κορμοι αν οχι τοτε ειμαι ενας νεος δημιουργος της φυσης:evil::evil::evil: εχω κανει την διαφορα:grin::grin::grin:
αχ φοφη ετσι ηθελα να το κανω κι εγω αλλα τα ατιμα τα χερια μου δεν μπορουσαν να στριψουν τοσα συρματακια και εκτος αυτου η πενσα δεν τα χωρουσε ολα με αποτελεσμα να χανετε η ομοιομορφια. ετσι τα χωρισα σε 3 κομματια και προσπαθησα να τα πλεξω με τον τροπο αυτο.
αυτος ειναι ο λογος που ειπα οτι πρεπει να σκαρφιστω κατι ωστε να καταφερω αυτο που λες. κι εμενα ο κορμος δεν με ενθουσιασε.
σκεφτηκα να βαλω πανω σε αυτον ξανα συρμα τυλιχτο αυτην την φορα αλλα δεν ξερω αν τα καταφερω και πιο θα ειναι το τελικο αποτελεσμα:embarassed:
Δεν ξερω αν ειναι το καλύτερό σου αλλά υπέροχο είναι σίγουρα. Βρε καλά λέω εγώ ότι είσαι πρύτανης πλέον στο θέμα :grin::grin:.
Νομίζω ότι δεν πρέπει να μας απασχολεί και πολύ αν υπάρχει τέτοιο δέντρο στη φύση ή όχι. εδώ το αισθητικό αποτέλεσμα μετράει. Και σε αυτό παίρνει άριστα. όσο για τα πολλά σύρματα, βρε αυτά δεν τα στρίβουμε με το χέρι. και μάλιστα γαλβανιζέ που είναι πιο σκληρά. εγώ μέχρι 700 (δηλ. 1400 σύνολο) έχω στρίψει με το χέρι. αλλά τι σύρματα; λεπτής διατομής και χαλκού που είναι μαλακά. για δέντρα με τόσα σύρματα τα βάζουμε στη μόρσα. Ρώτα κάποιον κοντινό σου ξυλουργό... :kiss::kiss: και μην παιδεύεσαι άδικα.
Φοβερό και το δέντρο και η βάση του, Μπράαααβοοο :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
Μαρία, άλλη φορά φωτογράφιζέ τα κοντά σε κάτι, ώστε να φαίνεται το μέγεθός τους, έτσι όπως το φαντάζομαι θα είναι τρομερά εντυπωσιακό, στη φωτο όμως δεν ξεκαθαρίζεις αν είναι μεγάλο ή μινιατούρα :confused1:
(Και επιτέλους ασχολήσου λίγο και με τη φωτογραφία :grin::grin::grin: )
Μαρακι απαπαααα αισχος ειναι δεν ειναι καθόλου καλό
Τ Ο Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!!!!!!!
Τα χερακια σου να προσεχεις Για κανε κατι που το εκανα και εγω καποτε Κοβεις το συρμα κατα 1/3 λιγότερο Αυτο το 1/3 το αφαιρεις απο την μια πλευρα του κοτσανιου .ετσι οταν αρχίζεις να στηβεις στην αρχη ειναι κανονικό το συρμα δυπλό .Μετα ομως το 1/3 εχει φυγει και ετσι ειναι λιγότερα τα συρματα
Κατάλαβες 'η δεν τα γραφω καλα????
stavroula1
02-05-08, 17:07
Μαρία σου έγραψα σχετικά στις δημιουργίες.
Κι εμένα μου αρέσει έτσι όπως είναι πλεγμένο. Το καλύτερό σου νομίζω.
Μπράβο Μαρία.:afro::afro::afro::afro: :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ:kissed::kissed::kissed:
ΡΟΖΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΕΝΤΟΛΗ:evil::evil: ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ:grin: ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΑΜΠΟ. Ως ΓΝΩΣΤΟΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΑΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ:embarassed:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ:dash:
ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΠΕΙς. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΜΩς ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΙΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΛΕΠΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΧΟΝΤΡΟς ΚΟΡΜΟς. Ο ΚΟΡΜΟς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΟ 1/3 ΠΙΟ ΛΕΠΤΟς ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΝΟΛΟ:embarassed:
Πολύ όμορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και το χρώμα μ'αρέσει πάρα πολύ.
Να κάνω και μία πολύυυυυ χαζή ερώτηση? Αυτό το σπούδασες κάπου ή το κάνεις από μόνη σου???:embarassed::embarassed::embarassed:
Πολύ όμορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και το χρώμα μ'αρέσει πάρα πολύ.ΣΑΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ:kissed::kissed:
Να κάνω και μία πολύυυυυ χαζή ερώτηση? Αυτό το σπούδασες κάπου ή το κάνεις από μόνη σου???:embarassed::embarassed::embarassed:ΜΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ:grin::grin::grin::grin::grin:
ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕς ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΙς ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑς ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ. ΜΕΤΑ ΚΑΘΩς ΚΟΛΛΗΣΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΑΥΤΕς ΤΙς ΚΑΤΑΣΚΕΥΕς. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΡΓΑΝΗ. ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΥ. ΜΕΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕς ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ Ως ΤΩΡΑ. ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ, ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΤΡΙΒΩ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ. Η ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΥΝΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΩ
ΜΑΡΑΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙς ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙς
ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙς ΜΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑς:kissed::kissed:
ΣΑΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ:kissed::kissed:
ΜΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ:grin::grin::grin::grin::grin:
ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕς ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΙς ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑς ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ. ΜΕΤΑ ΚΑΘΩς ΚΟΛΛΗΣΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΑΥΤΕς ΤΙς ΚΑΤΑΣΚΕΥΕς. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΡΓΑΝΗ. ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΥ. ΜΕΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕς ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ Ως ΤΩΡΑ. ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ, ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΤΡΙΒΩ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ. Η ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΥΝΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΩ
ΜΑΡΑΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙς ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙς
ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙς ΜΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑς:kissed::kissed:
:shocked::shocked::shocked: απίστευτο, νόμιζα ότι όλοι εδώ μέσα είχανε κάνει κάποια μαθήματα και φτιάχνανε δεντράκια με τόση μανία. Πού να φανταστώ ότι ήταν collective madness, θέληση και καλό μάτι για την ισορροπία και το γούστο... Παιδιά, τι να πώ, μπράβο σε όλες-όλους...:hooray::hooray::hooray::hooray:
Και ευχαριστώ για την προσφορά βοήθειας... :hug::hug:
ΜΑΡΑΚΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ:hooray:
ΜΑΡΑΚΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ:hooray:
:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:
anastasiaadam
03-05-08, 12:33
Μαράκι ένας τρόπος να γυρίσεις σύρματα μεταξύ τους είναι:
Να τα σταθεοποιήσεις με μία μέγκενη (είναι ξυλουργικό ή σιδηργικό εργαλείο) και να τα γυρίζεις από την άλλη με κάποια βοήθεια μηχανική.
1) Αν θέλεις να χρεισημοποιήσεις 300 σύρματα π.χ. και να έχουν 0,50 πόντους μάκρος θα κόψεις 150 σύρματα στο 1 μέτρο και θα τα διπλώσεις στη μέση έτσι ώστε να έχεις τα 300 στους 0,50π που χρειάζεσαι.
2)Πιάνεις στη μέγκενη τις ελεύθερες άκρες των 300 συρμάτων αν τα καταφέρεις βέβαια με κάποιο τρόπο έτσι ώστε να μην σου ξεφεύγει κανένα.Ένας τρόπος που σκέφτομαι μήπως να τα κολλήσεις προσωρινά και μετά κόβεις την κόλληση (αφού έχεις υπολογίσει το μήκος συρμάτων που θα πετάξεις με την κόλληση μαζί).
3)Στη άλλη μερια που θα διπλωθούν τα σύρματα, κάνε μια πατέντα δική σου δηλαδή:
Η μιά εκδοχή είναι να δέσεις με ένα χοντρότερο σύρμα (κάτι σαν γάντζος) του οποίου η μία άκρη θα δεθεί σταθερά και η άλλη θα μπεί μέσα στην κατάλληλη υποδοχή του ΜπλάκΕντέκερ ή και οι δυό άκρες του γάντζου ότι σε βολέψει.
Στη συνέχεια θα αρχίσεις με αργές στροφές του Μπλ/ερ να γυρνάς τα σύρματα.
Η άλλη εκδοχή είναι να περάσεις ένα σιδερένιο σωλήνα ή ξύλο ή κάτι που να μην σπάει μέσα στη διχάλα των συρμάτων που έχεις ήδη λυγίσει και να το γυρίζεις με το χέρι. Όπως κάνουμε με την μανιβέλα που βιδώνουμε τα λάστιχα των αυτοκινήτων...:grin::grin:
Προσπάθησα να σου δώσω μια ιδέα που μπορεί και να ήξερες μπορεί και όχι.
Πάνω σ' αυτήν την ιδέα πάντως αν βοήθησα, μπορείς να κάνεις τις δικές σου εκδοχές.
Αν κάτι δεν κατάλαβες όπως τα είπα ρώτα Μαράκι ε;:wink::wink::wink:
αναστασια νομιζω πως καταλαβα τι θελεις να μου πεις.
δεν ξερω αν εχεις κανει δεντρακια.....
ακου....και για οσους δεν γνωριζουν.
πηρα 338 συρματακια. πηρα ενα συρματακι εβαλα τις χαντρουλες το διπλωσα στην μεση και το τυλιξα εναμιση δαχτυλο περιπου 1,5 εκατοστο. ετσι εκανα και τα υπολοιπα 337.
κατοπιν πηρα 2 συρματακια και τα εστριψα μεταξυ τους για 2 εκατοστα. εκανα και τα υπολοιπα ετσι. μετα πηρα τα διπλα συρματακια και τα εβαλα ανα 3 και ξανα τυλιγα και δημιουργησα τα κλαδικια και μετα τα μεγαλα κλαδια και κατοπιν ολο τον κορμο. το τυλιγμα του κορμου γινετε σχεδον στο τελος, αφου εχεις τελειωσει με οοοοοοολα τα κλαδια.
αυτο με την μεγγενη μπορει να γινει αν σφηξω την κατω πλευρα....περιπου απο εκει που θα αρχισουν οι ριζες και με 2 δαγκανες(κατι σαν μεγαλες πενσες) να πιασω σφιχτα το πανω μερος του κορμου και με την αντισταση της μεγγενης να στριψω τον κορμο. δεν ξερω αν τα καταφερω αλλα ειναι η μονη λυση που μου ερχετε στο μυαλο:confused1:
Και όμως παιδιά εκείνο που άρεσε περισσότερο σε μένα, είναι αυτός ο πολλαπλός κορμός. Σαν κορμός ελιάς ή πλατανιού 500 χρόνων. Πάρα πολύ ωραίο, μπράβο!!!!!!
anastasiaadam
03-05-08, 15:00
αναστασια νομιζω πως καταλαβα τι θελεις να μου πεις.
δεν ξερω αν εχεις κανει δεντρακια.....
ακου....και για οσους δεν γνωριζουν.
πηρα 338 συρματακια. πηρα ενα συρματακι εβαλα τις χαντρουλες το διπλωσα στην μεση και το τυλιξα εναμιση δαχτυλο περιπου 1,5 εκατοστο. ετσι εκανα και τα υπολοιπα 337.
κατοπιν πηρα 2 συρματακια και τα εστριψα μεταξυ τους για 2 εκατοστα. εκανα και τα υπολοιπα ετσι. μετα πηρα τα διπλα συρματακια και τα εβαλα ανα 3 και ξανα τυλιγα και δημιουργησα τα κλαδικια και μετα τα μεγαλα κλαδια και κατοπιν ολο τον κορμο. το τυλιγμα του κορμου γινετε σχεδον στο τελος, αφου εχεις τελειωσει με οοοοοοολα τα κλαδια.
αυτο με την μεγγενη μπορει να γινει αν σφηξω την κατω πλευρα....περιπου απο εκει που θα αρχισουν οι ριζες και με 2 δαγκανες(κατι σαν μεγαλες πενσες) να πιασω σφιχτα το πανω μερος του κορμου και με την αντισταση της μεγγενης να στριψω τον κορμο. δεν ξερω αν τα καταφερω αλλα ειναι η μονη λυση που μου ερχετε στο μυαλο:confused1:
Μαρία μου είναι αλήθεια ότι δεν έχω ιδέα από δενδράκια. Πάντως οι πληροφορίες σου πολύ χρήσιμες.Σ΄ευχαριστούμε.....:kiss:
Μαράκι, έτσι μπράβο, να καταλαβαίνουμε και το μέγεθος! Μπορείς και σε τραπεζάκι πάνω να τα φωτογραφίζεις, νομίζω θα είναι ακόμα καλύτερα (όλο σε δουλειά σε βάζω έ;;;:evil: )
Πάντως και μένα μ' αρέσει ο κορμός! :afro::afro::afro:
Όσο γι' αυτό που σου πρότεινε η Ειρήνη, είναι καλή λύση, δοκίμασέ τη...έτσι ειχα φτιάξει το δεντράκι με τα κοτσιδάκια που λέει και ο Τόλης :grin: (με τους φιόγκους εννοώ) και δε νομίζω ότι φαίνεται ασύμμετρο.... Είναι βέβαια λίγο μανίκι μετά να κρύψεις την ένωση....:console:
Μαράκι ο πλάτανός σου είναι πολύ όμορφος.:clap::clap::clap::clap:
Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις τόσα πολλά σύρματα να γίνει ομοιόμορφος ο κορμός. Εγώ θα σου δώσω μια άλλη συμβουλή, αν μου επιτρέπεις. Αντί να κάνεις το δέντρο σου με τον κλασσικό τρόπο, (δηλαδή φτιάχνεις διάφορα κλαδάκια και μετά τα ενώνεις ανά τρία για να γίνει το κλωνάρι, και μετά 3 κλαδιά για να γίνει ένα μεγάλο κλαδί), κόβεις πολύ μεγαλύτερο το σύρμα σου, δηλαδή γύρω στο 1 - 1,5 μέτρο, αν θέλεις να γίνει μεγάλο, και φτιάχνεις κάθε κλαδί μόνο του στρίβοντας σε όλο το σύρμα διάφορα κλωναράκια. Έτσι γλιτώνεις σύρματα και κόπο. Δεν ξέρω αν μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις γι' αυτό δες και τη φωτό παρακάτω. Δείχνει τρία στριψίματα στο σύρμα αλλά εσύ μπορείς να κάνεις και περισσότερα αρκεί να είναι το σύρμα μεγάλο για να σου φτάσει.
Κάνε κι ένα με πράσινες χάντρες, θα είναι ακόμη πιο φυσικό.
:kiss::kiss::kiss::kiss:
Πολύ καλή ιδέα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για δημιουργία κοσμήματος.:afro::afro::afro::afro::afro::afro::af ro::afro::afro::afro::afro:
Μαρία ΥΠΕΡΟΧΟ :confused2::confused2::confused2::confused2::confu sed2::confused2::confused2::confused2:
http://i036.radikal.ru/0805/a3/dc521448bf35t.jpg (http://radikal.ru/F/i036.radikal.ru/0805/a3/dc521448bf35.jpg.html):hello:
ΟΥΑΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΛΟΝΙΚ!
ΜΠΡΑΒΟ!!
anastasiaadam
07-05-08, 12:41
Σλόνικ πανέμορφο :afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro:
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap:
ΟΥΑΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΛΟΝΙΚ!
ΜΠΡΑΒΟ!!:clap::clap::clap::clap::clap:
Σλόνικ υπέροχο :clap::clap::clap::clap:
Πολύ πολυ καλό μπραβο slonik
ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΟΟΟΟ...... :hooray:
Σλόνικ υπέροχο :clap::clap::clap::clap::clap:
καταπληκτικο slonik...
:hooray::afro::afro:
Σλονίκ είναι πανέμορφο:clap::clap::clap::clap::clap:
http://i036.radikal.ru/0805/a3/dc521448bf35t.jpg (http://radikal.ru/F/i036.radikal.ru/0805/a3/dc521448bf35.jpg.html):hello:
:afro::bowdown::hooray:
σλονικ ειναι πανεμορφο.....αυτο κι αν εχει δουλεια
υποκλινομαι στο ταλεντο σου:bowdown:
μαρίαααααααααααα, τι τέλειο δεντράκι είναι αυτό???????? έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!!!!!!!!!!!γεια στα χέρια σου.
εγώ γιατί δε βλέπω το έργο της slonik???????????????????
μαρίαααααααααααα, τι τέλειο δεντράκι είναι αυτό???????? έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!!!!!!!!!!!γεια στα χέρια σου.ευχαριστω πολυ ρουλα:kissed:
εγώ γιατί δε βλέπω το έργο της slonik???????????????????ουτε απο την παραθεση που εχει κανει η αγγελα μπορεις να δεις το δεντρακι ?:unsure:
όχι μαρία, δεν μπορώ να τη δω.......θα δοκιμάσω από το σπίτι το απόγευμα
ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ....ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΕΣ.... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 30 ΕΚ ΜΕ ΑΤΣΑΛΟΣΙΡΜΑ( ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ) ΚΑΙ ΓΥΑΛΑΚΙΑ.....
:clap::clap::clap:είναι πανέμορφο:hooray:
Mραβο Αγγελικη Ειναι ωραιο και το χρωμα του
ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ....ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΕΣ.... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 30 ΕΚ ΜΕ ΑΤΣΑΛΟΣΙΡΜΑ( ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ) ΚΑΙ ΓΥΑΛΑΚΙΑ.....
:evil::evil::evil: το λεγομενο γαλβανιζε ε?:grin::grin::grin:
αγγελα κι εγω με αυτο δουλευω με το νουμερο 2:evil:
ειναι παρα πολυ σκληρο και για αυτο το δουλευω με 2 πενσες.
για πες μου ομως....τις γυαλινες χαντρες τις εχεις κολλησει ε?
αν ναι με τι κολλα?
εγω τα πρωτα τα εκανα με την τεχνικη αυτη(μια θυλια στο πανω μερος και κολουσα τα γυαλακια αλλα τα ατιμα ξεκολανε μετα απο λιγο καιρο, δοκιμασα τα παντα ζεστη σιλικονη κολλα στιγμης, ατλακολ αλλα και παλι ξεκολουσανε....αυτος ειναι ο λογος που δεν ξαναεκανα με τα γυαλακια αυτα....εχω παααρα πολλα και θα μεινουν ανεκμεταλευτα:embarassed:)
ειναι παρα πολυ ωραια και απο οτι φαινετε αρκετα μεγαλο:bowdown::bowdown::bowdown:
anastasiaadam
08-05-08, 11:45
Αγγελική το αποτέλεσαμα όμως μετράει...... Είναι πολύ ωραίο...... :afro::afro:
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap::clap::clap::clap:
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΡΑΒΟ! ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ:clap:
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ.... Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.....:kisses:
:evil::evil::evil: το λεγομενο γαλβανιζε ε?:grin::grin::grin:
αγγελα κι εγω με αυτο δουλευω με το νουμερο 2:evil:
ειναι παρα πολυ σκληρο και για αυτο το δουλευω με 2 πενσες.
για πες μου ομως....τις γυαλινες χαντρες τις εχεις κολλησει ε?
αν ναι με τι κολλα?
εγω τα πρωτα τα εκανα με την τεχνικη αυτη(μια θυλια στο πανω μερος και κολουσα τα γυαλακια αλλα τα ατιμα ξεκολανε μετα απο λιγο καιρο, δοκιμασα τα παντα ζεστη σιλικονη κολλα στιγμης, ατλακολ αλλα και παλι ξεκολουσανε....αυτος ειναι ο λογος που δεν ξαναεκανα με τα γυαλακια αυτα....εχω παααρα πολλα και θα μεινουν ανεκμεταλευτα:embarassed:)
ειναι παρα πολυ ωραια και απο οτι φαινετε αρκετα μεγαλο:bowdown::bowdown::bowdown:
ΤΑ ΚΟΛΗΣΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΤΟ ΕΧΩ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΟΛΗΣΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΝΑ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΩ ΜΠΛΕ Κ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ....
Αγγελική υπέροχο το δεντράκι σου :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap: Μη το βάλεις σε γλαστράκι, είναι κρίμα τις έχεις κάνει τόσο τέλειες τις ρίζες, μη τις χαλάς. Σαν βάση νομίζω ότι θα του ταίριαζε λόγω χρώματος κάποια μεγαλούτσικη πέτρα θαλάσσης , με ανώμαλο σχήμα.
Μπορώ να σου δώσω αν θέλεις. Έχω αρκετές και αφού πάω πλέον κάθε ΣΚ θάλασσα μπορώ να σου φέρω κι άλλες.
ΤΑ ΚΟΛΗΣΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΤΟ ΕΧΩ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΟΛΗΣΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΝΑ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΩ ΜΠΛΕ Κ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ....
Πολύ ωραίο το δεντράκι και καταπληκτικό χρώμα οι πετρούλες!!!:clap::clap::clap::clap:
Γιατί δεν το κολλάς με σιλικόνη πάνω σε μια ωραία πέτρα θαλάσσης σε μέγεθος που να του ταιριάζει;;;
Αγγελική υπέροχο το δεντράκι σου :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap: Μη το βάλεις σε γλαστράκι, είναι κρίμα τις έχεις κάνει τόσο τέλειες τις ρίζες, μη τις χαλάς. Σαν βάση νομίζω ότι θα του ταίριαζε λόγω χρώματος κάποια μεγαλούτσικη πέτρα θαλάσσης , με ανώμαλο σχήμα.
Μπορώ να σου δώσω αν θέλεις. Έχω αρκετές και αφού πάω πλέον κάθε ΣΚ θάλασσα μπορώ να σου φέρω κι άλλες.
Καλά Βίκυ, την ίδια ώρα γράφαμε και τα ίδια πράγματα λέγαμε!!! Τα μεγάλα πνεύματα....:grin::grin::grin::whistle:
ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ....ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΕΣ.... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 30 ΕΚ ΜΕ ΑΤΣΑΛΟΣΙΡΜΑ( ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ) ΚΑΙ ΓΥΑΛΑΚΙΑ.....ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!:afro::afro:ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!:clap::clap:
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΡΑΒΟ! ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ:clap:
πανεμορφο....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΒΙΚΥ..... Η ΠΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ.....Κ ΕΓΩ ΜΑΖΕΥΩ ΠΕΤΡΕΣ... ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΛΑ....ΘΑ ΨΑΞΩ...
Πολύ ωραίο το δεντράκι και καταπληκτικό χρώμα οι πετρούλες!!!:clap::clap::clap::clap:
Γιατί δεν το κολλάς με σιλικόνη πάνω σε μια ωραία πέτρα θαλάσσης σε μέγεθος που να του ταιριάζει;;;
ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΡΟΣΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΥ..... ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ!!!!!!!
πανεμορφο....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.....
Πολύ όμορφο το δεντράκι σου!:afro:
ANGBO τώρα το είδα είναι υπέροχο :afro:
Όσο για βάση μπορείς σε ένα ξύλινο κουτί κάτι σαν τελάρο να ρίξεις βότσαλα και να καθήσουν οι ρίζες. Για να μην κουνιούνται τα βότσαλα μπορείς να βάλεις κόλλα πλακιδίων.
αγγελα τωρα ειδα την ερωτηση σου:embarassed:
πιστευω πως η λυση που δου προτυνει η φοφη ειναι πολυ καλη. γυρισε μερικες ριζες προς την μεσα πλευρα και σταθεροποιησε τις μεσα στις πετρες σαν να ριζωνουν μεσα απο αυτες. με την κολλα πλακιδιων, που λεει η φοφη, θα κολλησουν μεταξυ τους(βοτσαλα και ριζες ) και δεν θα υπαρχει ο κυνδινος να σου πεσει το δεντρακι:wink:
ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΣΟΥ !!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΞΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕ ΞΕΒΡΑΣΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ,ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΕΙΣ ΜΕ ΣΠΡΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ,Κ ΝΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΘΑ'ΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟΚΟ Κ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΡΑΧΟ, Κ ΝΑΠΙΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ,ΘΑΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΡΩΣΕΙ.....Κ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΒΑΨΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΠΡΕΙ..
***ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΠΡΕΙ ΠΟΥ Η ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ,ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΑΝ ΣΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!:kissed:
ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΣΟΥ !!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΞΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕ ΞΕΒΡΑΣΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ,ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΕΙΣ ΜΕ ΣΠΡΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ,Κ ΝΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΘΑ'ΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟΚΟ Κ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΡΑΧΟ, Κ ΝΑΠΙΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ,ΘΑΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΡΩΣΕΙ.....Κ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΒΑΨΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΠΡΕΙ..
***ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΠΡΕΙ ΠΟΥ Η ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ,ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΑΝ ΣΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!:kissed:
ΛΟΙΠΟΝ ,ΤΟ ΒΡΗΚΑ.ΓΡΑΦΕΙ:
OXIRON TITAN Martele',
k Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 2911-Cobre.
καλη επιτυχια
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,ΣΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΚΑΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙ ΧΑΝΤΡΟΥΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΟΥΛΙΕΣ-ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ,ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ...ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΛΕΩ...
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ... ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ.... ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ....
δεντρακι Νο1 (η πρωτη μου αποπειρα)
Αν δεν είχε τα φυλλαράκια θα ήταν ανθισμένη αμυγδαλιά και να μου επιτρέψεις μία παρατήρηση σπάσε λίγο τον κορμό να μην είναι τόσο κάθετος.
Άντε καλώς ήρθες στο κλαμπ :afro:
stavroula1
11-05-08, 22:55
Νίνα :wave:Πολύ όμορφο. Μπράβο:afro::afro::afro::afro::afro:
Αν δεν είχε τα φυλλαράκια θα ήταν ανθισμένη αμυγδαλιά και να μου επιτρέψεις μία παρατήρηση σπάσε λίγο τον κορμό να μην είναι τόσο κάθετος.
Άντε καλώς ήρθες στο κλαμπ :afro:
ναι πραγματι για αμυγδαλια πηγαινα .....
μαλλον εχεις δικιο για τα φυλλα , ασε που τωρα που το παρατηρω νομιζω οτι ειναι αρκετα μεγαλα. οσο για το σπασιμο που λες ειναι λιγο δυσκολο να το κανω για εχω περασει μεσα (για να σταθει) ενα αρκετα χοντρο συρμα-σιδερο που ειναι λιγο δυσκολο να λυγισει , θα προσπαθησω ομως. φωφη μου σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες.
Νίνα :wave:Πολύ όμορφο. Μπράβο:afro::afro::afro::afro::afro:
ευχαριστω ευχαριστω
το πρωτο ειναι οποτε .............
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΟ:afro:ΜΠΡΑΒΟΟ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΜΕ ΤΗΝ FOFI...
AYTO ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ANGBO,EIXE MONO KATI PAROMOIA FYLLARAKIA ME TA DIKA SOY XVRIS PETROYLES...
AYTO ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ANGBO,EIXE MONO KATI PAROMOIA FYLLARAKIA ME TA DIKA SOY XVRIS PETROYLES...[/quote]
α ναι ε??????? πρεπει να βγαινει ωραιο με τα φυλλαρακια, εχεις καμια φωτο?
AYTO ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ANGBO,EIXE MONO KATI PAROMOIA FYLLARAKIA ME TA DIKA SOY XVRIS PETROYLES...
α ναι ε??????? πρεπει να βγαινει ωραιο με τα φυλλαρακια, εχεις καμια φωτο?[/quote]
OXI ΔΥΣΤΗΧΩΣ...........
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΓΩ....ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΩΝ....
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΚΙΤΣΑΚΙ,
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΑΔΑΚΙΑ Κ ΑΝΣ'ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ....
OXI ΔΥΣΤΗΧΩΣ...........
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΓΩ....ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΩΝ....
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΑΔΑΚΙΑ Κ ΑΝΣ'ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ....[/quote]
καλη ιδεα γιατι μου εχουν περισσεψει ενα καρο. σε αυτο που ειδες πως ηταν ο κορμος?
OXI ΔΥΣΤΗΧΩΣ...........
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΑΔΑΚΙΑ Κ ΑΝΣ'ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ....
καλη ιδεα γιατι μου εχουν περισσεψει ενα καρο. σε αυτο που ειδες πως ηταν ο κορμος?[/quote]
ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΣΕΛΛΙΔΕΣ(ΠΧ 3,6, 7...............)ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κ ΙΔΕΕΣ .............
anin καλή αρχή:clap::clap::clap::clap::clap::clap:
anin καλή αρχή:clap::clap::clap::clap::clap::clap:
:clap::clap::clap::clap::clap::clap:
nina καλως ηρθες στο κλαπ των δεντροκατασκευαστων:evil:
μου αρεσει παρα πολυ για πρωτο αλλα πιστευω πως η φοφη εχει δικιο.
θα βλεπεις το πρωτο σου και θα θυμασε παντα.....''να κανω πιο κοντο κορμο....να κανω πιο κοντο κορμο'':evil: αλλωστε απο τα λαθη μας μαθαινουμε:afro:
δεντρακι Νο1 (η πρωτη μου αποπειρα)
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΟ :afro::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΛΥΓΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΟ ΣΥΡΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΗ ΧΟΜΠΥ.... ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ..,.....ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑΦΤΙΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
OXI ΔΥΣΤΗΧΩΣ...........
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΑΔΑΚΙΑ Κ ΑΝΣ'ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ....[/quote]
αργυρω δεν ξερω αν εννοεις κατι τετοιο.....τα εκανα πριν σχεδον ενα χρονο και ειναι αρκετα μεγαλα.....ειναι μονο συρμα και φυλλαρακια....τα εχω ξαναπαρουσιασει στο παλιο φορουμ
OXI ΔΥΣΤΗΧΩΣ...........
αργυρω δεν ξερω αν εννοεις κατι τετοιο.....τα εκανα πριν σχεδον ενα χρονο και ειναι αρκετα μεγαλα.....ειναι μονο συρμα και φυλλαρακια....τα εχω ξαναπαρουσιασει στο παλιο φορουμ[/quote]
ΝΑΙ ΜΑΡΙΑ..... ΒΑΛΕ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ... ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ..... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΟΧΟ :hooray::afro::afro::afro::afro::afro::afro::bowdo wn::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::b owdown::bowdown::clap::clap::clap::clap::clap::cla p:
αργυρω δεν ξερω αν εννοεις κατι τετοιο.....τα εκανα πριν σχεδον ενα χρονο και ειναι αρκετα μεγαλα.....ειναι μονο συρμα και φυλλαρακια....τα εχω ξαναπαρουσιασει στο παλιο φορουμ
ΝΑΙ ΜΑΡΙΑ..... ΒΑΛΕ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ... ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ..... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΟΧΟ :hooray::afro::afro::afro::afro::afro::afro::bowdo wn::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::b owdown::bowdown::clap::clap::clap::clap::clap::cla p:[/quote]
:evil::evil::evil::evil: απο τετοιου ειδους μικροβια να σου στειλω οσα θελεις:grin::grin::grin:
τα δεντρακια ειναι η μεγαλη μου αγαπη:evil::evil: εχω γεμισει τον τοπο:whistle:
ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ. Η ΤΡΙΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΜΙΑ ΚΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ:evil:
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΙΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ...
ΝΙΝΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ...
ΜΑΡΑΚΙ, ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ....:clap:
κορίτσια τα δεντράκια σας είναι πράγματι υπέροχα!!!!!
μπράβο και στις τρεις
ΝΙΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!
ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ :shocked:
κοριτσια ευχαριστω για την ενθαρυνση!
καλα μαρια εισαι απαιχτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...........πιο κοντο κορμο πιο κοντο κορμο πιο κοντο κορμο ...... οκ θα το θυμαμαι!
anastasiaadam
12-05-08, 13:58
OXI ΔΥΣΤΗΧΩΣ...........
Μαράκι λυπάμαι αλλά θα μου επιτρέψεις να προτιμήσω το "κουτσουνομοντέλο"
που παρουσιάζει το υπέροχο δεντράκι σου. Δώσ' της δυό σκαστά φιλιά απο μένα:kisses::kisses:
άντε και ένα για σένα εντάξει:kisses:
anastasiaadam
12-05-08, 14:02
ΝΙΝΑ πάρα πολύ καλό Μπράβο σου.:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
Και στα επόμενα:drink::drink::dances::dances:
δεν μπορω να δω λεπτομερειες γιατι απο δω που ειμαι δεν μπορω να ανοιξω τις φωτο:dash:
οσο βλεπω ομως μου φαινονται πολυ ομορφα :clap::clap::clap:
ΜΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ.....:wave:
ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ. Η ΤΡΙΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΜΙΑ ΚΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ:evil:
ΜΑΡΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΩ... ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΕΕΕΕΕΕ.....:evil:
Νίνα πολύ όμορφο το πρώτο δεντράκι σου :afro::afro::afro::afro: Είμαι σίγουρη ότι το επόμενο θα είνα ακόμη καλύτερο.
Μαρία τι να πούμε για σένα, έχεις γίνει φοβερή στο είδος:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:
Μαρία.............:clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap::clap:
και για το γρασίδι :bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:
ωραία δεντράκια :afro:
Μαρία οι βάσεις τέλειες! Δεν νομίζω να μπορούν να γίνουν καλύτερες! :hooray:
κορίτσια τα δεντράκια σας είναι πράγματι υπέροχα!!!!!
μπράβο και στις τρεις
Ρούλα εσύ έκανες τ'ιποτα τελικά;
το προσπάθησες;
ωραία δεντράκια :afro:
Μαρία οι βάσεις τέλειες! Δεν νομίζω να μπορούν να γίνουν καλύτερες! :hooray::afro::afro:ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ!!!!!!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!:afro::afro:
όλα τα δενδράκια ήταν υπέροχα ΜΠΡΑΒΟ :afro::afro::afro:
καλημέρα σας:wave:,
θα ήθελα να φτιάξω δεντράκια απο σύρμα, ξέρετε απο που θα αγοράσω σύρμα και τι σύρμα χρειάζεται?
Φαντάζομαι πως θα χρειάζεται αρκετό σύρμα και τα σύρματα που πουλάνε στα καταστήματα με τις χάντρες δεν κάνουν λόγο λίγων μέτρων.
καλημέρα σας:wave:,
θα ήθελα να φτιάξω δεντράκια απο σύρμα, ξέρετε απο που θα αγοράσω σύρμα και τι σύρμα χρειάζεται?
Φαντάζομαι πως θα χρειάζεται αρκετό σύρμα και τα σύρματα που πουλάνε στα καταστήματα με τις χάντρες δεν κάνουν λόγο λίγων μέτρων.
Υπάρχει σύρμα σε καρουλάκι και σε μασουράκι που είναι μαλακό και ιδανικό για τα δεντράκια. Βγαίνει σε πολλά χρώματα (Ειδικά το μασουράκι που είναι και χοντρότερο) και σε ό,τι πάχος θέλεις. Καλύτερα να πάρεις 0.3 ή 0.4 χιλ. δουλεύεται πιο εύκολα. Θα το βρεις παντού: σε καταστήματα με είδη χόμπυ, σε μεγάλα χαρτοπωλεία, σε αποθήκες με υλικά συσκευασίας. Έχει γύρω στα 4 ευρώ το 0,3 χιλ. περίπου 75 μέτρα.:wave::wave::wave:
αννα θασος
15-05-08, 15:11
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap:
Υπάρχει σύρμα σε καρουλάκι και σε μασουράκι που είναι μαλακό και ιδανικό για τα δεντράκια. Βγαίνει σε πολλά χρώματα (Ειδικά το μασουράκι που είναι και χοντρότερο) και σε ό,τι πάχος θέλεις. Καλύτερα να πάρεις 0.3 ή 0.4 χιλ. δουλεύεται πιο εύκολα. Θα το βρεις παντού: σε καταστήματα με είδη χόμπυ, σε μεγάλα χαρτοπωλεία, σε αποθήκες με υλικά συσκευασίας. Έχει γύρω στα 4 ευρώ το 0,3 χιλ. περίπου 75 μέτρα.:wave::wave::wave:
Σ'ευχαριστώ πολύ rosi,
λες καποια μικρά μασουράκια που πωλούνται όλα μαζί σε πακέτο? Μου φαίνεται πως αυτά δεν φτάνουν για ενα δεντράκι.
Καποιος φίλος μου μου εδειξε ενα μεγάλο καρούλι αλλα δεν θυμάται απο που το πήρε.
Σ'ευχαριστώ πολύ rosi,
λες καποια μικρά μασουράκια που πωλούνται όλα μαζί σε πακέτο? Μου φαίνεται πως αυτά δεν φτάνουν για ενα δεντράκι.
Καποιος φίλος μου μου εδειξε ενα μεγάλο καρούλι αλλα δεν θυμάται απο που το πήρε.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ mariasar:wave:
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΣΑΛΟΣΥΡΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ Κ ΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΣ Κ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΧΗ ΙΣΩΣ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΘΑ ΤΟΒΡΕΙΣ ΟΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΣΥΡΜΑΤΑ Κ ΜΕΤΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΧΡΥΣΟΤΕΧΝΙΚΗ,ΕΜΠΟΡΟΧΑΛΚΟ ΕΡΜΟΥ 115,ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤ. ΣΥΝ/ΧΟΥ ΦΡΙΖΗ 25 ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΤΗΛ.210-5744764(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9-5, ,ΣΙΚΡΑΜ ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ 22 4ος ΟΡΟΦΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΤΟ ART HOBBY THL.2103232062....:lipsrsealed: ,,
KOΛΟΜΒΟΣ ΛΕΟΧΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ART K& HOBBY...:lipsrsealed:
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ,ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ..
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ..:kissed:
...:whistle:K NA ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ:whistle:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ mariasar:wave:
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΣΑΛΟΣΥΡΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ Κ ΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΣ Κ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΧΗ ΙΣΩΣ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΘΑ ΤΟΒΡΕΙΣ ΟΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΣΥΡΜΑΤΑ Κ ΜΕΤΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΧΡΥΣΟΤΕΧΝΙΚΗ,ΕΜΠΟΡΟΧΑΛΚΟ ΕΡΜΟΥ 115,ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤ. ΣΥΝ/ΧΟΥ ΦΡΙΖΗ 25 ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΤΗΛ.210-5744764(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9-5, ,ΣΙΚΡΑΜ ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ 22 4ος ΟΡΟΦΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΤΟ ART HOBBY THL.2103232062....:lipsrsealed: ,,
KOΛΟΜΒΟΣ ΛΕΟΧΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ART K& HOBBY...:lipsrsealed:
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ,ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ..
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ..:kissed:
...:whistle:K NA ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ:whistle:
ΑΡΓΥΡΩ, χίλια ευχαριστώ, αυριο θα πάω στα μαγαζιά!:kiss:
ΑΡΓΥΡΩ, χίλια ευχαριστώ, αυριο θα πάω στα μαγαζιά!:kiss:
ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ ΒΡΕ ΖΟΥΖΟΥ!(ΝΑ)!!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΟΥΛΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ.......:kissed::kissed:
Αυτά που λέει η Rosi τα έχει ο Κατσαχνιάς αλλά ίσως τα βρεις και σε χρωματοπωλείο. Στην γειτονιά μου τα φέρνουν.
Το ασημί και το χρυσαφί είναι 0,4 τα άλλα χρώματα είναι λίγο πιο λεπτά. Πωλούνται ένα ένα.
Αλλά μπορείς να πας στου Κολόμβου και να πάρεις αρζαντό με το κιλό που θα σου έρθει πάμφθηνα.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΚΟΛΗΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΜΕΝΑ. ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΩ:unsure:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΚΟΛΗΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΜΕΝΑ. ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΩ:unsure:
Κινητό με φωτογραφική δεν έχεις;; Εσύ ή κάποιος δικός σου; Καλωσήλθες!!:welcome::welcome::welcome:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΚΑΜΕΡΑ
http://i021.radikal.ru/0805/f4/f1cdbadffcbet.jpg (http://radikal.ru/F/i021.radikal.ru/0805/f4/f1cdbadffcbe.jpg.html):hello:
anastasiaadam
25-05-08, 10:25
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap::clap::clap:
slonik, πολύ ωραίο!!:afro:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΛΟΝΙΚ, ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ :clap:
SLΟNIK ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ
:afro::afro::afro::afro::afro::afro:
http://i021.radikal.ru/0805/f4/f1cdbadffcbet.jpg (http://radikal.ru/F/i021.radikal.ru/0805/f4/f1cdbadffcbe.jpg.html):hello:
πολυ πρωτοτυπο:afro::afro::afro:
stavroula1
27-05-08, 20:42
Βρήκα αυτό το δεντράκι. Ισως σας αρέσει.
stavroula1
27-05-08, 20:44
Αυτό πως το βλέπετε???
ΤΕΛΕΙΑ....... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΣΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ;
:clap::clap::clap::clap::clap:ΣΛΟΝΙΚ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟ....
σταυρούλα τι εννοείς " βρήκα αυτό το δεντράκι" :unsure::unsure: το έχεις φτιάξει εσύ;;
το δεύτερο είναι καταπληκτικότατο.......αλλά το ζευγάρι μπροστά ρε παιδί μου μου τα χαλάει όλα......δεν ξεκολλάει;;:unsure:
Slonik, υπέροχο! :clap::clap::clap:
Σταυρούλα, πανέμορφα και τα δύο, καταπληκτικές πετρούλες. Δικά σου είναι;
Α, και συμφωνώ για το ζευγάρι με τη Νάγια :wink:
σταυρουλα ειναι καταπληκτικα και τα δυο ,για το δευτερο θα συμφωνησω με τα κοριτσια:hooray::hooray::hooray::hooray:
stavroula1
28-05-08, 21:57
σταυρουλα ειναι καταπληκτικα και τα δυο ,για το δευτερο θα συμφωνησω με τα κοριτσια:hooray::hooray::hooray::hooray:
Ωωωχχχχχχχ κορίτσια παρεξήγηση :embarassed::embarassed::embarassed::embarassed::e mbarassed: Δεν έχω ασχολήθεί ποτέ με δεντράκια. Τα βρήκα στο ιντερνέτ, (στο etsy.com αν θυμάμαι καλά), κι επειδή ξέρω πως ασχολείστε τα έβαλα. Γι αυτό γράφω τα "βρήκα". Συγνώμη που δεν έγινα κατανοητή, άλλη φορά θα προσέχω. Κι εμένα δεν μου αρέσει το ζεύγος.:kissed:
Ωωωχχχχχχχ κορίτσια παρεξήγηση :embarassed::embarassed::embarassed::embarassed::e mbarassed: Δεν έχω ασχολήθεί ποτέ με δεντράκια. Τα βρήκα στο ιντερνέτ, (στο etsy.com αν θυμάμαι καλά), κι επειδή ξέρω πως ασχολείστε τα έβαλα. Γι αυτό γράφω τα "βρήκα". Συγνώμη που δεν έγινα κατανοητή, άλλη φορά θα προσέχω. Κι εμένα δεν μου αρέσει το ζεύγος.:kissed:
Εγώ Σταυρουλίτσα μου το κατάλαβα γιατί μας έχεις ξαναδείξει ένα δεντράκι που βρήκες, αλλά δεν ήμουν σίγουρη... Εξάλλου, εσύ αποκλείεται να έκρυβες το δεντράκι με αυτό το παλιομοδίτικο ζευγαράκι...:grin::kiss:
stavroula1
28-05-08, 23:03
Εγώ Σταυρουλίτσα μου το κατάλαβα γιατί μας έχεις ξαναδείξει ένα δεντράκι που βρήκες, αλλά δεν ήμουν σίγουρη... Εξάλλου, εσύ αποκλείεται να έκρυβες το δεντράκι με αυτό το παλιομοδίτικο ζευγαράκι...:grin::kiss:
Ρόζα, κάτι σαν "Τόλμη και γοητεία" μου κάνει το ζευγαράκι, αλλά το δέντρο είναι εντυπωσιακό γι' αυτό το έβαλα.:wave:
Μπράβο Slonik!!:afro: Υπέροχο!!! :clap::clap::clap:
Καλημέρα κορίτσια! Είμαι νέο μέλος και έχω τρελαθεί με τα δεντράκια... Θα ήθελα να φτιάξω ένα και γω. Η Rosi μάς βοήθησε πολύ με τις πληροφορίες για το σύρμα.
Rosi σ'ευχαριστώ πολύ, αλλά ποιά είναι η τεχνική; Ποια θα μπορέσει να μας πει λεπτομέρειες; :unsure: :unsure: :dash: Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :wave:
Καλημέρα κορίτσια! Είμαι νέο μέλος και έχω τρελαθεί με τα δεντράκια... Θα ήθελα να φτιάξω ένα και γω. Η Rosi μάς βοήθησε πολύ με τις πληροφορίες για το σύρμα.
Rosi σ'ευχαριστώ πολύ, αλλά ποιά είναι η τεχνική; Ποια θα μπορέσει να μας πει λεπτομέρειες; :unsure: :unsure: :dash: Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :wave:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕLENASA!!ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΡΓΑΝΗ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΑRT&HOBBY ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕΝΤΡΑ-ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΣΥΡΜΑ,ΠΕΡΛΕΣ,ΠΕΤΡΑΔΙΑ Κ.Α. ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ.ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.:afro:
Σ' ευχαριστώ πολύ Bead! Θα πάω να το αγοράσω!! Να' σαι καλά. :kissed:
Σ' ευχαριστώ πολύ Bead! Θα πάω να το αγοράσω!! Να' σαι καλά. :kissed::wave:TIΠΟΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ.ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΝΤΡΕΣ.:kissed:
Σ' ευχαριστώ πολύ Bead! Θα πάω να το αγοράσω!! Να' σαι καλά. :kissed:μολις μελετισεις λιγο το βιβλιαρακι και εξακολουθεις να εχεις αποριες εδω ειμαστε εμεις για να σου τις λυσουμε ολες:wink:
καλη και δημιουργικη αρχη να εχεις και περημενουμε φωτο με τα δεντρακια σου:kissed:
:wave:Καλημέρα Mancy μου! Σ' ευχαριστώ γιαν την βοήθειά σου. Να'σαι καλά. Μόλις αρχίσω τα δεντράκια θα τα ανεβάσω να τα δείτε και να μου πείτε την γνώμη σας και τις συμβουλές σας. :kiss::kiss:
:wave:Καλημέρα Bead μου! Σ' ευχαριστώ και για την δική σου βοήθεια. Να'σαι καλά. Για οτι χρειαστώ θα σε ρωτήσω. :kissed::kissed:
Αντε και καλή επιτυχια Ελενα :wave:
:wave:Σ' ευχαριστώ Roula μου!! :kiss:
:wave:Καλημέρα Bead μου! Σ' ευχαριστώ και για την δική σου βοήθεια. Να'σαι καλά. Για οτι χρειαστώ θα σε ρωτήσω. :kissed::kissed::wink:ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΟΚ ΡΩΤΑΜΕ!!!:kissed::afro:
:wave:Καλημέρα! Προχθές πήγα και αγόρασα το βιβλιαράκι από τις εκδόσεις Εργάνη και τα υλικά. Το σύρμα που αγόρασα φτάνει μόνο για ένα δεντράκι (έτσι μου είπαν στο κατάστημα) και ήταν σχετικά ακριβό!!:blink: Που θα μπορούσα να βρω σύρμα πιο φτηνό και πιο πολλά μέτρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :kissed::kissed:
:wave:Καλημέρα! Προχθές πήγα και αγόρασα το βιβλιαράκι από τις εκδόσεις Εργάνη και τα υλικά. Το σύρμα που αγόρασα φτάνει μόνο για ένα δεντράκι (έτσι μου είπαν στο κατάστημα) και ήταν σχετικά ακριβό!!:blink: Που θα μπορούσα να βρω σύρμα πιο φτηνό και πιο πολλά μέτρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :kissed::kissed:καλημερα:hello:
θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις πινιοσυρμα. ειναι ο χαλκος που ειναι μεσα στα καλωδια:evil: θα πας σε μαγαζι που πουλαει ηλεκτρολογικα ειδη και θα τους ζητησεις πινιοσυρμα. αλλη φθηνη λυση ειναι συρμα γαλβανιζε. θα πας σε μαγαζια που πουλανε σιδερικα συρματα και τετοια και θα ζητησουν να σου δωσουν συρμα γαλβανιζε. εχω χρησιμοποιω το νουμερο 2:wink:(το πιο ψιλο)
:dances::dances:Χίλια ευχαριστώ Mancy μου! Να'σαι καλά!! :kissed::kissed::kissed:
:dances::dances:Χίλια ευχαριστώ Mancy μου! Να'σαι καλά!! :kissed::kissed::kissed::kissed:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ???
:kissed:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ???
:wave:Καλησπέρα Bead! Όλα καλά! :grin: Εσύ πως τα περνάς με την ζέστη; Εγώ τα'χω δει όλα!!!! Σκάω..... :shocked:
Πριν λίγο τελείωσα το πρώτο μου δεντράκι και σε λίγο θα το ανεβάσω!! :banana::banana:
Επλίζω να σας αρέσει....και περιμένω σχόλια και διορθώσεις! Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για την βοήθειά σας. :kissed::kissed::kissed::kissed:
:wave:Καλησπέρα Bead! Όλα καλά! :grin: Εσύ πως τα περνάς με την ζέστη; Εγώ τα'χω δει όλα!!!! Σκάω..... :shocked:
Πριν λίγο τελείωσα το πρώτο μου δεντράκι και σε λίγο θα το ανεβάσω!! :banana::banana:
Επλίζω να σας αρέσει....και περιμένω σχόλια και διορθώσεις! Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για την βοήθειά σας. :kissed::kissed::kissed::kissed:
:clap::clap::clap: αντε καλη αρχη:afro:
εμεις ποτε θα το δουμε?:whistle::whistle:
εγω το ειδα στις δημιουργιες και ειναι παρα πολυ καλο !!!:afro:
Επλίζω να σας αρέσει....και περιμένω σχόλια και διορθώσεις! Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για την βοήθειά σας. :kissed::kissed::kissed::kissed::afro:ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΛΕΝΑ!!!!!!!!!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!:wink:ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΘΥΣΤΟ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.....ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ......ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΜΕ,ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!!:dances::dances::kissed::kissed::kiss ed:
:afro:ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΛΕΝΑ!!!!!!!!!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!:wink:ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΘΥΣΤΟ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.....ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ......ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΜΕ,ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!!:dances::dances::kissed::kissed::kiss ed:
Σ'ευχαριστώ πολύ!!! :kissed::kissed::kissed::kissed::kissed:
Καλό κουράγιο στον καύσωνα κορίτσια!! :boat:
:hello::hello::hello::hello:
ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΤΣΑΣ (BEAD) ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ...
ΒΕΒΑΙΑ Η ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΡΑ :embarassed:) ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΥΣΣΑΓΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...
ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :kissed::kissed::kissed::kissed::kissed:
Υ.Γ. ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ::dash::hair: :bowdown: :clap:
:evil:
:embarassed::afro::afro::afro::afro::afro::clap::c lap::clap::clap::clap:
ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΛΑ ΛΙΓΟ ΜΑΖΕΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΝΑ ΜΗΝ :clap::clap::clap::clap:ΠΕΤΑΝΕ
:embarassed:
:wave:Καλημέρα Ρούλα μου! Υπέροχο είναι το δεντράκι σου!!:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::cl ap::clap:
Βέβαια δεν φαίνεται πολύ καθαρά, αλλά δεν πειράζει! Επίσεις και τα χρώματα είναι τέλεια!! Μπράβο!! :hooray::hooray: Καλή συνέχεια.... :kissed::kissed::kissed::kissed:
Υ.Γ. Έχω λιώσει από την ζέστη!!! :blink::blink::blink: Θέλω να πάω διακοπέεεεεεεεες.....:sad1::boat:
anastasiaadam
09-07-08, 09:23
Ρουλίνι καλή αρχή και εις άλλα με υγεία........πολύ ωραίο.......
:afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro::a fro::afro::afro::afro::afro::afro::afro:
Μπράβο σε σένα αλλά και την Βουλίτσα.....
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap::clap::clap::clap:
:embarassed::wink:ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΩΡΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!:afro::afro::afro:ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ????:love::love:ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ.......:wink:
ΝΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ :evil:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΛΥ ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ :love:
ΝΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ :evil:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΛΥ ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ :love::kissed::kissed::kissed:ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ???????ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ!!!!!!ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ.................ΑΧΩΡΙΣΤΟ...................... ΠΟΡΤΑΤΙΦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:grin::grin::grin::grin: :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::g rin::grin::grin::grin::grin::grin:
ρουλιτσα:clap::clap::clap:
ειδες τι ευκολο που ειναι?:evil:
πολυ ωραιο το πρωτο σου δεντρακι:afro:
καλη αρχη και περημενουμε να δουμε και τα επομενα:wink:
ΝΑΙ ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ :evil:
:kissed::kissed::kissed:ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ???????ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ!!!!!!ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ.................ΑΧΩΡΙΣΤΟ...................... ΠΟΡΤΑΤΙΦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:grin::grin::grin::grin: :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::g rin::grin::grin::grin::grin::grin:
ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ :dances::dances::dances:
O ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΟΡΤΑΤΙΦ HTAN TO KATI ΑΛΛΟ :happy: :happy:
:embarassed::afro::afro::afro:Ρουλάκι
καλή αρχή ρουλάκι, πολύ καλό είναι!!!!!!!
Ρούλα................ξέρεις τι ωραία που πάει με το χρώμα της κρεβατοκάμαρας μου;;;:evil::evil::evil::evil::evil::evil:
:clap::clap::clap::clap::clap:
ρε δε χάνει ευκαιρία αυτή η γυναίκα!!!!!!!!!!
Ρούλα................ξέρεις τι ωραία που πάει με το χρώμα της κρεβατοκάμαρας μου;;;:evil::evil::evil::evil::evil::evil:
:clap::clap::clap::clap::clap:
Ναι ε??? :thinking::thinking::thinking: Να σου στειλω τις ιδιες χαντρες να φτιαξεις ενα μονη σου?? :evil::evil::evil::evil::evil::evil:
Γιατι εγω δεν ..... :dash::dash::dash:
Ρουλίνι καλή αρχή και εις άλλα με υγεία........πολύ ωραίο.......
:afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro::a fro::afro::afro::afro::afro::afro::afro:
Μπράβο σε σένα αλλά και την Βουλίτσα.....
Συμφωνώ απόλυτα!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!:afro::afro:
Μπραβο Ρουλα ωραιο το δεντρακι.
Επισεις πολυ εξυπνη και η φωτογραφια σου!!!!
Ρούλα, πολύ πολύ ωραίο το δεντράκι σου!!! Και ωραία τα χρώματά του! Μπράβοοοο :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap:
Ρούλα το δεντράκι είναι γλύκα, καλή αρχή
Χρόνος αρκετός στην εξοχή και είπα να εμπλουτίσω την συλλογή/δάσος μου, μερικά:
Πολύ όμορφα...Μπράβο σου...:clap:
πολυ ομορφα φοφη:clap::clap::clap::clap::clap::clap:
Ολα ειναι ωραια αλλα η κλαιουσα το κατι αλλο
Φώφη όλα σου τα δεντράκια είναι καταπληκτικά:clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap:
:wave:Καλημέρα κορίτσια! Φώφη μου έιναι ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown: :bowdown:
Καλημέρα κορίτσια και σας ευχαριστώ.
Βίκυ ίδιες μέρες πλαίνουμε και σιδερώνουμε :evil: :whistle:
Χρόνος αρκετός στην εξοχή και είπα να εμπλουτίσω την συλλογή/δάσος μου, μερικά::afro:MΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΦΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!!!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!!:wink:
Ολα ειναι ωραια αλλα η κλαιουσα το κατι αλλοΣΥΜΦΩΝΩ...ΟΛΑ ΟΜΟΡΦΑ, ΑΛΛΑ Η ΚΛΑΙΟΥΣΑ....:clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap:
Καλημέρα κορίτσια και σας ευχαριστώ.
Βίκυ ίδιες μέρες πλαίνουμε και σιδερώνουμε :evil: :whistle::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin ::grin::grin:
anastasiaadam
25-07-08, 15:17
Φώφη πολύ όμορφο δασάκι......'γειά στα χεράκια σου........και μπράβο.......
:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowd own:
Ολα ειναι ωραια αλλα η κλαιουσα το κατι αλλο
:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
πω πωωωωωωω:confused2:
ολα τελεια
αλλα θα συμφωνησω κι εγω
η κλαιουσα ιτια ολα τα λεφτα:bowdown:
κι εγώ :clap::clap::clap::clap:
ΥΠΕΡΟΧΑ όλα τα δεντράκια σου, όπως πάντα :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap:
Χρόνος αρκετός στην εξοχή και είπα να εμπλουτίσω την συλλογή/δάσος μου, μερικά:
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΟΛΑΑΑΑΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΙΖΟΥΝ :clap::clap::clap::clap::hello:
Φώφη, πολύ ωραίο το "δάσος" σου :grin::clap::clap::clap::clap::clap:
Α...καλα! Εγω τωρα τα ειδα!!
Φωφη ειναι εκπληκτικα! Πολύ ωραια χρωματα εχεις χρησιμοποιησει! Μπραβο σου!! :clap:
Θελω και εγω να φτιαξω το πρωτο μου δεντρακι απο συρμα, πως ζηταω τα υλικα? το συρμα και τα πετραδακια εχουν καμμια ιδιαιτερη ονομασια?
Θελω και εγω να φτιαξω το πρωτο μου δεντρακι απο συρμα, πως ζηταω τα υλικα? το συρμα και τα πετραδακια εχουν καμμια ιδιαιτερη ονομασια?
Ντέππυ, αρχικά χρειάζεσαι σύρμα χειροτεχνίας, υπάρχει σε καρουλάκια, σε διάφορα χρώματα και διαμέτρους. Για αρχή, το 0,3 ή 0,4 είναι καλό... Τώρα χάντρες μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι φανταστείς... κι από παλιά κολιέ αν έχεις :wink: Πολύ βοηθητικό είναι και ένα βιβλιαράκι των εκδόσεων Εργάνη... αν δεν το βρεις εδώ είμαστε για οδηγίες :wave:
Ντέππυ, αρχικά χρειάζεσαι σύρμα χειροτεχνίας, υπάρχει σε καρουλάκια, σε διάφορα χρώματα και διαμέτρους. Για αρχή, το 0,3 ή 0,4 είναι καλό... Τώρα χάντρες μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι φανταστείς... κι από παλιά κολιέ αν έχεις :wink: Πολύ βοηθητικό είναι και ένα βιβλιαράκι των εκδόσεων Εργάνη... αν δεν το βρεις εδώ είμαστε για οδηγίες :wave:
ευχαριστω εισαι πολυ καλη!!!!!!!!!!!!!!!
anastasiaadam
31-07-08, 22:19
ευχαριστω εισαι πολυ καλη!!!!!!!!!!!!!!!
Ντέππυ το βιβλίο αυτό το έχει το Χόμπυ μπορείς να ζητήσεις να στο στείλουν είναι πολύ καλό το πήρα χθές........ακόμη δεν έχω φτιάξει κάτι.......αλλά δείχνει τα πάντα έχει 6€
Καλή επιτυχία :kissed:
ιτιά ιτιάαααααααααααααα
λουλουδιασμέεεεεενηηηηηηηηηηηηηηηηη...............
μπράβο μαράκι,υπέροχη είναι και ωραίο χρώμα οι χαντρούλες!!!!!!!!!!!!
ΠΩΠΩ ΜΑΡΑΚΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΙΤΙΑ!
Μαρακι υπεροχη η κλαιουσα
anastasiaadam
21-08-08, 09:35
μια ιτια που εκανα τις ημερες των διακοπων μου.....οπου και να παμε οι καλλιτεχνιες μας θα μας ακολουθουν:whistle::whistle::whistle:
Μαράκι είναι καταπληκτικό......μπράβο σου
:bowdown::bowdown::bowdown::afro::afro::clap::clap ::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
μια ιτια που εκανα τις ημερες των διακοπων μου.....οπου και να παμε οι καλλιτεχνιες μας θα μας ακολουθουν:whistle::whistle::whistle:
αχ τι ωραιο δεντρακι θελω και εγω να μαθω να φτιαχνω:sad1::sad1:
κοριτσια ευχαριστω:kissed::kissed:
οταν την εκανα στην παραλια ερχοταν κοσμος και εβλεπε τι εκανα ολη την ωρα:grin:
οταν την τελειωσα την εβγαλαν φωτο τουλαχιστον 15 ατομα:grin::grin: εγινε το μοντελο της παραλιας:grin::grin:
ντεπυ μου παρε τα υλικα κι εμεις εδω ειμαστε να σε βοηθισουμε να κανεις την αρχη:evil: μετα δεν θα σε σταματα κανεις:wink:
θα παρω τα υλικα και θα μου πεις πως γινεται συρμα και χαντρες θελει μονο?
αφου ειναι τελειο το δεντρακι γιατι να μην το φωτογραφισουν
Μαρία, υπέροχο είναι... Νομίζω ότι μου αρέσει περισσότερο από όλα σου αυτό! Τέλειο και το χρώμα και η βάση :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap: Πώς να μην το φωτογραφίσουν!!!
ΜΑΡΑΚΙ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ :clap::clap::clap::clap::clap:
Πανέμορφο το δεντράκι σου MANCY.:clap: Θα ήθελα να βάλω κι εγώ να δείτε τις δημιουργίες μου, για να μου πείτε τη γνώμη σας. Ασε που τα δικά μου δεν είναι τίποτα μπροστά στα δικά σας. Προς το παρόν θαυμάζω τα δικά σας έργα.:afro:
Παιδιά τα κατάφεραααα. :afro: μου. Κατά λάθος (δεν ξέρω πως) έβαλα μία φωτογραφία από ένα κολιέ που έφτιαξα στις διακοπές μου. Είναι με ημιπολύτιμες πέτρες και δερματάκι. Αντε να δω πως θα τα ανεβάσω... Ανέβασα στις δημιουργίες (νομίζω) δύο φωτογραφίες.
Περιμένω γνώμες.
HELP Πως περνάω τις φωτο στο μήνυμα :dash::unsure:
εδω δεν ειμαστε για να πουμε ααα το δικο μου ειναι καλυτερο απο το δικο σου αλλα να :clap: την προσπαθεια για δημιουργια:wink:
mancy μου, βλέποντας τα πανέμορφα δεντράκια σου, αποφάσισα και εγώ να δοκιμάσω (μόνο αυτό μου έλειπε αλλά… πώς να αντισταθώ;;;):whistle:
20549 Να δούμε τα κατάφερα?
DES ευχαριστώ για τις λεπτομερέστατες οδηγίες σου. Ε! επιτέλους τα κατάφερα.:kissed:
anastasiaadam
22-08-08, 18:34
Σίσσυ είναι πανέμορφο και κομψότατο.....μπράβο σου :clap::clap::clap:
για δείξε μας κι άλλα και μην τα υποτιμάς......είναι ο κόπος σου, η ιδέα σου, η δημιουργία σου....... νάσαι χαρούμενη και να καμαρώνεις γι αυτό.:hooray::hooray::hooray:
ωραιότατο και πολύ φίνο, Σίσσυ! :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap: