PDA

Επιστροφή στο Forum : ΔΙΑΙΤΑ

ANGBO
11-04-08, 14:30
ΚΟΡΙΤΣΙΑ...... ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ....ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.....ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΙΤΑ ΧΑΝΕΙΣ 3 ΕΩΣ 4 ΚΙΛΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Κ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

ΠΡΩΙΝΟ:2 ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΄Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ,1 ΧΥΜΟ ΦΡΟΥΤΩΝ Ή 1ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ ΜΕ 1% ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΦΕ Ή ΤΣΑΙ.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:
ΔΕΥΤΕΡΑ:1 ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ,1 ΦΕΤΑ,ΨΩΜΙ,1 ΜΕΡ. ΤΥΡΙ ΒΡΑΔΥ:ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ(ΜΕ ΤΟΝΟ Κ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΩΜΑ Ή ΒΡΑΣΤΑ) 1ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ

ΤΡΙΤΗ:1 ΜΕΡ. ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ,ΣΑΛΑΤΑ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ,1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ Ή 1 ΜΕΡ.ΤΥΡΙ ΒΡΑΔΥ: 1 ΝΤΑΚΟ(ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ),ΣΑΛΑΤΑ ΕΠΟΧΗΣ,1 ΜΕΡ.ΤΥΡΙ+1 ΜΕΡ ΕΛΙΕΣ.

ΤΕΤΑΡΤΗ:1 ΜΕΡ.ΡΥΖΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ, 1 ΜΕΡ. ΤΥΡΙ ΒΡΑΔΥ:ΣΑΛΑΤΑ CAESAR'S(ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ) 1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ

ΠΕΜΠΤΗ:1 ΜΕΡ ΨΑΡΙ ΨΗΤΟ,ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ, 1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ. ΒΡΑΔΥ: 1 ΤΟΣΤ,ΣΑΛΑΤΑ ΕΠΟΧΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 1ΜΕΡ. ΟΣΠΡΙΑ(ΦΑΚΕΣ),1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ, 1 ΜΕΡ. ΤΥΡΙ ΒΡΑΔΥ:1 ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΥΓΑ, ΣΑΛΑΤΑ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ 1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ.

ΣΑΒΒΑΤΟ: 1 ΜΕΡ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ, ΣΑΛΑΤΑ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ,1 ΜΕΡ. ΤΥΡΙ Ή 1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ΒΡΑΔΥ: 1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ 2%+ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΕΛΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ:1 ΜΕΡ. ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ, ΣΑΛΑΤΑ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ,1 ΜΕΡ. ΤΥΡΙ, Ή 1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ. ΒΡΑΔΥ:ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ

ΑΠΟΓΕΥΜΑ:1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ 2%+1 ΦΡΟΥΤΟ, Ή 2 ΦΡΟΥΤΑ,Ή 2 ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ, Ή 1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ ΦΡΟΥΤΩΝ , ΚΑΦΕ Ή ΤΣΑΙ

:wave: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!:wave:

mancy
11-04-08, 14:52
καμια διαιτα παχυντικη για μενα εχεις? :unsure:
θελω να βαλω 3 με 5 κιλα:embarassed::embarassed:

bebebo
11-04-08, 14:54
:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::d ash::dash::dash::dash::dash::dash:δεν θα σε παρω μα_ι μου εισαι κακια,ακου διατα να παχυνω:boxing::boxing::boxing::boxing:

mancy
11-04-08, 14:57
:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::d ash::dash::dash::dash::dash::dash:δεν θα σε παρω μα_ι μου εισαι κακια,ακου διατα να παχυνω:boxing::boxing::boxing::boxing:λες να κανω την διαιτα μετα το ταξιδι?:unsure::unsure: θα βαρυνει πολυ η βαλιτσα ε?:unsure:

ex-di
11-04-08, 14:59
από σήμερα που άρχισα νηστεία ... νομίζω ότι θα φάω λιγότερα από την δίαιτα που ανέφερες..:angel:...

bebebo
11-04-08, 15:01
λες να κανω την διαιτα μετα το ταξιδι?:unsure::unsure: θα βαρυνει πολυ η βαλιτσα ε?:unsure:nai ασε τα κιλα που λες να τα κανουμε ψωνια ,εκει δεν θα εχει φτασει το ρουλακι και ολο και κατι θα εχει μεινει:evil::evil::evil::whistle:

ANGBO
11-04-08, 16:03
ΝΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΑ........ ΘΑ ΤΡΩΣ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΝΑ......

ANGBO
11-04-08, 16:04
λες να κανω την διαιτα μετα το ταξιδι?:unsure::unsure: θα βαρυνει πολυ η βαλιτσα ε?:unsure:ΤΑΞΙΔΑΚΙ Ε; ΓΙΑ ΠΟΥ;

ANGBO
11-04-08, 16:06
από σήμερα που άρχισα νηστεία ... νομίζω ότι θα φάω λιγότερα από την δίαιτα που ανέφερες..:angel:...
ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ.....

des
11-04-08, 16:49
αγγελικη:bowdown::bowdown::bowdown:
εγω αν κανω αυτη τη διαιτα θα παρω δεν θα χασω:embarassed:
αλλα θα την κανω στα παιδια μου γιατι ειναι πολυ ισσοροπημενη
ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεε:kissed:

des
11-04-08, 16:51
:welcome::welcome::welcome::welcome:
χα νομιζεις:whistle: οτι με τη νηστεια θα χασεις
θες να σου πω μερικα νηστισιμα??????:evil:
χαλβας ταχινι χαλβας σιμιγδαλενιος
καλαμαρακια χταποδακια οστρακα ταραμοσαλατα χταποδοκεφτεδες ρεβυθοκεφτεδες κολοκυθοκεφτεδες......................:dash:
τερμα ολα ειναι θεμα μυαλου

mancy
13-04-08, 07:45
ΝΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΑ........ ΘΑ ΤΡΩΣ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΝΑ......:grin::grin::grin::grin::grin::grin:
αγγελικη εισαι απαιχτη:grin::grin::grin::grin::grin::grin:
θα την δοκιμασω και θα σου πω τα αποτελεσματα:wink::wink::wink:
ολα εκτος ανανα ειπες ε?:evil::evil::evil::kissed:

des
13-04-08, 08:22
Δίαιτα της ιππασίας: Το πρωί τρώμε ένα Βρετανικό πρωινό, αυγά τηγανιτά, λουκάνικα, ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδες, κρουασάν, γάλα, καφέ, τσάι,
σοκολάτα, φρούτα, δημητριακά. Ύστερα κάνουμε τρεις ώρες ιππασία. Το μεσημέρι τρώμε ένα αρνί ψητό της σούβλας μαζί με ένα ολόκληρο γουρουνόπουλο με πατάτες, και για γλυκό τούρτα με σοκολάτα και σαντιγύ. Αμέσως μετά κάνουμε τέσσερις ώρες ιππασία. Το βράδυ χτυπάμε οχτώ σουβλάκια τυλιχτά με απ΄ όλα μαζί με τέσσερις μερίδες πατάτες και ακολουθούν άλλες τρεις ώρες ιππασία. Εξακολουθούμε το πρόγραμμα για μια εβδομάδα. Στο τέλος, το ΑΛΟΓΟ θα έχει χάσει τουλάχιστον είκοσι κιλά...

οριστε μανσυ για σεναααααααα:whistle::grin:

mancy
13-04-08, 08:37
Δίαιτα της ιππασίας: Το πρωί τρώμε ένα Βρετανικό πρωινό, αυγά τηγανιτά, λουκάνικα, ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδες, κρουασάν, γάλα, καφέ, τσάι,
σοκολάτα, φρούτα, δημητριακά. Ύστερα κάνουμε τρεις ώρες ιππασία. Το μεσημέρι τρώμε ένα αρνί ψητό της σούβλας μαζί με ένα ολόκληρο γουρουνόπουλο με πατάτες, και για γλυκό τούρτα με σοκολάτα και σαντιγύ. Αμέσως μετά κάνουμε τέσσερις ώρες ιππασία. Το βράδυ χτυπάμε οχτώ σουβλάκια τυλιχτά με απ΄ όλα μαζί με τέσσερις μερίδες πατάτες και ακολουθούν άλλες τρεις ώρες ιππασία. Εξακολουθούμε το πρόγραμμα για μια εβδομάδα. Στο τέλος, το ΑΛΟΓΟ θα έχει χάσει τουλάχιστον είκοσι κιλά...

οριστε μανσυ για σεναααααααα:whistle::grin::grin::grin::grin::grin: :grin::grin::grin::grin::grin:
αχ ειχε ακομη ενα πολυ πετυχημενο:grin::grin: δεν θυμαμαι ομως ποιο ηταν κατι με τον καφε....ειχε πεσει πολυ γελιο οταν πρωτο δημοσιευτικε:grin::grin::grin:

Νατάσα
14-04-08, 00:27

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::g rin::grin::grin::grin:

Roula14
14-04-08, 21:16
nai ασε τα κιλα που λες να τα κανουμε ψωνια ,εκει δεν θα εχει φτασει το ρουλακι και ολο και κατι θα εχει μεινει:evil::evil::evil::whistle:
:whip: :whip: :tongue1: :tongue1: :sarcastic::sarcastic::boxing::boxing::dash::embar assed::evil:

bebebo
15-04-08, 07:54
:whip: :whip: :tongue1: :tongue1: :sarcastic::sarcastic::boxing::boxing::dash::embar assed::evil:
:evil::kissed::kiss::kiss::kiss:

Roula14
15-04-08, 08:17
:evil::kissed::kiss::kiss::kiss:
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

ex-di
15-04-08, 08:56
:welcome::welcome::welcome::welcome:
χα νομιζεις:whistle: οτι με τη νηστεια θα χασεις
θες να σου πω μερικα νηστισιμα??????:evil:
χαλβας ταχινι χαλβας σιμιγδαλενιος
καλαμαρακια χταποδακια οστρακα ταραμοσαλατα χταποδοκεφτεδες ρεβυθοκεφτεδες κολοκυθοκεφτεδες......................:dash:
τερμα ολα ειναι θεμα μυαλου

ναι ναι des..αλλά νηστεύω τα πάντα και ψάρι κλπ...και λάδι Τετάρτη και Παρασκευή...οπότε.:confused2:.. μέχρι την ημέρα του Πάσχα ,που θα φάω τα πάντα θα τραβάω τα μαλλιά μου(κι είναι μακρυά)!!!!:hair:

Roula14
15-04-08, 09:14
Εγω παντως παιδια που νηστευω και εγω και τρωω μονο λαδακι μεχρι τωρα εχω χασει 4 κιλα :whistle:

ex-di
15-04-08, 09:17
Εγω παντως παιδια που νηστευω και εγω και τρωω μονο λαδακι μεχρι τωρα εχω χασει 4 κιλα :whistle:

είδατε?
μπράβο Roula14...!!!!:afro:
και δίαιτα και νηστεία για να καθαρίσει το πνεύμα μας...χι χι χι...

Roula14
15-04-08, 09:30
:sleep:
είδατε?
μπράβο Roula14...!!!!:afro:
και δίαιτα και νηστεία για να καθαρίσει το πνεύμα μας...χι χι χι...

ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ :baby:

ex-di
15-04-08, 09:38
:sleep:

ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ :baby:
νηστεία σε όλα ε? ε? ε?...:diablo:

Roula14
15-04-08, 09:42
νηστεία σε όλα ε? ε? ε?...:diablo:
:grin::grin::angel::angel::evil::flirt:

Athanasios
22-04-08, 09:36
(τα ονοματα επιλεχθηκαν τυχαία)

-Γεια σου Μαρία! Τι κάνεις;;
-Καλά είμαι Ρούλα μου! Ειμαι ενθουσιασμένη, γιατί άρχισα 3 δίαιτες μουρλια!!
-3 δίαιτες;;
-Ναι!!
-...και γιατι τρείς;
-Οταν κάνω μια δίαιτα, πάντα πεινάω!

ex-di
22-04-08, 09:54

-3 δίαιτες;;
-Ναι!!
-...και γιατι τρείς;

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::g rin:

:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap::clap::clap::clap:

φλωρα
03-08-08, 23:09
ξερετε τιποτα οστε να χανουμε βαρος και να μιν λιμοκτονουμε αλλα και να τρωμε και να μιν μας τρεχουν τα σαλια οταν οι αλλοι τρωνε .(εγω μπορω να τροω μονο γλυκα δεν μπορω να αντησταθω)τι να κανω εχω παρει 15 κιλα και απο μποι αστο σαν τσαγιερα ειμαι:unsure::crying:

rosi
03-08-08, 23:29
ξερετε τιποτα οστε να χανουμε βαρος και να μιν λιμοκτονουμε αλλα και να τρωμε και να μιν μας τρεχουν τα σαλια οταν οι αλλοι τρωνε .(εγω μπορω να τροω μονο γλυκα δεν μπορω να αντησταθω)τι να κανω εχω παρει 15 κιλα και απο μποι αστο σαν τσαγιερα ειμαι:unsure::crying:

Πρέπει να κόψεις τα γλυκά Φλώρα! Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή που έχει τόσα γλυκά φρουτα :dances::dances::dances: Θα αντικαθιστάς κάθε γλυκό που σου 'ρχεται να φας με ένα γλυκό φρούτο, σταφύλι, καρπούζι κλπ, όσο θες στην αρχή... Όταν όμως απεξαρτηθείς :grin: θα ελέγχεις και την ποσότητα των φρούτων γιατί παχαίνουν κι αυτά :confused1:

jina
04-08-08, 11:08
το θέμα με τα κιλά με ταλαιπωρεί και μένα όσο θυμάμαι τον εαυτό μου... πολύ μεγάλη αδικιά το θέμα ΦΑΙ-ΔΙΑΙΤΑ!!! :sad1::diablo::please:

anastasiaadam
04-08-08, 12:31

Επειδή αυτό είναι ένα ατέλειωτο θέμα το οποίο πέρνει πολύ μεγάλες διαστάσεις στην εποχή μας θα σου προτείνω 2 βιβλία τα οποία μπορείς να διαβάσεις τρώγοντας γλυκά ή ελπίζοντας....... ότι θα βρείς το "χρυσό κλειδί" της αδυναμίας........Μπορεί όμως και να το βρεις γιατί πράγματι είναι πολύ ενδιαφέροντα και τα δύο.

1) "ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ" εκδόσει ΚΡΙΤΙΚΗ-απο την ΚΕΪ ΣΕΠΑΡΝΤ

2)"ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ" εκδόσεις ΜΥΡΤΟΣ - απο τον Σταύρο Δεδούκο.

Η δική μου άποψη και θέση στο θέμα "ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ" "ΠΑΧΟΣ" "ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ" απο πείρα χρόνων και πολλών πελατών είναι ότι:
Αν δεν πετύχεις κάτι με την μέθοδο ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΔΙΑΙΤΑ, που θα κάνεις μόνος ή με διατροφολόγο-διαιτολογο και επαναλαμβάνεται η "λαιμαργία" σε μακρυα χρονικά διαστήματα δεν θα πρέπει να το πάρεις αψήφιστα ή με την δικαιολογία ότι έχεις αδυναμία να το πολεμήσεις με δίαιτα γκρινιάζοντας ότι δεν μπορείς να κάνεις ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Αυτό το συναίσθημα της ΑΝΑΓΚΗΣ να φας για να ηρεμίσεις ή να ικανοποιηθείς, ή να χαρείς, ή να απολαύσεις, ή γιατί είσαι χαρούμενος, ή γιατί είσαι λυπημένος αρχίζει απο την στιγμή που σου μπαίνει στο μυαλό σου η ιδέα για αυτή ή εκείνη την τροφή.
Μόλις αυτό συμβεί η τροφή αρχίζει να σου "ΓΝΕΦΕΙ"....... και έτσι αρχίζει ο φαύλος κύκλος του εθισμού που σε κάνει να το βλέπεις σαν απαραίτητη ανάγκη σου, σαν πείνα, σαν "ΠΑΥΣΗΛΥΠΟ"που το λέω εγώ.

Δηλαδή σαν κάτι που θα σου γεμίσει το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και όχι το στομάχι.

Εδώ λοιπόν είναι το μπέρδεμα. Προσπαθείς να γεμίσεις ΛΑΘΟΣ σακκούλι......Θέλεις να γεμίσεις το σακκούλι των συναισθημάτων σου που λέγεται "ΨΥΧΗ" και γεμίζεις το σακκούλι που λέγεται "ΣΤΟΜΑΧΙ"........εσύ προσπαθείς ξανά και ξανά και επιμένεις αλλά τίποτε μόνο και μόνο γιατί επιλέγεις λάθος στο σακκούλι.....:hair::dash::hysteria:

Δεν τελειώνουν βέβαια και αυτοί που σε αγαπούν πολύ για να σου πούν ΤΗΝ συμβουλή τους, ΤΗΝ ιδέα, ΤΟ διατροφικό ΜΥΣΤΙΚΟ τους που εσύ δεν ξέρεις μήπως και σε σώσουν αλλά έλα που αγνοούν εκείνοι το δικό σου μυστικό. Ακούς να σου λένε συνέχεια κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο.......και εσύ δοκιμάζεις και δοκιμάζεις, δοκιμάζεις με αποτέλεσμα να αποδείξεις άλλη μια φορά πόσο αδύναμος είσαι αλλά όχι αδύνατος.......:hysteria::hysteria:

Συμπέρασμα αν δεν τακτοποιήσεις το σακκούλι "ΨΥΧΗ" θα τρως εις του "ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. ΑΜΗΝ" τάδε έφη ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ :grin::grin::grin: με αγάπη και ελπίδα να έκανα κάτι για μια τόση δα αλλαγούλα στο καλλίτερο που αφορά σ΄ολους μας.....:love:

ΕΛΕΝΗ 56
04-08-08, 15:21
ΕΕΕΕΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .... ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΠΑΧΥΝΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ.... ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΖΑΧΑΡΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ:hair::hair::please::please::please::pl ease::please:

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ?

ΕΛΕΝΗ 56
04-08-08, 15:25
:hooray::happy::happy::happy::happy::happy::happy: :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:: happy::happy:

:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:: happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::h appy:

ΕΛΕΝΗ 56
04-08-08, 15:29

ΝΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΑ........ ΘΑ ΤΡΩΣ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΝΑ......

Μ Α Ρ Ι Α .......:shocked: ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ:sad1::sad1::sad1::sad1::sad1::sad1::sad1::sad1 ::sad1::sad1::sad1::sad1::sad1::sad1::sad1::sad1:: sad1::sad1:

bebebo
04-08-08, 16:58
εγω παντως με την διαιτα μωρο εχω χασει 4 κιλα και παω για το πεμπτο

anastasiaadam
04-08-08, 18:38
ΕΕΕΕΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .... ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΠΑΧΥΝΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ.... :hair::hair::please::please::please::please::pleas e:

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ?

εγώ......!!!!!!!!!!!!!! έλα στο σπίτι μου μιά βδομαδούλα και θα σου εξηγήσω.......
άκου παχυντική δίαιτα και προβληματίζεσαι;.....:hysteria::hysteria::hysteria :

ΑΡΓΥΡΩ4
04-08-08, 22:01
ΑΧΙ ΑΧΙ ,ΤΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ...Κ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ,ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΑΜΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ..

ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑ,ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΛΛΑ ,ΚΑΝΟΝΙΚΗ,ΕΒΑΖΑ ΟΤΙ ΡΟΥΧΟ ΗΘΕΛΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ(ΔΙΑΒΑΣΜΑ(ΚΟΥΖΙΝΑ(ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ Κ ΑΝΟΙΓΜΑ ΨΥΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ..)ΣΑΛΟΝΙ(ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ)ΚΟΥΖΙΝΑ(ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ,ΑΝΟΙΓΜΑ ΨΥΓΕΙΟΥ Κ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΗΜΑ)ΞΑΝΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ(ΔΙΑΒΑΣΜΑ)Κ ΕΤΣΙ ΠΕΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ...Κ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΚΙΛΑ.....ΜΕΧΡΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΠΕ ,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ....???? Κ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ...!!!ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ..Κ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΠΗΡΑ ΤΕΛΙΚΑ 12 ΚΙΛΑΚΙΑ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΩΤΕ ΧΑΝΟΝΤΑΙ Κ ΑΛΛΩΤΕ ΞΑΝΑΑΠΟΚΤΙΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ..ΑΝΟΙΓΜΑ ΨΥΓΕΙΟΥ...Κ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΛΗΣ Η ΚΑΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΤΑΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΩ...Κ ΘΑΡΘΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Η ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΕΝΙΑ,Κ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΠΩΣ Κ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΜΕ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ...Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΙ...ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Κ Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ Η ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ..Κ ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ Κ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ,ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΘΑ ΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ,ΤΙ ΧΟΝΤΡΟΣ Κ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ,ΤΙ ΚΟΝΤΟΣ Κ ΨΗΛΟΣ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ,ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ Κ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ Κ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ Κ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Κ ΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΤΣΙ...ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Η ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ Κ ΟΜΩΣ Κ=ΝΑΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑΣΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ,Η ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑ Σ Κ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΝΑΧΕΙ ΘΕΟΣΤΡΑΒΑ ΔΟΝΤΙΑ ΠΧ,Κ ΟΜΩΣ ΝΑ ΝΑΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΣ-ΝΗ.......ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΥΤακια σαλατιτσεσ κ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΙΤΣΑ!!!!!ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ...ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΘΗΜΡΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΡΑΣ Κ ΕΥΤΥΧΙΑΣ...:wave::wave:

:kissed::kissed:

:drink::drink::drink::drink::drink::drink::drink:: drink::drink::drink:
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ Κ ΚΑΜΜΙΑ ΤΣΙΚΟΥΔΙΤΣΑ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙΣΟΥΜΕ Κ ΛΙΓΑΚΙ!!!!!!

Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΦΟΥΛ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ Η ΑΤΙΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!:drink::drink::dr ink::drink::drink::drink::drink::drink:

anastasiaadam
04-08-08, 22:24
Φιλεναδίτσα μου Αργυρένια γειά μας και ξανά γειά μας.......και όπως είμαι και ζαλισμένη απο τις τσικουδιές θα σε ρωτήσω......αφού θα σου πω ότι καλά τα είπες......και συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω.............όμως.......
Πόσες φορές έχουμε δεί χοντρούς ή χοντρες και αυτόματα έχουμε κάνει αρνητική σκέψη και θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά γυναίκες είναι περισσότερο που κάνουν μια δεύτερη προσπάθεια να ακούσουν αυτόν που έχει τα κιλά γιατί είμαστε λέει ακουστικοί τύποι εμ πόσες φορές όμως οι άνδρες έχουν ρίξει δεύτερη ματιά σε μια "χοντρή" αφού είναι λέει οπτικοί τύποι.....οπότε και να είχε να δώσει κάτι θετικό η "χοντρούλα" δεν θα το δώσει και θα παει σπίτι της και θα το ΦΑΕΙ όλο αυτό........άσε πράγματι πικρή ιστορία....
Δυστυχώς μας έχει φάει η εικόνα του "ΩΡΑΙΟΥ" με προδιαγραφές είτε μας αρέσει είτε όχι μας το έχουν περάσει και μας το έχουν φορέσει σαν στενό κορσε......σε άντρες και γυναίκες......μας παίζουν και μεις χορεύουμε......όλοι απο όλες τις πλευρές του περιβάλοντος που ζούμε:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::da sh:

ΑΡΓΥΡΩ4
04-08-08, 22:38
ΧΜΜΜΜ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ...ΜΕΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΕΝΝΟΩ....ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΠΑΡΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ Κ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΤΡΑΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ,ΑΛΛΑ ΦΟΒΩΜΟΥΝ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ Κ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ...Κ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝΑΣΤΑΣΕΝΙΑ ,,ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΤΣΑΚΙΣΑ ΚΑΤΙ ΠΑΓΩΤΙΝΙΑ 2 Η ΩΡΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ....Κ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ...ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΟΠΩΣ ΘΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ Κ ΑΥΤΗ...ΝΟΜΙΖΩ..Κ ΑΠΟΤΙ ΛΕΝΕ Κ ΚΑΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΠΧ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...Κ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ..ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ?ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ??
:boat::boat::boat::boat::boat::boat::boat::boat::b oat::boat::boat::boat:

ΙΩΑΝΝΑ
04-08-08, 23:41
κοριτσια ...ειναι ενα θεμα που ποναει...οπως θα ειδαν τα κοριτσια που συναντηθηκαμε στα χανιά..ειμαι αρκετα παχουλη...οπως λετε ακουω διαφορα σχολια...με κρινουν χωρις να μπουν στον κοπο να με γνωρισουν και μου ριχνουν κατι βλεματα σαν να μου λενε ...τι θελει τωρα η φαλαινα και κυκλοφορεί...κανεις δεςν με ρωτησε πως πηρα 50 κιλα σε ενα χρονο...κανεις λοιπον δεν εμαθε την ταλαιπωρια μου και τον παραλιγο θανατο μου απο απανωτα αλεργικα σοκ....για τα φαρμακα που εχω παρει και τον 1,5 χρονο που εμεινα στο κρεβατι..εγω μια αθλητρια του στιβου ...μια σπριντερ στα 100 και στα 200 μετρα γυναικων...οποιοι με ξερουν απο παλια με καταλαβαινουν αλλα νεους φιλους δεν κανω ευκολα...ουφ σας ειπα τον πονο μου και ηρεμησα....ενα κομπλεξ παντως το εχω.....δυστυχως επειδη τα κιλα ειναι απο φαρμακα δεν μπορω να τα χασω αλλα πολυ θα ηθελα πριν καποιοι βγαλουν τα αποτελεσματα τους να με γνωρισουν πρωτα και αν δεν τους κανω εχει καλως ...οταν βλεπεις καποιο χοντρο συμπεραίνεις αυτοματα οτι τρωει πολυ....δεν ειναι παντα ετσι...να μας δινετε λοιπον και μας στα παιδια ενος κατωτερου θεου μια ευκαιρια να γινουμε φιλοι σας .......

eirs
04-08-08, 23:57
Ιωαννα μου σε καταλαβαινω απολυτα αλλα.....
Μεχρι τα 24 ειμουν 42-45 κιλα με φωναζαν Τουιγκυ -ενα μοντελο της εποχης μου- και δεν μου αρεσε και τοσο Οταν με γνωρισε ο πεθερος μου -Θεος σχορεστον-ειπε '''αυτο το πραγμα θα κανει παιδια???'''' με μιαν απορια τοοοοοοσο μεγαλη
Στα 35 αρχισα λογο προβληματων του θηριο-ιδη να γινομαι διπλη τριπλη και τετραπλη μπορω να πω
Τωρα στα 56 ειμαι διστυχως 96 κιλα και εχω και εγω την ιδια αντιμετωπιση Αλλα ......δεν το βαζω κατω !!!!!! οταν με κοιτουν με απορια τους χαμογελω και τους λεω πχ Χοντρη ειμαι οχι χαζη.....
ή χοντρη ειμαι αλλα λεπτη στην καρδια ή στο μυαλο ή στους τροπους -οτι κολλαει εκεινη την ωρασ- Δεν ξαναβγαζουν μιλια
Οταν δουν οτι μονη σου διακομωδεις την κατασταση σου τοτε δεν σου ξανα λενε τιποτα
Να χαιρεσαι που εισαι ορθια και κανεις τις δουλειες που εσυ θες και να χαιρεσαι και την καθε στιγμη γιατι δεν ξαναγυριζει πισω
Σου μιλαω εκ πειρας

anastasiaadam
04-08-08, 23:57
κοριτσια ...ειναι ενα θεμα που ποναει...οπως θα ειδαν τα κοριτσια που συναντηθηκαμε στα χανιά..ειμαι αρκετα παχουλη...οπως λετε ακουω διαφορα σχολια...με κρινουν χωρις να μπουν στον κοπο να με γνωρισουν και μου ριχνουν κατι βλεματα σαν να μου λενε ...τι θελει τωρα η φαλαινα και κυκλοφορεί...κανεις δεςν με ρωτησε πως πηρα 50 κιλα σε ενα χρονο...κανεις λοιπον δεν εμαθε την ταλαιπωρια μου και τον παραλιγο θανατο μου απο απανωτα αλεργικα σοκ....για τα φαρμακα που εχω παρει και τον 1,5 χρονο που εμεινα στο κρεβατι..εγω μια αθλητρια του στιβου ...μια σπριντερ στα 100 και στα 200 μετρα γυναικων...οποιοι με ξερουν απο παλια με καταλαβαινουν αλλα νεους φιλους δεν κανω ευκολα...ουφ σας ειπα τον πονο μου και ηρεμησα....ενα κομπλεξ παντως το εχω.....δυστυχως επειδη τα κιλα ειναι απο φαρμακα δεν μπορω να τα χασω αλλα πολυ θα ηθελα πριν καποιοι βγαλουν τα αποτελεσματα τους να με γνωρισουν πρωτα και αν δεν τους κανω εχει καλως ...οταν βλεπεις καποιο χοντρο συμπεραίνεις αυτοματα οτι τρωει πολυ....δεν ειναι παντα ετσι...να μας δινετε λοιπον και μας στα παιδια ενος κατωτερου θεου μια ευκαιρια να γινουμε φιλοι σας .......

Ιωάννα μοιάζεις να δικαιολογείσαι με το να εξηγείς γιατί έχεις κιλά.....και απο τι προέρχονται... αν είναι απο τροφή ή αν είναι απο φάρμακα......:hair::hair:

Προσωπικά δεν βρίσκω να έχει σημασία......γιατί και αυτοί που έχουν κιλά απο τροφή είναι ασθενείς, η παχυσαρκία είναι ασθένεια κοπέλα μου, δεν είναι παρατυπία εποχιακή, για αυτό να είσαι απόλυτα σίγουρη οπότε όλοι έχουν τον ίδιο καυμό και την ίδια αντιμετώπιση απο το περιβάλλον...... άσε σου λέω άσε......:dash::dash::dash:

des
05-08-08, 00:22
απλως τα παραπανω κιλα ειναι τα τειχη που χτιζουμε οι ιδιοι ωστε να γινουμε απροσπελαστοι και δυνατοι
ετσι νομιζουμε
ειναι η φυσικη μας αντιδραση ωστε να ανταπεξελθουμε στα δυσκολα που μας πολιορκουν στη ζωη

λαθος μας αλλα αυτη ειναι η αληθεια

μονο αν αγαπησουμε εμας θα καταφερουμε να χασουμε τα κιλα που εχουμε

ΑΡΓΥΡΩ4
05-08-08, 00:28
απλως τα παραπανω κιλα ειναι τα τειχη που χτιζουμε οι ιδιοι ωστε να γινουμε απροσπελαστοι και δυνατοι
ετσι νομιζουμε
ειναι η φυσικη μας αντιδραση ωστε να ανταπεξελθουμε στα δυσκολα που μας πολιορκουν στη ζωη

:afro::afro:

ΕΛΕΝΗ 56
05-08-08, 00:30
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ..... ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΕΙΔΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗΗΗΗ? ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ... ΠΩ ΠΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΧΕΙΣ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.... ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝΑ .... ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΓΙ¶ΥΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΘΕ 3 ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΑΣΑ ΗΗΗ ΑΝ ΠΗΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ..... ΚΑΛΑ ΛΕΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ:thinking:

anastasiaadam
05-08-08, 09:46
ετσι νομιζουμε

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ:afro::afro::afro:

:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowd own::bowdown::bowdown:

Εγώ το πάχος το λέω "ΚΑΒΟΥΚΙ" μαλακό, ή "ΠΑΛΤΟΥΔΑΚΙ" ζεστό...:grin::grin::grin::dash:

anastasiaadam
05-08-08, 09:54
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ..... ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΕΙΔΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗΗΗΗ? ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ... ΠΩ ΠΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΧΕΙΣ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.... ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝΑ .... ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΓΙ¶ΥΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΘΕ 3 ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΑΣΑ ΗΗΗ ΑΝ ΠΗΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ..... ΚΑΛΑ ΛΕΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ:thinking:

Εντάξει Ελένη θα σου έλεγα πολύ εύκολα "ΝΑ ΤΡΩΣ", όπως λένε στους παχύσαρκους "ΜΗΝ ΤΡΩΣ" αλλά ξέρεις ότι και η ανορεξία στο ίδιο καζάνι βρίσκεται.......και μην μου πεις ότι δεν τρως γιατί έχεις ζάκχαρο και χοληστερίνη θα :hair::hair:
Οι παχύσαρκοι με ζάκχαρο και χοληστερίνη έχουν οι περισσότεροι εκ του ΠΑΧΟΥΣ αλλά δε χαμπαριάζουν......μήπως να πάμε όλοι μαζί στο Θέμα "ΓΚΡΙΝΙΑΞΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ"..:grin:

FILIPPOS
10-08-08, 11:58
λοιπον επειδη εκανα μια διαιατα και ειχα χαση 45 κιλα,ξερεται τι καταλαβα οτι ολα ειναι στο μυαλο και πουθενα αλλου.τωρα εβαλα τα μισα και παραπανω και σκεφτομαι να την ξανακανω,παντα με διιατολογο και πηγαινα 2 φορες τον μηνα για εξετασεις,τα εξοδατης ειναι περιπου120 ευρω τον μηνα αλλα χανεις αρκει μετα να προσεχεις λιγο και να μην κανεις τα ιδια λαθη που εκανα εγω και ξαναεβαλα.η διαιτα αποτελειτε απο ενα κυριως γευμα το μεσημερι με πολυυυυυυυ σαλατα και το φαγητο νορμαλ,αλλα το αλατι τελιος κομενο και επισεις και το λαδι επιτρεπεται μονο στο μαγειρεμενω φαγητο,επισεις εκει και το αλατι..αλλα το βασικο ειναι το πολυυυυυυυυυ νεροοοοοοο,θα κατασκηνωσεται στην τουαλετα,αυτο το λεω χωρις υπερβολες,εγω απο τα 50 κιλα που ειχα επιπλεων φανταστιτε οτι τα 22 ηταν περιτα υγρα του σωματος,αυτα τα κιλα τα εχασα μεσα σε 6 μηνες ο γιατρος ειχε παθει πλακα,η διαιτα κανονικα ειναι να χανει 6-8 κιλα τον μηνα αναλογος ποσο τυπικα την κανεις,ααα το πρωι πινεις ενα ροφιμα με γαλα επισεις και το βραδυ,αυτο το ροφημα το πινεις για να μην χασεις μυικο ιστο αλλα μονο λιπος,ειναι απολυτα ασφαλες(δοκιμασμενο)και σε βοηθα στις καυσεις του οργανισμου...αυτα αν θελεται κατι να ρωτησεται εδω ειμαι...

anastasiaadam
10-08-08, 12:29
ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ όταν ένα ζευγάρι κάνει την ίδια διαίτα (ανδρας -γυναίκα) στατιστικά αποδεδειγμένο ο άνδρας χάνει παρα πάνω και γρηγορότερα.......
Ποτε μην κάνετε μια διαιτα επειδή σας λένε ότι είναι καλή έχει τόσα που πρέπει να μετρήσει κανείς για να κάνει μια δίαιτα και να είναι καλή για την υγεία του .....
Το ότι χάνει κάποιος βάρος αυτό δεν σημαίνει ότι η δίαιτά είναι και η καταλληλότερη γι αυτόν. Τώρα όσον αφορά στο πόσα κιλά χάνει είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό κι αυτό.......
Συμβουλευτείτε έναν ειδικό καλλίτερα πριν ξεκινήσετε ότι δήποτε......αυτός μπορεί να είναι ένας διαιτολόγος-διατροφολόγος ή ο οικογενειακός σας γιατρός........:wink:

Νατάσα Χανιά
10-08-08, 17:52

-3 δίαιτες;;
-Ναι!!
-...και γιατι τρείς;
Αχ με έκανες και γέλασα μέχρι δακρύων να 'σαι καλά Θανάση:happy:

Νατάσα Χανιά
10-08-08, 17:55
ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ:afro::afro::afro:

:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowd own::bowdown::bowdown:

Εγώ το πάχος το λέω "ΚΑΒΟΥΚΙ" μαλακό, ή "ΠΑΛΤΟΥΔΑΚΙ" ζεστό...:grin::grin::grin::dash:
Πόσο δίκιο έχεις φιλενάδα :thinking:

anastasiaadam
10-08-08, 17:59
ΚΑΛΑ ΘΑΝΑΣΗέγραψες .......:grin::grin::grin:

Νατάσα Χανιά
10-08-08, 18:11
Αχ Ιωαννούλα μου τι παράπονο ήταν αυτό κοριτσάκι μου:console:. Ασε τους όλους να λένε και να κάνουν ότι καταλαβαίνουν. Το μεγαλείο της ψυχής σου και τον χαρακτήρα σου δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει απο την πρώτη ματιά που θα σου δώσει κάποιος.:flirt: Αν δεν το καταλάβει πρόβλημα του και όχι δικό σου. Και σε καμία περίπτωση εμείς οι παχουλοί δεν είμαστε παιδιά ενος κατώτερου Θεου.:confused1: Και μιας και πιστεύω και πάρα πολύ στο Θεό Εκείνος δεν μας ξεχωρίζει μας αγαπάει όπως είμαστε και προσπαθεί να μας μάθει να αγαπάμε με τον ίδιο τρόπο. Λοιπόν ασε τους όλους να κάνουν ότι θέλουν και :whistle:αν βγάζουν και ένα ρατσισμό δεν μας νιάζει αυτοί θα το έχουν το πρόβλημα γιατί η ζωή είναι ρόδα καιθ γυρίζει.....:blink: Αυτά τα γράφει κάποια που σε γνώρισε και επι προσωπικού όχι μόνο διαδικτιακά!!!! και πολύ το χάρικα κι 'όλας!!!:hug: Τώρα όσον αφορά τις δίαιτες καλό είναι να χάσουμε και οι δυο μας μερικά κιλάκια αλλά θα το κάνουμε για εμάς τις ιδιες και όχι για κανέναν άλλο. Έτσι φιλενάδα:kissed::wave:

ΙΩΑΝΝΑ
11-08-08, 19:41
Να σαι καλα Νατασσα μου ανεβασες τη διαθεση...αλλα επειδη ειναι τα κιλα απο φαρμακα δεν εχω καταφερει τιποτα με διαιτες..χανω 5-6 κιλα και τιποτε αλλο...ευτυχως εχω το νικο που καθημερινα μου λεει πως με αγαπαει οπως ειμαι...αν δεν ηταν διπλα μου θα ειχα σοβαρο ψυχολογικο προβλημα....

Νατάσα Χανιά
13-08-08, 14:26
Αχ αγάπη αγάπη αγάπη (η Βίσση θαρρώ πως το έλεγε):wave:

anastasiaadam
13-08-08, 14:59
Αχ αγάπη αγάπη αγάπη (η Βίσση θαρρώ πως το έλεγε):wave:
Ο Πάριος μάλλον......:grin:

FILIPPOS
13-08-08, 15:19
Ο Πάριος μάλλον......:grin:σωστη ο ΠΑΡΙΟΣ:afro::afro::afro::afro:

ΙΩΑΝΝΑ
16-08-08, 19:47
νομιζω οτι με δουλευετε ελαφρως.....:whip::whip::whip:

anastasiaadam
17-08-08, 09:39
νομιζω οτι με δουλευετε ελαφρως.....:whip::whip::whip:
Όχι βρε κουτό......στην Νατάσα απαντάμε.....:evil:
εσένα πάντως μάλλον θα σε ζηλεύανε φιλενάδα έτσι όπως μας τα λες......:grin:

Astropeleki
16-11-08, 09:44

-3 δίαιτες;;
-Ναι!!
-...και γιατι τρείς;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

φλωρα
21-06-09, 08:32
ειπα να ξεκινισω διαιτα και επηδει το εχω πει πολες φορες σκεφτηκα να ξεκινισουμε ολες μαζι :grin::grin::grin::grin: δηλ. να γραφουμε τις ατασταλιες μας και τα κατορθοματα μας λιπον αρχιζω απο μενα εχθες εφαγα ζελε για γλυκακι κολοκυθακια βραστα με ενα μικρο κοματακι τυροπιτα αλλα το βραδυ την εκανα την κουτσουκελα μου :dash:εφαγα μια ομελετα με κολοκιθακια και ενα τοστακι ,σημερα ομως θα επανορθοσω :kissed::kissed::kissed:

φλωρα
21-06-09, 08:36
ειπα να ξεκινισω διαιτα και επηδει το εχω πει πολες φορες σκεφτηκα να ξεκινισουμε ολες μαζι :grin::grin::grin::grin: δηλ. να γραφουμε τις ατασταλιες μας και τα κατορθοματα μας λιπον αρχιζω απο μενα εχθες εφαγα ζελε για γλυκακι κολοκυθακια βραστα με ενα μικρο κοματακι τυροπιτα αλλα το βραδυ την εκανα την κουτσουκελα μου :dash:εφαγα μια ομελετα με κολοκιθακια και ενα τοστακι ,σημερα ομως θα επανορθοσω :kissed::kissed::kissed:αααα και ειμαι 73 κιλα για να δουμε θα τα καταφερω

princess
21-06-09, 08:56
φλωρα καλη αρχηηηηη, τα κιλα σου ειναι ΜΙΑ χαρα το μυστικο ειναι να κανεις πολλα μικρα γευματα, και να πινεις πολυ νερο γιατι βοηθαει στην καλη λειτουργια του μεταβολισμου... οσο αφορα την ομελετα δεν πηραζει μια φορα πρεπει να ξεφευγουμε :kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::k issed: σε βλεπω να κανεις πλουσιο το μαναβη με τοσα κολοκυθακια :grin::grin::grin:

φλωρα
21-06-09, 14:05
φλωρα καλη αρχηηηηη, τα κιλα σου ειναι ΜΙΑ χαρα το μυστικο ειναι να κανεις πολλα μικρα γευματα, και να πινεις πολυ νερο γιατι βοηθαει στην καλη λειτουργια του μεταβολισμου... οσο αφορα την ομελετα δεν πηραζει μια φορα πρεπει να ξεφευγουμε :kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::k issed: σε βλεπω να κανεις πλουσιο το μαναβη με τοσα κολοκυθακια :grin::grin::grin:τα κιλα μου δεν ειναι και τοσο καλα princess πρεπει να χασω 14 κιλα εγω παρα ξεφευγω ομως και μετα δεν μαζευομαι γιαυτο ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα για συμπαρασταση ,ευχαριστω:kisses:

elenasa
21-06-09, 19:24
ειπα να ξεκινισω διαιτα και επηδει το εχω πει πολες φορες σκεφτηκα να ξεκινισουμε ολες μαζι :grin::grin::grin::grin: δηλ. να γραφουμε τις ατασταλιες μας και τα κατορθοματα μας λιπον αρχιζω απο μενα εχθες εφαγα ζελε για γλυκακι κολοκυθακια βραστα με ενα μικρο κοματακι τυροπιτα αλλα το βραδυ την εκανα την κουτσουκελα μου :dash:εφαγα μια ομελετα με κολοκιθακια και ενα τοστακι ,σημερα ομως θα επανορθοσω :kissed::kissed::kissed:

αααα και ειμαι 73 κιλα για να δουμε θα τα καταφερω
Φιλενάδα μου, όλα καλά θα πάνε και φυσικά και θα τα καταφέρεις! :hug:Το θέμα είναι να μην αγχώνεσαι και να μην σκέφτεσαι ότι κάνεις δίαιτα, αλλά σωστή διατροφή!! Καλό είναι να τρώμε απ'όλα και από λίγο, για να μην στερούμε απ'τον οργανισμό μας τις θρεπτικές ουσίες που έχει ανάγκη! Τώρα όσον αφορά τις "αταξίες".....ε τι να κάνουμε......άνθρωποι είμαστε, αλλά αν την επόμενη μέρα ξαναρχίσουμε σωστή διατροφή, τότε δεν υπάρχει θέμα!!! :kissed::kissed::kissed:

ΣΙΣΣΥ
21-06-09, 19:58
Ολα θα πάνε καλά αφού το πήρες απόφαση. Δηλαδή Φλωρίτσα σε ένα μήνα που θα έρθω θα έχεις γίνει στυλάκι; Εγώ θα μείνω στα κιλά μου;;;:sad1:

ΙΩΑΝΝΑ
21-06-09, 22:19
φλωρακι θυμασαι που μια φορα και εναν καιρο ειχα πει και εγω οτι κανω διαιτα;.....ε τωρα τη σταματησα για λιγο.....εχασα 14 κιλα και μετα ο οργανισμος σταματησε ξαφνικα να χανει ....τωρα τρωμε παλι κανονικα αλλα με μετρο για λιγο διαστημα και θα ξαναρχισω σε κανα μηνα....εγω δεν πρεπει να χασω μονο 14 αλλα 524....καλη αρχη λοιπον και σε σενα και με μετρο...στο εχω ξαναπει οχι διαιτα αλλα ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ χρειαζομαστε....

φλωρα
22-06-09, 12:18
Ολα θα πάνε καλά αφού το πήρες απόφαση. Δηλαδή Φλωρίτσα σε ένα μήνα που θα έρθω θα έχεις γίνει στυλάκι; Εγώ θα μείνω στα κιλά μου;;;:sad1:μακαρι τι να πω δεν εχω πια ρουχα να βαλω εχω καταντισει απελπισια:grin::grin:κανενας αλλος για διαιτα βρε παιδια:grin::grin::grin::grin::grin:

elenasa
22-06-09, 12:28
μακαρι τι να πω δεν εχω πια ρουχα να βαλω εχω καταντισει απελπισια:grin::grin:κανενας αλλος για διαιτα βρε παιδια:grin::grin::grin::grin::grin:
Και γω μαζί σου είμαι, αλλά θα κάνω και τις αταξίες μου, εντάξει; :grin::grin::grin::grin::grin::evil::evil:

φλωρα
22-06-09, 12:30
:evil::evil::evil:

φλωρα
23-06-09, 14:16
σημερα ζυγιστικα εχω χασει 2 κιλα :dances::dances::dances:

ΙΩΑΝΝΑ
23-06-09, 18:36
φλωρα εγω το ξερεις ειμαι μαζι σου....με τη συγκεκριμενη διατροφη ,το καλο ποιο ειναι; οτι εχω σταματησει εδω και ενα μηνα και δεν εχω ξαναπαρει πισω ουτε γραμμαριο....με αλλες διατιες με το που θα σκεφτομουν να σταματησω τα ξαναεπαιρνα εις διπλουν...κουραγιο αδερφια ....μαζι στον πολεμο των κιλων.....αντε με το καλο να φτασεις εκει που θες

φλωρα
23-06-09, 21:35
φλωρα εγω το ξερεις ειμαι μαζι σου....με τη συγκεκριμενη διατροφη ,το καλο ποιο ειναι; οτι εχω σταματησει εδω και ενα μηνα και δεν εχω ξαναπαρει πισω ουτε γραμμαριο....με αλλες διατιες με το που θα σκεφτομουν να σταματησω τα ξαναεπαιρνα εις διπλουν...κουραγιο αδερφια ....μαζι στον πολεμο των κιλων.....αντε με το καλο να φτασεις εκει που θεςευχαριστω ευχαριστω ναι ναι εμπρος θα τα καταφερουμε:grin::grin::grin:

φλωρα
23-06-09, 21:40
σημερα εφαγα κοκκινιστο μοσχαρακι με αμπελοφασολα και ζελε και για βραδυ αμπελοφασολα και ζελε εδιαμεσα δεν εφαγα τιποτα γιατη δεν πηνουσα παρα ενα κρυο τσαγακι το απογευμα:dance:

Elli3
24-06-09, 08:04

MΠΡΑΒΟ ΦΛΩΡΙΤΣΑ!!!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ:afro::kissed:

princess
24-06-09, 08:17
μπραβο φλωρα, συνεχισε ετσι παντως μεχρι στιγμης το σκορ ειναι φλωρα-κιλα 1-0 μραβο :kissed:

FILIPPOS
24-06-09, 13:11
ξεκινησα και εγω διαιτα,αλλα με βοηθιματα,με αυτα ειχα χασει πριν 5 χρονια 45 κιλα σε εξι μηνες,εβαλα τα μισα,και τωρα ξεκινω να τα χασω,δυσκολη περιοδο το καλοκαιρι γαμοτ,χανουμε τα τσιπουρακια ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elenasa
24-06-09, 15:02
ξεκινησα και εγω διαιτα,αλλα με βοηθιματα,με αυτα ειχα χασει πριν 5 χρονια 45 κιλα σε εξι μηνες,εβαλα τα μισα,και τωρα ξεκινω να τα χασω,δυσκολη περιοδο το καλοκαιρι γαμοτ,χανουμε τα τσιπουρακια ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κουράγιο!! :console::console::console: :wave:

elenasa
24-06-09, 15:03

σημερα εφαγα κοκκινιστο μοσχαρακι με αμπελοφασολα και ζελε και για βραδυ αμπελοφασολα και ζελε εδιαμεσα δεν εφαγα τιποτα γιατη δεν πηνουσα παρα ενα κρυο τσαγακι το απογευμα:dance:

Μπράβο φιλενάδα!! :hooray::hooray: Καλή συνέχεια.....:kisses:

φλωρα
24-06-09, 20:39
ξεκινησα και εγω διαιτα,αλλα με βοηθιματα,με αυτα ειχα χασει πριν 5 χρονια 45 κιλα σε εξι μηνες,εβαλα τα μισα,και τωρα ξεκινω να τα χασω,δυσκολη περιοδο το καλοκαιρι γαμοτ,χανουμε τα τσιπουρακια ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κουραγιο συναδερφε κουραγιο θα τα χασουμε για μενα ειναι καλητερα το καλοκαιρη αχει περισοτερες επιλογες σε φαγητο οσο για τα τσιπουρακια 1-2 δεν πηραζει μαζι με τακο και ψητο καλαμαρακι μια χαρα:whistle:παντος εγω σημερα εφαγα σαλατα μαρουλι με τονο ζελε και τωρα το βραδυ κριτσινια ολικης αλεσης μαζι με τζατσικι (με γιαουρτακι 0% αγγουρακι και λιγο λαδακι και ζελε αυτα αντε και καλη συνεχια:kissed:

φλωρα
24-06-09, 20:41
σας ευχαριστω:kiss:

FILIPPOS
25-06-09, 16:09
κουραγιο συναδερφε κουραγιο θα τα χασουμε για μενα ειναι καλητερα το καλοκαιρη αχει περισοτερες επιλογες σε φαγητο οσο για τα τσιπουρακια 1-2 δεν πηραζει μαζι με τακο και ψητο καλαμαρακι μια χαρα:whistle:παντος εγω σημερα εφαγα σαλατα μαρουλι με τονο ζελε και τωρα το βραδυ κριτσινια ολικης αλεσης μαζι με τζατσικι (με γιαουρτακι 0% αγγουρακι και λιγο λαδακι και ζελε αυτα αντε και καλη συνεχια:kissed:
αχ μονο εμεις καταλαβαινομαστε,ξερουμε τα ζορια:grin::grin::grin::grin:

xrysa
25-06-09, 16:37

φλωρα προχωρα.... !!!!!!!!!!:clap::clap::clap::clap::clap::slider::s lider::slider::slider:

Βάσω
25-06-09, 17:12
Γειά σου συντρόφισσα!!!Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η πείνα!!!!:grin::grin::grin:.
Λοιπόν σοβαρά τώρα.Και γω κάνω σωστή διατροφή και θα προσπαθήσω να συνεχίσω να κάνω για πάντα.Το πρωί ξεκινάω με 2 φρυγανιές λίγο κατίκι ή άλλο τυρί με χαμηλά λιπαρά και ένα ποτήρι χυμό Λακωνία πορτοκάλι που δεν έχει ζάχαρη.Τον συγκεκριμένο συνδιασμό που ανέφερες με το μοσχαράκι τηρώ και γω στα γεύματά μου(κρέας με λαχανικά και όχι με ζυμαρικά)Δηλαδή μπορεί να έχω φτιάξει γιουβέτσι για τους υπόλοιπους εγώ θα φάω ένα κομμάτι κρέας στεγνό από το ίδιο ταψί με άφθονη σαλάτα ωμή ή βραστή και μία φέτα ψωμί.Αντί για γλυκά τρώω φρούτα και ειδικά καρπούζι που τρελαίνομαι.Αναψυκτικό πίνω fanta verdia που μου αρέσει πάρα πολύ και έχει μόνο 29 θερμίδες το κουτάκι.Πολύ νερό και στη δουλειά αυγό βραστό με λίγο τυράκι και φρυγανιά ή αν παραγγείλω τοστάκι αλάδωτο ή πίτα σουβλάκι αλάδωτο.Εχω χάσει σε 2 μήνες περίπου 7 κιλά και θέλω ακόμα 7.Αλλά και σιγά σιγά και χωρίς άγχος.Αλλωστε προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν θα ακολουθήσω το σύστημα αυτό μόνο για να χάσω τα κιλά που θέλω και τέρμα αλλά θα συνεχίσω να τρώω σωστά κάνοντας μικρά λιχουδιάρικα διαλειμματάκια τα Σαββατοκύριακα.:grin:
Αυτάαααα!!!και άν κάνεις ζαβολιές δεν πειράζει.Τήν άλλη μέρα πάλι στη σειρά σου και δεν τρέχει τίποτα.Αρκεί να μην λές ά τώρα αφού έφαγα αυτό θα φάω και αυτό και το άλλο ουφ βαρέθηκα σταματώ.Χαλαρά και με υπομονή θα φτάσουμε το στόχο μας:hooray::hooray::hooray::hooray:Καλή δύναμη!!!!

Βάσω
25-06-09, 17:14
:thinking:Αλήθεια γράφοντας όλο αυτό το κείμενο δεν θα έχασα και 500 θερμίδες????????
:whistle::whistle::whistle:

xrysa
25-06-09, 17:42
:thinking:Αλήθεια γράφοντας όλο αυτό το κείμενο δεν θα έχασα και 500 θερμίδες????????
:whistle::whistle::whistle:

εγω το υπολογιζω για 510..... !!!!!!!:console:

φλωρα
25-06-09, 20:55
βαλια ακριβος οπως τα λες ειναι. Αυτη την fanta δεν την ξερω θα ψαξω και θα παρω.Εγω παλι επιδη δεν μπορω να πιω νερο περνω αθρακουχο και ο.κ. Ασε που δεν χρηαζεται να μαγειρευης δυο φορες :wink:φιλιπακο εσυ πως τα πας ?:kiss:

FILIPPOS
26-06-09, 01:15
βαλια ακριβος οπως τα λες ειναι. Αυτη την fanta δεν την ξερω θα ψαξω και θα παρω.Εγω παλι επιδη δεν μπορω να πιω νερο περνω αθρακουχο και ο.κ. Ασε που δεν χρηαζεται να μαγειρευης δυο φορες :wink:φιλιπακο εσυ πως τα πας ?:kiss:
εμενα ειναι σιγουρη διαιτα,την εχω ξανακανει οπως ειπα πριν,ειναι τεταρτη μερα που την κανω,αυριο θα ζυγιστο να δω που ειμαι ,φυσικα τα πρωτα κιλα ειναι νερο,οταν εχασα τα 45 κιλα τα 22 ηταν περιτο νερο και τα υπολοιπα λοιπος,ειναι καλη και σχετικα ευκολη

ΙΩΑΝΝΑ
26-06-09, 13:17
αν θελεις λιγα κιλακια να χασεις ειναι ευκολο ρε παιδια....τι να λεμε και εμεις που θελουμε πολλα;...αν ηθελα μονο καμια 15αρια νομιζω πως δεν θα δυσκολευομουν να το παρω αποφαση...κουραγιο φλωρακι ..καλα στο ειπε η βαλια..ακομα και με μικρες παρασπονδιες πρεπει να συνεχιζεις και να μην τα παρατας.
Φιλιππε..μαζι σου ...αντε ολοι με κουραγιο να ξεξινησουμε μικρες διαιτες μηπως και δουμε ασπρη μερα...
εγω ξεκινησα παλι..ευτυχως ουτε γραμμαριο δεν πηρα τον 1 μηνα που ειχα σταματησει τη διαιτα....τωρα παλι απο την αρχη να χασω αλλα 15 και βλεπουμε τη συνεχεια πως θα παει....το κακο με μας ειναι οτι τα σβκ εχουμε τους γαμους και τα βαπτισια και ολο και κατι τρωμε εκει μετα απο τοσες ωρες δουλειάς..παντως ειναι η πρωτη φορα που το εχω παρει τοσο ζεστα το θεμα της διαιτας..
φιλακια σε ολους τους στερημενους.....

φλωρα
27-06-09, 12:12
σημερα ξανα ζυγιστικα εχω μινει σταθερη δεν ξερω γιατη ουφ:unsure:

FILIPPOS
27-06-09, 13:50
καλά βρε, εσύ, δεν ξέρεις το αρμυρίκι; :bat:ίσως δεν κατάλαβες ποιο δέντρο είναι...[/quote]δεν τα παω καλα με τα αλμυρα κανω διαιτα:grin::grin::grin:

soge
27-06-09, 14:03
δεν τα παω καλα με τα αλμυρα κανω διαιτα:grin::grin::grin:
Καλά και στη δίαιτα τι τρως; γλυκά; :unsure::unsure::unsure:
Ε, τότε ας μιλήσουμε για το ζαχαροκάλαμο :tongue1::tongue1:

FILIPPOS
27-06-09, 14:04
σημερα ξανα ζυγιστικα εχω μινει σταθερη δεν ξερω γιατη ουφ:unsure:ακουσεμε και δεν θα χασεις,κανονισε να πινεις την ημερα τουλαχιστον 3 λιτρα νερο,να κοψεις τελιος το αλατι,εκτος απο το μαγειρεμενο φαγητο,ειναι η κατακρατιση υγρων που γινεται στον οργανισμο,καντω δοκιμαστικα μια εβδομαδα και θα με θυνηθεις,φαντασου εγω οταν εχασα τα 45 κιλα ,τα 22 ηταν κατακρατιση υγρων,απλα ειναι δυσκολο να τρως ασ πουμε σαλατα αναλατι.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ,ο οργανισμος στη αρχη αντιδρα,μεχρι να μπει σε μια σειρα τις διαιτας που κανεις,αργοτερα θα δεις οτι καθε μερα θα εχεις διαφορα,δεν ξερω την διαιτα που κανεις,αλλα οταν δεν τρωμε πολυ πρεπει αυτο το λιγο που τρωμε να εχει μεγαλη θρεπτικη αξια,να μην χανουμε κρεας αλλα λιπος

FILIPPOS
27-06-09, 14:37
Καλά και στη δίαιτα τι τρως; γλυκά; :unsure::unsure::unsure:
Ε, τότε ας μιλήσουμε για το ζαχαροκάλαμο :tongue1::tongue1:
απαπαπαπα εχει θερμιδες:grin::grin::grin:

anastasiaadam
27-06-09, 17:19
απαπαπαπα εχει θερμιδες:grin::grin::grin:

Τι ανάγκη έχεις εσύ καλέ......:grin:

φλωρα
27-06-09, 18:20
ακουσεμε και δεν θα χασεις,κανονισε να πινεις την ημερα τουλαχιστον 3 λιτρα νερο,να κοψεις τελιος το αλατι,εκτος απο το μαγειρεμενο φαγητο,ειναι η κατακρατιση υγρων που γινεται στον οργανισμο,καντω δοκιμαστικα μια εβδομαδα και θα με θυνηθεις,φαντασου εγω οταν εχασα τα 45 κιλα ,τα 22 ηταν κατακρατιση υγρων,απλα ειναι δυσκολο να τρως ασ πουμε σαλατα αναλατι.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ,ο οργανισμος στη αρχη αντιδρα,μεχρι να μπει σε μια σειρα τις διαιτας που κανεις,αργοτερα θα δεις οτι καθε μερα θα εχεις διαφορα,δεν ξερω την διαιτα που κανεις,αλλα οταν δεν τρωμε πολυ πρεπει αυτο το λιγο που τρωμε να εχει μεγαλη θρεπτικη αξια,να μην χανουμε κρεας αλλα λιποςαααα σε ευχαριστω το αλατι κομενο και νερο ο.κ δεν κανω καμια σιγκεκριμενη διαιτα απλος προσεχω οχι ψωμι οχι ζυμαρικα μαζι με κρεας κ.τ.π:kisses:

anastasiaadam
27-06-09, 18:27
έχω μια φίλη γιατρίνα και της λέω 'φιλενάδα "πέταξα" 2 κιλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
και μου λέει η φίλη: μπράβο πολύ σπουδαίο 4 ολόκληρα κιλά ε;
όχι 2 κιλά, της επαναλαμβάνω
4 κιλά, μου ξάνα λέει
μα τι λές, την ρωτάω
2 που πέταξες και 2 που θα έπερνες αν δεν έκανες δίαιτα= 4 σύνολο
Σωστό;

Όσο για το πέταξα τα κιλά είναι επειδή λέγεται ότι όταν λέμε έχασα ο οργανισμός που είναι σε άμυνα λόγω διαίτης ψάχνει να τα ξαναβρεί..

καλή συνέχεια.....σ΄όσους προσπαθούν......:afro::afro:

FILIPPOS
27-06-09, 23:41
Τι ανάγκη έχεις εσύ καλέ......:grin:τιποτα βρε,απλα πρεπει να χασω 30 κιλα τουλαχιστον:unsure::unsure::unsure:

φλωρα
28-06-09, 09:15
ψαξαι ψαξαι δεν θα τα βρει :grin::grin:απο 75 ειμαι 71 σε 3 εβδομαδες αμα κατεβω το 70 νομιζω θα αρχισω την κατηφορα:wink:

elenasa
28-06-09, 16:43
ψαξαι ψαξαι δεν θα τα βρει :grin::grin:απο 75 ειμαι 71 σε 3 εβδομαδες αμα κατεβω το 70 νομιζω θα αρχισω την κατηφορα:wink:
Μπράβο φιλενάδα!!! Και τα καλύτερα......έρχονται! :banana::banana::banana::banana:
Από αύριο....αρχίζω δίαιτα και γω!!!! :whistle:Έχω και γω κάτι κιλάκια να χάσω, (και μια που το πήρα απόφαση....επιτέλους :blink:), θα γίνω και γω μέλος του club σας!!! :wave::kissed::kissed::kissed:

φλωρα
28-06-09, 17:51
Μπράβο φιλενάδα!!! Και τα καλύτερα......έρχονται! :banana::banana::banana::banana:
Από αύριο....αρχίζω δίαιτα και γω!!!! :whistle:Έχω και γω κάτι κιλάκια να χάσω, (και μια που το πήρα απόφαση....επιτέλους :blink:), θα γίνω και γω μέλος του club σας!!! :wave::kissed::kissed::kissed:
για αντε για αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα:grin::grin::grin::grin::grin::grin:

ΣΙΣΣΥ
30-06-09, 12:11
έχω μια φίλη γιατρίνα και της λέω 'φιλενάδα "πέταξα" 2 κιλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
και μου λέει η φίλη: μπράβο πολύ σπουδαίο 4 ολόκληρα κιλά ε;
όχι 2 κιλά, της επαναλαμβάνω
4 κιλά, μου ξάνα λέει
μα τι λές, την ρωτάω
2 που πέταξες και 2 που θα έπερνες αν δεν έκανες δίαιτα= 4 σύνολο
Σωστό;

Όσο για το πέταξα τα κιλά είναι επειδή λέγεται ότι όταν λέμε έχασα ο οργανισμός που είναι σε άμυνα λόγω διαίτης ψάχνει να τα ξαναβρεί..

καλή συνέχεια.....σ΄όσους προσπαθούν......:afro::afro:
:grin::grin::grin::grin:

FILIPPOS
30-06-09, 23:59
παιδια εχασα 5 κιλα σε 9 μερες τι λετε ειναι καλα?

anastasiaadam
01-07-09, 10:07
παιδια εχασα 5 κιλα σε 9 μερες τι λετε ειναι καλα?

Οχι δεν είναι καθόλου καλά.......Φίλιππε......Θα σε στεναχωρίσω..:console:
Αυτά τα γρήγορα είναι ότι χειρότερο για την υγεία.....και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα κιλά ξαναέρχονται πίσω ίσως και διπλά......:hair::hair:
Το καλό είναι να πετάς δύο κιλά το μήνα.....:confused2::confused2:
Ολοι θέλουμε να χάσουμε γρήγορα......
και θα ρωτήσω "γιατί";
η απάντηση είναι "μία" :για να τελειώνω γρήγορα απο την στέρηση της δίαιτας και την τιμωρία και να επανέλθω στη συνήθεια της απόλαυσης.....να τρώω ότι έτρωγα.....
Το θέμα είναι να ξεχάσεις ότι ήξερες...:dash::hysteria:

και να απολαμβάνεις σε καινούργια υγιή βάση άλλες τροφές και συνθήκες :dances::dances:

Μπορείς; αυτό είναι το ζητούμενο:afro:
Αν το καταφέρεις αυτό :hooray::hooray::hooray:
στη συνέχεια θα πάρεις και απο την ζυγαριά την ανταμοιβή σου.....:slider:

Το να ρίχνουμε όλο το ενδιαφέρον στον αριθμό των κιλών είναι παγίδα.....

Αυτά που σου αναφέρω είναι πείρα 40 ετών απο χιλιάδες παχύσαρκους...

Τώρα το γιατί τρώμε ; Θα σου πω ότι

τρώμε δηλαδή καταπίνουμε ότι δεν ζούμε... γαρνιρισμένα με όλα τα συναισθήματα μας......

Είναι η πιο ανώδυνη, εύκολη και απολαυστική λύση για όλους μας.....
Την τροφή εγώ την ονομάζω "ΠΑΥΣΉΛΥΠΟ" = αυτό που παύει την λύπη για λίγο όπως ακριβώς το φαρμακάκι που κατευνάζει τον πόνο όταν κάτι μας πονάει στο σώμα για λίγο.....
Επεμβαίνουμε σε λάθος χώρο όμως......Πιστεύουμε ότι θα γεμίσουμε την ψυχή μας γεμίζοντας το σώμα μας......:unsure::unsure:

Αν η αιτία του πόνου δεν τακτοποιηθεί η ζυγαριά θα γελάει με μας...και πίστεψε με δεν φαντάζεσαι τι κακό συμβαίνει στο σώμα μας όταν το βάρος ανεβοκατεβαίνει.....

Είναι καλύτερα να μένουμε στα επάνω μας παρά να χάνουμε και να ξαναπαίρνουμε...

Ξέρω με μισείς μ΄ολα αυτά που λέω......και όχι μόνο εσύ αλλά όλοι σας.. αλλά πίστεψτε με ότι ΑΥΤΟ είναι έτσι αιώνες τώρα.......:console::console::kissed::hello:

ΙΩΑΝΝΑ
01-07-09, 11:58
συμφωνω απολυτα με την αναστασια φιλιππε....εγω ειχα γινει ακορντεον...πανω κατω τα κιλα...τωρα εχω χασει 13 κιλα σε 7 μηνες...ενω λοιπον σταματησα για ενα διαστημα και εκανα καποιες παρασπονδιες δεν πηρα ουτε γραμμαριο πισω.ειμαι πολυ ευχαριστημενη αν και θα προτιμουσα και εγω να εχανα σε ενα καλοκαιρι καμια 15αρια κιλακια...απλα το εχω χωνεψει οτι θα μου παρει γυρω στον 1,5 χρονο να χασω αυτα που θελω ...σιγα σιγα φιλιππε μην βιαζεσαι...υπομονη

φλωρα
01-07-09, 12:14
οποτε εγω που εχασα 4 κιλα σε 3 εβδομαδες ειναι καλλα εε?

elenasa
01-07-09, 14:12
Αυτά τα γρήγορα είναι ότι χειρότερο για την υγεία.....και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα κιλά ξαναέρχονται πίσω ίσως και διπλά......:hair::hair:
και θα ρωτήσω "γιατί";
η απάντηση είναι "μία" :για να τελειώνω γρήγορα απο την στέρηση της δίαιτας και την τιμωρία και να επανέλθω στη συνήθεια της απόλαυσης.....να τρώω ότι έτρωγα.....

και να απολαμβάνεις σε καινούργια υγιή βάση άλλες τροφές και συνθήκες :dances::dances:

τρώμε δηλαδή καταπίνουμε ότι δεν ζούμε... γαρνιρισμένα με όλα τα συναισθήματα μας......

Την τροφή εγώ την ονομάζω "ΠΑΥΣΉΛΥΠΟ" = αυτό που παύει την λύπη για λίγο όπως ακριβώς το φαρμακάκι που κατευνάζει τον πόνο όταν κάτι μας πονάει στο σώμα για λίγο.....
Επεμβαίνουμε σε λάθος χώρο όμως......Πιστεύουμε ότι θα γεμίσουμε την ψυχή μας γεμίζοντας το σώμα μας......:unsure::unsure:

Αν η αιτία του πόνου δεν τακτοποιηθεί η ζυγαριά θα γελάει με μας...και πίστεψε με δεν φαντάζεσαι τι κακό συμβαίνει στο σώμα μας όταν το βάρος ανεβοκατεβαίνει.....

Ξέρω με μισείς μ΄ολα αυτά που λέω......και όχι μόνο εσύ αλλά όλοι σας.. αλλά πίστεψτε με ότι ΑΥΤΟ είναι έτσι αιώνες τώρα.......:console::console::kissed::hello:

συμφωνω απολυτα με την αναστασια φιλιππε....εγω ειχα γινει ακορντεον...πανω κατω τα κιλα...τωρα εχω χασει 13 κιλα σε 7 μηνες...ενω λοιπον σταματησα για ενα διαστημα και εκανα καποιες παρασπονδιες δεν πηρα ουτε γραμμαριο πισω.ειμαι πολυ ευχαριστημενη αν και θα προτιμουσα και εγω να εχανα σε ενα καλοκαιρι καμια 15αρια κιλακια...απλα το εχω χωνεψει οτι θα μου παρει γυρω στον 1,5 χρονο να χασω αυτα που θελω ...σιγα σιγα φιλιππε μην βιαζεσαι...υπομονη

Συμφωνώ και γω μαζί σας κορίτσια!!! :flirt::kissed:

οποτε εγω που εχασα 4 κιλα σε 3 εβδομαδες ειναι καλλα εε?

Μια χαρά είσαι κούκλα μου!! Καλή συνέχεια! :kissed::kissed:

anastasiaadam
01-07-09, 19:44
ΦΛΩΡΑ προχώρα...:afro::afro::afro:
σε υποστηρίζει όλη χώρα...:clap::clap::clap::hello::hello:

φλωρα
01-07-09, 21:09
αυτο θα πει υποστιριξη:kiss:λοιπον σημερα το μενου ειχαι βλητα και πιπεριες φλωρινης στο φουρνο καιιιιιιι ζελε,ααα και ενα γιαουρτακι το πρωι ενδιαμεσα καρπουζακι και τυροπιτακια 3 τωρα το βραδυ 3 φετουλες ψωμακι ολικης με φιλαδερφια λαιτ και ζαμπον λαιτ καιιιιιιιζελε αυτα :wink:

anastasiaadam
02-07-09, 15:24
αυτο θα πει υποστιριξη:kiss:λοιπον σημερα το μενου ειχαι βλητα και πιπεριες φλωρινης στο φουρνο καιιιιιιι ζελε,ααα και ενα γιαουρτακι το πρωι ενδιαμεσα καρπουζακι και τυροπιτακια 3 τωρα το βραδυ 3 φετουλες ψωμακι ολικης με φιλαδερφια λαιτ και ζαμπον λαιτ καιιιιιιιζελε αυτα :wink:

Φλώρα να σε ρωτήσω.....
αυτό το μενού στο έχει δώσει διαιτολόγος;

FILIPPOS
02-07-09, 19:39
αυτο θα πει υποστιριξη:kiss:λοιπον σημερα το μενου ειχαι βλητα και πιπεριες φλωρινης στο φουρνο καιιιιιιι ζελε,ααα και ενα γιαουρτακι το πρωι ενδιαμεσα καρπουζακι και τυροπιτακια 3 τωρα το βραδυ 3 φετουλες ψωμακι ολικης με φιλαδερφια λαιτ και ζαμπον λαιτ καιιιιιιιζελε αυτα :wink:νερακι πινεις?:unsure::unsure::unsure::unsure:

FILIPPOS
02-07-09, 19:49
και θα ρωτήσω "γιατί";

εχεις ενα λαθακι,τα 5 κιλα δεν ειναι ολα λιπος,επειδη αυτη η διαιτα ειναι χωρις αλατι και πολυ νερο τα 3 ειναι υγρα,η διαιτα αυτη ειναι απο διαιτολογο δεν την κανω κουτουρου,και βασιζεται λιγη τροφη αλλα πλουσια σε θρεπτικη αξια,εμεισ που εχουμε πολλα κιλα τον πρωτο μηνα φευγουν πολλα μαζεμενα,και κυριος υγρα που εχει κατακρατηση ο οργανισμος,να φανταστεις βασιζεται στο οτι πρεπει να χανεις λιπος και οχι κρεας ,γιαυτο αυτο που πρεπει να τρως ειναι πλουσιο σε πρωτεινες και βιταμινες και φτωχο σε λιπη,απο τον επομενο μηνα τα κιλα που θα χανω θα ειναι πολυ λιγοτερα,γιατι τα υγρα φευγουν γρηγορα αλλα το λιπος πιο αργα.
οχι γιατι να σε μισησο?το λαθος ειναι δικο μας,που ξαναγυριζουμε στις παλιες κακες συνηθειες,αυτο εκανα και εγω και τα ξαναπηρα,μα τωρα ειμαι αποφασισμενος να αλαξω την διατροφη μου για παντα,γιατι η ηλικια που εχω ειναι κρισιμη,η τα χανω η απο εδω και περα θα παρω την κατω βολτα.αυτα τα ολιγα ελπιζω να μην σας κοουρασα:unsure::unsure::unsure::unsure:

φλωρα
02-07-09, 21:31
Φλώρα να σε ρωτήσω.....
αυτό το μενού στο έχει δώσει διαιτολόγος;οχι δεν παω σε διαιτολογο οτι εχω μαγηρεψει για τους υπολιπους θα φαω και εγω αλλα χωρις ψωμια,παταρες μακαρονια με σαλτσες κ.τ.π και πιο μικρες μεριδες οχι γλυκα που ετρωγα σχεδον μονο γυκα να σημερα ειχα μακαρονια με κυμα εγω εφαγα σκετα μακαρονια και καρπουζακι και επιδη το απογευματακι μου επεσαι λιγο το ζαχαρο χτυπισα και μια κουταλια της σουπας γλυκο βυσσινο:flirt:αυτα τι λες ειναι ο.κ:kiss::kiss::kiss:

φλωρα
02-07-09, 21:33
νερακι πινεις?:unsure::unsure::unsure::unsure:επιδη δεν τα παω και πολυ καλα με το νερο περνω 1,5 λιτρο ανθρακουχο νερο που ,το πινω σχετικα πιο ευκολα :flirt:

Βάσω
02-07-09, 21:39
οχι δεν παω σε διαιτολογο οτι εχω μαγηρεψει για τους υπολιπους θα φαω και εγω αλλα χωρις ψωμια,παταρες μακαρονια με σαλτσες κ.τ.π και πιο μικρες μεριδες οχι γλυκα που ετρωγα σχεδον μονο γυκα να σημερα ειχα μακαρονια με κυμα εγω εφαγα σκετα μακαρονια και καρπουζακι και επιδη το απογευματακι μου επεσαι λιγο το ζαχαρο χτυπισα και μια κουταλια της σουπας γλυκο βυσσινο:flirt:αυτα τι λες ειναι ο.κ:kiss::kiss::kiss:
Φλώρα και γω σήμερα τους είχα μακαρόνια με κιμά και γω στη θέση των μακαρονιών έβαλα φασολάκια στον ατμό στο πιάτο μου και από πάνω λίγο κιμά:wink:.Ηταν πολύ νόστιμο φαί:afro:.Μια φετούλα ψωμάκι και λίγο τυρί κατίκι και απόλαυσα ένα πλήρες γεύμα!!Πρίν λίγο έφαγα ένα ροδάκινο κομμένο σε κομματάκια μέσα σ ένα μπωλάκι γιαούρι 2 0/0 με μια κουταλιά δημητριακά με σοκολάτα!!!!!Μούρλια!!!!!!!!

φλωρα
02-07-09, 21:43
Φλώρα και γω σήμερα τους είχα μακαρόνια με κιμά και γω στη θέση των μακαρονιών έβαλα φασολάκια στον ατμό στο πιάτο μου και από πάνω λίγο κιμά:wink:.Ηταν πολύ νόστιμο φαί:afro:.Μια φετούλα ψωμάκι και λίγο τυρί κατίκι και απόλαυσα ένα πλήρες γεύμα!!Πρίν λίγο έφαγα ένα ροδάκινο κομμένο σε κομματάκια μέσα σ ένα μπωλάκι γιαούρι 2 0/0 με μια κουταλιά δημητριακά με σοκολάτα!!!!!Μούρλια!!!!!!!!τελεια αυτο θα το κανω αυριο ωραια ιδεα εχει περισεψη και λιγος κυμας σουπερ:wink::chew:

Roula14
03-07-09, 09:51
Και εγώ τον Φεβρουάριο παιδια είχα ξεκίνήσει μια μινι διαιτα, οχι διαιτα ακριβως αλλα να κοψω τα πολλα πολλα.. Εχανα σταθερα κιλά αλλα ετρωγα ομως και τα γλυκακια μου! Ηθελα να χασω 5 κιλά. ¶πό τα 61 σημερα είμαι 55 και εχω μεινει σταθερη αν και τρωω.

Οποτε θα συμφωνησω με την Ιωαννιτσα.. Υπομονη και σιγα σιγα.. Το θεμα ειναι να μην τα παρεις παλι πισω.

anastasiaadam
03-07-09, 11:38
Κουράγιο παρεάκια......συνεχίζουμε με σταθερότητα.......:dances::dances:

ΙΩΑΝΝΑ
03-07-09, 11:53
κοριτσια σημερα εχω το πιο καταπληκτικο φαγητο που μπορω να κανω και να μην με κοψει τρελά η ζεστη.....βραστα βλητα με κολοκυθακια και πιπεριες και λιγο τηγανητο ψαρακι...τι λετε να σας κανω το τραπεζι;

φλωρα
03-07-09, 12:14
κοριτσια σημερα εχω το πιο καταπληκτικο φαγητο που μπορω να κανω και να μην με κοψει τρελά η ζεστη.....βραστα βλητα με κολοκυθακια και πιπεριες και λιγο τηγανητο ψαρακι...τι λετε να σας κανω το τραπεζι;μιαμ μιαμ σου ερχομαιιιιιιιι:grin::grin::grin:

elenasa
03-07-09, 14:18
κοριτσια σημερα εχω το πιο καταπληκτικο φαγητο που μπορω να κανω και να μην με κοψει τρελά η ζεστη.....βραστα βλητα με κολοκυθακια και πιπεριες και λιγο τηγανητο ψαρακι...τι λετε να σας κανω το τραπεζι;

:chew::chew::chew::chew::chew:Έρχομαι και γω!!! :grin::grin::grin:

φλωρα
08-07-09, 23:01
εχω κολησει κλαψ κλαψ μονο 500 γραμ. εχασα ξανα κλαψ

FILIPPOS
09-07-09, 01:16
μην απελπιζεσαι ειπαμε!!! θα παρει φορα κανε υπομονη

bebebo
09-07-09, 07:24
αυτα που χανονται σιγα σιγα δεν γυρνανε γρηγορα

φλωρα
09-07-09, 10:36
ευχαριστω ευχαριστω μου δινετε κουραγιο:kiss:

elenasa
10-07-09, 14:46
Δεν είναι τίποτα....σε λίγο θα ξαναρχίσεις να χάνεις!! :afro::afro: Απλά ο οργανισμός σου αμύνεται γιατί χάνεις λίπος!! :banana::banana::banana::banana::banana:

Βάσω
10-07-09, 18:37
Σύνολο πεταμένων:8 1/2!!!!!!!:flirt::flirt::flirt:

φλωρα
10-07-09, 22:38
Σύνολο πεταμένων:8 1/2!!!!!!!:flirt::flirt::flirt:ουαου σε ποσο καιρο μπραβο μπραβο εγω σημερα εκανα την κουτσουκαλα μου ενω ολη την ημερα μια χαρα τωρα το βραδυ πιγαμε σε κατι γεννεθλια χαρακτηρα ομως εγω ουτα τουρτα ουτε τιποτα και μου δινουν να παρω μαζι μου με το ζοτη 4 μικρα σουβλακια αυτα με την μικρη την πιτουλα εεεεε οταν εφτασα σπιτη τα τσακισα η γουρουνα και τωρα εχω θυμοση πολυ πολυ γρρρρρ:hair::hair::hair:

D.J.M
10-07-09, 22:47
ουαου σε ποσο καιρο μπραβο μπραβο εγω σημερα εκανα την κουτσουκαλα μου ενω ολη την ημερα μια χαρα τωρα το βραδυ πιγαμε σε κατι γεννεθλια χαρακτηρα ομως εγω ουτα τουρτα ουτε τιποτα και μου δινουν να παρω μαζι μου με το ζοτη 4 μικρα σουβλακια αυτα με την μικρη την πιτουλα εεεεε οταν εφτασα σπιτη τα τσακισα η γουρουνα και τωρα εχω θυμοση πολυ πολυ γρρρρρ:hair::hair::hair:

μιλαμε φλωρα καλα ξηγηθηκες,πιστεψε με:afro::afro::afro::afro::afro:

xrysa
10-07-09, 22:56

:slider::slider::slider::kisses::kisses::kisses:

FILIPPOS
11-07-09, 11:38
ουαου σε ποσο καιρο μπραβο μπραβο εγω σημερα εκανα την κουτσουκαλα μου ενω ολη την ημερα μια χαρα τωρα το βραδυ πιγαμε σε κατι γεννεθλια χαρακτηρα ομως εγω ουτα τουρτα ουτε τιποτα και μου δινουν να παρω μαζι μου με το ζοτη 4 μικρα σουβλακια αυτα με την μικρη την πιτουλα εεεεε οταν εφτασα σπιτη τα τσακισα η γουρουνα και τωρα εχω θυμοση πολυ πολυ γρρρρρ:hair::hair::hair:
μια στο τοσο μια σκανδαλια δεν πειρζει....εφτασα τα 8 κιλα :banana::banana::banana:
αλλα οσο σκεφτομαι οτι θα ερθει h naya και θα πλακωθουμε στα τσιπουρα ενας κομπος στο λαιμο με πιανει:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

φλωρα
11-07-09, 14:01
μιλαμε φλωρα καλα ξηγηθηκες,πιστεψε με:afro::afro::afro::afro::afro:

μια στο τοσο μια σκανδαλια δεν πειρζει....εφτασα τα 8 κιλα :banana::banana::banana:
αλλα οσο σκεφτομαι οτι θα ερθει h naya και θα πλακωθουμε στα τσιπουρα ενας κομπος στο λαιμο με πιανει:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:λες εεε D.J.M:evil::evil: .Εχουν θερμιδες τα τσιπουρα:confused1:αν ναι να παρεις τα λαιτ:evil:ρε θυριο εχασες 8 κιλα εε μπραβο ποσα εχεις ακομα?

FILIPPOS
11-07-09, 16:02
λες εεε D.J.M:evil::evil: .Εχουν θερμιδες τα τσιπουρα:confused1:αν ναι να παρεις τα λαιτ:evil:ρε θυριο εχασες 8 κιλα εε μπραβο ποσα εχεις ακομα?ασε ποσα εχω μην ρωτας......:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure :εχω δρομο ακομη

elenasa
12-07-09, 15:10
Μπράβο!!!!! :banana::banana::banana::banana::banana::banana:

Μην στεναχωριέσαι.....:hug: μια μικρή αταξία που και που δεν πειράζει!! :kissed::kissed::kissed:

elenasa
12-07-09, 15:11
αλλα οσο σκεφτομαι οτι θα ερθει h naya και θα πλακωθουμε στα τσιπουρα ενας κομπος στο λαιμο με πιανει:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:
Μπράβο Φίλιππε!! :banana::banana::banana::banana::banana: Όλα καλά θα πάνε....:wave:

Βάσω
12-07-09, 16:05
Ποιός σου είπε ότι εγώ δεν έχω κάνει αταξίες???Πάρα πολλές.Το μυστικό είναι ότι την άλλη μέρα το.....ξαναράβεις και λές ότι έγινε έγινε συνεχίζω με περισσότερο πείσμα.Εγώ έχω αρχίσει από τέλη Απριλίου αλλά επειδή δεν θέλω να τα ξαναβρώ:wink:τα κιλά που πετάω το πάω κιΛΑΟΥ-κιΛΑΟΥ!!!:grin::grin::grin:.Εχω πάρει απόφαση ότι δεν θα ξαναπάρω τόσα κιλά όσα είχα πάρει.Δεν ήμουν ποτέ τόσα κιλά παραπάνω.:embarassed:

anastasiaadam
12-07-09, 19:02
Ποιός σου είπε ότι εγώ δεν έχω κάνει αταξίες???Πάρα πολλές.Το μυστικό είναι ότι την άλλη μέρα το.....ξαναράβεις και λές ότι έγινε έγινε συνεχίζω με περισσότερο πείσμα.Εγώ έχω αρχίσει από τέλη Απριλίου αλλά επειδή δεν θέλω να τα ξαναβρώ:wink:τα κιλά που πετάω το πάω κιΛΑΟΥ-κιΛΑΟΥ!!!:grin::grin::grin:.Εχω πάρει απόφαση ότι δεν θα ξαναπάρω τόσα κιλά όσα είχα πάρει.Δεν ήμουν ποτέ τόσα κιλά παραπάνω.:embarassed:

Περιβόλι μου εσύ......η ατάκα έγραψε πάλι......κιΛΑΟΥ-κιΛΑΟΥ :grin::grin::grin::grin::grin:

Βάσω
12-07-09, 19:09
Περιβόλι μου εσύ......η ατάκα έγραψε πάλι......κιΛΑΟΥ-κιΛΑΟΥ :grin::grin::grin::grin::grin:
Περιβόλι με πολλά...φρούτα!!!!:kissed:

anastasiaadam
12-07-09, 19:23
ΠΑΧΟΥΛΟΠΑΡΕΑΚΙΑ οι κουτσουκέλες αν δεν είναι μόνιμες να θυμάστε ότι είναι απαραίτητες για να μας κρατάνε σε ισορροπία έτσι ώστε να μπορούμε μακρόχρονα να αλλάξουμε τακτική στη διατροφή μας. Αν σκεφτούμε πόσο καιρό, πόσα χρόνια η διατροφή μας είχε ένα σωρό κουτσουκέλες μόνιμες, πως θέλετε να αλλάξουμε έτσι γρήγορα.

Είπαμε σιγά-σιγά για να κρατήσει.

Αν δείτε ότι βιάζεστε να τα "πετάξετε" γρήγορα τα περιττά κιλά, αυτό σημαίνει κίνδυνο...
αυτό σημαίνει ότι περιμένετε υποσυνείδητα να απαλαγείτε απο τους περιορισμούς της δίαιτας και να πέσετε στις μόνιμες κουτσουκέλες.

Σιγά-σιγά για να έχει απόλαυση και μονιμότητα το αποτέλεσμα.....

Φλώρα μην αγχώνεσαι το καλό αργεί να γίνει......κι αν την κάνουμε και λίγο καλοκαιράκι είναι, Έλληνες είμαστε ποτάκια πίνουμε, μεζεδάκια - θαλασσούλα και πάλι εδώ είμαστε.....
Δεν θα μείνουμε και στην καραντίνα,,,,,,αφού έχουμε την υγειά μας.....
¶ντε γειά μας......:drink::drink::drink:και ξανά προς την δόξα τραβάμε,,,,,,,,,,:hello::kissed::grin::grin:

anastasiaadam
12-07-09, 19:36
Περιβόλι με πολλά...φρούτα!!!!:kissed:

Καλά Βασούλα είμαι άρρωστη μ΄ενα βήχα που δεν περιγράφεται......
περιττό να σου πω ότι μόλις είδα την υπογραφή σου και κόντεψα να πνιγώ κακούργα απο τα γέλια ακόμη γελάω και βήχω μαζί.......δεν παίζεσαι παιδάκι μου εσύ......καλά λεω εγώ...
:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::g rin::grin::injured:

Βάσω
12-07-09, 21:55
περιττό να σου πω ότι μόλις είδα την υπογραφή σου και κόντεψα να πνιγώ κακούργα απο τα γέλια ακόμη γελάω και βήχω μαζί.......δεν παίζεσαι παιδάκι μου εσύ......καλά λεω εγώ...
Περαστικά σου Αναστασένια μου.Συγνώμη που έγινα αιτία άθελά μου να πνιγείς.:embarassed:Δεν θα το ξανακάνω στο υπόσχομαι....Αλλά καλού κακού έχε και ένα σιροπάκι δίπλα σου.:grin:.Μου ξεφεύγουν μερικές φορές....Α....αν και περιτό γιατί σίγουρα το κάνεις όταν είσαι κοντά στην εγγονή μάσκα έ???:kissed::kissed::kissed:και περαστικά!!!

anastasiaadam
13-07-09, 10:44
Περαστικά σου Αναστασένια μου.Συγνώμη που έγινα αιτία άθελά μου να πνιγείς.:embarassed:Δεν θα το ξανακάνω στο υπόσχομαι....Αλλά καλού κακού έχε και ένα σιροπάκι δίπλα σου.:grin:.Μου ξεφεύγουν μερικές φορές....Α....αν και περιτό γιατί σίγουρα το κάνεις όταν είσαι κοντά στην εγγονή μάσκα έ???:kissed::kissed::kissed:και περαστικά!!!

Εχω φάει την ήττα της γιαγίας Βασούλα......δεν την έχω δει καθόλου παρά ένα λεπτό μόλις γεννήθηκε και απο μακριά με μάσκα.......:dash::dash::dash::dash::dash::dash:

:hysteria::hysteria::hysteria::hysteria::hysteria: :hysteria::hysteria::hysteria:

:hair::hair::hair::hair::hair::hair::hair::sad1::s ad1::sad1::sad1::sad1::sad1::sad1:

FILIPPOS
13-07-09, 11:43
Εχω φάει την ήττα της γιαγίας Βασούλα......δεν την έχω δει καθόλου παρά ένα λεπτό μόλις γεννήθηκε και απο μακριά με μάσκα.......:dash::dash::dash::dash::dash::dash:

:hysteria::hysteria::hysteria::hysteria::hysteria: :hysteria::hysteria::hysteria:

:hair::hair::hair::hair::hair::hair::hair::sad1::s ad1::sad1::sad1::sad1::sad1::sad1:θα ερθει η στιγμη που θα την παρεις στην αγκαλια σου ,κανε λιγο υπομονη:afro::afro::afro::afro:

φλωρα
13-07-09, 13:31
καλα εε η ομαδα πεταει , ουτε διετολογους θελουμε ουτε τιποτα και κουραγιο περνω και κενουρια πραγματα μαθενω σας ευχαριστω πολυ πολυ .Αναστασια θα ερθει η ωρα που θα το παρεις αγκαλια και δεν θα το αφηνεις .:kissed:

xrysa
13-07-09, 13:47

σε ασχετο θεμα..... αλλα ...σου ευχομαι περαστικουλια και ευκαιρια να κοψεις το τσιγαρο.....αφου το λεει και ο νομος.... !!!!!:console:

elenasa
13-07-09, 13:51

:hair::hair::hair::hair::hair::hair::hair::sad1::s ad1::sad1::sad1::sad1::sad1::sad1:

Μην στεναχωριέσαι....:console::console::console: Θα την πάρεις και αγκαλίτσα και βόλτα θα την πας και ένα σωρό πράγματα θα της μάθεις..... λίγο υπομονή θέλει όμως!!!:flirt:Περαστικά σου Αναστασία μου και θα δεις που όλα θα γίνουν σύντομα!! :hug:

anastasiaadam
13-07-09, 14:19
καλα εε η ομαδα πεταει , ουτε διετολογους θελουμε ουτε τιποτα και κουραγιο περνω και κενουρια πραγματα μαθενω σας ευχαριστω πολυ πολυ .Αναστασια θα ερθει η ωρα που θα το παρεις αγκαλια και δεν θα το αφηνεις .:kissed:

Φλώρα ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ_ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ_ΜΑΚΙΓΙΑΖ_ΣΤΑΪΛΙΝΓΚ κάνω εδώ και 35 χρόνια.....
Συμβουλευτική ψυχολογία τώρα ψίνεται..... ότι χρειάζεσαι δηλαδή....

εδώ είμαι εγώ..... η γιαγιά σας περιμένει όλους για συμβουλές όχι μόνο απο γνώση αλλά και απο πείρα......:dances::dances::dances::dances::dances :

anastasiaadam
13-07-09, 14:22
σε ασχετο θεμα..... αλλα ...σου ευχομαι περαστικουλια και ευκαιρια να κοψεις το τσιγαρο.....αφου το λεει και ο νομος.... !!!!!:console:

Τι λες βρε τρελούτσικο......:tongue1::tongue1:
έχω να καπνίσω 9 χρόνια.....

anastasiaadam
13-07-09, 14:24
Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ για τις γλυκές παρηγοριές σας.......
:kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::k issed::kissed::kissed:

παιδιά μου την έχει δώσει καλοκαιριάτικα και άρρωστη δύο εβδομάδες.....δεν το έχω ξαναπάθει στη ζωή μου.......τώρα βρήκα.....:dash::dash:

xrysa
13-07-09, 16:18
Τι λες βρε τρελούτσικο......:tongue1::tongue1:
έχω να καπνίσω 9 χρόνια.....

ναιιιιιιι ???? πως μπερδευτηκα..... τωρα θυμηθηκα .....ειναι η ηλικια βλεπεις....:sad1:τωρα θυμηθηκα και τον τροπο.....:slider: :kisses:

φλωρα
13-07-09, 22:43
Φλώρα ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ_ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ_ΜΑΚΙΓΙΑΖ_ΣΤΑΪΛΙΝΓΚ κάνω εδώ και 35 χρόνια.....
Συμβουλευτική ψυχολογία τώρα ψίνεται..... ότι χρειάζεσαι δηλαδή....

εδώ είμαι εγώ..... η γιαγιά σας περιμένει όλους για συμβουλές όχι μόνο απο γνώση αλλά και απο πείρα......:dances::dances::dances::dances::dances :
ουαου μπραβο σουπερ γιαγια εσυ εισαι αστερι:afro:σηγουρα θα σε χρειαστω:kisses:

naya
16-07-09, 14:29
λοιπόν.........δεν ξέρω τι θα κάνετε...αλλά να πάρετε τα κιλά σας και να πάτε αλλού.....
τα χάνετε εσείς και τα παίρνω εγώ...μαζεύετε τα μη γίνουμε από δυο χωριά χωριάτες, τα αφήνετε να αλωνίζουν δεξιά κι αριστερά :diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::d iablo:

ορίστε μας :boxing::boxing::boxing:

FILIPPOS
16-07-09, 14:38
λοιπόν.........δεν ξέρω τι θα κάνετε...αλλά να πάρετε τα κιλά σας και να πάτε αλλού.....
τα χάνετε εσείς και τα παίρνω εγώ...μαζεύετε τα μη γίνουμε από δυο χωριά χωριάτες, τα αφήνετε να αλωνίζουν δεξιά κι αριστερά :diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::d iablo:

ορίστε μας :boxing::boxing::boxing:αν δεν τα δωσουμε σε εσενα που εισαι φιλη σε πιον θα τα δωσουμε?αντε τωρα που θα συναντηθουμε θα σουχω ετοιμα 5 κιλα!!!ολα δικα σου ρε χαλαλι:evil::evil::evil::evil:

φλωρα
16-07-09, 21:39

ορίστε μας :boxing::boxing::boxing:γεια σου ρε νανα μεγαλη :grin::grin: εγω παντνως δεν τα μαζευω θα τα αφησω να αλωνιζουν:evil::evil::evil:

elenasa
17-07-09, 10:29

ορίστε μας :boxing::boxing::boxing:

γεια σου ρε νανα μεγαλη :grin::grin: εγω παντνως δεν τα μαζευω θα τα αφησω να αλωνιζουν:evil::evil::evil:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

φλωρα
19-07-09, 21:14
νομιζω οτι ξεκολισα εχασα 500 γρα. ,τωρα μεσα στην εβδομαδα θα δουμε αν οντος τα καταφερα :wink:

Βάσω
19-07-09, 21:17
νομιζω οτι ξεκολισα εχασα 500 γρα. ,τωρα μεσα στην εβδομαδα θα δουμε αν οντος τα καταφερα :wink:
Ναι βρέ!!!!!Σίγουρα ξεκολλάς.Ολοι όσοι κάνουμε δίαιτα κάποια στιγμή εκεί γύρω στη δεύτερη με τρίτη εβδομάδα κολλάμε.Τώρα ποιός σε πιάνει.Αντε καλή επτυχία στην προσπάθεια!!!!!!:hooray:

FILIPPOS
20-07-09, 09:19
δεν ξερω παντως εχθες στην συναντηση με τα παιδια παει η διαιτα:unsure:τωρα πρεπει να αναπληρωσο:shocked:

φλωρα
20-07-09, 22:48
δεν ξερω παντως εχθες στην συναντηση με τα παιδια παει η διαιτα:unsure:τωρα πρεπει να αναπληρωσο:shocked:εεε και εγω σας εκανα σημπερασταση και τωρα πρεπει να μαζευτω, να ενα κοματι τουρτα με τα συνχωρισεος χα χα εριξα τον πονο μου στο φαγητο που δεν με πηραται μαζι σας:chew::chew::evil::evil::evil:

FILIPPOS
20-07-09, 23:04
εεε και εγω σας εκανα σημπερασταση και τωρα πρεπει να μαζευτω, να ενα κοματι τουρτα με τα συνχωρισεος χα χα εριξα τον πονο μου στο φαγητο που δεν με πηραται μαζι σας:chew::chew::evil::evil::evil:και δεν χχαιρεσαι που δεν ηρθες?θα εφευγες σιγουρα βαρυτερη:unsure::unsure::unsure:

φλωρα
21-07-09, 12:48
και δεν χχαιρεσαι που δεν ηρθες?θα εφευγες σιγουρα βαρυτερη:unsure::unsure::unsure::sarcastic::grin:: grin::grin::grin::grin:

naya
22-07-09, 23:51
κι εγώ ξεκόλλησα......................αλλά προς τα πάνω :dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

FILIPPOS
23-07-09, 00:13
κι εγώ ξεκόλλησα......................αλλά προς τα πάνω :dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::whip::w hip::whip::whip::whip: εγω τι φταιω?που με παρασερνεις?ε?:boxing::boxing::boxing::boxing:

φλωρα
23-07-09, 20:00
αααα θα με χαλασετε εσεις εται που το πατε :fighting:

FILIPPOS
24-07-09, 03:40
αααα θα με χαλασετε εσεις εται που το πατε :fighting:σε αυτην την κακουργα να το πεις:thinking::thinking::thinking:

φλωρα
24-07-09, 12:12
σε αυτην την κακουργα να το πεις:thinking::thinking::thinking:ειναι το αδηναμο φυλο εσυ που εισαι πιο δυνατος πρεπει να κρατας χαρακτηρα:azn::evil::evil::evil::evil:

FILIPPOS
24-07-09, 12:18
ειναι το αδηναμο φυλο εσυ που εισαι πιο δυνατος πρεπει να κρατας χαρακτηρα:azn::evil::evil::evil::evil::unsure::uns ure::unsure:πια ειναι αδυναμο φιλο η naya:unsure::unsure::unsure::grin::grin::grin::gri n::grin:με εκανες και γελασα:grin::grin::grin::grin:ετσι θελει να φενεται αλλα....τα φενομενα απατουν:evil::evil::evil:

φλωρα
24-07-09, 12:23
:unsure::unsure::unsure:πια ειναι αδυναμο φιλο η naya:unsure::unsure::unsure::grin::grin::grin::gri n::grin:με εκανες και γελασα:grin::grin::grin::grin:ετσι θελει να φενεται αλλα....τα φενομενα απατουν:evil::evil::evil::happy::happy::happy::hap py:

naya
26-07-09, 19:51
:unsure::unsure::unsure:πια ειναι αδυναμο φιλο η naya:unsure::unsure::unsure::grin::grin::grin::gri n::grin:με εκανες και γελασα:grin::grin::grin::grin:ετσι θελει να φενεται αλλα....τα φενομενα απατουν:evil::evil::evil:

πάλι με κακολογείς εσύ????:diablo::diablo::diablo::diablo:

FILIPPOS
28-07-09, 12:54
πάλι με κακολογείς εσύ????:diablo::diablo::diablo::diablo:
εγω εσενα να κακολογισω?να πεση κεραυνος να με καψει απαπαπαπαπαπαπα:unsure::unsure::unsure::unsure:

Βάσω
30-07-09, 21:04
Δεν βλέπω αναφορές πεταμένων κιλών:whistle::whistle::whistle:

φλωρα
30-07-09, 21:11
Δεν βλέπω αναφορές πεταμένων κιλών:whistle::whistle::whistle:αστα οχι οτι τρω αλλα να θα φαω και λιγο γλυκακι :whistle:αλλα ειμαι σταθερει στα 70 :rolleyes:

Βάσω
30-07-09, 21:13
αστα οχι οτι τρω αλλα να θα φαω και λιγο γλυκακι :whistle:αλλα ειμαι σταθερει στα 70 :rolleyes:
Αυτά τα "γλυκάκια" γμτο τους!!!!!!!Και γω μ αυτά παλεύω....Αλλά κρατιέμαι.Μόνο τα....μυρίζω:grin::grin::grin:

elenasa
31-07-09, 11:10
Δεν βλέπω αναφορές πεταμένων κιλών:whistle::whistle::whistle:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :evil: :evil: :evil: Εγώ δεν ξέρω τίποτα ούτε για τα κιλά ούτε για τα γλυκάκια...... ήρθα να ψηφίσω και θα φύγω!!!!!! :boat:

FILIPPOS
31-07-09, 11:37
Δεν βλέπω αναφορές πεταμένων κιλών:whistle::whistle::whistle: να σου πω αναφορες βαλμενων κιλων?με την naya εδω εβαλα γυρω στα 2 κιλα......αν καθοταν ακομη μια εβδομαδα πανε τα κιλα που εχασα,θα ερχοταν πισω με το παραπανω:unsure::unsure::unsure:

naya
31-07-09, 18:53
βρε άντε χάσου............εσύ και τα γριβάδια , λιβάδια σου......πως τα είπες :diablo::diablo::diablo::diablo:

Βάσω
31-07-09, 19:26
να σου πω αναφορες βαλμενων κιλων?με την naya εδω εβαλα γυρω στα 2 κιλα......αν καθοταν ακομη μια εβδομαδα πανε τα κιλα που εχασα,θα ερχοταν πισω με το παραπανω:unsure::unsure::unsure:
Καημένο παιδάκι....:baby:Είδες τι κάνουν οι κακές παρέες???Σε..... κατρακυλούν στον....ανήφορο χωρίς να το καταλάβεις:evil::evil::evil::evil:

φλωρα
31-07-09, 21:39
naya απο οτι βλεπω δεν εχεις αναγκη μια κουκλα εισαι αλιμονο σε μας που κοντεβουμε να σπασουμε το παγκοσμιο ρεκορ:unsure: αλλα πρεπει να μπουμε σε ταξη παλι ακους FILIPOS :whip:

FILIPPOS
01-08-09, 00:17
naya απο οτι βλεπω δεν εχεις αναγκη μια κουκλα εισαι αλιμονο σε μας που κοντεβουμε να σπασουμε το παγκοσμιο ρεκορ:unsure: αλλα πρεπει να μπουμε σε ταξη παλι ακους FILIPOS :whip:τωρα που εφυγε θα μπω σε μια σειρα.......πουα θα παει...εφυγα απο το προγραμμα μου,και μην την ακουτε αυτη με παρεσηρε συνεχεια τσιπουρακι ηθελε:unsure::unsure::unsure::unsure:

Βάσω
04-08-09, 16:31
Παίδες σήμερα ζυγίστηκα και στο σύνολο πέταξα 10:banana::banana::banana::banana:Ηθελα άλλα 5 αλλά την Παρασκευή φεύγω για διακοπές οπότε.....:chew::chew::chew:.Θα προσπαθήσω να τρώω σωστά τουλάχιστον....

D.J.M
04-08-09, 18:49
ρε σεις αποφασιστε επιτελους γιατι δεν ξερω τι να κανω
θα αδυνατισετε εσεις???? η θα παχυνω εγω???

μολις χτυπησα μια παστα σοκολατα :wink:

Βάσω
04-08-09, 18:54
ρε σεις αποφασιστε επιτελους γιατι δεν ξερω τι να κανω
θα αδυνατισετε εσεις???? η θα παχυνω εγω???

μολις χτυπησα μια παστα σοκολατα :wink:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΧ!!!!!!!!!!Με χτύπησες και μένα εκεί που πονάω.......Πάστα σσσσσσσσσσσσσοκολάτα?????Ατιμη κοινωνία που άλλους τους κάνεις να τρώνε ότι θέλουν και να μην παχαίνουν και άλλους μόλις φάνε μια παστούλα να παίρνουν τα κιλά αέρα.:evil::evil::evil::evil:

D.J.M
04-08-09, 19:00
μιλαμε βασουλα χτυπησα και της μικρης μου ,της εκλεβα οταν χαζευε:wink:

Βάσω
04-08-09, 19:01
μιλαμε βασουλα χτυπησα και της μικρης μου ,της εκλεβα οταν χαζευε:wink:
Προτιμώ το δεύτερο φυσικά....Δεν είμαι και ξανθιά.....:whistle:

D.J.M
04-08-09, 19:04
τι εννοεις ρε? θα σε γελασω αν πω οτι καταλαβα

χαχαχαχα σε γελασα:evil:

Βάσω
04-08-09, 19:08
τι εννοεις ρε? θα σε γελασω αν πω οτι καταλαβα

χαχαχαχα σε γελασα:evil:
Εγώ να δεις τί χαζομάρα έκανα.....:grin::grin::grin::grin::grin:.Νόμιζα ότι η υπογραφή σου η καινούργια ήταν μέρος της παράθεσης.....:embarassed::embarassed::embarassed: :embarassed:.Και απάντησα.Απόρρησα βέβαια γιατί ήταν άσχετη με την πάστα αλλά λέω του ήρθε και το έγραψε.

D.J.M
04-08-09, 19:10
:hair::hair::hair::dash::dash::dash::dash:

η υπογλυκεμια ξερεις τι φερνει ε???

Βάσω
04-08-09, 19:12
:hair::hair::hair::dash::dash::dash::dash:

η υπογλυκεμια ξερεις τι φερνει ε???
Αν ξέρω λέει?????40 χρόνια φούρναρης.....:dash::dash::dash:

elenasa
06-08-09, 08:43
Παίδες σήμερα ζυγίστηκα και στο σύνολο πέταξα 10:banana::banana::banana::banana:Ηθελα άλλα 5 αλλά την Παρασκευή φεύγω για διακοπές οπότε.....:chew::chew::chew:.Θα προσπαθήσω να τρώω σωστά τουλάχιστον....
Μπράβο κούκλα μου!! :banana::banana::banana::banana::banana::banana::k issed:

φλωρα
16-08-09, 14:06
εγω παιδια φορα ανι φορα μαζευω τα κιλα που πεταξα :crying:τι να κανω ο φαταουλας που ηρθαν τα ξαδερφια και να απο δω και να απο κει και να και 2 κιλα:whistle:

fotinig
16-08-09, 18:52
εγω παιδια φορα ανι φορα μαζευω τα κιλα που πεταξα :crying:τι να κανω ο φαταουλας που ηρθαν τα ξαδερφια και να απο δω και να απο κει και να και 2 κιλα:whistle:
γεια σου.......δεν πειραζει........κουραγιο τωρα......να ξεκινησουμε και γω μαζι.......α π ο αυριο.....παλι διαιτα.......πες οτι εκανες ενα μικρο διαλειμμα......καλη αρχη...:wave::kissed::console::console::console:

φλωρα
17-08-09, 13:48
γεια σου.......δεν πειραζει........κουραγιο τωρα......να ξεκινησουμε και γω μαζι.......α π ο αυριο.....παλι διαιτα.......πες οτι εκανες ενα μικρο διαλειμμα......καλη αρχη...:wave::kissed::console::console::console:λε ς εεε οκ:flirt::kiss:

Βάσω
17-08-09, 16:54
λες εεε οκ:flirt::kiss:
Μ αρέσεις!!!:grin::grin::grin:

φλωρα
18-08-09, 16:44
Μ αρέσεις!!!:grin::grin::grin:εκανα ενα διαλιματακι και σημερα λογο ονομαστικης εορτης και τσακισα ενα μπολ προφιτερολ Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ :whistle:

fotinig
18-08-09, 17:21
εκανα ενα διαλιματακι και σημερα λογο ονομαστικης εορτης και τσακισα ενα μπολ προφιτερολ Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ :whistle:
:wave:δεν πειραζει........χρονια πολλα.....το προφιτερολ ηταν.......διαιτης....χι χι

ΙΩΑΝΝΑ
20-08-09, 10:43
εγω παιδακια κανω τον σταυρο μου...εχω σταματησει κοντα 2 μηνες τη διαιτα λογω δουλειας και διαφορων αλλων θεματων και για πρωτη φορα στα χρονικα δεν ξαναπηρα γραμμαριο πισω..ακομα και τωρα που ηρθε ο θανασης και τρωγαμε του σκασμου απο δω και απο κει καταφερα να μην παρω τιποτα...δεν ειναι φοβερο;...παντα εκανα διαιτες και παντα επαιρνα πισω τα διπλα για να μην πω παραπανω....τελικα η μαγικη διαιτα ειναι η σωστη και υγιεινη διατροφη...οχι πως δεν κανω τις παρασπονδιες μου αλλα τις διορθωνω την επομενη μερα...δεν ειμαι τυπος που στερειται το φαγητο απλα τωρα το μαγειρευω με καλυτερους και σωστοτερους τροπους....αντε να ανοιξουν τα σχολεια να μπουμε παλι σε προγραμμα ολοι...

fotinig
20-08-09, 12:14
μπραβο βρε ιωαννα......και να συνεχισεις ετσι......ειναι μεγαλο μαρτυριο η διαιτα...κακα τα ψεματα ....οποιος δεν εχει προβλημα δυστιχως δεν το καταλαβαινει.......:hello:

ΙΩΑΝΝΑ
21-08-09, 08:53
φλωράκι αν ειναι να κανεις παρασπονδιες τουλαχιστον κανε τα γλυκα σου με λαιτ γαλα ,βουτηρο ή οτι αλλο θέλει ...να λες οτι απο τις 800 θερμίδες εφαγα 722:grin::grin::grin::grin:

φλωρα
21-08-09, 15:39
φλωράκι αν ειναι να κανεις παρασπονδιες τουλαχιστον κανε τα γλυκα σου με λαιτ γαλα ,βουτηρο ή οτι αλλο θέλει ...να λες οτι απο τις 800 θερμίδες εφαγα 722:grin::grin::grin::grin:χα χα χα καλο:evil:

fotinig
24-08-09, 22:59
γεια παιδια.......τι γνωριζετε για τον βελονισμο.....και το αδυνατισμα????η και γενικα......

D.J.M
28-08-09, 01:02
γεια παιδια.......τι γνωριζετε για τον βελονισμο.....και το αδυνατισμα????η και γενικα......

εχω κανει βελονισμο πριν 10 χρονια για να κοψω το καπνισμα
τωρα ειμαι σχεδον 2πακετα την μερα ,οποτε καταλαβαινεις πως ειναι τα πραγματα

fotinig
28-08-09, 08:18
:hello::hello:
εχω κανει βελονισμο πριν 10 χρονια για να κοψω το καπνισμα
τωρα ειμαι σχεδον 2πακετα την μερα ,οποτε καταλαβαινεις πως ειναι τα πραγματα
:hello::hello::hello::hello:για να ........καταλαβω...........ηταν .....περισσοτερα??????????????ηηηηηηηη...δεν εγινε τιποτααααααααααα!!!!!!!!!!!!
:wave:ευχαριστω που απαντησες!!!!!!!

D.J.M
28-08-09, 13:59
:hello::hello:
:hello::hello::hello::hello:για να ........καταλαβω...........ηταν .....περισσοτερα??????????????ηηηηηηηη...δεν εγινε τιποτααααααααααα!!!!!!!!!!!!
:wave:ευχαριστω που απαντησες!!!!!!!

αν σου πω λιγοτερα σιγουρα θα το σκεφτεις σοβαρα να το κανεις ε?
ναι εκανα λιγοτερα:dash::dash::dash:

fotinig
28-08-09, 21:10
αν σου πω λιγοτερα σιγουρα θα το σκεφτεις σοβαρα να το κανεις ε?
ναι εκανα λιγοτερα:dash::dash::dash:
:wave:γεια σου DJM.........εχω απελπιστει πια........αλλα πριν φτασω στο μπαλονακι.......λεω να το δοκιμασω κιαυτο.......βλεπεις καραδοκει το ζαχαρο!!!!!!μηπως επρεπε να επαναλαβεις την θεραπεια ....μετα απο ενα χρονικο διαστημα??????ειναι ακριβη σαν.......θεραπεια????.ευχαριστω!!!!!

D.J.M
29-08-09, 00:47
:wave:γεια σου DJM.........εχω απελπιστει πια........αλλα πριν φτασω στο μπαλονακι.......λεω να το δοκιμασω κιαυτο.......βλεπεις καραδοκει το ζαχαρο!!!!!!μηπως επρεπε να επαναλαβεις την θεραπεια ....μετα απο ενα χρονικο διαστημα??????ειναι ακριβη σαν.......θεραπεια????.ευχαριστω!!!!!

ρε συ φωτεινουλα τι να σου πω......?
εμενα μια ρωσιδα(γιατρος συστηνοταν) μουβαλε κατι βελονες σταυτια σαν σκουλαρικια ενα πραγμα
και μουδωσε και κατι ριζες σε σχημα τσιγαρου να μασουλαω οταν ειχα την αναγκη νικοτηνης.
ε ωσπου μια μερα ντουμανιασα την ριζα:evil:

ψαξε το καλα πριν κανεις ξεκινημα μην πεσεις σε τσαρλατανους(οπως εγω):dash:

elenasa
29-08-09, 11:53
εγω παιδακια κανω τον σταυρο μου...εχω σταματησει κοντα 2 μηνες τη διαιτα λογω δουλειας και διαφορων αλλων θεματων και για πρωτη φορα στα χρονικα δεν ξαναπηρα γραμμαριο πισω..ακομα και τωρα που ηρθε ο θανασης και τρωγαμε του σκασμου απο δω και απο κει καταφερα να μην παρω τιποτα...δεν ειναι φοβερο;...παντα εκανα διαιτες και παντα επαιρνα πισω τα διπλα για να μην πω παραπανω....τελικα η μαγικη διαιτα ειναι η σωστη και υγιεινη διατροφη...οχι πως δεν κανω τις παρασπονδιες μου αλλα τις διορθωνω την επομενη μερα...δεν ειμαι τυπος που στερειται το φαγητο απλα τωρα το μαγειρευω με καλυτερους και σωστοτερους τροπους....αντε να ανοιξουν τα σχολεια να μπουμε παλι σε προγραμμα ολοι...

Μπράβο Ιωάννα μου!! :hooray:Έτσι να συνεχίσεις με την υγιεινή διατροφή......δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο! Με τις δίαιτες και τις στερήσεις παίρουνουμε τα κιλά διπλά και τρίδιπλα!!! :girl:¶ντε να μπω και γω σε πρόγραμμα τώρα που γύρισα απ'τις διακοπές, γιατί έκανα πολλές παρασπονδίες!!!!:evil: :evil: :whistle:

ΙΩΑΝΝΑ
31-08-09, 09:12
αντε βρε κοριτσια...οτι φαγαμε φαγαμε το καλοκαιρακι..το σηκωνε και ο καιρος...καλαμαρακια , χταποδακια....παγωτα...κ.α....τα κεφαλια μεσα τωρα που μπαινει το φθινοπωρο....σιγα σιγα να μαζευομαστε στα σπιτια μας και να αρχισουμε διαιτουλα ξανα...η κατερινουλα που με ειχε δει πριν και μετα μου ειπε οτι ειχε φανει πολυ μεγαλη διαφορα και πηρα τα πανω μου...θελω αλλα 15 φετος το χειμωνα...λετε να τα καταφερω;

fotinig
31-08-09, 09:42
αντε βρε κοριτσια...οτι φαγαμε φαγαμε το καλοκαιρακι..το σηκωνε και ο καιρος...καλαμαρακια , χταποδακια....παγωτα...κ.α....τα κεφαλια μεσα τωρα που μπαινει το φθινοπωρο....σιγα σιγα να μαζευομαστε στα σπιτια μας και να αρχισουμε διαιτουλα ξανα...η κατερινουλα που με ειχε δει πριν και μετα μου ειπε οτι ειχε φανει πολυ μεγαλη διαφορα και πηρα τα πανω μου...θελω αλλα 15 φετος το χειμωνα...λετε να τα καταφερω;
:hello::hello::hello::hello::banana::afro::afro::a fro::afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro::afr o::afro::afro::afro::clap::clap::banana::banana::b anana:

elenasa
31-08-09, 21:35
Φυσικά και θα τα καταφέρεις Ιωάννα μου!!! :afro::afro::afro: Δεν θέλω αρνητικές σκέψεις....έχουμε βάλει ένα στόχο και θα τον πετύχουμε!!!!! Και γω μαζί σου είμαι!! :kissed::kissed:

φλωρα
01-09-09, 21:33
αχου κοριτσια τι να πω που εχω σκασει αυτες τις μερες στο φαει και δεν λεω να σταματισω η φοραδιτσα ενα φρενο βρε παιδιαααααααα:unsure:

fotinig
02-09-09, 02:12
:hello:
αχου κοριτσια τι να πω που εχω σκασει αυτες τις μερες στο φαει και δεν λεω να σταματισω η φοραδιτσα ενα φρενο βρε παιδιαααααααα:unsure:
:hello:να σου στειλω μια φωτογραφια μου να την κολησης στο ψυγειο.....χιχιχι δεν θα το ξανα ανοιξεις......χιχιχι

elenasa
02-09-09, 09:03

:hello:να σου στειλω μια φωτογραφια μου να την κολησης στο ψυγειο.....χιχιχι δεν θα το ξανα ανοιξεις......χιχιχι
Ααααα....δεν θέλω να ακούω χαζομάρες!!!! :unsure: Ότι αταξίες κάναμε....κάναμε!! Σκάσαμε στο φαί και στα γλυκά, το ευχαριστηθήκαμε και τώρα θα ξαναμπούμε σε πρόγραμμα!!!! Όλα καλά θα πάνε! :kissed::kissed::kissed:

elenasa
02-09-09, 19:35
Βρήκα μια υπέροχη σελίδα για διατροφή, υγεία και ευεξία!!! Για ρίξτε μια ματιά......νομίζω πως αξίζει τον κόπο!! :kissed:
http://www.dietup.gr/

φλωρα
02-09-09, 22:19
Βρήκα μια υπέροχη σελίδα για διατροφή, υγεία και ευεξία!!! Για ρίξτε μια ματιά......νομίζω πως αξίζει τον κόπο!! :kissed:
http://www.dietup.gr/
σε αυτην την σελ. ειμαι μελος πολυ καλη αλλα εχω να μπω εδω και κατι εβδομαδες τι να μπω και να τους πω γεια σας αλλα πηρα αυτα που πεταξα οχι ολα αλλα τα 2 κιλακια τα στεποσα αχ αχ :girl:

φλωρα
02-09-09, 22:21
:hello:να σου στειλω μια φωτογραφια μου να την κολησης στο ψυγειο.....χιχιχι δεν θα το ξανα ανοιξεις......χιχιχιμιν περνεις ορκο χι χι :grin:

fotinig
04-09-09, 10:01
λουκουμαδες γιαουρτιου
ενεργεια.....73 θερμ.λιπος 2γρ χολ....0
υλικα
2 φλτιζ γιαουρτι 0%
2φλιτζ αλευρι
1/4 Φλιτζ καφε κονιακ
1 κουταλακι σοδα
1/2 κουταλακι αλατι

για το σιροπι
1 φλιτζ ζαχαρη
1φλιτζ μελι
1φλιτζ νερο
ο χυμος 1/2 λεμονιου
1 φλιτζ χοντροκομενη καρυδοψιχα

:hello::hello::hello::hello::kisses:
κανελα

για το τηγανισμα
ελαιολαδο

:diablo::diablo::farewell::farewell::farewell::far ewell::farewell:

χρονος παρασκευης

15 λεπτα

τηγανισματος

20 λεπτα

αναμονης

2 ωρες

ΙΩΑΝΝΑ
04-09-09, 11:28
καταρχας..1 τεταρτο του μπουκαλιου κονιακ εννοεις;ή του ποτηριου;
και ακομα ...ειναι τσεκαρισμενη η συνταγη; γιατι οταν ειναι πολυ διαιτης τα γλυκα δεν πετυχαινουν παντα...και απο νοστιμια ; τι λενε; γιατι θα φανε και αλλοι ξερεις δεν ειναι μονο για μας που προσεχουμε....αχ γιατι τα γλυκα να παχαινουν....δεν θα με πειραζε να ζουσα μονο με γλυκα...
και ξερετε οποιος εχει συνταγες διαιτης ...εδω να τις βαζει οχι στην πεινακοθηκη...

φλωρα
04-09-09, 14:21
ιωαννα μου το ιδιο λεω και εγω :console:θα μπορουσα να ζω μονο με γλυκα

elenasa
04-09-09, 19:41
ιωαννα μου το ιδιο λεω και εγω :console:θα μπορουσα να ζω μονο με γλυκα
Και γω και γω!!!!!! :banana::banana::banana::banana:

fotinig
17-09-09, 08:24
πρωινο
1ποτηρι γαλα 1,5 λιπαρα,με 3 κουτ.δημητριακα ολικης αλεσεως

ενδιαμεσα

1 φρουτο

μεσημεριανο

1..1 σαντουιτς με μαυρο ψωμι του τοςτ.τυρι.χαμηλο σε λιπαρα, ντοματα,ριγανη.
η2..1 φιλετο κοτοπουλο ψητο ,1 φλτζ βραστα λαχανικα
η
3..1 σαντουιτς με μαυρο ψωμι του τοστ,κοτοπουλο,μουσταρδα,λαχανικα.
η
4.1 ψαρι βραστο 1 φλτζ.βραστα λαχανικα.
η
5.1 σαντουιτς με μαυρο ψωμι του τοστ.τονο 1 κ.σ.μαγιονεζα λαιτ λαχανικα.
η

6.2 μικρα μπιφτεκια 1 σαλατα.60 γρ.ανθοτυρο.

η
7.1 μπριζολα μοσχαρισια 1 σαλατα.

ενδιαμεσο

1 φρουτο

βραδινο διαλεγουμε ανα μερα

1.1 τονοσαλατα
2.1 καλαμακι κοτοπουλο 1 σαλατα
3.1 γιαουρτι 2 % με 3 κ.σ δημητριακα
4.1 τονοσαλατα.
5. μια ομελετα,με λαχανικα,
6.1 μπιφτεκι ,1 σαλατα.
7.1 σαλατα.

μπορειτε να αλλαξετε το μεσημεριανο με το βραδινο.
Καλη Επιτυχια!!!!!:afro::kisses:

ΙΩΑΝΝΑ
17-09-09, 08:27
πρωινο
1ποτηρι γαλα 1,5 λιπαρα,με 3 κουτ.δημητριακα ολικης αλεσεως

ενδιαμεσα

1 φρουτο

μεσημεριανο

1..1 σαντουιτς με μαυρο ψωμι του τοςτ.τυρι.χαμηλο σε λιπαρα, ντοματα,ριγανη.
2..1 φιλετο κοτοπουλο ψητο ,1 φλτζ βραστα λαχανικα
3..1 σαντουιτς με μαυρο ψωμι του τοστ,κοτοπουλο,μουσταρδα,λαχανικα.

στο μεσημεριανο τρωμε και το 1 και το 2 και το 3 μαζι;...
εμενα ετσι με βολευει.:evil::grin::evil::grin:

Roula14
17-09-09, 08:33

Θα συμφωνήσω με την Ιωάννα :evil:

:chew:

fotinig
17-09-09, 08:37
:diablo::diablo::diablo::diablo::diablo:

ΙΩΑΝΝΑ
17-09-09, 08:39
:diablo::diablo::diablo::diablo::diablo:

καλα βρε μια κουβεντα ειπαμε...αμεσως να κοκκινησεις απο το κακο σου...σκετο μαρουλι σαν τα κουνελια θα φαω σημερα..:evil:

fotinig
17-09-09, 08:40
καλα βρε μια κουβεντα ειπαμε...αμεσως να κοκκινησεις απο το κακο σου...σκετο μαρουλι σαν τα κουνελια θα φαω σημερα..:evil:
:afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro::grin::g rin::grin::grin::grin::grin::grin:

fotinig
17-09-09, 08:43
:tongue1:
Θα συμφωνήσω με την Ιωάννα :evil:

:chew:
εαν ειναι σαν και σενα δεν εχετε προβλημα!!!!!! μαλλον σε λαθος σελιδα μπηκατε.... χι χι πηγαινετε παιδι μου στις συνταγες, στα γλυκα!!!!!!χιχι:baby::tongue1::tongue1::tongue1:

ΙΩΑΝΝΑ
17-09-09, 08:49
:tongue1:
εαν ειναι σαν και σενα δεν εχετε προβλημα!!!!!! μαλλον σε λαθος σελιδα μπηκατε.... χι χι πηγαινετε παιδι μου στις συνταγες, στα γλυκα!!!!!!χιχι:baby::tongue1::tongue1::tongue1:

οχι οχι εγω ειμαι το αντιθετο απο την ρουλα...εγω μπηκα ακριβως στο θεμα που χρειαζομαι

fotinig
17-09-09, 09:00
οχι οχι εγω ειμαι το αντιθετο απο την ρουλα...εγω μπηκα ακριβως στο θεμα που χρειαζομαι
:wink: σορι τοτε σε κερναω ενα γλυκο για τον καφε σου......αυτο για μας φυσικα!!!!!!!!χι χι τις αφρατουλες χι χι:wink::wink::hello:

fotinig
17-09-09, 09:08
υλικα!!!!!!
120 γρμ αλευρι..για ολες τις χρησεις
60 γρμ.αλευρι ολικης.
60 γρμ.μαλακη καφε ζαχαρη
200 γρμ.γιαουρτι με 1% λιπαρα
85 ξερα δαμασκηνα .....χωρις κουκουτσια...
1/2 κουτ. του γλυκου....σοδα φαγητου.
1/2 κουτ.γλ κανελα..
1/2 κουτ.γλ.μοσχοκαρυδο
1 αυγο.
1 κουτ.σουπας καλαμποκελαιο

μεριδες 16

χρονος προετοιμασιας 15 λεπτα

χρονος ψησιματος 40 λεπτα:afro:

1......σε ενα μπολ ριχνετε αλευρι. σοδα.κανελλα. μοσχοκαρυδο
2....σε αλλο μπολ χτυπατε αυγο, ζαχαρη,μεχρι να πηξει το μιγμα.ριχνετε το για ουρτι και το καλαμποκελαιο.ανακατευετε καλα.
3....ανακατευετε τα δυο μειγματα μαζι, και ριχνετε και τα δαμασκηνα.....
4 .....καλυπτετε τη φορμα με αντικολλητικο χαρτι,βαζετε το μιγμα και το ψηνετε σε προθερμασμενο φουρνο για 40 λεπτα.

η θερμοκρασια ψησιματος εξαρτατε απο τον φουρνο που εχετε....
για να βεβαιωθειτε οτι ψηθηκε βαζετε στο κεντρο τη λαμα ενος μαχαιριου.

αν βγει στεγνη τοτε το κεικ εχει ψηθει....

καλη επιτυχια!!!!!:afro::afro::afro:

φλωρα
17-09-09, 11:32
:clap::clap::afro:

elenasa
18-09-09, 14:33
υλικα!!!!!!
120 γρμ αλευρι..για ολες τις χρησεις
60 γρμ.αλευρι ολικης.
60 γρμ.μαλακη καφε ζαχαρη
200 γρμ.γιαουρτι με 1% λιπαρα
85 ξερα δαμασκηνα .....χωρις κουκουτσια...
1/2 κουτ. του γλυκου....σοδα φαγητου.
1/2 κουτ.γλ κανελα..
1/2 κουτ.γλ.μοσχοκαρυδο
1 αυγο.
1 κουτ.σουπας καλαμποκελαιο

μεριδες 16

χρονος προετοιμασιας 15 λεπτα

χρονος ψησιματος 40 λεπτα:afro:

1......σε ενα μπολ ριχνετε αλευρι. σοδα.κανελλα. μοσχοκαρυδο
2....σε αλλο μπολ χτυπατε αυγο, ζαχαρη,μεχρι να πηξει το μιγμα.ριχνετε το για ουρτι και το καλαμποκελαιο.ανακατευετε καλα.
3....ανακατευετε τα δυο μειγματα μαζι, και ριχνετε και τα δαμασκηνα.....
4 .....καλυπτετε τη φορμα με αντικολλητικο χαρτι,βαζετε το μιγμα και το ψηνετε σε προθερμασμενο φουρνο για 40 λεπτα.

η θερμοκρασια ψησιματος εξαρτατε απο τον φουρνο που εχετε....
για να βεβαιωθειτε οτι ψηθηκε βαζετε στο κεντρο τη λαμα ενος μαχαιριου.

αν βγει στεγνη τοτε το κεικ εχει ψηθει....

καλη επιτυχια!!!!!:afro::afro::afro:

:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::chew::c hew::chew::chew::kissed:

fotinig
19-09-09, 04:12
υλικα!!!!!!
69 .γρ .γιαουρτι 1% λιπαρα
6 .κουτ της σουπας γαλα
ξυσμα και χυμο 3 λεμονιων
20. γρ. φυτικη μαργαρινη
60 .γρ. μπισκοτα ολικης
85 .γρ.ζαχαρη αχνη
1 1/2 κουτ.γλυκου τζιντζερ.
1 φλ.τσαγιου νερο
2 φακ.ζελατινη

για την διακοσμηση
φετες απο 2 λεμονια

εκτελεση
βαση......

τριβετε τα μπισκοτα
λιωνετε το βουτυρο και ανακατευετε με........

τριμμενα μπισκοτα,1 κουταλακι.αχνη,1/2 κουταλακι ξυσμα λεμονιου,και 1/2 κουταλακι τζιντζερ.
τοποθετειτε το τσερκι ...φομα χωρις πατο ...... πανω σε στρωμενο με αντικολλητικο χαρ ι σε δισκο. ριχνετε το μιγμα με τα μπισκοτα και το βαζετε στο ψυγειο για 15 λεπτα.....
βαζετε τη ζελατινα σε λιγο κρυο νερο και την αφηνετε να μουλιασει καλα.κατοπιν τη ριχνετε σε ενα κατσαρολακι με το υπολοιπο νερο και το αφηνετε να σιγοβρασει.ανακατευοντας συνεχως μεχρι να λιωσει καλα η ζελατινα.

ριχνετε σενα μπολ γιαουρτι γαλα,ζαχαρη,φλουδα και χυμο,,,,και το τζιντζερ ,
ανακατευετε καλα και ριχνετε και τη ζελατινα.....

αδειαζετε το μιγμα στο τσερκι προσεκτικα .......σε στρωση πανω απο τα μπισκοτα...
το βαζετε στο ψυγειο.....5 ωρες.....
σερβιρετε.........σε πιατελα διακοσμημενη με φετες φρουτων....πχ....λεμονι

καλη επιτυχια:wink:

μεριδες 8

χρονος προετοιμασιας 20 λεπτα

χρονος ψυγειου 5 ωρες

elenasa
19-09-09, 19:48
υλικα!!!!!!
69 .γρ .γιαουρτι 1% λιπαρα
6 .κουτ της σουπας γαλα
ξυσμα και χυμο 3 λεμονιων
20. γρ. φυτικη μαργαρινη
60 .γρ. μπισκοτα ολικης
85 .γρ.ζαχαρη αχνη
1 1/2 κουτ.γλυκου τζιντζερ.
1 φλ.τσαγιου νερο
2 φακ.ζελατινη

για την διακοσμηση
φετες απο 2 λεμονια

εκτελεση
βαση......

τριβετε τα μπισκοτα
λιωνετε το βουτυρο και ανακατευετε με........

τριμμενα μπισκοτα,1 κουταλακι.αχνη,1/2 κουταλακι ξυσμα λεμονιου,και 1/2 κουταλακι τζιντζερ.
τοποθετειτε το τσερκι ...φομα χωρις πατο ...... πανω σε στρωμενο με αντικολλητικο χαρ ι σε δισκο. ριχνετε το μιγμα με τα μπισκοτα και το βαζετε στο ψυγειο για 15 λεπτα.....
βαζετε τη ζελατινα σε λιγο κρυο νερο και την αφηνετε να μουλιασει καλα.κατοπιν τη ριχνετε σε ενα κατσαρολακι με το υπολοιπο νερο και το αφηνετε να σιγοβρασει.ανακατευοντας συνεχως μεχρι να λιωσει καλα η ζελατινα.

ριχνετε σενα μπολ γιαουρτι γαλα,ζαχαρη,φλουδα και χυμο,,,,και το τζιντζερ ,
ανακατευετε καλα και ριχνετε και τη ζελατινα.....

αδειαζετε το μιγμα στο τσερκι προσεκτικα .......σε στρωση πανω απο τα μπισκοτα...
το βαζετε στο ψυγειο.....5 ωρες.....
σερβιρετε.........σε πιατελα διακοσμημενη με φετες φρουτων....πχ....λεμονι

καλη επιτυχια:wink:

μεριδες 8

χρονος προετοιμασιας 20 λεπτα

χρονος ψυγειου 5 ωρες

:chew::chew::chew::chew:Πολύ ωραία συνταγή Φωτεινή μου!! :afro::afro::afro: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλο φρούτο, εκτός από λεμόνι; :kissed:

fotinig
19-09-09, 19:52
:wave::wave::wave::wave:οτι σου αρεσει!!!!!!!!!:love:

elenasa
19-09-09, 19:53
:wave::wave::wave::wave:οτι σου αρεσει!!!!!!!!!:love:
Σ'ευχαριστώ!! :kissed::kissed::kissed:

elenasa
12-10-09, 11:12
Που είστε βρε παιδιά; :unsure::unsure: Την σταματήσατε την δίαιτα; :blink: Εγώ έχασα συνολικά 6 κιλά και συνεχίζωωωωω!!!!!! :banana::banana::banana::banana::banana::banana::b anana:

fotinig
17-10-09, 01:57
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ.......:diablo::evil::evil:

ΕΛΕΙΨΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΩΣΑΤΕ ΕΕΕΕΕ??????? :evil:

ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΙΤΑ?????? ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ.....ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙς ΤΥΨΕΙς ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗς ΦΛΩΡΑς????ΕΕΕΕΕΕ?????ΧΙΧΙ:diablo:

ΛΟΙΠΟΝ............ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ

ΠΡΩΙΝΟ......
1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ...ΜΕ1.5% ΜΕ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ

1 ΦΡΟΥΤΟ

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
..........
1 ΦΛΙΤΖ ΜΠΑΜΙΕς
1 ΣΑΛΑΤΑ
1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗς ΑΛΕΣΕΩς

.......
1 ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ
1 ΣΑΛΑΤΑ

........
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗς ΑΛΕΣΕΩς
40 ΓΡ. ΤΥΡΙ

.......
1 ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ...
1 ΦΛΤΖ.ΡΥΖΙ
1 ΣΑΛΑΤΑ
.........
1 ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΧΟΡΤΑ ΒΡΑΣΤΑ
.........

1 ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ
1 ΣΑΛΑΤΑ
........
1 ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑς
1 ΣΑΛΑΤΑ
.....
ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ

1 ΦΡΟΥΤΟ

ΒΡΑΔΙΝΟ

1 ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ KOTTAGE CHEESE
........
1 ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΚΡΗΤΗς ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ
........
1 ΑΡΑΒΙΚΗ ΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
........
1 ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ
......
1 ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ 3 ΒΡΑΣΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
2 ΚΑΡΟΤΑ
1 ΠΑΤΑΤΑ
.......
1 ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ 1 ΝΤΟΜΑΤΑ, 1 ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ
........
1 ΤΟΣΤ ΜΕ 1 ΦΕΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ 1 ΦΕΤΑ ΤΥΡΙ...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

fotinig
17-10-09, 02:18
:evil::evil:ΓΕΙΑ ΣΑς ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!!!ΧΙΧΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟς ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΑΛΛΟΥ....ΧΙ ΧΙ ΣΤΙς ΣΥΝΤΑΓΕς........ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ :whip::whip:ΜΟΥ......ΣΟΡΥ.......ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.....ΧΙΧΙ:diablo:

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ....ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΩ.....:embarassed:

ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ...:whistle:...αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσω να ξαναμπω για αρκετο καιρο..οποτε δοκιμαστετη
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
ενεργεια 281 θ
χρονος παρασκευης 10 λεπτα

χρονος ψησιματος 50 λεπτα

υλικα
1 λιτρο γαλα 2% λιπαρα
2 βανιλιες
1 πρεζα αλατι
1 φλιτζανι καλαμποκαλευρο
1/2 φλιτζανι μαργαρινη
1/2 φλιτζ ζαχαρη
3 αυγα
1 κουταλακι μαγια σκονη

για το γαρνιρισμα

ζαχαρη αχνη

εκτελεση

.προθερμανετε το φουρνο στους 180 c

βαλτε σε μια μεγαλη κατσαρολα το γαλα να βρασει

ριξτε τις βανιλιες το αλατι και σκορπιστε λιγο λιγο το αλευρι ανακατευοντας συνεχως

κατεβαζετε απο την φωτια.προσθετετε μαργαρινη,ζαχαρη,κροκους αυγων μαγια.....και αφηστετο να κρυωσει

σε στεγνο μπολ χτυπηστε τα ασπραδια σε σφικτη μαρεγκα και προσθεστε με απαλες κινησεις στο μειγμα......
λαδωστε και αλευρωστε μια φορμα διαμετρου 26 εκ.και ριξτε μεσα το μειγμα.

ψηστε στο φουρνο για 50 περιπου λεπτα.

οταν κρυωσει πασπαλιστε με ζαχαρη αχνη:hug:

καλη επιτυχια!!!!!!

να προσεχετε!!!!!:kiss:

φλωρα
17-10-09, 19:21
ασε φωτηνη πια διατα λες αλλα θα το πηστεψετε απο τις πολες τουρτες που εκανα αυτο το διαστημα δεν τα πολυ θελω :whistle:

elenasa
18-10-09, 11:50
Φωτεινή......:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:: bowdown::bowdown::kissed:

Lydia!
26-10-09, 18:54
Γειά σας και'γω σε δίαιτα είμαι, κάνω από διαιτολόγο στο σύνολο έχω (3) αλλά το καθετί το ζυγίζω και λίγο έχω κουραστεί.Να πω την αλήθεια όταν την έκανα κατά γράμμα έχασα -15- κιλά τα κράτησα 2 χρόνια αλλά μετά τα ξαναέβαλα........τωρα ξανα άρχισα αλλά μήπως έχετε καμιά άλλη εσείς?????:slider:

φριντουλα
27-10-09, 21:36
ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ,ΠΡΙΝ 15 ΜΗΝΕΣ ΓΈΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΧΟΝΤΡΟ!!!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΚΙΛΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ Σ:sad1:ΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΥΡΙΜΑ:embarassed:

elenasa
28-10-09, 11:53
Γειά σας και'γω σε δίαιτα είμαι, κάνω από διαιτολόγο στο σύνολο έχω (3) αλλά το καθετί το ζυγίζω και λίγο έχω κουραστεί.Να πω την αλήθεια όταν την έκανα κατά γράμμα έχασα -15- κιλά τα κράτησα 2 χρόνια αλλά μετά τα ξαναέβαλα........τωρα ξανα άρχισα αλλά μήπως έχετε καμιά άλλη εσείς?????:slider:

ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ,ΠΡΙΝ 15 ΜΗΝΕΣ ΓΈΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΧΟΝΤΡΟ!!!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΚΙΛΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ Σ:sad1:ΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΥΡΙΜΑ:embarassed:

:welcome::welcome::welcome: Στην παρεά μας κορίτσια! :wave: Εγώ προσωπικά πάω σε διαιτολόγο, γιατί μόνη μου έκανα όλο βλακίες!!!:whistle: Δεν κάνω ακριβώς δίαιτα.....αλλά διατροφή! Με αυτό τον τρόπο παίρνεις όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται το σώμα σου και χάνεις και το περιττό λίπος! Κορίτσια, όλες οι δίαιτες είναι αποτελεσματικές, αρκεί αν τις ακολουθήσεις και φυσικά θέλει χρόνο για να δεις τ'αποτελέσματα!! Στις δίαιτες "αστραπές" έχεις γρήγορα αποτελέσματα, αλλά δεν διαρκούν!!! :kissed: