Επιστροφή στο Forum : ΦΥΛΛΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ
παιδια ειμαι καινουριο μελος και εχω διαβασει αυτα που λετε.μαλλον θα ξερετε αυτο που θα πω,αλλα μπορειτε να βαλετε και φυλλα τα οποια απο πριν εχετε βαλει στην γλυκερινη.γινονται πολυ ωραι με παραξενα καφε-κιτρινα χρωματα και το ουσιαστικο ειναι οτι γινονται σαν πλαστικο δεν σπανε ευκολα και πλενονται
παιδια ειμαι καινουριο μελος και εχω διαβασει αυτα που λετε.μαλλον θα ξερετε αυτο που θα πω,αλλα μπορειτε να βαλετε και φυλλα τα οποια απο πριν εχετε βαλει στην γλυκερινη.γινονται πολυ ωραι με παραξενα καφε-κιτρινα χρωματα και το ουσιαστικο ειναι οτι γινονται σαν πλαστικο δεν σπανε ευκολα και πλενονται
καλώς όρισες!!!!
και που βρίσκουμε γλυκερίνη?
και πόσο πρέπει να τα αφήσουμε μέσα στη γλυκερίνη???
στα φαρμακεια.ειναι φτηνο υλικο.η αναλογια ειναι 3 νερο προς 1 γλυκερινη. κοβεις ενα κοτσανι και το βαζεις στο δοχειο (μονο την ακρη οπως βαζουμε στο βαζο) και το αφηνεις σε σκιερο μερος. ο χρονος εξαρταται απο το υλικο.θα το δεις οτι θα αρχισει να αλλαζει χρωμα και θα ειναι ετοιμο μολις γινει το ιδιο χρωμα ολο το φυλλο. εγω εχω βαλει οτι φανταστεις: πευκο, πρασιναδα, λεμονια κ.τ.λ. Το καθε ειδος παιρνει και διαφορετικη αποχρωση του καφε.
εχω κανει στεφανια και πολλα βαζα αλλα πριν απο 8 χρονια και τις φωτογραφιες δεν τις εχω στο κομπιουτερ.νομιζω εχω φυλλα στην αποθηκη αν βρω θα σου στειλω να δεις πως γινονται.η καλυτερη εποχη να το κανεις αυτο ειναι το φθινοπωρο
στα φαρμακεια.ειναι φτηνο υλικο.η αναλογια ειναι 3 νερο προς 1 γλυκερινη. κοβεις ενα κοτσανι και το βαζεις στο δοχειο (μονο την ακρη οπως βαζουμε στο βαζο) και το αφηνεις σε σκιερο μερος. ο χρονος εξαρταται απο το υλικο.θα το δεις οτι θα αρχισει να αλλαζει χρωμα και θα ειναι ετοιμο μολις γινει το ιδιο χρωμα ολο το φυλλο. εγω εχω βαλει οτι φανταστεις: πευκο, πρασιναδα, λεμονια κ.τ.λ. Το καθε ειδος παιρνει και διαφορετικη αποχρωση του καφε.
εχω κανει στεφανια και πολλα βαζα αλλα πριν απο 8 χρονια και τις φωτογραφιες δεν τις εχω στο κομπιουτερ.νομιζω εχω φυλλα στην αποθηκη αν βρω θα σου στειλω να δεις πως γινονται.η καλυτερη εποχη να το κανεις αυτο ειναι το φθινοπωρο
σε ευχαριστουμε πολυ.:welcome::welcome::welcome:
Malele σε ευχαριστουμε πολύ... Ωραια ιδεα
anastasiaadam
23-07-08, 09:31
Καλώς μας ήρθες.......και σ΄ευχαριστούμε για τις οδηγίες σου και την καλή σου διάθεση.....
Εμένα προσωπικά μ΄ενδιέφερε πολύ η πληροφορία αυτή.......:bowdown::hello:
tentenitsa
23-07-08, 12:24
:welcome: κι απο μενα!
τι ωραια ιδεα ειναι αυτη με τη γλυκερινη :afro:, πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.
ευχαριστουμε πολυ!
φανταζομαι οτι μετα τα φυλλα μας μπορουμε να τα κολλησουμε, να τα τρυπήσουμε, κλπ. χωρις να καταστρέφονται......σωστά;;
:welcome: κι απο μενα!
τι ωραια ιδεα ειναι αυτη με τη γλυκερινη :afro:, πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.
ευχαριστουμε πολυ!
φανταζομαι οτι μετα τα φυλλα μας μπορουμε να τα κολλησουμε, να τα τρυπήσουμε, κλπ. χωρις να καταστρέφονται......σωστά;;
:wave::wave: ευχαριστω....σωστά δεν καταστρεφονται...αν τα αφησεις περισσοτερο καιρο στην γλυκερινη θα αρχισουν να βγαζουν το λαδι (γιατι η γλυκερινη ειναι οπως το λαδι).δεν υπαρχει ομως προβλημα, απλα το σκουπιζεις. εγω εχω ακομη μερικα στην αποθηκη..και τα εκανα πριν 8 χρονια και δεν εχουν παθει τιποτα
tentenitsa
23-07-08, 20:01
περιεργο μου ακουγεται.....
μαλλον πρεπει να το δοκιμασω για να καταλαβω.....:whistle:
μακαρι να μπορουσες να ανεβασεις και φωτο....
ευχαριστουμε οπως και να εχει!
περιεργο μου ακουγεται.....
μαλλον πρεπει να το δοκιμασω για να καταλαβω.....:whistle:
μακαρι να μπορουσες να ανεβασεις και φωτο....
ευχαριστουμε οπως και να εχει!
αυριο μεχρι το μεσημερι θα προσπαθησω να τις ανεβασω
δηλαδη για να καταλαβω τα φυλλα μονο η και λουλουδια,και πως γινονται σαν ψευτικα
anastasiaadam
23-07-08, 22:28
Αύριο πάω για γλυκερίνη......
επι δύο εβδομάδες που θα έχω μέσα το κλαδί μου θα σας ενημερώνω λεπτομερώς.....
Αν και κάποιος άλλος το κάνει θα τον παρακαλέσω να μας πει... τι γίνεται μ΄αυτή την τεχνική ......μπορεί να μας βοηθήσει σε κάποιες κατασκευές...Θα δείξει.....:unsure:
Αν και κάποιος άλλος το κάνει θα τον παρακαλέσω να μας πει... τι γίνεται μ΄αυτή την τεχνική ......μπορεί να μας βοηθήσει σε κάποιες κατασκευές...Θα δείξει.....:unsure:
να βαλεις κλαδι περιπου 30 εκ.αλλα να μην ειναι απο τα νεα φυλλα του φυτου.γιαυτο ειπα οτι καλυτερη εποχη ειναι το φθινοπωρο.πες μου τι φυτο θα βαλεις?
το εχω δοκιμασει μονο σε φυλλα, δεν νομιζω στα λουλουδια να γινεται αλλα δοκιμασε και πες μου.
θα βαλω και εγω aspitistra που εχω σπιτι και αν ειναι θα βαζω foto
καλη επιτυχια
tentenitsa
24-07-08, 08:25
περιμενουμε με αγωνία.............
για να δουμε! :flirt:
anastasiaadam
24-07-08, 09:59
να βαλεις κλαδι περιπου 30 εκ.αλλα να μην ειναι απο τα νεα φυλλα του φυτου.γιαυτο ειπα οτι καλυτερη εποχη ειναι το φθινοπωρο.πες μου τι φυτο θα βαλεις?
το εχω δοκιμασει μονο σε φυλλα, δεν νομιζω στα λουλουδια να γινεται αλλα δοκιμασε και πες μου.
θα βαλω και εγω aspitistra που εχω σπιτι και αν ειναι θα βαζω foto
καλη επιτυχια
Λέω να βάλω Ελιά.......τι λές.....:unsure:
δεν εχω βαλει αλλα πρεπει να γινει.λογικα θα σου βγει σκουρο καφε.
δεν μπορω να ανεβασω στις foto γιατι μπυ λεει οτι ειναι μεγαλο το αρχειο.θα τις βαλω στις δημιουργιες με τιτλο φυτα σε γλυκερινη. εχω βρει μονο μερικα φυλλα, αλλα δεν βρηκα τισ κατασκευες που εκανα
ξεχασα να σας πω το νερο οταν θα βαλετε την γλυκερινη ν αειναι χλιαρο
Μαλελε για να μικρυνεις την φωτο σου ανοιξε το αρχειο σου στην ζωγραφικη των windows... πηγαινε μενου ΕΙΚΟΝΑ και μετα ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ/ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ και βαλε στα δυο πρωτα κουτακια 40 και 40 και οκ.. ΑΠοθηκευσε την και ετοιμη να την ανεβασεις..
Ελπιζω να καταλαβες.. τα ειπα πολύ βιαστικα
λες να τα καταφερα?λοιπον απο δεξια ειναι σχοινια και τα αλλα δυο απο μουσμουλια. το δευτερο φυλλο ητανε πιο παλιο πανω στο κλαδι γιαυτο βγηκε πιο σκουρο καφε
:banana::banana::banana: ρουλα σε ευχαριστω.λοιπον αυτα τα φυτα δεν ξερω πως τα λενε.τα μαζεψα απο τους κηπους της γειτονιας...ελπιζω να βοηθησα
λες να τα καταφερα?λοιπον απο δεξια ειναι σχοινια και τα αλλα δυο απο μουσμουλια. το δευτερο φυλλο ητανε πιο παλιο πανω στο κλαδι γιαυτο βγηκε πιο σκουρο καφε
:welcome::welcome: ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ :bowdown: ΕΤΣΙ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?
ανοιγω αυτο το θεμα και μεταφερω εδω τα μηνυματα σας
ωστε να μην μπερδευουμε τα θεματα
:welcome::welcome: ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ :bowdown: ΕΤΣΙ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?
ναι αλλα ισως να φαινονται λιγο περισσοτερο απο το κανονικο στη φωτογραφικη
tentenitsa
24-07-08, 12:25
όμορφα................
:bowdown:
Μαλέλε, σ΄ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για τις πληροφορίες. Πιστεύω θα με βοηθήσουν πολύ . Α...και μια που το θέμα είναι συναφές μια φίλη εξηγούσε κάπου (αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα) ότι με βορικό οξύ μπορούσε να αποξηράνει λεπτές φετούλες από πορτοκάλια και λεμόνια, χωρίς να περιμένει πολύ καιρό και να τα χρησιμοποιεί σε κεριά, ποτπουρί κλπ. Μήπως θυμάται κάποια τις αναλογίες γιατί αγόρασα βορικό οξύ και κάθομαι και το...λιβανίζω αλλά ....δε μου μιλάει...ευχαριστώ
Μαλέλε, σ΄ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για τις πληροφορίες. Πιστεύω θα με βοηθήσουν πολύ . Α...και μια που το θέμα είναι συναφές μια φίλη εξηγούσε κάπου (αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα) ότι με βορικό οξύ μπορούσε να αποξηράνει λεπτές φετούλες από πορτοκάλια και λεμόνια, χωρίς να περιμένει πολύ καιρό και να τα χρησιμοποιεί σε κεριά, ποτπουρί κλπ. Μήπως θυμάται κάποια τις αναλογίες γιατί αγόρασα βορικό οξύ και κάθομαι και το...λιβανίζω αλλά ....δε μου μιλάει...ευχαριστώ
επειδη ειμαι νεα στην παρεα και διαβαζω σιγα-σιγα ολα τα θεματα και οι πληροφοριες ειναι πολλες για το εγκεφαλο μου (ειναι σε διακοπες!!:sleep: ), οτι με ενδιαφερει τα κανω copy-paste και τα εχω. λοιπον βρηκα αυτο που ηθελες και στο στελνω ετσι οπως το εχω φυλαξει:
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ Ν ΑΠΟΞΗΡΑΝΟΥΜΕ ΦΕΤΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ,ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΤΙΣ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ: ΝΕΡΟ ΜΕ ΒΟΡΙΚΟ ΟΞΥ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ,,ΓΙΑ Ν ΑΠΟΞΗΡΑΘΟΥΝ.
-TO ΒΟΡΙΚΟ ΟΞΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.
--Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΝΕΡΟΥ-ΒΟΡ.ΟΞΥ ΕΙΝΑΙ :2ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΡΙΚΟ ΟΞΥ ΣΕ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ(ΓΙΑ Ν'ΑΝΑΜΥΧΘΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΛΙΑΡΟ-ΖΕΣΤΟ) ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Κ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ...
ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΞΗΡΑΝΕΙΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ...ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΟΥΝ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΡΕΣΩ
σε υπέρ ευχαριστώωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..:wink:
anastasiaadam
24-07-08, 18:29
:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowd own::bowdown::bowdown::bowdown:
ληπον εγω τωρα που θα ταβρω ολα αυτα εδω εεεε οχι και τιποτε αλλο αλα εχω και την ειδεα τι να φτιαξω αχ τι μου κανετε(αντε παλι στο ψαξιμο):kissed:
ληπον εγω τωρα που θα ταβρω ολα αυτα εδω εεεε οχι και τιποτε αλλο αλα εχω και την ειδεα τι να φτιαξω αχ τι μου κανετε(αντε παλι στο ψαξιμο):kissed:
εγώ τα βρήκα σήμερα στο φαρμακείο μου:slider::slider::slider::slider::slider::banana ::banana::banana::dances::dances::dances::dances:: dances::dances:
anastasiaadam
26-07-08, 00:52
Φλώρα ποιά δεν θά ΄βρεις την γλυκερίνη ή το νερό παιδάκι μου;:unsure::unsure:
:dash::dash::dash::grin::grin::grin::grin::grin::g rin::grin::grin::grin::grin:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
27-07-08, 13:34
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΔΕΗ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΩ?
anastasiaadam
27-07-08, 15:12
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΔΕΗ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΩ?
:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::u nsure::unsure::unsure::unsure::unsure:
Φλώρα ποιά δεν θά ΄βρεις την γλυκερίνη ή το νερό παιδάκι μου;:unsure::unsure:
:dash::dash::dash::grin::grin::grin::grin::grin::g rin::grin::grin::grin::grin:το φορικο οξυ λεω για τη γλυκερινη ενταξη κατι θα κανω:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
εγω λεω να τα δουλεψω σε στεφανια αν τα καταφερω η και ακομα να διακοσμισεις κερια η οτι αλο σου κατεβει στο κεφαλη:flirt::flirt::flirt:
οπου θες.ειναι σαν να εχεις λουλουδια ψευτικα και κανεις κατασκευες.εγω εχω διακοσμησει βαζο,στεφανια, κρασια που θα εκανα δωρο εκανα διακοσμιση στο κουτι κ.τ.λ. φαντασια να εχει κανεις
anastasiaadam
27-07-08, 19:47
το φορικο οξυ λεω για τη γλυκερινη ενταξη κατι θα κανω:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
Το βορικό το βρίσκεις στο Φαρμακείο.....έτσι δεν είναι Ελένη (φαρμακοποιέ);:grin:
tentenitsa
28-07-08, 08:52
σωστα! αυτο ακριβως μας λεει..............:afro:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
28-07-08, 15:59
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΩ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.:wavecry::wavecry::wavecry::wavecry:
anastasiaadam
28-07-08, 17:19
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΩ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.:wavecry::wavecry::wavecry::wavecry:
Καλή επιτυχία.....:wink::wink::hello::hello::hello:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
28-07-08, 19:16
Καλή επιτυχία.....:wink::wink::hello::hello::hello:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΩ........ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΛΑ ΘΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΧ!!!!!!!!!!! ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ.................
anastasiaadam
28-07-08, 21:14
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΩ........ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΛΑ ΘΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΧ!!!!!!!!!!! ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ.................
Ε! απο όπου υπάρχει έμπνευση.......με την ησυχία σου......εμείς εδώ είμαστε........:wink:
εχεις βαλει την ελιά? επειδη δεν εχω ξαναβαλει εγω πες μου το αποτελεσμα για να ξερω..
επειδή έχω κάνει διάφορες κατασκευές με φύλλα βελανιδιάς, σας α προτείνω ανεπιφύλακτα. κάνουν απίθανες συνθέσεις. επίσης πολύ ωραίο φύλλο πρέπει να είναι και της λεύκας και του ευκάλιπτου. επίσης μπορείτε να κόψετε κλαράκια από κότσικα με το φασόλι που κάνει σαν καρπό. αυτος ο καρπός την άνοιξη παίρνει ένα πολύ γλυκό μωβάκι χρώμα. πιστεύω αν το συλέξετε εκείνη την εποχή και το αποξηράνετε θα διατηρήσει το χρωματάκι του.
προσπαθησα να κανω καινουριο θεμα αλλα δεν τα καταφερα γιαυτο θα ρωτησω εδω: εχει κανει κανεις καδρο με χρυσο στεφανι ελιας? οπως αυτα που πουλανε στο bizart? θελω να κατασκευασω ενα και δεν ξερω πως. παιρνεις καλδια ελιας, κανεις το στεφανι και μετα το βαφεις?λογικα κατι αλλο θα πρεπει να γινεται για να μην μαραθουν τα φυλλα και πεσουν :thinking:
επειδή έχω κάνει διάφορες κατασκευές με φύλλα βελανιδιάς, σας α προτείνω ανεπιφύλακτα. κάνουν απίθανες συνθέσεις. επίσης πολύ ωραίο φύλλο πρέπει να είναι και της λεύκας και του ευκάλιπτου. επίσης μπορείτε να κόψετε κλαράκια από κότσικα με το φασόλι που κάνει σαν καρπό. αυτος ο καρπός την άνοιξη παίρνει ένα πολύ γλυκό μωβάκι χρώμα. πιστεύω αν το συλέξετε εκείνη την εποχή και το αποξηράνετε θα διατηρήσει το χρωματάκι του.
νομιζω πρεπει να παμε μια εκδρομη στο βουνο.εχω γεμισει την αυλη με ξυλα,κλαδια ,βοτσαλα κ.τ.λ. ο αντρας μου θα αρχισει την γκρινια παλι οτι δεν εχει χωρο για το αυτοκινητο με ολα αυτα:grin::grin:
anastasiaadam
29-07-08, 14:33
προσπαθησα να κανω καινουριο θεμα αλλα δεν τα καταφερα γιαυτο θα ρωτησω εδω: εχει κανει κανεις καδρο με χρυσο στεφανι ελιας? οπως αυτα που πουλανε στο bizart? θελω να κατασκευασω ενα και δεν ξερω πως. παιρνεις καλδια ελιας, κανεις το στεφανι και μετα το βαφεις?λογικα κατι αλλο θα πρεπει να γινεται για να μην μαραθουν τα φυλλα και πεσουν :thinking:
Το επιμεταλλώνουν. Είναι μια τεχνική ανωδίωσης που την κάνουν κάποιοι που έχουν αυτήν την πατέντα και δεν επιτρέπουν να την κάνει άλλος.....έχω τον αριθμό επικύρωσης της πατέντας αν θέλεις να στο δώσω να το επιβεβαιώσεις αν έχεις κάποια αμφιβολία για ότι σου λέω. Το ψάχνω εδώ και 5 χρόνια το θέμα αυτό.:dash::dash:
Δυστυχώς θα βολευτείς και ΄συ με το να τα βάφεις:grin::grin::grin:
Με την τεχνική όμως της γλυκερίνης δεν ξέρω αν γίνεται κάτι καλύτερο......θα δούμε......Εγώ πήρα την γλυκερίνη και απο αύριο πρωί το βαφτίζω θα σας πω αποτελέσματα......για όποιον ενδιαφέρεται.......:wink::wink:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
29-07-08, 14:46
ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΠΟΥΘΗΣΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΕΡΑΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.....:confused1::confused1::confused1:
Το επιμεταλλώνουν. Είναι μια τεχνική ανωδίωσης που την κάνουν κάποιοι που έχουν αυτήν την πατέντα και δεν επιτρέπουν να την κάνει άλλος.....έχω τον αριθμό επικύρωσης της πατέντας αν θέλεις να στο δώσω να το επιβεβαιώσεις αν έχεις κάποια αμφιβολία για ότι σου λέω. Το ψάχνω εδώ και 5 χρόνια το θέμα αυτό.:dash::dash:
Δυστυχώς θα βολευτείς και ΄συ με το να τα βάφεις:grin::grin::grin:
Με την τεχνική όμως της γλυκερίνης δεν ξέρω αν γίνεται κάτι καλύτερο......θα δούμε......Εγώ πήρα την γλυκερίνη και απο αύριο πρωί το βαφτίζω θα σας πω αποτελέσματα......για όποιον ενδιαφέρεται.......:wink::wink:
δεν χρειαζεται να μου πεις τον αριθμο της πατεντας..σε πιστευω.οσο για τα κλαδια της γλυκερινης δεν γινεται βαψιμο γιατι ειναι οπως το λαδι η γλυκερινη και το βγαζει το φυλλο..και ειχα μια ελπιδα για το στεφανι:sad1::sad1:
anastasiaadam
30-07-08, 10:03
δεν χρειαζεται να μου πεις τον αριθμο της πατεντας..σε πιστευω.οσο για τα κλαδια της γλυκερινης δεν γινεται βαψιμο γιατι ειναι οπως το λαδι η γλυκερινη και το βγαζει το φυλλο..και ειχα μια ελπιδα για το στεφανι:sad1::sad1:
Δηλαδή την πάτησα πάλι......:dash::dash::dash:
πάω να πετάξω το κλαρί ελιάς απο το ποτήρι με την γλυκερίνη που το έχω μαζί με τις ελπίδες μου ότι μπορεί να βρήκα ένα τρόπο να κάνω αυτό που είχα βάλει στόχο......δηλαδή να το βάφω μετά......:hysteria::hysteria::hysteria:
Κρίμα μωρέ που δεν βάφεται......:sad1::sad1::sad1:
Μπορείς να φτιάξεις το στεφάνι ελιάς χρησιμοποιώντας φύλλα μετάλλου και σύρματα πχ με αρζαντό κλπ... Μπορείς επίσης να το δώσεις για επιμετάλλωση ή να του κάνεις πατίνα ή ακόμα και σμάλτα ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις.
Για το κόστος της επιμετάλλωσης ρώτα σε κάποιο χυτήριο να δεις αν σε συμφέρει.
anastasiaadam
30-07-08, 10:30
Μπορείς να φτιάξεις το στεφάνι ελιάς χρησιμοποιώντας φύλλα μετάλλου και σύρματα πχ με αρζαντό κλπ... Μπορείς επίσης να το δώσεις για επιμετάλλωση ή να του κάνεις πατίνα ή ακόμα και σμάλτα ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις.
Για το κόστος της επιμετάλλωσης ρώτα σε κάποιο χυτήριο να δεις αν σε συμφέρει.
Μαράκι σ΄ευχαριστώ κοπέλα μου για την καλή σου διάθεση αλλά θέλω αυτό ακριβώς που ζητάει και η ΜΑΛΕΛ και δεν μπορώ να το αποκτήσω επειδή ακριβώς είναι πατενταρισμένο και υπάρχει επικυρωμένο γκαραντύ αποκλειστικότητας......:hysteria:
Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις......:dash:
τέλος πάντων θα ζήσω και χωρίς αυτό......:flirt::flirt::flirt::flirt::flirt::grin ::grin::grin:
Μαράκι σ΄ευχαριστώ κοπέλα μου για την καλή σου διάθεση αλλά θέλω αυτό ακριβώς που ζητάει και η ΜΑΛΕΛ και δεν μπορώ να το αποκτήσω επειδή ακριβώς είναι πατενταρισμένο και υπάρχει επικυρωμένο γκαραντύ αποκλειστικότητας......:hysteria:
Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις......:dash:
τέλος πάντων θα ζήσω και χωρίς αυτό......:flirt::flirt::flirt::flirt::flirt::grin ::grin::grin:
και εγω ειχα μια ελπιδα πως θα το εκανα αλλα:sad1:....
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
31-07-08, 11:42
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ?
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ?
δεν εχει χρονο.εξαρταται απο το υλικο.το φυλλο απο πρασινο θα αρχισει να γινεται καφε.μολις γινει ολο το ιδιο ειναι ετοιμο
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
31-07-08, 18:24
δεν εχει χρονο.εξαρταται απο το υλικο.το φυλλο απο πρασινο θα αρχισει να γινεται καφε.μολις γινει ολο το ιδιο ειναι ετοιμο
ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΟΨΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ? Η ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΡΑΘΕΙ ΕΩΣ ΤΟΤΕ?
anastasiaadam
31-07-08, 20:51
ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΟΨΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ? Η ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΡΑΘΕΙ ΕΩΣ ΤΟΤΕ?
Θα είναι μαλακό και λαδωμένο κατά κάποιο τρόπο.....φαντάζομαι.....Αλήθεια γιατί δεν κάνεις μια δοκιμή να το δεις απο κοντά; είναι τόσο απλό.....εγώ έχω βάλει ήδη για να δω απο περιέργια το αποτέλεσμα.....:unsure::grin:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
01-08-08, 15:19
Θα είναι μαλακό και λαδωμένο κατά κάποιο τρόπο.....φαντάζομαι.....Αλήθεια γιατί δεν κάνεις μια δοκιμή να το δεις απο κοντά; είναι τόσο απλό.....εγώ έχω βάλει ήδη για να δω απο περιέργια το αποτέλεσμα.....:unsure::grin:
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ.
anastasiaadam
01-08-08, 18:37
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ.
Εγώ να σου πω την αλήθεια έχω αγωνία να δω αν τα φύλλα της ελιάς θα μείνουν ίσια ή θα ζαρώσουν δηλαδή αν θα στρίψουν όπως όταν μαραθούν......:unsure::unsure::unsure:
η κάθε μια μας με την τρέλλα της Ελένη μου τι να κάνουμε αυτά έχουν οι κατασκευές και τα χόμπυ :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::g rin::grin:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
01-08-08, 18:44
[quote=anastasiaadam;305609]Εγώ να σου πω την αλήθεια έχω αγωνία να δω αν τα φύλλα της ελιάς θα μείνουν ίσια ή θα ζαρώσουν δηλαδή αν θα στρίψουν όπως όταν μαραθούν......:unsure::unsure::unsure:
η κάθε μια μας με την τρέλλα της Ελένη μου τι να κάνουμε αυτά έχουν οι κατασκευές και τα χόμπυ :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::g rin::grin:[/q
:wave::wave::wave:ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ-ΦΡΕΣΚΑ.
anastasiaadam
01-08-08, 18:54
[quote=anastasiaadam;305609]Εγώ να σου πω την αλήθεια έχω αγωνία να δω αν τα φύλλα της ελιάς θα μείνουν ίσια ή θα ζαρώσουν δηλαδή αν θα στρίψουν όπως όταν μαραθούν......:unsure::unsure::unsure:
η κάθε μια μας με την τρέλλα της Ελένη μου τι να κάνουμε αυτά έχουν οι κατασκευές και τα χόμπυ :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::g rin::grin:[/q
:wave::wave::wave:ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ-ΦΡΕΣΚΑ.
και μένα καταπράσινα.....:hair::hair:
[quote=ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ;305612]
και μένα καταπράσινα.....:hair::hair:
υπομονη.αστε τα καπου σκιερα και σε 2-3 εβδομαδες να τα ξαναδειτε
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
01-08-08, 19:25
[quote=anastasiaadam;305617]
υπομονη.αστε τα καπου σκιερα και σε 2-3 εβδομαδες να τα ξαναδειτε
ΑΝ ΕΞΑΤΜΙΣΘΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΙ ΑΛΛΟ?
anastasiaadam
01-08-08, 20:56
[quote=malele;305624]
Ωχ καλά λες.....:unsure::unsure:
δεν ξέρω..:dash::dash:
[quote=malele;305624]
ναι
anastasiaadam
02-08-08, 00:34
[quote=ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ;305641]
ναι
και γλυκερίνη; Καλά σε πρίξαμε δεν θα το γλυτώσω το :whip::whip:
ακόμη δεν μπήκες στο Φόρουμ σε τρελλάναμε στις ερωτήσεις.......:dash::dash:
βρε κοριτςσια δεν ασχοληθει με αυτα αλλα μια μερα η μαμα της μαριεττας ειχε δειξει κατι αναλογο με αποξηραμενα φυλλα διαφορα και επαιρνε ενα υγρο γυαλι το ελεγε αν θυμαμαι καλα και το βαφτιζε μεσα στο υγρο και μετα το αφηνε να στενωσει
anastasiaadam
02-08-08, 01:43
βρε κοριτςσια δεν ασχοληθει με αυτα αλλα μια μερα η μαμα της μαριεττας ειχε δειξει κατι αναλογο με αποξηραμενα φυλλα διαφορα και επαιρνε ενα υγρο γυαλι το ελεγε αν θυμαμαι καλα και το βαφτιζε μεσα στο υγρο και μετα το αφηνε να στενωσει
Ποιά είναι η μαμά της Μαριέττας γιατί μ΄ενδιαφέρει πολύ αυτό που λές ότι κάνει.....
:thinking::thinking::thinking::thinking:
ναι αλλα δεν τρεχει????
υγρο γυαλι εχει το χομπυ
το πηρα κι εγω
περασα τη χαρτοετσετα που ειχα βαλει σε μια κουπα αλλα ετρεξε:dash:
επισης εχω περασει μια πιατελα που εκανα με χαρτοπετσετα και βαζω τα ποτηρια του νερου αν ειναι βρεγμενα τα ποτηρια κολλανε:dash:
:thinking::thinking::thinking::thinking:
ναι αλλα δεν τρεχει????
υγρο γυαλι εχει το χομπυ
το πηρα κι εγω
περασα τη χαρτοετσετα που ειχα βαλει σε μια κουπα αλλα ετρεξε:dash:
επισης εχω περασει μια πιατελα που εκανα με χαρτοπετσετα και βαζω τα ποτηρια του νερου αν ειναι βρεγμενα τα ποτηρια κολλανε:dash:
μια φορα στην σοφια καποια εκανε ενα σχεδιο σε ξυλινο δισκο, εβαλε απο πανω το υγρο γυαλι για να μπορεις να σερβιρεις χωρις φοβο...
που μπορεις να χρησιμοποιησεις αυτο το υγρο γυαλι? ειναι σε σκονη? στο μεταξυ θελω ιζολαν και δεν εχει στο ηλεκτρονικο καταστημα του hobby.τους εστειλα email αλλα δεν μου απαντουν.τι να κανω?
[quote=malele;305758]
θα κανεις την δοσολογια κανονικα..νερο+γλυκερινη. δεν με τρελλανατε :grin:
anastasiaadam
02-08-08, 10:44
μια φορα στην σοφια καποια εκανε ενα σχεδιο σε ξυλινο δισκο, εβαλε απο πανω το υγρο γυαλι για να μπορεις να σερβιρεις χωρις φοβο...
που μπορεις να χρησιμοποιησεις αυτο το υγρο γυαλι? ειναι σε σκονη? στο μεταξυ θελω ιζολαν και δεν εχει στο ηλεκτρονικο καταστημα του hobby.τους εστειλα email αλλα δεν μου απαντουν.τι να κανω?
Πάρε τηλέφωνο και περιέγραψέ τους τι θέλεις γιατί μπορεί να μην έχουν αυτή την ονομασία αλλά το υλικό το έχω πάρει εγώ απο το Χόμπυ πριν χρόνια βέβαια.....πρέπει λογικά να έχει ακόμη.....
anastasiaadam
02-08-08, 10:47
[quote=anastasiaadam;305823]
θα κανεις την δοσολογια κανονικα..νερο+γλυκερινη. δεν με τρελλανατε :grin:
Κατάλαβα όοοοοοοοοοολο πάλι απο την αρχή άντε ξανά στο Φαρμακείο κτλ,κτλ μήπως να πάρω κανά 10κιλο γλυκερίνης να ησυχάσω......:dash:
Σ΄ευχαριστώ για την καλή σου διάθεση και την υπομονή σου :kissed:
το οτι κολανε τα ποτηρια δεν φταιει το υγρο γυαλι αλλα μαλλον εσυ. αν εκανες λαθος την δοσολογια και το ενα υγρο ειναι ελλαχιστα πιο πολυ απο το αλλο υγρο τοτε θα σου κολαει. εγω οσες φορες το εχω χρησιμοποιησει δεν ειχα κανενα προβλημα παρα μονο μια φορα που δεν μετρισα και εριξα τα δυο υγρα με το ματι....η μασκα μου κολουσε με αποτελεσμα να την πεταξω στα σκουπιδια:hair::afro::wave:kai εγω δεν εχω προβλημα με το γυαλι
anastasiaadam
02-08-08, 14:07
το υγρο γυαλι θα το βρεις στο καταστημα του χομπυ
δες εδω....
http://www.hobby.gr/shop/product_info.php?cPath=13_1308&products_id=2279
ειναι υλικο 2 συστατικων(σε υγρη μορφη) , βαζεις και απο τα δυο συστατικα ακριβος την ιδια ποσοτητα και ανακατευεις καλα. το εφαρμοζεις σε διαφορες επιφανειες που θελεις να προστατεψεις , ειναι την ουσια οπως γραφει και η συσκευασια, βερνικι θαλασσης οπου μια στρωση του αντιστιχει με 50 στρωσεις απλου βερνικιου
Μαρία όταν στεγνώσει αυτό το υλικό είναι σκληρό και σπάζει αν είναι πολύ λεπτό σε πάχος ή έχει κάποια ελαφριά ελάστικότητα ας πούμε όπως η σιλικόνη;
Σ΄ευχαριστώ.......
εγω πηρα τηλεφωνο και μου στειλανε ιζολαν
στο θεμα ιζολαν γραφω και τιμες
το οτι κολανε τα ποτηρια δεν φταιει το υγρο γυαλι αλλα μαλλον εσυ. αν εκανες λαθος την δοσολογια και το ενα υγρο ειναι ελλαχιστα πιο πολυ απο το αλλο υγρο τοτε θα σου κολαει. εγω οσες φορες το εχω χρησιμοποιησει δεν ειχα κανενα προβλημα παρα μονο μια φορα που δεν μετρισα και εριξα τα δυο υγρα με το ματι....η μασκα μου κολουσε με αποτελεσμα να την πεταξω στα σκουπιδια:hair:
οχι δεν κολλαει
μαλιστα εκανα ακριβως τη δοσολογια
τον πλενω χωρις προβλημα
αν ομως ακουμπησω το ποτηρι βρεγμενο το κανει αυτο
Μαρία όταν στεγνώσει αυτό το υλικό είναι σκληρό και σπάζει αν είναι πολύ λεπτό σε πάχος ή έχει κάποια ελαφριά ελάστικότητα ας πούμε όπως η σιλικόνη;
Σ΄ευχαριστώ.......
ειναι ακριβως οπως το ακους
σαν να χεις περασει γυαλι
κανει μια λεπτη στρωση δεν ειναι ευκαμπτο καμμια σχεση με τη σιλικονη
το υγρο γυαλι θα το βρεις στο καταστημα του χομπυ
δες εδω....
http://www.hobby.gr/shop/product_info.php?cPath=13_1308&products_id=2279
ειναι υλικο 2 συστατικων(σε υγρη μορφη) , βαζεις και απο τα δυο συστατικα ακριβος την ιδια ποσοτητα και ανακατευεις καλα. το εφαρμοζεις σε διαφορες επιφανειες που θελεις να προστατεψεις , ειναι την ουσια οπως γραφει και η συσκευασια, βερνικι θαλασσης οπου μια στρωση του αντιστιχει με 50 στρωσεις απλου βερνικιου
:afro: σε ευχαριστω πολυ
anastasiaadam
03-08-08, 08:39
Αυτό το υλικό σηκώνει θερμότητα παιδιά; Το σκέφτομαι για σου-βέρ ή σου- πλάν με φύλλα μέσα......μη κολλήσει επάνω το φλυτζάνι ή το πιάτο......:hair::grin::grin:
Αυτό το υλικό σηκώνει θερμότητα παιδιά; Το σκέφτομαι για σου-βέρ ή σου- πλάν με φύλλα μέσα......μη κολλήσει επάνω το φλυτζάνι ή το πιάτο......:hair::grin::grin:εχω φτιαξει τετοια αναστασια ,ξυλο με χαρτοπετσετα και υγρο γυαλι απο πανω.με την θερμοτητα κολαει το φλυτζανι.
anastasiaadam
03-08-08, 08:59
εχω φτιαξει τετοια αναστασια ,ξυλο με χαρτοπετσετα και υγρο γυαλι απο πανω.με την θερμοτητα κολαει το φλυτζανι.
Τώρα μάλιστα κόλλησα και εγώ.......:dash:
Ευχαριστώ πολύ πάντως Κατερίνα μου.......:kissed::kissed:
ΜΜΜΜΜΜΜ......ευχαριστώ για την πληροφορία......εσένα ποιός σε ρώτησε την Μαρία ρώτησα εγώ......τι πετάγεσαι.....αμέσως όλα τα ξέρεις πιά ωωωωωχου:whip::sarcastic:
σημασια εχει οτι πηρες την απαντηση εστω και απο την δεσποινα
εχω φτιαξει τετοια αναστασια ,ξυλο με χαρτοπετσετα και υγρο γυαλι απο πανω.με την θερμοτητα κολαει το φλυτζανι.
μια φιλη που φτιαχνει πυλινα στο τελευταιο ψυσιμο βαζει πανω στο πυλινο αντικειμενο γιαλινα θραυσματα απο μουκαλι ιολησ η σουρωτης ++++αλλα,κ το ψηνει ,κ ειναι σαν ναχεισ βαλει διαφορα χρωματα-υαλωματα,αλλα χωρισ χημικα....βεβαια οι θερμοκρασιεσ ψησιματος σε καμινι ειναι πολυ πιο μεγαλεσ δεν ξερω πωσ θαναι σεφουρνο σπιτιου κ αν θαχουν γυαλαδα κ διαφανεια...
μια φιλη που φτιαχνει πυλινα στο τελευταιο ψυσιμο βαζει πανω στο πυλινο αντικειμενο γιαλινα θραυσματα απο μουκαλι ιολησ η σουρωτης ++++αλλα,κ το ψηνει ,κ ειναι σαν ναχεισ βαλει διαφορα χρωματα-υαλωματα,αλλα χωρισ χημικα....βεβαια οι θερμοκρασιεσ ψησιματος σε καμινι ειναι πολυ πιο μεγαλεσ δεν ξερω πωσ θαναι σεφουρνο σπιτιου κ αν θαχουν γυαλαδα κ διαφανεια...ματαιο θα ειναι ειναι στον φουρνο του σπιτιου δεν θα γινει κατι
μια φιλη που φτιαχνει πυλινα στο τελευταιο ψυσιμο βαζει πανω στο πυλινο αντικειμενο γιαλινα θραυσματα απο μουκαλι ιολησ η σουρωτης ++++αλλα,κ το ψηνει ,κ ειναι σαν ναχεισ βαλει διαφορα χρωματα-υαλωματα,αλλα χωρισ χημικα....βεβαια οι θερμοκρασιεσ ψησιματος σε καμινι ειναι πολυ πιο μεγαλεσ δεν ξερω πωσ θαναι σεφουρνο σπιτιου κ αν θαχουν γυαλαδα κ διαφανεια...
Ο φουρνος αυτος φτανει 800-1200 βαθμους
Ο φουρνος αυτος φτανει 800-1200 βαθμους
νομιζω στο τελος θα ανατοιναξουμε την κουζινα:grin: παντος αν δοκιμασε καποια ας μας πει
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
04-08-08, 17:33
[quote=malele;305758]
ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΥΡΗΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.
anastasiaadam
04-08-08, 21:51
[quote=anastasiaadam;305823]
ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΥΡΗΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.
Ελένη ποιά μέρα είναι απο τότε που τα έβαλες;
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
05-08-08, 11:07
[quote=ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ;307381]
Ελένη ποιά μέρα είναι απο τότε που τα έβαλες;
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΤΗ ΝΕΡΑΤΖΙΑ ΕΙΝΑΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΖΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΡΩΜΑ, Ο ΚΙΣΣΟΣ ΕΙΝΑΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΡΗΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΥΦΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.:love:
anastasiaadam
05-08-08, 11:11
[quote=anastasiaadam;307420]
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΤΗ ΝΕΡΑΤΖΙΑ ΕΙΝΑΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΖΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΡΩΜΑ, Ο ΚΙΣΣΟΣ ΕΙΝΑΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΡΗΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΥΦΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.:love:
Σ΄ευχαριστώ Ελενάκι.......:kissed::kissed::kissed::kissed::kis sed::kissed::kissed::kissed:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
22-08-08, 13:45
[quote=ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ;307665]
Σ΄ευχαριστώ Ελενάκι.......:kissed::kissed::kissed::kissed::kis sed::kissed::kissed::kissed:
ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΤΗΣ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ.ΤΗΣ ΝΕΡΑΤΖΙΑΣ ΟΣΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΛΩΝΑΡΙΟΥ ΔΗΛ. ΤΑ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΡΑΘΗΚΑΝ ΕΝΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΛΩΣ ΒΑΙΝΟΥΝ. Ο ΚΙΣΣΟΣ ΣΚΟΥΡΗΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΝΖΑΜΙΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΤΩΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΛΗ Η ΥΦΗ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ? ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ?
anastasiaadam
22-08-08, 18:18
[quote=anastasiaadam;307669]
ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΤΗΣ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ.ΤΗΣ ΝΕΡΑΤΖΙΑΣ ΟΣΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΛΩΝΑΡΙΟΥ ΔΗΛ. ΤΑ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΡΑΘΗΚΑΝ ΕΝΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΛΩΣ ΒΑΙΝΟΥΝ. Ο ΚΙΣΣΟΣ ΣΚΟΥΡΗΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΝΖΑΜΙΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΤΩΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΛΗ Η ΥΦΗ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ? ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ?
Δεν έχω ιδέα Ελένη μου μήπως να μας πει η δασκάλα μας......
ή άστα και βλέπεις......να δούμε και παρακάτω. Εκανες που έκανες όλο τον κόπο τι θα κοστίσει να το αφίσεις......:wink::wink::grin::grin::kissed::kiss ed:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
08-09-08, 10:54
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ mamele
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΚΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΣΣΟΣ Ο ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ Η ΔΑΦΝΗ ΤΟ ΣΚΙΝΟ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΜΟΥΛΙΑ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΦΗ ΤΕΛΕΙΑ. ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ:dances::dances::dances:
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΚΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΣΣΟΣ Ο ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ Η ΔΑΦΝΗ ΤΟ ΣΚΙΝΟ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΜΟΥΛΙΑ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΦΗ ΤΕΛΕΙΑ. ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ:dances::dances::dances:
Κρίμα και βρήκα σήμερα στο δρόμο ένα φρέσκο κλαδί από πεύκο και δεν το πήρα.... Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.:kissed:
anastasiaadam
09-09-08, 10:16
Ελενάκι μια που έκανες όλο τον κόπο να σε ρωτήσω κάτι.......Στη φάση που είναι τώρα τα φύλλα μαλακωμένα απο την γλυκερίνη και φαντάζομαι λαδωμένα νομίζεις ότι μπορεί να βαφτούν και να μείνει επάνω στα φύλλα η μπογιά ή θα ξεβάφουν;
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
09-09-08, 10:52
Κρίμα και βρήκα σήμερα στο δρόμο ένα φρέσκο κλαδί από πεύκο και δεν το πήρα.... Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.:kissed:
ΠΕΥΚΟ Ε? ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ:whistle::whistle::grin::grin:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
09-09-08, 11:02
Ελενάκι μια που έκανες όλο τον κόπο να σε ρωτήσω κάτι.......Στη φάση που είναι τώρα τα φύλλα μαλακωμένα απο την γλυκερίνη και φαντάζομαι λαδωμένα νομίζεις ότι μπορεί να βαφτούν και να μείνει επάνω στα φύλλα η μπογιά ή θα ξεβάφουν;
ΛΑΔΩΜΕΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΑΛΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η mamele . ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ, ΤΑ ΕΔΕΣΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΤΖΑ ΖΑΧΑΡΙ, ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΜΠΛΕΓΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΜΦΑΝΗ ΦΩΤΑΚΙΑ ( ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ) ΚΟΚΙΝΝΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.:kissed::kissed:
anastasiaadam
09-09-08, 11:08
ΛΑΔΩΜΕΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΑΛΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η mamele . ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ, ΤΑ ΕΔΕΣΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΤΖΑ ΖΑΧΑΡΙ, ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΜΠΛΕΓΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΜΦΑΝΗ ΦΩΤΑΚΙΑ ( ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ) ΚΟΚΙΝΝΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.:kissed::kissed:
Σ ευχαριστώ για την απάντηση
Να τολμήσω να σου ζητήσω να κόψεις ένα φυλλαράκι και να το βάψεις αν γίνεται και να μου πεις την αντίδρασή του ή είμαι πολύ απαιτητική και σε κουράζω βρε Ελένη...αν δεν μπρορείς δεν τρέχει τίποτε...εντάξει; :kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::kissed:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
09-09-08, 11:10
Σ ευχαριστώ για την απάντηση
Να τολμήσω να σου ζητήσω να κόψεις ένα φυλλαράκι και να το βάψεις αν γίνεται και να μου πεις την αντίδρασή του ή είμαι πολύ απαιτητική και σε κουράζω βρε Ελένη...αν δεν μπρορείς δεν τρέχει τίποτε...εντάξει; :kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::kissed:
ΝΑΙ ΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΜΕ ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΡΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΩ?
anastasiaadam
09-09-08, 11:18
ΝΑΙ ΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΜΕ ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΡΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΩ?
Εγώ θα το έβαφα με σπρέυ αυτά τα χρώματα που βάφουν τα αυτοκίνητα Αυτά της μάρκας ΚΟΣΜΟΣ αλλά υπάρχουν ένα σωρό μάρκες σπρέυ. Δεν ξέρω πάντως κάτι σε σπρέυ γιατι αν είναι κλαριά άντε να τα βάψεις με πινέλο μετά...:dash::grin::grin::grin:
Ελένη με υποχρεώνεις σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως.....:kissed::kissed::kissed:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
09-09-08, 11:26
Εγώ θα το έβαφα με σπρέυ αυτά τα χρώματα που βάφουν τα αυτοκίνητα Αυτά της μάρκας ΚΟΣΜΟΣ αλλά υπάρχουν ένα σωρό μάρκες σπρέυ. Δεν ξέρω πάντως κάτι σε σπρέυ γιατι αν είναι κλαριά άντε να τα βάψεις με πινέλο μετά...:dash::grin::grin::grin:
Ελένη με υποχρεώνεις σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως.....:kissed::kissed::kissed:
http://img33.glitterfy.com/253/glitterfy042543T993D33.gif ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ....
anastasiaadam
09-09-08, 11:30
http://img33.glitterfy.com/253/glitterfy042543T993D33.gif ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ....
:dances::dances::dances::dances::dances::dances::d ances::dances::dances::dances:
:afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro::a fro::afro::afro::afro::afro::afro::afro:
:kisses::kisses::kisses::kisses::kisses::kisses::k isses::kisses::kisses:
καλημερα σε ολες.μολις απεστρεψα απο διακοπες γιαυτο χαθηκα.χαιρομαι παρα πολυ που εγιναν τα φυλλα και που σου αρεσαν:afro::afro::afro::afro: καλες δημιουργιες
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
10-09-08, 13:49
καλημερα σε ολες.μολις απεστρεψα απο διακοπες γιαυτο χαθηκα.χαιρομαι παρα πολυ που εγιναν τα φυλλα και που σου αρεσαν:afro::afro::afro::afro: καλες δημιουργιες
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ. Σ`ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΔΟΚΙΜΗ ΝΑ ΒΑΨΩ ΚΑΠΟΙΑ. ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ anastasiaadam ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΣΠΡΕΥ. ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ?:kissed::kissed:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
10-09-08, 13:50
Α!! ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ:kissed::kissed:
Α!! ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ:kissed::kissed:
:hello:ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ:kissed::kissed::kissed::wave::wave::wave :και απο μένα για όλους
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ. Σ`ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΔΟΚΙΜΗ ΝΑ ΒΑΨΩ ΚΑΠΟΙΑ. ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ anastasiaadam ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΣΠΡΕΥ. ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ?:kissed::kissed:
καλο φθινοπωρο σε ολους. για το σπρεϊ δεν ξερω..λογικο επειδη ειναι λαδι η γλυκερινη μπορει να μην κολλησει ή μπορει τρεξει.αν και παλι νομιζω εξαρταται και απο το ειδος του φυλλου.μονο μια δοκιμη θα δειξει
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
12-09-08, 19:06
καλο φθινοπωρο σε ολους. για το σπρεϊ δεν ξερω..λογικο επειδη ειναι λαδι η γλυκερινη μπορει να μην κολλησει ή μπορει τρεξει.αν και παλι νομιζω εξαρταται και απο το ειδος του φυλλου.μονο μια δοκιμη θα δειξει
ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΥΛΙΚΑ? Η ΛΑΔΙΟΥ? ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ?
anastasiaadam
12-09-08, 19:24
Λενάκι και με τα δύο χρώματα αν μπρορείς για να μάθουμε τι γίνεται και στις δύο περιπτώσεις........πλίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
13-09-08, 09:53
Λενάκι και με τα δύο χρώματα αν μπρορείς για να μάθουμε τι γίνεται και στις δύο περιπτώσεις........πλίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ
ΕΝΤΑΞΕΙ:kissed::kissed::kissed::kissed:
εχει δικαιο...να μαθω και εγω.και αν γινεται εχουν να γινουν πολλα στεφανια:evil::evil::evil:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
14-09-08, 19:55
εχει δικαιο...να μαθω και εγω.και αν γινεται εχουν να γινουν πολλα στεφανια:evil::evil::evil:
:grin::grin::grin::grin::grin:
Εβαλα κλαδάκια από γιασεμί, αγιόκλημα και τούγια. Θα σας πω αποτελέσματα μόλις ετοιμαστούν.:dances:
εγω σημερα εβαλα σε ενα μπολ ενα μερος γλυκερινη και τρια χλιαρο νερο το διαλιμα ειναι σαν νερο ετσι πρεπει να ειναι? εβαλα μεσα ελια και μερικα φυλλαρακια κισο τωρα ποσες μερες θελουν?:kiss:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
23-09-08, 17:55
εγω σημερα εβαλα σε ενα μπολ ενα μερος γλυκερινη και τρια χλιαρο νερο το διαλιμα ειναι σαν νερο ετσι πρεπει να ειναι? εβαλα μεσα ελια και μερικα φυλλαρακια κισο τωρα ποσες μερες θελουν?:kiss:
:hello::hello:ΦΛΩΡΙΤΣΑ. ΣΩΣΤΗ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ. Ο ΚΙΣΣΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ. Η ΕΛΙΑ????? ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΛΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΒΑΛΤΑ ΣΕ ΣΚΙΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕΡΕΣ. ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ.
:hello::hello:ΦΛΩΡΙΤΣΑ. ΣΩΣΤΗ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ. Ο ΚΙΣΣΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ. Η ΕΛΙΑ????? ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΛΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΒΑΛΤΑ ΣΕ ΣΚΙΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕΡΕΣ. ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ.τοσο πολυ εεε εχω βαλει μπενταμι δεν ξερω αν το διαλημα ειναι αρκετο ειναι 100 150 γραμ περιπου γλυκερινη τορα θα δουμε σε 20 μερες εεε ευχαριστω
:kissed:
τοσο πολυ εεε εχω βαλει μπενταμι δεν ξερω αν το διαλημα ειναι αρκετο ειναι 100 150 γραμ περιπου γλυκερινη τορα θα δουμε σε 20 μερες εεε ευχαριστω
:kissed:
αν δεν ειναι αρκετο βαζεις και αλλο μετα. τωρα ειναι η καταλληλη εποχη.θα βαλω και εγω δαφνη μηπως κανω κανενα πινακα
:hello::hello:ΦΛΩΡΙΤΣΑ. ΣΩΣΤΗ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ. Ο ΚΙΣΣΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ. Η ΕΛΙΑ????? ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΛΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΒΑΛΤΑ ΣΕ ΣΚΙΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕΡΕΣ. ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ.
:hello::hello: μηπως εβαψες κανενα κλαδι?
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
24-09-08, 15:28
:hello::hello: μηπως εβαψες κανενα κλαδι?
ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ:dash::dash::dash:
τα φυλλα της ελιας νομιζω οτι πηγενουν καλα ουτε ζαροσαναι το μπενττζαμι εχει ακομα κρατισει το εντονο πρασινο χρωμα ισως γιατη ειναι απο νεο φυλλο και ο κισος σκουρενι αυτα τα νεα απο τα φυλλα μου:grin:
εκανα το πρωτο μου στεφανακι με φυλλα ελιας οταν θα μπορεσω θα το ανεβασω στις δημιουργιες:wave:
Κορίτσια. δοκίμασα κι εγώ με διάφορα, όπως ακριβώς έχετε πει.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΄Ελειψα 10 μέρες και όταν γύρισα τα βρωμόπαιδά μου τα είχαν πετάξει γιατί η...μπόχα ήταν απερίγραπτη. Μονο δυο μικρά φυλλαράκια που έμοιαζαν με δερμάτινα βρήκα κάτω από το καλοριφέρ. Αλήθεια μυρίζουν τόσο άσχημα ??????
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΄Ελειψα 10 μέρες και όταν γύρισα τα βρωμόπαιδά μου τα είχαν πετάξει γιατί η...μπόχα ήταν απερίγραπτη. Μονο δυο μικρά φυλλαράκια που έμοιαζαν με δερμάτινα βρήκα κάτω από το καλοριφέρ. Αλήθεια μυρίζουν τόσο άσχημα ??????οχι εμενα δεν μυριζαν καθολου τα ειχα στο διαλιμα 7 η8 μερες το μονο που βγαζουν μια πρασιναδα στο νερο η ελια και ο κισος και η τριαταφυλια παντος δεν μιαζουν για δερματινα πιο πολυ νομιζω φερνουν στο κερι :kiss::kiss:
Ούτε τα δικά μου μύριζαν. Νέα από τα δικά μου φύλλα. Η τούγια έγινε άψογη, δεν καταλαβαίνεις άν είναι ζωντανό ή αποξηραμένο κλαδί. Γιασεμί και αγιοκλημα έγιναν αρκετά σκούρα τα φύλλα τους αλλά είναι σαν κερένια όπως είπε και η Φλώρα. Τώρα έβαλα δύο κλαδιά αγγελική με καρπούς -άρχισαν να σκουραίνουν και κισσό. Θα ψάξω να βρω κισσό όμως με πιο φρέσκα φύλλα. Ζήλεψα από την Φλώρα που έγιναν πολύ όμορφα. Αυτά
οχι εμενα δεν μυριζαν καθολου τα ειχα στο διαλιμα 7 η8 μερες το μονο που βγαζουν μια πρασιναδα στο νερο η ελια και ο κισος και η τριαταφυλια παντος δεν μιαζουν για δερματινα πιο πολυ νομιζω φερνουν στο κερι :kiss::kiss:
Το δικό μου νερό δεν πρασίνισε καθόλου, ίσως επειδή έπερνε αέρα από το στόμιο του βάζου. Και η δεύτερη δόση φύλλα που έβαλα τώρα το ίδιο. Απλά συμπλήρωσα διάλυμα γιατί λιγόστεψε αρκετά.
Πριν μερικές μέρες, σιδέρωσα ανάμεσα σε χαρτοπετσέτες, με χαμηλό σίδερο, φύλλα από δάφνη....καλά έγιναν και τώρα σκέφτομαι να τα περάσω κάνα χρωματάκι πρασινωπό μεταλλιζέ....και μετά να κάνω κάποια στεφανάκι που θα το κολλήσω μάλλον σε τελλάρο (καμβά), αφού πρώτα του ζωγραφίσω ένα φόντο με ακρυλικά...τι υπάρχει σε μεταλλιζέ........μήπως υπάρχει σπρέϋ μεταλλιζέ πράσινο ??????????
Πριν μερικές μέρες, σιδέρωσα ανάμεσα σε χαρτοπετσέτες, με χαμηλό σίδερο, φύλλα από δάφνη....καλά έγιναν και τώρα σκέφτομαι να τα περάσω κάνα χρωματάκι πρασινωπό μεταλλιζέ....και μετά να κάνω κάποια στεφανάκι που θα το κολλήσω μάλλον σε τελλάρο (καμβά), αφού πρώτα του ζωγραφίσω ένα φόντο με ακρυλικά...τι υπάρχει σε μεταλλιζέ........μήπως υπάρχει σπρέϋ μεταλλιζέ πράσινο ??????????
εγω απο οτι ξερω υπαρχει.εχει και χαλκο.μια αλλη καλη ιδεα ειναι το χρυσο
Ούτε τα δικά μου μύριζαν. Νέα από τα δικά μου φύλλα. Η τούγια έγινε άψογη, δεν καταλαβαίνεις άν είναι ζωντανό ή αποξηραμένο κλαδί. Γιασεμί και αγιοκλημα έγιναν αρκετά σκούρα τα φύλλα τους αλλά είναι σαν κερένια όπως είπε και η Φλώρα. Τώρα έβαλα δύο κλαδιά αγγελική με καρπούς -άρχισαν να σκουραίνουν και κισσό. Θα ψάξω να βρω κισσό όμως με πιο φρέσκα φύλλα. Ζήλεψα από την Φλώρα που έγιναν πολύ όμορφα. Αυτά
:afro::afro: βαλτε και καμια δημιουργεια με αυτα που θα κανετε
καλημέρα σε όλους!!:hello: είναι το πρώτο μου post εδώ...:unsure: είμαι άσχετη με κατασκευές.. θέλω όμως να ασχοληθώ.. με όσα διάβασα πιστεύω κάτι να καταφέρω..:dances: το ΣΚ θα πάω στο εξοχικό μου να μαζέψω διάφορα φύλλα...
θα σας κρατήσω ενήμερους/ες για τα αποτελέσματα..:slider:
σας ευχαριστώ όλους!!:kissed:
καλημέρα σε όλους!!:hello: είναι το πρώτο μου post εδώ...:unsure: είμαι άσχετη με κατασκευές.. θέλω όμως να ασχοληθώ.. με όσα διάβασα πιστεύω κάτι να καταφέρω..:dances: το ΣΚ θα πάω στο εξοχικό μου να μαζέψω διάφορα φύλλα...
22151
ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ:kissed:
:welcome::welcome::welcome::welcome: χαρα και καλες δημιουργιες
εγω απο οτι ξερω υπαρχει.εχει και χαλκο.μια αλλη καλη ιδεα ειναι το χρυσο
merci Malele, από βδομάδα που θα κατεβώ Αθήνα, θα πάω στο Α& Η και θα θα το ψάξω......
:welcome::welcome::welcome::welcome:
καθε χρονο 25 μαρτιου και28 οκτωβριου περνω απο τα στεφανια που καταθετουμε μετα την παρελαση τα φτιαχνουμε με κλαρια απο δαφνη αφου τελιοση ,περνω ενα δυο τα αφινω να ξεραθουν εξω και μετα με σπρει χρυσο τα βαφω γινοντε τελεια εχω χαρισει σε ολον των κοσμο :grin:
καθε χρονο 25 μαρτιου και28 οκτωβριου περνω απο τα στεφανια που καταθετουμε μετα την παρελαση τα φτιαχνουμε με κλαρια απο δαφνη αφου τελιοση ,περνω ενα δυο τα αφινω να ξεραθουν εξω και μετα με σπρει χρυσο τα βαφω γινοντε τελεια εχω χαρισει σε ολον των κοσμο :grin:
τα φυλλα δεν πεφτουν να χαλασει το στεφανι?εχω δαφνη σπιτι και αν ενα κλαδι μαραθει τα φυλλα πεφτουν:confused1:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
10-10-08, 21:42
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΄Ελειψα 10 μέρες και όταν γύρισα τα βρωμόπαιδά μου τα είχαν πετάξει γιατί η...μπόχα ήταν απερίγραπτη. Μονο δυο μικρά φυλλαράκια που έμοιαζαν με δερμάτινα βρήκα κάτω από το καλοριφέρ. Αλήθεια μυρίζουν τόσο άσχημα ??????
ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΜΥΡΙΣΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΟΥΤΕ ΜΥΡΙΣΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕ ΤΟ ΥΓΡΟ.
ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΜΥΡΙΣΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΟΥΤΕ ΜΥΡΙΣΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕ ΤΟ ΥΓΡΟ.
Κοίτα να δεις Ελένη, όπως είπα εγώ τα έβαλα σύμφωνα με τις οδήγίες. Οταν γύρισα και τα ανεζήτησα τα παιδιά μου μου είπαν ότι μύριζαν πολύ άσχημα και τα πέταξαν. Εγώ βρήκα μόνο ένα φυλλαράκι, καφετί που είχε γίνει σαν δερμάτινο (ή κέρινο), δεν παρακολούθησα τη διαδικασία. Θα το ξανακάνω όμως την ερχόμενη βδομάδα που θα είμαι εδώ συνέχεια, να δω τι θα συμβεί....και θα σας πω.....
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
10-10-08, 21:56
Κοίτα να δεις Ελένη, όπως είπα εγώ τα έβαλα σύμφωνα με τις οδήγίες. Οταν γύρισα και τα ανεζήτησα τα παιδιά μου μου είπαν ότι μύριζαν πολύ άσχημα και τα πέταξαν. Εγώ βρήκα μόνο ένα φυλλαράκι, καφετί που είχε γίνει σαν δερμάτινο (ή κέρινο), δεν παρακολούθησα τη διαδικασία. Θα το ξανακάνω όμως την ερχόμενη βδομάδα που θα είμαι εδώ συνέχεια, να δω τι θα συμβεί....και θα σας πω.....
ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ?:whistle::whistle::whistle:
ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.....αν και τους είχα ενημερώσει....αλλά ποτέ δεν ξέρεις.....ΙΔΩΜΕΝ
τα φυλλα δεν πεφτουν να χαλασει το στεφανι?εχω δαφνη σπιτι και αν ενα κλαδι μαραθει τα φυλλα πεφτουν:confused1:oxi δεν πεφτουν οσες φορες εχω κανει μενη οπως ειναι θα φτιαξω και φετος ενα και θα σας το δειξω και η γιαγια μου που εχει κρατισει στεφανη εδω και 4 η5 χρονια δεν εχχει παθει τιποτε:kissed:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
11-10-08, 05:09
ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.....αν και τους είχα ενημερώσει....αλλά ποτέ δεν ξέρεις.....ΙΔΩΜΕΝ
:grin::grin::grin::grin::grin:
oxi δεν πεφτουν οσες φορες εχω κανει μενη οπως ειναι θα φτιαξω και φετος ενα και θα σας το δειξω και η γιαγια μου που εχει κρατισει στεφανη εδω και 4 η5 χρονια δεν εχχει παθει τιποτε:kissed:
ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ..ΣΤΟ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ
Φυσικά φύλλα με γλυκερίνη (τούγια, αγιόκλημα, αγγελική, κισσός, καρποί αγγελικής και κισσού και αστεροειδής γλυκάνισος). Τα κολοκυθάκια είναι ψεύτικα. Οι καρποί είναι βαμμένοι με ακρυλικά που βάφω τις μάσκες μου. Ηθελα να σας το δείξω και το έβαλα μόλις το τελείωσα όπως όπως (βλέπετε τον χαμό στο τραπέζι:grin:)
22301
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
12-10-08, 18:47
ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ..ΣΤΟ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΨΕΙ?
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
12-10-08, 18:49
Φυσικά φύλλα με γλυκερίνη (τούγια, αγιόκλημα, αγγελική, κισσός, καρποί αγγελικής και κισσού και αστεροειδής γλυκάνισος). Τα κολοκυθάκια είναι ψεύτικα. Οι καρποί είναι βαμμένοι με ακρυλικά που βάφω τις μάσκες μου. Ηθελα να σας το δείξω και το έβαλα μόλις το τελείωσα όπως όπως (βλέπετε τον χαμό στο τραπέζι:grin:) 22301
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΕΓΙΝΕ:clap::clap:
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΨΕΙ?
ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ
Φυσικά φύλλα με γλυκερίνη (τούγια, αγιόκλημα, αγγελική, κισσός, καρποί αγγελικής και κισσού και αστεροειδής γλυκάνισος). Τα κολοκυθάκια είναι ψεύτικα. Οι καρποί είναι βαμμένοι με ακρυλικά που βάφω τις μάσκες μου. Ηθελα να σας το δείξω και το έβαλα μόλις το τελείωσα όπως όπως (βλέπετε τον χαμό στο τραπέζι:grin:)
22301
ΩΡΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ :clap::clap::clap:
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΕΓΙΝΕ:clap::clap:
ΩΡΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ :clap::clap::clap:
:bowdown::bowdown::bowdown:
:clap::clap::clap: ομορφο ειναι σισσυ
καταπληκτικά τα στεφάνια σας.:clap::clap::clap::clap::clap:
πολύ ωραίο έγινε......αλλά ρε παιδιά δεν είπατε ότι θα πάρει ένα χρώμα καφετί;;;:unsure:
εγώ πάλι πράσινο το βλέπω :embarassed::embarassed:
έχω βάλει κι εγώ πάνω από δυο βδομάδες σε γλυκερίνη, κάτι σαν στάχυα ξερά.....δεν ξέρω πως λέγονται......
ακόμη κίτρινα είναι όπως τα έκοψα :dash:
πολύ ωραίο έγινε......αλλά ρε παιδιά δεν είπατε ότι θα πάρει ένα χρώμα καφετί;;;:unsure:
εγώ πάλι πράσινο το βλέπω :embarassed::embarassed:
έχω βάλει κι εγώ πάνω από δυο βδομάδες σε γλυκερίνη, κάτι σαν στάχυα ξερά.....δεν ξέρω πως λέγονται......
ακόμη κίτρινα είναι όπως τα έκοψα :dash:
Δεν σκουραίνουν όλα τα φύλλα Γιώτα. Δες και το στεφανάκι που ανέβασε στις δημιουργίες η Φλώρα... Ο κισσός της είναι καταπράσινος :kissed:
ρε συ γιωτα? :confused1: εβαλες ξερα ''σταχυα'' και περημενεις να πρασινισουν?:confused1:
συσσι παρα πολυ ωραιο το στεφανι σου:afro:
δεν περιμένω να πρασινίσουν ................να καφετίσουν περιμένω :embarassed:
ουτε θα καφετισουν ουτε πρασινισουν ουτε τιποτε.
αφου ειναι ξερα βρε πως θα τραβιξουν την γλυκερινη για να καφετισουν?:unsure:
λες ε;;;:unsure::unsure:
μα είπε το φθινόπωρο που είναι ξερά τα φύλλα :embarassed::embarassed:
δεν ειπε ξερα φυλλα. ειπε φυλλα που δεν ειναι φρεσκα βγαλμενα. να ειναι παλια, σκληρα πανω ομως στο φυτο και οχι ξερο φυτο αλλα ζωντανο, δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω?:embarassed:
άστα κομμάτια ...τσάμπα περίμενα 2 βδομάδες κι είχα και το νου μου στον πέτρο μη το ρίξει έτσι όπως τρέχει μες στο σπίτι :dash:
το στεφανακι της ελιας λιγο τα φυλλα εχουν γυρισει πρως τα μεσα αλλα πολυ λιγο πρεπει να πας κοντα για να το δεις:kissed:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
13-10-08, 17:02
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΕΚΔΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΡΟΥΦΗΞΕ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΓΡΟ ΜΕΣΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ:thinking: ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΑ
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΕΚΔΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΡΟΥΦΗΞΕ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΓΡΟ ΜΕΣΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ:thinking: ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΑεγω την ελια την εβαλα 7 ημερες και μολις ειδα οτι αλλαξε χρωμα την εβγαλα τωρα εχω βαλει στο ιδιο υγρο αλλα φυλλα ελιας για να δω θα βγουν ιδια?:kissed:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
13-10-08, 17:20
εγω την ελια την εβαλα 7 ημερες και μολις ειδα οτι αλλαξε χρωμα την εβγαλα τωρα εχω βαλει στο ιδιο υγρο αλλα φυλλα ελιας για να δω θα βγουν ιδια?:kissed:
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ.
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ.
λες θα δουμε γιατη το υγρο εχει σκουρινει και δεν το αλλαξα για να δω αν θα βγουν ι:kissed:δια
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
13-10-08, 17:41
λες θα δουμε γιατη το υγρο εχει σκουρινει και δεν το αλλαξα για να δω αν θα βγουν ι:kissed:δια
Α ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΜΑΤΑ! ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ:confused1:
ρε παιδιά............τα βάζετε με τα κλωνάρια μέσα;;; κάτι σαν λουλούδι σε βάζο δηλαδή;;;ή μόνα τους τα φύλλα ;;:unsure:
ρε παιδιά............τα βάζετε με τα κλωνάρια μέσα;;; κάτι σαν λουλούδι σε βάζο δηλαδή;;;ή μόνα τους τα φύλλα ;;:unsure:
ΓΙΩΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΕ ΒΑΖΟ
ΓΙΩΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΕ ΒΑΖΟ
Εσύ μικρή, τί κάνεις ?????, δεν πήρες χαμπάρι ότι γύρισα????? δεν σου΄λειψε η λογοδιάρροιά μου ????.......
Εσύ μικρή, τί κάνεις ?????, δεν πήρες χαμπάρι ότι γύρισα????? δεν σου΄λειψε η λογοδιάρροιά μου ????.......
:grin::grin::grin::grin:ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΕΕΕΕΕ?:evil::whistle:
ρε παιδιά............τα βάζετε με τα κλωνάρια μέσα;;; κάτι σαν λουλούδι σε βάζο δηλαδή;;;ή μόνα τους τα φύλλα ;;:unsure:την ελια την πρωτη την εβαλα με τα κλωναρια αλλα τελικα χρειαστικα μονο τα φυλλα ετσι τωρα τα δευτερα σκετα τα φυλλα:kissed:
την ελια την πρωτη την εβαλα με τα κλωναρια αλλα τελικα χρειαστικα μονο τα φυλλα ετσι τωρα τα δευτερα σκετα τα φυλλα:kissed:
όταν την έβαλες με τα κλωνάρια τα φύλλα άλλαξαν;;:unsure:
όταν την έβαλες με τα κλωνάρια τα φύλλα άλλαξαν;;:unsure:οχι και πολυ αν πας στις δημιουργιες μου θα δεις ενα στεφανακι με φυλλα ελιας εχουν σκουρινει κατα 3 με4 φαντασου τονους πιο σκουρα:kissed:
μπορει το στομιο στο δοχειο που εβαλες να ητανε μικρο και με ολα τα κλαδια που εβαλες μεσα να μην αεροζοταν
naya κοβεις ενα κλαδι απο οποιο φυτο θες και αφου καθαρισεις τα φυλλα στην βαση το βαζεις στην γλυκερινη.το καθαριζεις γιατι τα φυλλα αν μπουν μεσα στο υγρο θα μυρισουν.ειπα οτι ειναι καλυτερα αυτη την περιοδο γιατι τα μαλακα φυλλα δεν τραβανε γλυκερινη.οπως και τα σταχια.πρεπει το φυτο να ειναι φρεσκο.αν θες να με ρωτησεις κατι αλλο στειλε μου π.μ. ελπιζω να σε βοηθησα
κοριτσια οσο για την ελια ειχα απο την αρχη την αμφιβολια μου και σας το ειπα γιατι ο κορμος του κλαδιου ειναι πολυ σκληρος.
ολες κανατε εκπληκτικη δουλεια:clap:
naya κοβεις ενα κλαδι απο οποιο φυτο θες και αφου καθαρισεις τα φυλλα στην βαση το βαζεις στην γλυκερινη.το καθαριζεις γιατι τα φυλλα αν μπουν μεσα στο υγρο θα μυρισουν.ειπα οτι ειναι καλυτερα αυτη την περιοδο γιατι τα μαλακα φυλλα δεν τραβανε γλυκερινη.οπως και τα σταχια.πρεπει το φυτο να ειναι φρεσκο.αν θες να με ρωτησεις κατι αλλο στειλε μου π.μ. ελπιζω να σε βοηθησα
κοριτσια οσο για την ελια ειχα απο την αρχη την αμφιβολια μου και σας το ειπα γιατι ο κορμος του κλαδιου ειναι πολυ σκληρος.
ολες κανατε εκπληκτικη δουλεια:clap:
α.....ωραία ευχαριστώ :bowdown::bowdown::bowdown:
πάω να μαδήσω τη δάφνη :plane::plane::plane:
λες ε;;;:unsure::unsure:
μα είπε το φθινόπωρο που είναι ξερά τα φύλλα :embarassed::embarassed:Για μπες κι εσυ μεσα στη γλυκερινη να δουμε θα καφετισεις????????? μπας και σταματησεις τις αποριες ......αντε επιτελους.....μας πεσανεεεεεεεεεεεεεεεε:hair::hair::hair::hair::hair ::hair::hair:καραφλη εμεινααααααααααα γμτ .......καφετιζω καφετιζεις καφετιζει:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin :
Για μπες κι εσυ μεσα στη γλυκερινη να δουμε θα καφετισεις????????? μπας και σταματησεις τις αποριες ......αντε επιτελους.....μας πεσανεεεεεεεεεεεεεεεε:hair::hair::hair::hair::hair ::hair::hair:καραφλη εμεινααααααααααα γμτ .......καφετιζω καφετιζεις καφετιζει:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin :
ε..καλά είσαι και σε κάποια ηλικία χρυσό μου......γι΄αυτό η καράφλα :whistle::whistle:
για να ανακεφαλαιώσουμε... γιατί τελικά, διαβάζω , διαβάζω , διαβάζω.. αλλά δεν κατέληξα!!!!
Να πάω στους αγρούς , να κόψω κλωνάρια από ότι φυτό μου κινήσει την περιέργεια, και να τα στολίσω σε ένα βάζο με νερό και γλυκερίνη (στην σωστή δοσολογία πάντα)?:confused1:
για να ανακεφαλαιώσουμε... γιατί τελικά, διαβάζω , διαβάζω , διαβάζω.. αλλά δεν κατέληξα!!!!
Να πάω στους αγρούς , να κόψω κλωνάρια από ότι φυτό μου κινήσει την περιέργεια, και να τα στολίσω σε ένα βάζο με νερό και γλυκερίνη (στην σωστή δοσολογία πάντα)?:confused1:
δεν θα τα στολισεις στο βαζο.θα τα βαλεις σε ενα δοχειο (οπως τα βαζεισ στο βαζο) και θα τα αφησεις καπου σκιερα για 2-3 εβδομαδες.και δεν θα βαλεις λουλουδια.βαζεις οτι κλαδι θες.αν εχεις περισσοτερες αποριες στειλε μου π.μ
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
20-10-08, 02:05
ΛΟΙΠΟΝ. ΝΑΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΩΝΑΡΙΑ.
Ελενη πολυ ωραια συνθεση .......τι φυτα εχεις βαλει??????
:afro::afro: ωραια η συνθεση και τα φυτα τα πετυχες μια χαρα.μπραβο!!:clap::clap::clap:
anastasiaadam
20-10-08, 09:12
Ελένη έσκισες πάλι :afro::afro::afro::afro::afro::afro::clap::clap::c lap::clap::clap::clap:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
20-10-08, 10:24
Ελενη πολυ ωραια συνθεση .......τι φυτα εχεις βαλει??????
:wave:NTENIA.ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΥ, ΜΟΥΣΜΟΥΛΙΑΣ,ΣΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΑΦΝΗΣ.
:clap::clap::clap::clap::clap::clap: ελενη
Ελένη είναι πολύ όμορφο:clap::clap::clap::clap:
:clap::clap::clap::clap::clap::clap:
ego giati den blepo tis dimioyrgies???
ego giati den blepo tis dimioyrgies???
:welcome::welcome::welcome::welcome:
εστειλα ενημερωση στον υπευθυνο του φορουμ και θα το κοιταξει
Ελενη πολυ ωραια εγιναν τα κλωναρια
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
22-10-08, 20:31
ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΜΟΥΣΜΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΩ ΚΙΟΛΑΣ.
ελένη, υπέροχη η σύνθεσή σου!!!!!!!! πράβοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!
Βγήκε πολύ ωραίο τελικά!
Κ η ελιά μου άρεσε πολύ!
Λέτε να γίνεται κ με κλωνάρια κλήματος ή είναι πολύ χοντρά?
Βγήκε πολύ ωραίο τελικά!
Κ η ελιά μου άρεσε πολύ!
δεν ξερω δεν ειχα βαλει.λογικα για να κανεις κατι τετοιο δεν πρεπει την ανοιξη?:thinking::thinking::thinking: τα φυλλα πρεπει να ειναι ωριμα (να μην ειναι τα πρωτα, τα πολυ μαλακα, γιατι αυτα δεν κανουν)δοκιμασε και πες μας!!τωρα ειναι η καταλληλη εποχη για να βαλεις κατι σε γλυκερινη αν θες να δοκιμασεις κατι :wave::wave:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
24-10-08, 12:51
Βγήκε πολύ ωραίο τελικά!
Κ η ελιά μου άρεσε πολύ!
:welcome::welcome::welcome:ΡΕΑ. ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ!!!
Εχω δοκιμασει και δεν με ....επισε εμενα εγινανα χαλια και στο τελος επεσαν
Μπορει να εκανα κατι λαθος βεβαια Ουδεις ...ασφαλτος
Μπορει να εκανα κατι λαθος βεβαια Ουδεις ...ασφαλτος
Οπως λέει και η λαίδη Αντζελα:grin::grin::grin::grin::grin:
εγω κοριτσια που δεν ειχα καταλαβει καλα ειχα βαλει ολο το φυτο μεσα στην γλυκερινη και η ελια και τα υπολιπα βγηκαν καλα .Η ελια τα φυλα της λιγο εχου γυρισει πρως τα μεσα αλλα τα εβαλα κατω απο ενα βαρι βιβλιο και ισιοσαν:kiss:
Τώρα το είδα, ΜΠΡΑΒΟ Ελένη!!!!:afro::afro::afro:
:hello:KORITSIA .... NA KANO MIA EROTHSH? TA FYLLA EINAI ****** OTAN TELEIOSEI H DIADIAKASIA THS GLYKERINHS?
:hello:KORITSIA .... NA KANO MIA EROTHSH? TA FYLLA EINAI ****** OTAN TELEIOSEI H DIADIAKASIA THS GLYKERINHS?
MA-LA-KA?
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
02-11-08, 18:55
ΝΑΙ ΜΑ-ΛΑ-ΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ
ΝΑΙ ΜΑ-ΛΑ-ΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ
EYXAPISTO:kissed:
MA-LA-KA?
ψψψψψψψψψψψιτ μαλακά είπαμε δεν μεταθέσαμε τον τόνο:evil::evil:
ψψψψψψψψψψψιτ μαλακά είπαμε δεν μεταθέσαμε τον τόνο:evil::evil:
:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:AL LA EGO DEN MPORO NA BRO TA GRAMMATA OXI TONO ---- EPOMENOS OPOS THELEI TO METAFRAZEI O KATHENAS:grin::grin::grin:
ωραία...μια που είμαι στο χωριό και έχουμε μπόλικα φυτουλάκια εδώ πέρα...είπα να κάνω το εξής απ ότι κατάλαβα...ένα ταψάκι το οποίο μέσα έχει την σύνθεση ένα γλυκερίνη τρία νερό...και έβαλα φυλαράκια.....μάλλον πωσ δεν το έκανα σωστά ε????σε βάζο πρέπει να είναι και να βάλω κλωναράκια μέσα σαν τα λουλούδια σε βάζο???:dash:
Μετά την πρώτη αποτυχημένη μου προσπάθεια (το νερό βρώμισε...τα παιδιά μου τα πέταξαν ενώ εγώ έλειπα), έκανα και δεύτερη προσπάθεια και...ιδού το αποτέλεσμα μετά από 15 περίπου μέρες, στο σκοτάδι του..εξοχικού. Είναι κλαδιά από βιβούρνο και κλαδιά από φωτίνια (αυτό που έχει καφετίσει υπέροχα...οι φωτίνιες είναι αυτά τα φυτά με τα όμορφα γιαλιστερά φύλλα που οι κορυφές τους έχουν κόκκινα φύλλα). Επίσης στο ίδιο βάζο είχα βάλει δάφνη και πικροδάφνη αλλά δεν μεταβλήθηκαν καθόλου.
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
05-11-08, 04:28
Μετά την πρώτη αποτυχημένη μου προσπάθεια (το νερό βρώμισε...τα παιδιά μου τα πέταξαν ενώ εγώ έλειπα), έκανα και δεύτερη προσπάθεια και...ιδού το αποτέλεσμα μετά από 15 περίπου μέρες, στο σκοτάδι του..εξοχικού. Είναι κλαδιά από βιβούρνο και κλαδιά από φωτίνια (αυτό που έχει καφετίσει υπέροχα...οι φωτίνιες είναι αυτά τα φυτά με τα όμορφα γιαλιστερά φύλλα που οι κορυφές τους έχουν κόκκινα φύλλα). Επίσης στο ίδιο βάζο είχα βάλει δάφνη και πικροδάφνη αλλά δεν μεταβλήθηκαν καθόλου.
ΕΛΕΝΗ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΥΦΗ ΕΧΟΥΝ?
φωτίνιες? έχει η αδερφή μου περιμετρικά στο σπίτι της!!! για να της πω να φέρει κατά δω.. σούπερ έγιναν!!!
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::cla p::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap: :clap::clap::clap::clap:
ωραία...μια που είμαι στο χωριό και έχουμε μπόλικα φυτουλάκια εδώ πέρα...είπα να κάνω το εξής απ ότι κατάλαβα...ένα ταψάκι το οποίο μέσα έχει την σύνθεση ένα γλυκερίνη τρία νερό...και έβαλα φυλαράκια.....μάλλον πωσ δεν το έκανα σωστά ε????σε βάζο πρέπει να είναι και να βάλω κλωναράκια μέσα σαν τα λουλούδια σε βάζο???:dash:
ναι σε βαζο.....οχι σε ταψι
:afro::afro: εγιναν πολυ ωραια.καθαριζονται με ενα βραγμενο πανι...εγω το βαζω και κατω απο την βρυση και τα σαπουνιζω.δεν εχουν παθει τιποτα.
Παιδιά, έγιναν φανταστικά, ιδίως οι φωτίνιες ....τώρα που έφυγα ετοίμασα άλλο ένα βάζο, μόνο με φωτίνιες, δεν μπορείτε να φανταστείτε τί υπέροχο εκάϊγ χρώμα πήραν οι κορφές των προηγούμενων και είπα να επαναλάβω το πείραμα με σκέτες φωτίνιες αλλά δεν είχα τις σημειώσεις μου μαζί μου και έβαλα 2 μέρη νερό και 1 γλυκερίνη.....λέτε να πειράζει ?????? Χαρά, τις φωτίνιες τις βάζουν συνήθως περιμετρικά σε μάντρες, αυτές πρέπει να έχει η αδελφή σου.....καλή επιτυχία και να ευχαριστήσω και τη ΜΑΛΕΛΕ που μας έδωσε την υπέροχη ιδέα, όντως η υφή τους είναι τρομερή.......
Παιδιά, έγιναν φανταστικά, ιδίως οι φωτίνιες ....τώρα που έφυγα ετοίμασα άλλο ένα βάζο, μόνο με φωτίνιες, δεν μπορείτε να φανταστείτε τί υπέροχο εκάϊγ χρώμα πήραν οι κορφές των προηγούμενων και είπα να επαναλάβω το πείραμα με σκέτες φωτίνιες αλλά δεν είχα τις σημειώσεις μου μαζί μου και έβαλα 2 μέρη νερό και 1 γλυκερίνη.....λέτε να πειράζει ?????? Χαρά, τις φωτίνιες τις βάζουν συνήθως περιμετρικά σε μάντρες, αυτές πρέπει να έχει η αδελφή σου.....καλή επιτυχία και να ευχαριστήσω και τη ΜΑΛΕΛΕ που μας έδωσε την υπέροχη ιδέα, όντως η υφή τους είναι τρομερή.......
και η αναλογια 2 προς 1 ειναι καλη φτανει το νερο να ειναι χλιαρο για να μπορει να διαλυθει η γλυκερινη:kissed::kissed:
Μετά από τόση καιρό που διαβάζω αυτό το θέμα, μου κινήσατε την περιέργια να το κάνω κι εγώ. Χθες πήρα γλυκερίνη και σήμερα θα πάμε με τον άντρα μου βόλτα εδώ στο δασάκι που είναι στο βουνό δίπλα μας να κόψω κλαδιά. Το πρόβλημά μου είναι ότι αναφέρθηκε ότι θα πρέπει τα φυλλά του φυτού να είναι τα ώριμα να μην είναι φρέσκα και δεν είμαι σίγουρη αν ξέρω ποιο φυτό να δοκιμάσω αυτή την εποχή. Για πεστε καμμία ιδέα εσείς που δοκιμάσατε ήδη. Λέω να ξεκινήσω με ελιά στα σίγουρα.
Τελικά Ελένη δε θυμάμαι, αν το είδα πουθενά, έβαψες κανένα φύλλο;
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
09-11-08, 13:26
Μετά από τόση καιρό που διαβάζω αυτό το θέμα, μου κινήσατε την περιέργια να το κάνω κι εγώ. Χθες πήρα γλυκερίνη και σήμερα θα πάμε με τον άντρα μου βόλτα εδώ στο δασάκι που είναι στο βουνό δίπλα μας να κόψω κλαδιά. Το πρόβλημά μου είναι ότι αναφέρθηκε ότι θα πρέπει τα φυλλά του φυτού να είναι τα ώριμα να μην είναι φρέσκα και δεν είμαι σίγουρη αν ξέρω ποιο φυτό να δοκιμάσω αυτή την εποχή. Για πεστε καμμία ιδέα εσείς που δοκιμάσατε ήδη. Λέω να ξεκινήσω με ελιά στα σίγουρα.
Τελικά Ελένη δε θυμάμαι, αν το είδα πουθενά, έβαψες κανένα φύλλο;
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΜΟΥΛΙΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΣΣΟ ΚΑΙ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ.ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ. ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΒΑΨΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΤΑ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΛΥΠΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ. ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ...
Παιδάκια, εγώ πάντως πιστεύω ότι η ελιά δεν προσφέρεται για...μετάλλαξη....το χρώμα μένει ίδιο και τα φύλλα σγουραίνουν και ξεραίνονται....και φύλλα δάφνης που έβαλα, χρώμα δεν άλλαξαν αλλά κοκκάλωσαν .....ωραία γίνονται τα λιγούστρα, τα βιβούρνα και οι φωτίνιες....κι εσύ φίλη μου, που θα πας στο δασάκι με τον αντρούλη σου βόλτα, για κόψτε κάνα σκίνο εκεί στην εξοχή και δοκίμασε.... και αν δεν βρείτε τίποτα, πάρτε μερικές βαθιές εισπνοές οξυγόνου και γυρίστε σπιτάκι σας.......ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.....(ότι και να κάνετε...)
Ωραια γινοντε τα πουρναρια και οι βελανιδιες
Ωραια γινοντε τα πουρναρια και οι βελανιδιες
το σκέφτηκα Ειρήνη να κόψω πουρνάρι, αλλά δε θα τσιμπάει ;
το σκέφτηκα Ειρήνη να κόψω πουρνάρι, αλλά δε θα τσιμπάει ;
Τσιμπαει αλα αν κανεις στεφανι και το κρεμασεις δεν θα σε πειραζει
Τσιμπαει αλα αν κανεις στεφανι και το κρεμασεις δεν θα σε πειραζει
θα κάνω άλλη μια εξόρμηση τότε :thinking::thinking::thinking:
σήμερα που είχε καλή μέρα πήγαμε εκδρομή τα παιδιά και έκοψα κάτι κλαδιά, μοιάζουν τα φύλλα τους σαν δάφνη και έχει και κάτι άσπρα λουλουδάκια σαν πολυ μικρές καμπανούλες. Δε ξέρω πως τα λένε, αλλά τα έβαλα ήδη στο διάλυμα. Να δούμε τι θα καταφέρω:thinking:
σήμερα που είχε καλή μέρα πήγαμε εκδρομή τα παιδιά και έκοψα κάτι κλαδιά, μοιάζουν τα φύλλα τους σαν δάφνη και έχει και κάτι άσπρα λουλουδάκια σαν πολυ μικρές καμπανούλες. Δε ξέρω πως τα λένε, αλλά τα έβαλα ήδη στο διάλυμα. Να δούμε τι θα καταφέρω:thinking:
Οπως τα περιγραφεις πρεπει να ειναι κουμαριες -αυτες που κανουν κατι κοκκινα μπαλακια κοντα στα χρισ/να- και γινονται πολυ καλες με την γλυκερινη
Οπως τα περιγραφεις πρεπει να ειναι κουμαριες -αυτες που κανουν κατι κοκκινα μπαλακια κοντα στα χρισ/να- και γινονται πολυ καλες με την γλυκερινη
και μια συνάδελφος που τα είδε αυτό μου είπε, ότι μάλλον είναι κουμαριές.... τα έβαλα ήδη στο διάλυμα και περιμένω....
Και εγω εβαλα σημερα κουμαριες και πουρναρια Λεω να βαλω και κυπαρισσι να δουμε τι θα βγει
να κάνω μια ερώτηση πως κάνουμε αποξηραμένα πορτοκάλια σαν αυτά που είναι μέσα στα διάφορα αρωματικά κεριά...βοήθεια ρε κορίτσια εδώ και δύο χρόνια προσπαθώ με δίαφορα πειάματα να μάθω πως γίνοντε αλλά μάταια.......:sad1::sad1::sad1:
να κάνω μια ερώτηση πως κάνουμε αποξηραμένα πορτοκάλια σαν αυτά που είναι μέσα στα διάφορα αρωματικά κεριά...βοήθεια ρε κορίτσια εδώ και δύο χρόνια προσπαθώ με δίαφορα πειάματα να μάθω πως γίνοντε αλλά μάταια.......:sad1::sad1::sad1:
μια συνταγή που έχω είναι αυτή
Αποξηραμένα πορτοκάλια
Θα χρειαστείτε:
πορτοκάλια
μαχαίρι
συρμάτινη σχάρα
ακρυλικό σπρέι ματ
χαρτοπετσέτες
Κόψτε κάθε πορτοκάλι σε οριζόντιες φέτες, όπως στην εικόνα μισό εκατοστό πάχος. Πετάξτε τις ακραίες φέτες. Τοποθετήστε τις επάνω σε συρμάτινη σχάρα που έχετε ήδη βάλει σε ένα ταψί (για εύκολη μετακίνηση) και βάλτε τις στο φούρνο στους 70 βαθμούς για 6 ώρες περίπου μέχρι να στεγνώσουν. Αν αρχίσουν να κατσαρώνουν οι άκρες τους αναποδογυρίστε τις φέτες. Όταν στεγνώσουν πρέπει να είναι εύκαμπτες.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φέτες ολόκληρες ή να τις κόψετε στη μέση, ανάλογα με το που θέλετε να τις τοποθετήσετε. Ψεκάστε κάθε φέτα με 2 στρώματα ακρυλικό βερνίκι, το δεύτερο στρώμα αφού πρώτα στεγνώσει το πρώτο.
κι αυτή είναι μια συνταγή που ανέβασε εδώ κάποιο μέλος δε θυμάμαι όμως ποιο ήταν:
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ Ν ΑΠΟΞΗΡΑΝΟΥΜΕ ΦΕΤΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ,ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΤΙΣ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ: ΝΕΡΟ ΜΕ ΒΟΡΙΚΟ ΟΞΥ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ,,ΓΙΑ Ν ΑΠΟΞΗΡΑΘΟΥΝ.
--Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΝΕΡΟΥ-ΒΟΡ.ΟΞΥ ΕΙΝΑΙ :2ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΡΙΚΟ ΟΞΥ ΣΕ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ(ΓΙΑ Ν'ΑΝΑΜΥΧΘΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΛΙΑΡΟ-ΖΕΣΤΟ)
Αποξηραμένα πορτοκάλια
Θα χρειαστείτε:
πορτοκάλια
μαχαίρι
συρμάτινη σχάρα
ακρυλικό σπρέι ματ
χαρτοπετσέτες
Κόψτε κάθε πορτοκάλι σε οριζόντιες φέτες, όπως στην εικόνα μισό εκατοστό πάχος. Πετάξτε τις ακραίες φέτες. Τοποθετήστε τις επάνω σε συρμάτινη σχάρα που έχετε ήδη βάλει σε ένα ταψί (για εύκολη μετακίνηση) και βάλτε τις στο φούρνο στους 70 βαθμούς για 6 ώρες περίπου μέχρι να στεγνώσουν. Αν αρχίσουν να κατσαρώνουν οι άκρες τους αναποδογυρίστε τις φέτες. Όταν στεγνώσουν πρέπει να είναι εύκαμπτες.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φέτες ολόκληρες ή να τις κόψετε στη μέση, ανάλογα με το που θέλετε να τις τοποθετήσετε. Ψεκάστε κάθε φέτα με 2 στρώματα ακρυλικό βερνίκι, το δεύτερο στρώμα αφού πρώτα στεγνώσει το πρώτο.
κι αυτή είναι μια συνταγή που ανέβασε εδώ κάποιο μέλος δε θυμάμαι όμως ποιο ήταν:
--Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΝΕΡΟΥ-ΒΟΡ.ΟΞΥ ΕΙΝΑΙ :2ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΡΙΚΟ ΟΞΥ ΣΕ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ(ΓΙΑ Ν'ΑΝΑΜΥΧΘΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΛΙΑΡΟ-ΖΕΣΤΟ)
δεν το πιστέυω είσαι θεά σε ευχαριστώ πολυ για την πληροφορία θα το κάνω αυριο κίολας γιατι σήμεα που το επιχείρησα μου βγήκαν κάρβουνο και δεν είχαν στεγνώσει μάλιστα, να σου κάνω άλλη μια ερώτηση το ακρυλικοτο βάζουμε για νασταθούν και εγώ που θέλω να βάλω χρυσόσκονη να την βάλω με το ψέκασμα του σπρέι ,συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις :wave::wave::wave::wave:
Τωρα που θα αναβουμε τα καλοριφερ μπορεις να τα αφηνεις επανω στο σωμα με λιγη λαδοκολα για 2-3 ημερες και θα αποξηραθουν
Τωρα που θα αναβουμε τα καλοριφερ μπορεις να τα αφηνεις επανω στο σωμα με λιγη λαδοκολα για 2-3 ημερες και θα αποξηραθουν
καλή και αυτή ιδέα θα δοκιμάσω και τις δύο και θα δω με ποιά τα καταφέρνω καλύτερα
ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον
:wave::wave::wave:
δεν το πιστέυω είσαι θεά σε ευχαριστώ πολυ για την πληροφορία θα το κάνω αυριο κίολας γιατι σήμεα που το επιχείρησα μου βγήκαν κάρβουνο και δεν είχαν στεγνώσει μάλιστα, να σου κάνω άλλη μια ερώτηση το ακρυλικοτο βάζουμε για νασταθούν και εγώ που θέλω να βάλω χρυσόσκονη να την βάλω με το ψέκασμα του σπρέι ,συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις :wave::wave::wave::wave:
ψέκασέ το με το βερνίκι σε σπρέι και ρίξε απευθείας και τη χρυσόσκονη και θα κολλήσει πάνω τους. Αφού στεγνώσουν ξαναρίξε βερνίκι.
ψέκασέ το με το βερνίκι σε σπρέι και ρίξε απευθείας και τη χρυσόσκονη και θα κολλήσει πάνω τους. Αφού στεγνώσουν ξαναρίξε βερνίκι.
ευχαρισώ πολύ για την βοήθεια :bowdown::bowdown::bowdown::afro::afro:
σήμερα επιχείρησα και έκανα τα πρωτα μου αποξηραμένα πορτοκάλια και δεν το πιστεύω βγήκαν αρκετά καλά, την επόμενη θα προσπαθήσω να τα κάνω ακόμα καλύτερα, θα βάλω φωτο για να μου πέιτε την γνώμη σας :grin::grin::grin::grin::grin::grin:
σήμερα επιχείρησα και έκανα τα πρωτα μου αποξηραμένα πορτοκάλια και δεν το πιστεύω βγήκαν αρκετά καλά, την επόμενη θα προσπαθήσω να τα κάνω ακόμα καλύτερα, θα βάλω φωτο για να μου πέιτε την γνώμη σας :grin::grin::grin::grin::grin::grin:
περιμενουμε περιμενουμε:clap::clap::clap::clap::clap::clap::cl ap::clap:
:wave: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ :afro: ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΑΠΠ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ ? :hello:
:wave: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ :afro: ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΑΠΠ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ ? :hello:
καλωε ηρθες στην ωραια μαε παρεα ααα και :welcome::welcome::welcome::welcome::welcome::welc ome::welcome::welcome::welcome::welcome::welcome:
:welcome::welcome: ναι και γινονται πολυ ωραια
Αποξηραμένα πορτοκάλια
Θα χρειαστείτε:
πορτοκάλια
μαχαίρι
συρμάτινη σχάρα
ακρυλικό σπρέι ματ
χαρτοπετσέτες
ποια από τις δύο είναι καλύτερη;;;:unsure::unsure::unsure:
αν κάνουμε την 1η συνταγή, υπάρχει περίπτωση να σκουληκιάσουν κάποια στιγμή τα πορτοκάλια; Και σε τι χρειάζεται η χαρτοπετσέτα;
και αν κάνουμε την 2η, είναι ασφαλές το βορικό οξύ για τον φούρνο μας και για την μύτη μας (λόγω αναθυμιάσεων);;; :unsure::unsure::unsure::thinking::thinking::think ing:
επίσης, στην 2η βάζουμε ακρυλικό βερνίκι στο τέλος, ή δεν χρειάζεται;
σήμερα έβαλα φωτίνιες.... 6 μέρη χλιαρό νερό, 2 μέρη γλυκερίνη..... σωστά?:confused1:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
27-11-08, 00:24
σήμερα έβαλα φωτίνιες.... 6 μέρη χλιαρό νερό, 2 μέρη γλυκερίνη..... σωστά?:confused1:
ΣΩΣΤΑ!!! ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ. ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΝΙΕΣ......ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ.....
ΣΩΣΤΑ!!! ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ. ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΝΙΕΣ......ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ.....
είναι αυτά τα φυτά που συνήθως βάζουν περιμετρικά από τα σπίτια και τα φύλλα τους κάνουν κόκκινο χρώμα στην επάνω πλευρά!:whistle:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
27-11-08, 13:52
είναι αυτά τα φυτά που συνήθως βάζουν περιμετρικά από τα σπίτια και τα φύλλα τους κάνουν κόκκινο χρώμα στην επάνω πλευρά!:whistle:
:confused1::confused1::confused1::confused1::confu sed1:ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ:embarassed::embarassed::embarassed:
:confused1::confused1::confused1::confused1::confu sed1:ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ:embarassed::embarassed::embarassed:
ελπίζω να βοηθήσω...:kissed:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
29-11-08, 04:34
ελπίζω να βοηθήσω...:kissed:
ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΑ:kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::kis sed::kissed::kissed::kissed::kissed::love::love::l ove::love::love::love:
Και ένα βάζο μόνο με φωτίνιες.......
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
01-12-08, 03:24
ΕΛΕΝΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ:clap::clap::clap:
:hello:!:afro: ! ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΔΕ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ? ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ ?:confused1:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
01-12-08, 12:14
:hello:!:afro: ! ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΔΕ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ? ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ ?:confused1:
ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ.
δεν πεφτουν,μενουν πανω στα καλδια.μονο ξεσκονισμα θα θελουν.στην γλυκερινη μενουν μεχρι να παρουν το χρωμα τους.μετα ειναι σαν ενα κλαδι απο ψευτικα λουλουδια.το βαζεις οπου θες χωρις νερο
aggeloydaki
02-12-08, 14:39
Την Κυριακή πήγαμε βόλτα στο δάσος,έκοψα κλαδάκια από πουρνάρι,πεύκο και πλατάνι.Το πλατάνι αν και το έβαλα σε νερό μέχρι να πάρω την γλυκερίνη μου μαράθηκε :( αλλά τα πουρνάρια μου είναι πανέμορφα,τα έβαλα χτες στο νερό με την γλυκερίνη και μετράω αντίστροφα τις μέρες για να τα βγάλω :banana: μήπως έβαλε και κάποια άλλη πουρνάρι?σε πόσες μέρες ήταν έτοιμο?
ερώτηση...:kiss: οι φωτίνιες πήραν το χρώμα του κάστανου... :banana:
όταν τις βγάλω από την γλυκερίνη , πρέπει να κάνω κάτι?:thinking: