Επιστροφή στο Forum : ΒΑΠΤΙΣΗ Με θεμα....ΑΓΟΡΙΑ
βλεπω οτι το θεμα με τις νεραιδες παει καλά ...αλλα τι θα γινει με μας που εχουμε αντράκια;...δεν εχουμε τοση ποικιλια οπως τα κοριτσια...ενα θεματακι λοιπον για τα ζουζουνια μας νομιζω οτι ειναι απαραιτητο με ιδεες και προτασεις για αγοριστικα παρτυ και βαπτισεις....
μολις τελιωσω τις ετοιμασιες για το παρτυ του ανιψιου μου θα σας ανεβασω φωτο
περιμενουμε και εδω την συμμετοχη σας ωστε να μην σκανε οι καημενες οι αγορομανες:sad1::sad1::sad1::sad1:
βλεπω οτι το θεμα με τις νεραιδες παει καλά ...αλλα τι θα γινει με μας που εχουμε αντράκια;...δεν εχουμε τοση ποικιλια οπως τα κοριτσια...ενα θεματακι λοιπον για τα ζουζουνια μας νομιζω οτι ειναι απαραιτητο με ιδεες και προτασεις για αγοριστικα παρτυ και βαπτισεις....
μολις τελιωσω τις ετοιμασιες για το παρτυ του ανιψιου μου θα σας ανεβασω φωτο
περιμενουμε και εδω την συμμετοχη σας ωστε να μην σκανε οι καημενες οι αγορομανες:sad1::sad1::sad1::sad1:μπραβο Ιωαννα παρα πολυ καλη η σκεψη σου:clap::clap::baby::baby::baby::baby:
λιγα πραγματακια γιατι εγιναν ολα μεσα σε δυο μερες και δεν ειχαμε την πολυτελεια του χρονου...ελπιζω να σας αρεσει
ο συνδιασμος πρασινο με μπλε ηταν πολυ ωραιος και ξεφυγαμε λιγο απο το μπλε - γαλαζιο..εβαλα αποχρωσεις βεβαια..μπλε-γαλαζιο με πρασινο-λαχανι.....τα σημαιακια που λενε οτι το παρτυ ειναι εδω δεν τα εβαλα εγω αλλα λυπηθηκα την κοπελα που τα κρεμασε και δεν τα εβγαλα να βαλω τα δικα μου σημαιακια
:clap::clap::clap::clap::clap:
να το χαιρεσαι το πιτσιρικι σου
:clap::clap::clap::clap::clap:
να το χαιρεσαι το πιτσιρικι σου
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ:afro::afro::afro::afro:
ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ :clap::clap::clap::clap::clap:
:clap::clap::clap::clap::clap::clap:πολυ ομορφα
α..ΜΠΡΑΒΟ ΙΩΑΝΝΙΤΣΑ, ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!:clap:
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
ευχαριστω για τα σχολια...το ανιψι μου χαρηκε πολυ.. ειχε ξηλωσει αρκετα για να τα παιξει μεχρι να τελιωσουν τα γενεθλια....και στην αδερφη μου αρεσε ο στολισμος πολυ..τα γενεθλια δεν θελουν πολλα αλλα να ειναι ομορφα....
μπραβο ειναι τελεια :clap::clap::clap::clap:
τα καραβακια ειναι τα αγαπημενα μου, καλα πολυ ωραια :banana::banana::banana:
Ιωάννα, ωραία χρώματα :clap::clap::clap: Να το χαίρεστε!
Ιωάννα υπέροχα να τον χαίρεστε
θεματα για αγορια...
Ψαρια και γενικα ζωα
Ζουγκλα
Αυτοκινητα
Ναυτικα
Αεροστατα κ αεροπλανα γενικα
εγω ψαχνω ιδεες για την διακοσμηση του δωματιου του...
θεματα για αγορια...
Ψαρια και γενικα ζωα
Ζουγκλα
Αυτοκινητα
Ναυτικα
Αεροστατα κ αεροπλανα γενικα
εγω ψαχνω ιδεες για την διακοσμηση του δωματιου του...
Tι ηλικία έχει ??
aaaaaaaaaa πολυ όμορφα!!!!!!!!!!!!!!! :clap:
anastasiaadam
29-08-08, 20:55
Ιωάννα να σας ζήσει ο μικρός Πολύ όμορφα όλα :afro::afro::afro::afro::afro::afro:
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap::clap:
πηραμε 2οροφο κρεβατι για τα πιτσιρικια και μια και καλη θα βαψουμε και το δωματιο τους....σκεφτομαι μεχρι τη μεση πρασινο και απο πανω γαλαζιο του ουρανου ...θα τα χωριζει μια διαχωριστικη γραμμη περιπου 5 εκατοστα πιο σκουρο πρασινο και πανω στη γραμμη θα ζωγραφισω αυτοκινητα τρενα ποδηλατα ...στον ουρανο αεροπλανα και αεροστατα....μολις τελιωσω θα σας ανεβασω φωτο....το δωματιο τους πριν ηταν γαλαζιο με κιτρινο και στο κιτρινο ειχε αστερια και φεγγαρια αλλα ηταν για τοτε που ηταν μικρούλια ...τωρα που γιναμε αντρακια θα γεμισει ο κοσμος αυτοκινητα και τζιπ....νεωτερα απο βδομαδα που θα εχω καποια προοδο....
anastasiaadam
30-08-08, 16:11
πηραμε 2οροφο κρεβατι για τα πιτσιρικια και μια και καλη θα βαψουμε και το δωματιο τους....σκεφτομαι μεχρι τη μεση πρασινο και απο πανω γαλαζιο του ουρανου ...θα τα χωριζει μια διαχωριστικη γραμμη περιπου 5 εκατοστα πιο σκουρο πρασινο και πανω στη γραμμη θα ζωγραφισω αυτοκινητα τρενα ποδηλατα ...στον ουρανο αεροπλανα και αεροστατα....μολις τελιωσω θα σας ανεβασω φωτο....το δωματιο τους πριν ηταν γαλαζιο με κιτρινο και στο κιτρινο ειχε αστερια και φεγγαρια αλλα ηταν για τοτε που ηταν μικρούλια ...τωρα που γιναμε αντρακια θα γεμισει ο κοσμος αυτοκινητα και τζιπ....νεωτερα απο βδομαδα που θα εχω καποια προοδο....
Το γαλάζιο και το πράσινο αν δεν είναι έντονα πολύ είναι τα χρώματα λενε της ισορροπίας, επαφής, επικοινωνίας. Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία Ιωαννάκι.
μιλαμε για απαλα χρωματα ....πιο εντονο θα ειναι η ριγα στη μεση και τα σχεδια που θα ζωγραφισω....ειναι αρκετα ζωηρα τα παιδάκια μου δεν χρειαζονται να εχουν και τη ζωηραδα απο τα χρωματα. θελω χρωματα που να τα ηρεμουν...
Ιωαννα μημπως να μην τα ζωγραφισεις στον τοιχο αλλα να τα φτιαξεις σε κοντρα πλακε ???
Να κοψεις το περιγραμμα και να τα κρεμασεις με καρφακι στον τοιχο
Ετσι οποια ωρα θες αλλαζεις διαρηθμιση ή φτιαχνεις αλλα και τα αντικαθηστας χωρις να πηγαινουν χαμενα
Ιωαννα μημπως να μην τα ζωγραφισεις στον τοιχο αλλα να τα φτιαξεις σε κοντρα πλακε ???
Να κοψεις το περιγραμμα και να τα κρεμασεις με καρφακι στον τοιχο
Ετσι οποια ωρα θες αλλαζεις διαρηθμιση ή φτιαχνεις αλλα και τα αντικαθηστας χωρις να πηγαινουν χαμενα
σε ενημερωνω λοιπον πως αν κανω αυτο που λες ...(που ειναι και πολυ καλη ιδεα)...δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μεινουν στους τοιχους για πανω απο ενα μηνα...και πολυ λεω.....μιλαμε για ανταρτες.....στο μαγαζι ή οταν ειναι χωρια ειναι αγγελουδια αλλα στο σπιτι ειναι ο χωρος τους και το κανουν καλοκαιρινο....
Κολλημενα στον τοιχο με σιλικονη που μετα ζεστενεις με το μπηστολακι για τα μαλλια και τα βγαζεις ????
Επιμενω για να μην παει χαμενη η δουλεια που θα κανεις
πως θα κοψω το περιγραμμα ; χρειαζομαι εργαλεια και εγω δεν εχω
Φτιαξε τα σε λεπτο MDF που μπορεις να το κοψεις με τον κοφτη -φαλτσετα
ή αν βρεις παρε μπαλσα -ειναι εν λεπτο ελαφρυ ξυλο που κανουν μοντελα με αυτο
ή ακομη σε χοντρο χαρτονι
πολυ καλο ειρηνη δεν το ειχα σκεφτει ετσι....ευχαριστω ...αν και το επομενο βαψιμο το βλεπω σε καμια διετια...και θα εχουν αλλαξει τα γουστα του μεγαλου...ασε που μπορει να εχω ετοιμο και το δωματιο του μικρου...θελει μονο πλακακια και ειναι ετοιμο αλλα προς το παρον δεν θελουν να χωρισουν ..ουτε ο ενας ουτε ο αλλος κοιμαται αν λειπει ο ενας απο τους δυο...
Με το καλο να τα ετοιμασεις γιατι ειναι ωραιο τα παιδια να μενουν σε εναν χωρο που τους αρεσει
Ιωάννα πολύ ωραία ιδέα για το δωμάτιο. Αντί για ξύλο, πάρε χαρτόινι για μακέτες (έχει σε διάφορα πάχη). Κόβεται με ψαλίδι ή φαλτσέτα και μπορεί να βαφεί ή ακόμα για ποιο εύκολα , μπορείς να πάρεις τις παιδικές χαρτοπετσέτες (για παιδικά πάρτυ που είναι με τα αυτοκίνητα) και να τα κολλησεις επάνω και μετά να τα κόψεις .
Καλα λεει η Θεοπιστουλα μας Το σαντουιτσ δεν παθαινει τιποτε και το κανεις οτι θες
λοιπον η ιδεα της πιστης με τις χαρτοπεσετες μου φαινετε τελεια σε συνδιασμο με τις ειρηνης.....τι κολλα χρειαζομαι για να το κανω ....σημειωστε οτι δεν εχω ξανακανει τεχνικη χαρτοπεσετας...θα προσπαθησω ομως γιατι μου φαινετε πιο ευκολο απο το να ζωγραφιζω τους τοιχους και σαφεστατα γρηγοροτερο μια που ο χρονος μου ειναι ελαχιστος...ευχαριστω κοριτσια ....
λοιπον η ιδεα της πιστης με τις χαρτοπεσετες μου φαινετε τελεια σε συνδιασμο με τις ειρηνης.....τι κολλα χρειαζομαι για να το κανω ....σημειωστε οτι δεν εχω ξανακανει τεχνικη χαρτοπεσετας...θα προσπαθησω ομως γιατι μου φαινετε πιο ευκολο απο το να ζωγραφιζω τους τοιχους και σαφεστατα γρηγοροτερο μια που ο χρονος μου ειναι ελαχιστος...ευχαριστω κοριτσια ....
Τα τελευταία που έχω κάνει εγώ με χαρτοπετσέτες (βλ εξώφυλλο ευχολογίου), τα κόλλησα με κόλλα UHU σε σπρέι. Το πήρα από το πλαίσιο περίπου 5,5 ευρώ. Δεν υγραίνει την επιφάνεια και δεν ζαρώνει η χαρτοπετσέτα. Στο τέλος έριξα από πάνω λακ για τα μαλλιά για να το σταθεροποιήσω και να γίνει πιο "γυαλιστερό":grin::grin::grin::grin::grin::grin:
Καλημέρα και καλό Μήνα!!!!! :wave:
Αυτές είναι οι μπομπονιέρες που ετοιμάζω για τη βάπτιση του μικρού μου.
Σας αρέσουν? Είναι για τους μεγάλους για τα παιδάκια λέω να φτιάξω χωνάκια σαν της Ρόζι. Ρόζι μπορώ να κλέψω την ιδέα σου?:whistle:
Λέω να φτιάξω και τις προσκλήσεις αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα πως τις θέλω:unsure:.
Καμιά ιδέα? Δεν έχω και πολλές μέρες περιθώριο:evil:.
Ότι άλλο φτιάξω θα σας το δείξω.
Σας αρέσουν? Είναι για τους μεγάλους για τα παιδάκια λέω να φτιάξω χωνάκια σαν της Ρόζι. Ρόζι μπορώ να κλέψω την ιδέα σου?:whistle:
Λέω να φτιάξω και τις προσκλήσεις αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα πως τις θέλω:unsure:.
:clap::clap::clap::clap: πολυ ωραια ειναι
για δες εδω
http://www.hobby.gr/forum/showthread.php?t=542
http://www.hobby.gr/forum/showthread.php?t=412
:wave:ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ-ΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ-ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΚΑΡΤΟΥΝ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ..ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ Κ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΩ ΔΕΙΓΜΑ Κ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΛΕΩ:wink:
:wave:ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ-ΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ-ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΚΑΡΤΟΥΝ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ..ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ Κ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΩ ΔΕΙΓΜΑ Κ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΛΕΩ:wink:
ΓΜΤ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΡΧΕΙΟ:dash:..ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ Κ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ:wink:
ΓΜΤ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΡΧΕΙΟ:dash:..ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ Κ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ:wink:
ΝΑ,ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΝΟΩ..ΤΟ ΚΑΝΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ..ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΡΩΤΑ:wave:
ενα προσκλητηριακι που μας εφεραν τελευταια ηταν σοκολατα (lacta)τυλιγμενη με λευκο χαρτι που επανω ηταν τυπωμενη μια φωτο του μωρου και το στιχακι για την προσκληση στη βαφτιση πολλλλλλλλλλλλλλλλυυυυυυυυυυυυυ γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !:kissed:
εγω στην αρχη πριν καταλιξω σε αυτη την προσκληση που εχω ανεβασει στο θεμα νεραιδοκοσμος ειχαι στο νου μου να κανω προσκλητιρια μεσα σε κουτακια με σοκολατακια και ζαχαροτα και μεσα να εχω τοκαρτελακι δεμενω σε ρολακι με κορδελιτσα .το κουτακι παλι δεμενω με κορδελιτσα:kiss:
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ωραίες ιδέες.:kiss:
Εσένα ιδιαίτερα civilla που έκανες τον κόπο να φτιάξεις δείγμα.
Τις σοκολάτες επειδή μου αρέσουν πολύ λέω να τις απορρίψω γιατί θα φτιάχνω και θα τρώω:evil:.Η φωτό με το καρτούν πολύ πρωτότυπη δεν έχω ξαναδεί τέτοια πρόσκληση θα δοκιμάσω αν μπορώ να τις φτιάξω έτσι . Τι πρόγραμμα χρειάζεται για να κάνω κάτι τέτοιο?
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ωραίες ιδέες.:kiss:
Εσένα ιδιαίτερα civilla που έκανες τον κόπο να φτιάξεις δείγμα.
Τις σοκολάτες επειδή μου αρέσουν πολύ λέω να τις απορρίψω γιατί θα φτιάχνω και θα τρώω:evil:.Η φωτό με το καρτούν πολύ πρωτότυπη δεν έχω ξαναδεί τέτοια πρόσκληση θα δοκιμάσω αν μπορώ να τις φτιάξω έτσι . Τι πρόγραμμα χρειάζεται για να κάνω κάτι τέτοιο?
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ POWERPOINT ΚΑΙ ΤΟ PHOTOSHOP.. AN EXEIS TO PHOTOSHOP,ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ:wink: :wave:
ΠΟλύ όμορφη η μπομπονιέρα. Με το καλό η βάπτιση
Ευχαριστώ Pisti:kiss:.
Civilla το έχω το photoshop αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ:unsure:.
Σήμερα φτιάχνω χωνάκια κοντεύω να τα τελειώσω (χωρίς περιεχόμενο).
Ευχαριστώ Pisti:kiss:.
Civilla το έχω το photoshop αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ:unsure:.
Σήμερα φτιάχνω χωνάκια κοντεύω να τα τελειώσω (χωρίς περιεχόμενο).
ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΟ PHOTOSHOP ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΒΗΝΩ ΜΕ ΤΗ ΓΟΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ..
ΨΑΧΟΥΛΕΨΕ ΤΟ ΛΙΓΟ,ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..
Κ ΓΩ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ..ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ..
ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ,ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΔΩ..
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ:wave:
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ :clap::clap::clap::clap::clap:
Θα το ψάξω σε ευχαριστώ πάααααααααααααααρα πολύ.:kiss:
ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΟ PHOTOSHOP ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΒΗΝΩ ΜΕ ΤΗ ΓΟΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ..
ΨΑΧΟΥΛΕΨΕ ΤΟ ΛΙΓΟ,ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..
Κ ΓΩ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ..ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ..
ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ,ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΔΩ..
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ:wave:
αυτο που κανεις γινετε καλυτερα και σωστοτερα με το κουμπι της πενας σε μεγαλη αναλυση...οχι με τη γομα...δοκιμασε το
αυτο που κανεις γινετε καλυτερα και σωστοτερα με το κουμπι της πενας σε μεγαλη αναλυση...οχι με τη γομα...δοκιμασε το
:wave:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΩΑΝΝΑ..ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΨΑΞΕΙ ΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ:shocked::shocked:
:wave:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΩΑΝΝΑ..ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΨΑΞΕΙ ΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ:shocked::shocked:οτι θετε πανω στο φωτο σοπ μπορει να σας βοηθησει ο Σ τεφανος το διδασκει:kissed:
Καλησπέρα σας ( Στέφανος ) Photoshop πρώτα απ΄όλα κάνουμε new layer ( βασικό )
Και μετά με το πενάκι είναι κάπως χρονοβόρο δοκιμάστε τα έξεις¨
Background eraser tool / magic want tool / quick selection tool / magnetic lasso tool
Το καθένα κάνη την ιδία δουλεία μεν αλλά είναι και το format / size / dpi / lpi και άλλα διάφορα
Πειραματιστείτε αλλά μην ξεχνάτε να κάνετε πάντα new layer
Ότι θέτε εδώ είμαι
Background eraser tool / magic want tool / quick selection tool / magnetic lasso tool
Το καθένα κάνη την ιδία δουλεία μεν αλλά είναι και το format / size / dpi / lpi και άλλα διάφορα
Ότι θέτε εδώ είμαι
ΝΑΙ,ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟ Background eraser tool ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ..ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ:whistle:..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ :afro:
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ!!!:clap::clap::clap:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΠΤΙΣΗ!!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους:kiss:.
Ότι θέτε εδώ είμαι
το πενακι εμενα με βολευει οταν δεν εχω ενα μονοχρωμο φοντο...το ματζικ βαντ κανει ευκολη τη δουλεια σε μονοχρωμιες...παντως ο στεφανος τονισε κατι πολυ σημαντικο..το νιου λειερ..παντα να δημιουργεις νεο...και αναλογα τη φωτο θα πρεπει να κανεις συνδιασμο εργαλειων...οπως πολυ σωστα ειπε...αν δεν το δουλευεις το προγραΜΜΑ σε δυσκολευει το θεμα ειναι να δοκιμασεις τα εργαλεια .
το πενακι εμενα με βολευει οταν δεν εχω ενα μονοχρωμο φοντο...το ματζικ βαντ κανει ευκολη τη δουλεια σε μονοχρωμιες...παντως ο στεφανος τονισε κατι πολυ σημαντικο..το νιου λειερ..παντα να δημιουργεις νεο...και αναλογα τη φωτο θα πρεπει να κανεις συνδιασμο εργαλειων...οπως πολυ σωστα ειπε...αν δεν το δουλευεις το προγραΜΜΑ σε δυσκολευει το θεμα ειναι να δοκιμασεις τα εργαλεια .
Σωστά τα είπες το τονίζω ακόμα μια φορά new layer βασικό για να μην χάνουμε τον ορίζοντα μας τώρα όσο αφόρα το ματζικ δοκιμάσετε σε συνδυασμό με άλλο πλήκτρο για παράδειγμα κράτα πατημένο το Ctrl και επέλεξε με κλικ τα σημεία που θες και τελευταίο ο πειραματισμός φέρνει τα αποτελέσματα από τα λάθη μαθαίνει κανείς να δουλεύει σωστά και γρήγορα
Είναι πάρα μα πάρα πολύ ωραίες!!Άντε με το καλό η βάπτιση και να σου ζησει!!:wave:
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις οδηγίες:kiss:.
Πολύ δύσκολο μου φαίνεται το photoshop δεν κατάφερα να κάνω τίποτα αλλά συνεχίζω την προσπάθεια:whistle:.Μήπως να βγάλω το μοντέλο φωτογραφία σε κάποιο φόντο και να βάλω μετά πλαίσιο και τα γράμματα?:evil:
Κέλλυ σε ευχαριστώ πολύ:kiss:.
κοντεβεις να τελιοσεις ποτε ειναι η βαφτηση?αντε και ολα θα ειναι τελεια οτι θες εδω ειμαστε:kiss:
1η Νοεμβρίου.
Σε 5-6 μέρες πρέπει να τις έχω φτιάξει τις προσκλήσεις:whistle:.
1η Νοεμβρίου.
Σε 5-6 μέρες πρέπει να τις έχω φτιάξει τις προσκλήσεις:whistle:.Μιν σου πω οτι επρεπε να την ειχες φτιαξει αντε και καλο κουραγιο ολα θα πανε τελεια:kissed::kissed::kissed:
[quote=φλωρα;340644]Σωστά τα είπες το τονίζω ακόμα μια φορά new layer βασικό για να μην χάνουμε τον ορίζοντα μας τώρα όσο αφόρα το ματζικ δοκιμάσετε σε συνδυασμό με άλλο πλήκτρο για παράδειγμα κράτα πατημένο το Ctrl και επέλεξε με κλικ τα σημεία που θες και τελευταίο ο πειραματισμός φέρνει τα αποτελέσματα από τα λάθη μαθαίνει κανείς να δουλεύει σωστά και γρήγορα[/quote
Φλώρα μου να σε ρωτίσω και εγώ μιας και δεν έχω ιδέα απο photoshop αλλα μιας που το αναφέρατε (συγνώμη κιολας που γράφω σε αυτην την ενότητα) αν έχω κάποιες φωτογραφίες και θέλω να κρατίσω ας πούμε ένα αντικείμενο και να φτιάξω απο πίσω μονόχρωμο φόντο και να μην φαίνεται τίποτα άλλο θα με βοηθούσε το photoshop?Επειδή χρειάζομαι ένα τέτοιο πρόγραμμα απλά δεν είχα καθόλου χρόνο για να το ψάξω..
[quote=φλωρα;340644]Σωστά τα είπες το τονίζω ακόμα μια φορά new layer βασικό για να μην χάνουμε τον ορίζοντα μας τώρα όσο αφόρα το ματζικ δοκιμάσετε σε συνδυασμό με άλλο πλήκτρο για παράδειγμα κράτα πατημένο το Ctrl και επέλεξε με κλικ τα σημεία που θες και τελευταίο ο πειραματισμός φέρνει τα αποτελέσματα από τα λάθη μαθαίνει κανείς να δουλεύει σωστά και γρήγορα[/quote
Φλώρα μου να σε ρωτίσω και εγώ μιας και δεν έχω ιδέα απο photoshop αλλα μιας που το αναφέρατε (συγνώμη κιολας που γράφω σε αυτην την ενότητα) αν έχω κάποιες φωτογραφίες και θέλω να κρατίσω ας πούμε ένα αντικείμενο και να φτιάξω απο πίσω μονόχρωμο φόντο και να μην φαίνεται τίποτα άλλο θα με βοηθούσε το photoshop?Επειδή χρειάζομαι ένα τέτοιο πρόγραμμα απλά δεν είχα καθόλου χρόνο για να το ψάξω..
γεια σου ειρηνη, ναι και το photoshop μπορει να το κανει αυτο αλλα και το corel μπορεις να κρατησεις το φορεματακι πχ και να αφαιρεις απο πισω το φοντο για να μην φαινεται ή να βαλεις κατι αλλο που ταιριαζει.:afro:
[quote=Kelly34!!;341681]
γεια σου ειρηνη, ναι και το photoshop μπορει να το κανει αυτο αλλα και το corel μπορεις να κρατησεις το φορεματακι πχ και να αφαιρεις απο πισω το φοντο για να μην φαινεται ή να βαλεις κατι αλλο που ταιριαζει.:afro:
Σ ευχαριστώ πολύ Ντέπυ μου!!Γι αυτον ακριβώς το λογο το ήθελα να βελτιώσω λίγο τις φωτό μου!:kiss:
[quote=deppy11;341847]
Σ ευχαριστώ πολύ Ντέπυ μου!!Γι αυτον ακριβώς το λογο το ήθελα να βελτιώσω λίγο τις φωτό μου!:kiss:
τιποτα Ειρηνη, το καλο ειναι οτι κανουν τα παντα απο επεξεργασια εικονας ,το κακο που εχουν αυτα τα προγραματα ειναι οτι θελουν χρονο για να τα μαθεις για να βγει ενα σωστο αποτελεσμα....
[quote=Kelly34!!;342361]
τιποτα Ειρηνη, το καλο ειναι οτι κανουν τα παντα απο επεξεργασια εικονας ,το κακο που εχουν αυτα τα προγραματα ειναι οτι θελουν χρονο για να τα μαθεις για να βγει ενα σωστο αποτελεσμα....
Ναι το ξέρω αυτό..Αλλά θα πω στην κόρη μου να ασχοληθεί που τα καταφέρνει καλά σχετικά σε αυτά και θα δούμε το αποτέλεσμα:flirt: Και παλι ευχαριστώ!Φιλιά!
[quote=deppy11;342504]
Ναι το ξέρω αυτό..Αλλά θα πω στην κόρη μου να ασχοληθεί που τα καταφέρνει καλά σχετικά σε αυτά και θα δούμε το αποτέλεσμα:flirt: Και παλι ευχαριστώ!Φιλιά!
μια χαρα !!!!:afro:
εχω παρακολουθησει τα θεματα με βαφτιση που κανατε και ειναι ολα τα πραγματα υπεροχα.την ανοιξη θα βαφτισει μια φιλη το αγορακι της και ειπαμε να τα φτιαξουμε εμεις.της φιλης μου της αρεσει πολυ η λεβαντα και ειπε να ειχαμε αυτο σαν θεμα αλλα εμενα επειδη ειναι η πρωτη νου αποπειρα για διακοσμηση βαφτισης με φοβιζει λιγο το χρωμα. φοβαμαι να μην ξεφυγουμε απο το χρωμα και να γινει ροζ στο τελος.βασικα προσπαθουμε να ξεφυγουμα απο το μπλε και πρασινο-πορτοκαλι που το κανουν ολοι..πεστε μου και εσεις τις γνωμες σας......
εχω παρακολουθησει τα θεματα με βαφτιση που κανατε και ειναι ολα τα πραγματα υπεροχα.την ανοιξη θα βαφτισει μια φιλη το αγορακι της και ειπαμε να τα φτιαξουμε εμεις.της φιλης μου της αρεσει πολυ η λεβαντα και ειπε να ειχαμε αυτο σαν θεμα αλλα εμενα επειδη ειναι η πρωτη νου αποπειρα για διακοσμηση βαφτισης με φοβιζει λιγο το χρωμα. φοβαμαι να μην ξεφυγουμε απο το χρωμα και να γινει ροζ στο τελος.βασικα προσπαθουμε να ξεφυγουμα απο το μπλε και πρασινο-πορτοκαλι που το κανουν ολοι..πεστε μου και εσεις τις γνωμες σας......ωραιο το χρωμα της λεβαντας αλλα και εγω το φοβαμαι λιγακι εμενα θα μου αρεσαι παρα πολυ για αγορακι το τιρκουαζ με το λευκο.Τωρα αν επιμενει η φιλη σου στο χρωμα αυτο νομιζω οτι μαζι με αυτο το χρωμα της λεβαντας παει και το κιτρινο .Οι μερτ τωρα του θεματος θα μας που πιο ωραιες ιδεες:kissed::kissed:
ωραιο το χρωμα της λεβαντας αλλα και εγω το φοβαμαι λιγακι εμενα θα μου αρεσαι παρα πολυ για αγορακι το τιρκουαζ με το λευκο.Τωρα αν επιμενει η φιλη σου στο χρωμα αυτο νομιζω οτι μαζι με αυτο το χρωμα της λεβαντας παει και το κιτρινο .Οι μερτ τωρα του θεματος θα μας που πιο ωραιες ιδεες:kissed::kissed:
Ποιός είναι ο μετρ?:grin::grin::grin:
Εγώ πάντως προτείνω το χρώμα της λεβάντας σε συνδιασμό με πράσινο ανοιχτό καλύτερα για αγοράκι..Το θεωρώ πρωτοποριακό και θα είναι και πολύ ωραίο το αποτέλεσμα! Και το κίτρινο πάει μια χαρά αλλα το προτιμώ για κοριτσάκι!Για αγοράκι μου αρέσει και εμένα προσωπικά το τιρκουαζ με λευκό και μπεζ και επίσης ωραίος συνδιασμός ειναι πάλι με πράσινο (σμαραγδί). Πιστεύω γενικά ότι πάρα πολλά χρώματα μπορούν να συνδιαστούν με επιτυχία και να καταλήξουν σε ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα αρκεί να προσέξουμε τους συνδιασμούς και φυσικά τις αποχρώσεις! :kiss:
Ποιός είναι ο μετρ?:grin::grin::grin:
Εγώ πάντως προτείνω το χρώμα της λεβάντας σε συνδιασμό με πράσινο ανοιχτό καλύτερα για αγοράκι..Το θεωρώ πρωτοποριακό και θα είναι και πολύ ωραίο το αποτέλεσμα! Και το κίτρινο πάει μια χαρά αλλα το προτιμώ για κοριτσάκι!Για αγοράκι μου αρέσει και εμένα προσωπικά το τιρκουαζ με λευκό και μπεζ και επίσης ωραίος συνδιασμός ειναι πάλι με πράσινο (σμαραγδί). Πιστεύω γενικά ότι πάρα πολλά χρώματα μπορούν να συνδιαστούν με επιτυχία και να καταλήξουν σε ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα αρκεί να προσέξουμε τους συνδιασμούς και φυσικά τις αποχρώσεις! :kiss:
καποια που εχει στο ιντερνετ ειναι μωβ με πρασινο και ασπρο.τα αλλα που συνδιαζει το κιτρινο με το μωβ τους βαζουν και λιγο ροζ.........ελπιζω να μην :hair: στο τελος
καποια που εχει στο ιντερνετ ειναι μωβ με πρασινο και ασπρο.τα αλλα που συνδιαζει το κιτρινο με το μωβ τους βαζουν και λιγο ροζ.........ελπιζω να μην :hair: στο τελος
Ναι το κίτρινο-μωβ πάει πάρα πολύ αλλα καλύτερα για κοριτσάκια και γι αυτό προσθέτουν και ροζ..
Εγώ πάντως προτείνω να το προσπαθείσετε το μωβ-πράσινο-εκρού ή άσπρο στην διακόσμηση και όσον αφορά το ρούχο αν θες ας πούμε κουστουμάκι να πάρετε ένα εκρού ή λευκό και να ζητήσετε μωβ γραβατούλα αν για παράδειγμα θέλετε κάτι πιο διακριτικό για ρούχο:afro:
προσφατα ειδα και συνδιασμο κοκκινο με λαχανι που παει και σε αγορι και σε κοριτσι
μου αρεσε πολυ!!!!!!!!!!!:afro:
προσφατα ειδα και συνδιασμο κοκκινο με λαχανι που παει και σε αγορι και σε κοριτσι
μου αρεσε πολυ!!!!!!!!!!!:afro:
οταν λες κοκκινο εννοεις εντονο σκουρο κοκκινο? ή προς το κεραμιδι..?
οταν λες κοκκινο εννοεις εντονο σκουρο κοκκινο? ή προς το κεραμιδι..?
για να σου δωσω να καταλαβεις σου βαζω μια φωτο, μικρη αλλα αυτην βρηκα,
:flirt:ελπιζω να φαινεται
22524
για να σου δωσω να καταλαβεις σου βαζω μια φωτο, μικρη αλλα αυτην βρηκα,
:flirt:ελπιζω να φαινεται
22524
μια χαρα φαινεται.σε ευχαριστω πολυ..θα της την δειξω..εμενα μου αρεσουνε.να δουμε τι θα πει και το "αφεντικο":grin::grin::grin:
ενας ακομα ωραιος συνδιασμος ειναι το κιτρινο με το γαλαζιο αν και υπαρχει γαλαζιο που δεν θες με το κιτρινο κανει την διαφορα
22525
ενας ακομα ωραιος συνδιασμος ειναι το κιτρινο με το γαλαζιο αν και υπαρχει γαλαζιο που δεν θες με το κιτρινο κανει την διαφορα
22525
και αυτο ειναι ωραιο.εγω θελω γαλαζιο για να μην εχω το αγχος οτι θα ξεφυγουμε με τα χρωματα.θα το δειξω και αυτο στη φιλη μου να δουμε την γνωμη της.παντος εδω φετος στις βαφτισεις ητανε πολυ τις μοδας τα βατραχακια.ετσι συνδιαζανε πρασινο με πορτοκαλι
και αυτο ειναι ωραιο.εγω θελω γαλαζιο για να μην εχω το αγχος οτι θα ξεφυγουμε με τα χρωματα.θα το δειξω και αυτο στη φιλη μου να δουμε την γνωμη της.παντος εδω φετος στις βαφτισεις ητανε πολυ τις μοδας τα βατραχακια.ετσι συνδιαζανε πρασινο με πορτοκαλι
εμενα μου αρεσουν και οι πριγκιπες, οι πειρατες, τα ξωτικα με τα μανιταρια
σαν θεμα..το τελευταιο το εχω δει καπου στο ιντερνετ αλλα δεν μπορεσα να το βρω αν τα καταφερω θα το βαλω να το δεις...:afro:
σαν θεμα..το τελευταιο το εχω δει καπου στο ιντερνετ αλλα δεν μπορεσα να το βρω αν τα καταφερω θα το βαλω να το δεις...:afro:
εχεις γινει ειδικη δε αυτα! πολυ καλες ιδεες.κοιταξα για ξωτικα αλλα δεν βρικα τιποτα.αν μπορεσεις να βρεις κατι θα σου ημουν ευγνωμων
εχεις γινει ειδικη δε αυτα! πολυ καλες ιδεες.κοιταξα για ξωτικα αλλα δεν βρικα τιποτα.αν μπορεσεις να βρεις κατι θα σου ημουν ευγνωμων
ειδικη δεν λες τιποτα, θα ψαξω και αν βρω κατι θα σου πω:afro:
Ντέπυ μπράβο πολύ ωραίο θέμα τα ξωτικά και τα μανιταρια!!και πολύ πολύ πρωτότυπο!δεν το έχω ξαναακούσει!
παιδια ειδα αυτο και ειπα να σας το δειξω
πιστευω ειναι ευκολο να φτιαχτει αν υπαρχουν τα καλουπια
http://www.baby-memory-books.com/ProductDetails.asp?ProductCode=EB-47615&click=29178&?Click=49071&utm_source=Shopzilla&utm_medium=CPC&utm_term=EB47615&utm_content=EB47615&utm_campaign=Shopzilla&site=www.shopzilla.com
giorgos1979sta
09-11-08, 11:20
thanks
23090
23091
παιδια αυτη ειναι η βαπτιση με κοκκινο και λαχανι
πολυ ιδιαιτερη!!!!!
Η δική σας βάφτιση είναι αυτή; Είναι πολύ ιδιαίτερος ο στολισμός, και πανέμορφα χρώματα, συνδυασμός που δεν είναι και τόσο κοινός και πολυχρησιμοποιημένος. Και τα διακοσμητικά είναι πολύ γλυκούλια.:clap::clap::clap::clap::clap::clap::cla p:
Ντεπυ τι ομορφα που ειναι τα κουκλακια στην διακοσμηση????Και ολα οσα μας εδειξες ειναι πανεμορφα Να σου ζησει το μικρακι
23090
23091
πολυ ιδιαιτερη!!!!!
ντεπυ τα χρωματα ταιριαζουν πολυ.αν μου το ελεγε καποιος δεν θα πιστευα οτι ταιριαζουν.ειναι πολυ ωραια και γλυκα!
Η δική σας βάφτιση είναι αυτή; Είναι πολύ ιδιαίτερος ο στολισμός, και πανέμορφα χρώματα, συνδυασμός που δεν είναι και τόσο κοινός και πολυχρησιμοποιημένος. Και τα διακοσμητικά είναι πολύ γλυκούλια.:clap::clap::clap::clap::clap::clap::cla p:
οχι δεν ειναι η δικια μας, μια φιλη μου το εκανε, κανει στολισμους βαπτισεων για να υπαρχει και κατι ιδιαιτερο πια γιατι ολα ιδια ειναι !!!!
23090
23091
πολυ ιδιαιτερη!!!!!
τέτοια περίπου χρώματα είχε η βάφτιση της ανιψούλας μου.... θα βρω φωτό να σας δείξω!!!!! ήταν πρωτότυπα και πάρα πολύ ωραία!!:grin:
23090
23091
πολυ ιδιαιτερη!!!!!
ΜΑΡΕΣΕΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ!!!!!!ΟΝΤΩΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ:afro: ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ!!!!
23090
23091
πολυ ιδιαιτερη!!!!!
Πρωτότυπη και εντελώς ασυνήθιστη:afro::afro::afro::afro:
κοριτσια μια βοηθεια θα ηθελα.μια φιλη θα βαφτισει τον απριλιο ενα αγορακι και θελει να κανει θεμα χαρακτηρες απο την walt disney.θελει να μεινει σε χρωματα πρασινο-γαλαζιο. μηπως εχει δει καμια μπομπονιερες ή προσκλησεις που να ταιριαζουν με το θεμα?
Για κοίτα εδώ...
http://www.*****123.gr/index.php?target=categories&category_id=168
όπου αστεράκια βάλε g a m o s χωρίς κενά (αλλιώς δεν το παίρνει
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΚΙ ΕΔΩ:
http://picasaweb.google.fr/silmara.vintem01/BabyDisney#
KAI ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ
κοριτσια μια βοηθεια θα ηθελα.μια φιλη θα βαφτισει τον απριλιο ενα αγορακι και θελει να κανει θεμα χαρακτηρες απο την walt disney.θελει να μεινει σε χρωματα πρασινο-γαλαζιο. μηπως εχει δει καμια μπομπονιερες ή προσκλησεις που να ταιριαζουν με το θεμα?
για μπουμπουνιερα μπορειτε να κανετε ενα μπουγκι και να κρεμασετε ενα μπρελοκ με φιγουρες τις disney, ή και κουπες με σοκολατες που και στα δυο υπαρχουν φιγουρες disney
για μπουμπουνιερα μπορειτε να κανετε ενα μπουγκι και να κρεμασετε ενα μπρελοκ με φιγουρες τις disney, ή και κουπες με σοκολατες που και στα δυο υπαρχουν φιγουρες disney
δεν βρηκαμε μπρελοκ με φιγουρες disney :unsure:
νομιζω οτι εχει τσαμπο!!
νομιζω οτι εχει τσαμπο!!
καλα λες δεν κοιταξαμε εκει.:afro:
καλα λες δεν κοιταξαμε εκει.:afro:
:afro::afro::afro:
Έχω δει στο DIVA στην Αθήνα. Έχει τον τουίτι, σκυλιά της δαλματίας κ.λπ. σε ασημί χρώμα. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο ή θες με χρώμα. Θα βάλω το βράδυ και φωτογραφία να δεις.
κατι εχει κι εδω:
http://picasaweb.google.fr/RenatinhaBMelo/Disney#
και:
http://picasaweb.google.com/cristiane.marlene/MinnieEMickey#
δεν βρηκαμε μπρελοκ με φιγουρες disney :unsure:νομιζω οτι εχει και το elxis καπου εδω εχει και την σελ. του αλλα δεν ξερω που:thinking:
Μπορείτε όμως να φτιάξετε:
θα τυπώσετε διάφορες φιγούρες και θα τις κόψετε περιμετρικά (εδώ χρειάζεται το craft robo της Ρούλας)
θα πάρετε fimo ή cernit και θα ανοίξετε πιτάκια
υπάρχει υγρό fimo που θα βάζετε ελάχιστη ποσότητα στο πιτάκι θα βάζετε την φιγούρα και θα πιέζετε
μετά με ένα κοπίδι πρέπει να αφαιρεθεί περιμετρικά το fimo αλλά να υπάρχει δόντι κάτι σαν ταψάκι ώστε πάλι από πάνω μια στρώση από το υγρό και ψήσιμο
πριν το φούρνισμα με ένα σουβλί ανοίγετε πάνω μια τρυπούλα
εκτός από μπρελόκ μπορεί να γίνουν κρεμαστά με κορδόνι για τον λαιμό ή καρφιτσούλες αν πριν το ψήσιμο βάλετε πίσω παραμανούλα
Μπορείτε όμως να φτιάξετε:
θα τυπώσετε διάφορες φιγούρες και θα τις κόψετε περιμετρικά (εδώ χρειάζεται το craft robo της Ρούλας)
θα πάρετε fimo ή cernit και θα ανοίξετε πιτάκια
υπάρχει υγρό fimo που θα βάζετε ελάχιστη ποσότητα στο πιτάκι θα βάζετε την φιγούρα και θα πιέζετε
μετά με ένα κοπίδι πρέπει να αφαιρεθεί περιμετρικά το fimo αλλά να υπάρχει δόντι κάτι σαν ταψάκι ώστε πάλι από πάνω μια στρώση από το υγρό και ψήσιμο
πριν το φούρνισμα με ένα σουβλί ανοίγετε πάνω μια τρυπούλα
εκτός από μπρελόκ μπορεί να γίνουν κρεμαστά με κορδόνι για τον λαιμό ή καρφιτσούλες αν πριν το ψήσιμο βάλετε πίσω παραμανούλα
:confused2::confused2::confused2::confused2: δεν ηξερα οτι υπαρχει υγρο φιμο.θα το ψαξω....ευχαριστω
κατι εχει κι εδω:
http://picasaweb.google.fr/RenatinhaBMelo/Disney#
και:
http://picasaweb.google.com/cristiane.marlene/MinnieEMickey#
ειναι πολυ ωραια :banana::banana:
επισης στα τσαμπο πουλανε φιγουρες σε μπαλονια για διακοσμηση της εκκλησιας ή της δεξιωσης
:wave:ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ....!!!!!!ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΝΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ?ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ....ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΝΤΟ....:unsure:
ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΣΟΦΙΑ, ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.hobby.gr/forum/showthread.php?t=5405&page=13
ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΕΔΩ ΘΑ ΧΑΘΕΙ
Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις την φωτογραφία να σου την φτιάξω εγώ
anastasiaadam
19-02-09, 10:08
:wave:ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ....!!!!!!ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΝΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ?ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ....ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΝΤΟ....:unsure:
Καλώς ήρθες. Κάτι τέτοιο φτιάχνει το μέλος "ΠΑΝΤΟΥ" η Παναγιωτίτσα μας μήπως να την ρωτήσεις;:confused1:
:tongue1::tongue1::tongue1::tongue1::tongue1::tong ue1::tongue1:
Και Ο στεφανος της Φλωριτσας μπορει να κανει κατι με αυτο..
αν ξερεις να δουλευει το corel ή photoshop γινεται!
καποτε σας ειχα πει για μια βαφτηση σου θα κανω το καλοκαιρι στο λονδινο.τελικα καταληξαμε στα γλυφιντζουρια.θα ειναι και ενα θεμα που θα μπορουμε να δωσουμε αφθονα γλυφυντζουρια στα παιδια.με προβληματιζει λιγο η προσκληση....εχετε καμια ιδεα?:unsure:
καποτε σας ειχα πει για μια βαφτηση σου θα κανω το καλοκαιρι στο λονδινο.τελικα καταληξαμε στα γλυφιντζουρια.θα ειναι και ενα θεμα που θα μπορουμε να δωσουμε αφθονα γλυφυντζουρια στα παιδια.με προβληματιζει λιγο η προσκληση....εχετε καμια ιδεα?:unsure:
Αν βάλεις κάτι σαν στικ και απο πάνω το χαρτί είναι στρογγυλο στα χρώματα που θα εχεις την βαφτιση?Αφου ειναι το θεμα σου θα ταιριαζε ενα προσκλητηριο σαν γλυφυτζουρι..Θα σκεφτω και άλλο και θα επανελθω!!
Αν βάλεις κάτι σαν στικ και απο πάνω το χαρτί είναι στρογγυλο στα χρώματα που θα εχεις την βαφτιση?Αφου ειναι το θεμα σου θα ταιριαζε ενα προσκλητηριο σαν γλυφυτζουρι..Θα σκεφτω και άλλο και θα επανελθω!!
και εγω σκεφτηκα κατι παρομοιο.επειδη δεν θα ειναι ενα χρωμα αλλα πολυχρωμα ειπα να κανουμε με φιμο διαφορα γλυφυντζουρια και να κολλησουμε σε μια μερια χαρτι με την προσκληση..τι λες?
Δεν μπορω να φανταστω καθόλου το χαρτί πανω στο φίμο πως θα δείχνει..Αν χαράζατε το φίμο?Ειναι ευκολο αυτο?:unsure:
Για να σου πω και πιο αναλυτικά..Αυτο που σκεφτηκα και φοβάμαι είναι το αν μπορούν να ταιριάξουν η περίμετρος του χαρτιου ακριβώς στην περίμετρο του φίμο..Δηλαδή να μην φάίνονται οι άκρες..Προσπαθησε το όμως αν θες, είναι ωραία ιδέα!Αν δείτε ότι σας είναι δύσκολο αυτό υπαρχει και η επιλογή το κειμενάκι να το δέσετε με μία ωραία κορδελίτσα πάνω στο στικ απο το ένα άκρο..Ισως έτσι να δείχνει και πιο πλούσιο και "γεμάτο"!
και εγω σκεφτηκα κατι παρομοιο.επειδη δεν θα ειναι ενα χρωμα αλλα πολυχρωμα ειπα να κανουμε με φιμο διαφορα γλυφυντζουρια και να κολλησουμε σε μια μερια χαρτι με την προσκληση..τι λες?
και γιατι να τα κανεις με φιμο εχω δει κανονικα γλυφιτζουρια στρογγυλα και απο πισω η προσκληση κολλημενη ή κρεμασμενη στο ξυλακι του με κορδελιτσα ......
αν βρω φωτο θα βαλω να δεις τι εννοω!!!!
Για να σου πω και πιο αναλυτικά..Αυτο που σκεφτηκα και φοβάμαι είναι το αν μπορούν να ταιριάξουν η περίμετρος του χαρτιου ακριβώς στην περίμετρο του φίμο..Δηλαδή να μην φάίνονται οι άκρες..Προσπαθησε το όμως αν θες, είναι ωραία ιδέα!Αν δείτε ότι σας είναι δύσκολο αυτό υπαρχει και η επιλογή το κειμενάκι να το δέσετε με μία ωραία κορδελίτσα πάνω στο στικ απο το ένα άκρο..Ισως έτσι να δείχνει και πιο πλούσιο και "γεμάτο"!
για να ειμαι ειλικρινης το φιμο δεν το εχω δουλεψει καθολου.:unsure::unsure:ειπα να δουλεψω με αυτο γιατι ειδα οτι το αποτελεσμα ειναι ωραιο. θα παω να παρω 1-2 χρωματα να το δουλεψω και να δω και πως θα γινεται με το χαρτι απο πισω...
και γιατι να τα κανεις με φιμο εχω δει κανονικα γλυφιτζουρια στρογγυλα και απο πισω η προσκληση κολλημενη ή κρεμασμενη στο ξυλακι του με κορδελιτσα ......
αν βρω φωτο θα βαλω να δεις τι εννοω!!!!
ναι το εχω δει αυτο που λες.απλα επειδη φεν θα μπορει ν αφυλαξει την προσκληση για ενθυμιο ειπαμε να το καναμε ψευτικο
ναι το εχω δει αυτο που λες.απλα επειδη φεν θα μπορει ν αφυλαξει την προσκληση για ενθυμιο ειπαμε να το καναμε ψευτικο
ειναι ωραιο να το κρατανε για ενθυμιο!!!! μια κοπελα η alexia p εχει κανει κατι τετοιο με φιμο αν πας στις δημιουργιες της θα δεις τα γλυφιτζουρια της ειναι πανεμορφα, μπορει να σου πει πως γινονται..
ειναι ωραιο να το κρατανε για ενθυμιο!!!! μια κοπελα η alexia p εχει κανει κατι τετοιο με φιμο αν πας στις δημιουργιες της θα δεις τα γλυφιτζουρια της ειναι πανεμορφα, μπορει να σου πει πως γινονται..
ευχαριστω για τις πληροφοριες.....θα τους ριξω μια ματια
τώρα που βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο βάζω μερικές φωτό απο τη βάφτιση του μικρού μου ... το θέμα ήταν τα ψαράκια ... οπως βλέπετε βεβαίως βεβαίως ....
1. βιβλίο των ευχών
2. βραχιολάκι με χειροποίητο ψαράκι μπρούτζινο και σελιδοδείκτης
3. το τραπέζι των ευχών στην είσοδο
4 & 5 στολισμός εισόδου με μπρούτζινα θαλασσινά σχέδια και κορδέλες
sorry για την 3η φωτό :dash::dash: θα πρέπει να στραβολεμιάσετε λίγο :dash::dash::dash:
λοιπόν συνεχίζω ...
το θέμα ήταν τα ψαράκια και τα χρώματα τυρκουάζ και κίτρινο...
σε όλα τα τραπέζια υπήρχαν γυάλες με χρυσόψαρα τα οποία ψάρεψα ανά 2 στο τέλος με μια μικρή απόχη και τα έβαζα σε σακουλάκια και πήραν όλα τα παιδάκια ...
επίσης στο τραπέζι υπήρχαν ο σελιδοδείκτης (αντί για ευχαριστήριο, που αναφέρει και το όνομα του νεοβάπτιστου) και το βραχιολάκι (αντί για δέσιμο πετσέτας)
επίσης έφτιαξα και το στολισμό της εισόδου με ψαράκια, κοχύλια και κοράλια απο μπρούτζο που στο κάτω μέρος τρύπησα και πέρασα κορδέλες με διάφορες χάντρες. όλα κρεμάστηκαν σε συρματόσκοινο και όπως φυσούσε και λίγο ήταν τέλεια (εεεε να μην καμαρώσω και λίγοοοο)
έφτιαξα και τα μαρτυρικά ... είναι λίγο λιτά βέβαια γιατί αποφάσισα τελευταία στιγμή να τα φτιάξω αφού δεν έβρισκε η νονά έτοιμα να ταιριάζουν στα χρώματα....
τώρα που βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο βάζω μερικές φωτό απο τη βάφτιση του μικρού μου ... το θέμα ήταν τα ψαράκια ... οπως βλέπετε βεβαίως βεβαίως ....
1. βιβλίο των ευχών
:confused2::confused2::confused2: καταπληκτικά όλα!!! Το βραχιολάκι υπέροχο, έδινες στον καθένα;;;:unsure:
Και οι σελιδοδείχτες υπέροχη ιδέα και το θέμα πανέμορφο. Τα ψαράκια εσύ τα έφτιαξες;
Μόλις μου απάντησες για τα βραχιολάκια... υπέροχα, αλλά και πολλή δουλειά βρε παιδί μου! Μπράβο πάντως, εγώ θα χαιρόμουν πολύ αν ήμουν καλεσμένη :clap::clap::clap::clap::clap::clap:
ξαναβάζω την 3η φωτό γιατί ούτε εγώ η ίδια δεν μπορώ να την βλέπω ...:dash:
τελεια βαφτηση μπραβο μου αρεσαν ολα με γουστο και με λεπτομεριες ξανα μπραβο ειδικα τα μαρτυρικα αψογα δεν ξερω αν ηταν της τελευτεας στιγμης ξερω ομως οτι ειναι τελεια και τα χρωματα και τα ψαρακια φιβερη ιδεα :confused2::confused2::clap::clap::clap::clap::cla p::clap::clap:
:confused2::confused2::confused2: καταπληκτικά όλα!!! Το βραχιολάκι υπέροχο, έδινες στον καθένα;;;:unsure:
Και οι σελιδοδείχτες υπέροχη ιδέα και το θέμα πανέμορφο. Τα ψαράκια εσύ τα έφτιαξες;
το βραχιολάκι ήταν στο τραπέζι στη θέση του κάθε καλεσμένου και ήταν δεμένο γύρω απο την πετσέτα ... βέβαια μετά όλοι τα φορούσαν ...
ήταν για μένα λίγο παίδεμα γιατί κάθισα και έκοψα 220 ψαράκια μπρούτζινα... τα έκανα με τη λίμα... τα γυάλισα ... και τα πέρασα με σπρέυ για να μην μαυρίσουν ...
αααα καλά εσύ ρωτάς για τα μεγάλα ψαράκια στην είσοδο ... κι αυτά εγώ τα έκοψα ... ομως ήταν μεγαλύτερα και πολύ πιο εύκολα ...
τελεια βαφτηση μπραβο μου αρεσαν ολα με γουστο και με λεπτομεριες ξανα μπραβο ειδικα τα μαρτυρικα αψογα δεν ξερω αν ηταν της τελευτεας στιγμης ξερω ομως οτι ειναι τελεια και τα χρωματα και τα ψαρακια φιβερη ιδεα :confused2::confused2::clap::clap::clap::clap::cla p::clap::clap:
σ' ευχαριστώ φλώρα ... όλα ήταν ιδέες δικιές μου και της νονάς ....:whistle:
Μόλις μου απάντησες για τα βραχιολάκια... υπέροχα, αλλά και πολλή δουλειά βρε παιδί μου! Μπράβο πάντως, εγώ θα χαιρόμουν πολύ αν ήμουν καλεσμένη :clap::clap::clap::clap::clap::clap:
:grin::grin::grin::grin: ευχαριστώ για τα καλά λόγια ... όλα για τον κανακάρη μου έγιναν ....:whistle:
το βραχιολάκι ήταν στο τραπέζι στη θέση του κάθε καλεσμένου και ήταν δεμένο γύρω απο την πετσέτα ... βέβαια μετά όλοι τα φορούσαν ...
ήταν για μένα λίγο παίδεμα γιατί κάθισα και έκοψα 220 ψαράκια μπρούτζινα... τα έκανα με τη λίμα... τα γυάλισα ... και τα πέρασα με σπρέυ για να μην μαυρίσουν ...
αααα καλά εσύ ρωτάς για τα μεγάλα ψαράκια στην είσοδο ... κι αυτά εγώ τα έκοψα ... ομως ήταν μεγαλύτερα και πολύ πιο εύκολα ...
Παναγιά μου δουλειά :dash::dash::dash: Συγχαρητήρια πάντως, φοβερά όλα όσα έφτιαξες :afro:
Μόνο τα ζωντανά ψαράκια να σου πω την αλήθεια δε μου άρεσαν σαν ιδέα....τα παιδάκια φαντάζομαι θα ενθουσιάστηκαν όμως, έ;
Παναγιά μου δουλειά :dash::dash::dash: Συγχαρητήρια πάντως, φοβερά όλα όσα έφτιαξες :afro:
anastasiaadam
05-03-09, 21:48
Eίναι όλα ονειρικά μέσα στο γαλάζιο, ραφ, τυρκουάζ......τα λατρεμένα μου χρώματα..
να σου ζήσει το μικρούλι να το χαίρεστε και να σας χαίτεται....πάντα χαρούμενοι....
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap:
chrysalis:wave:
Nα σου ζήσει ο γιος σου.Είναι όλα τόσο μα τόσο όμορφα :hooray::hooray:μπράβο σου:clap::clap::clap::clap: Ωραία συνδιασμένα μεταξύ τους, πρωτότυπα πραγματάκια ,καλοδουλεμένα, επαγγελματική δουλειά.Ξετρελλάθηκα... μπράβο :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hoora y::hooray::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bow down::bowdown:
Μόνο τα ζωντανά ψαράκια να σου πω την αλήθεια δε μου άρεσαν σαν ιδέα....τα παιδάκια φαντάζομαι θα ενθουσιάστηκαν όμως, έ;
ναι τα παιδάκια ξετρελάθηκαν με τα ψαράκια ... μερικά τα έχουν ακόμα στα σπίτια τους ...
και να σκεφτείς οτι η βάπτιση έγινε το σεπτέμβριο του 2007 :unsure:
Eίναι όλα ονειρικά μέσα στο γαλάζιο, ραφ, τυρκουάζ......τα λατρεμένα μου χρώματα..
να σου ζήσει το μικρούλι να το χαίρεστε και να σας χαίτεται....πάντα χαρούμενοι....
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap:
chrysalis:wave:
Nα σου ζήσει ο γιος σου.Είναι όλα τόσο μα τόσο όμορφα :hooray::hooray:μπράβο σου:clap::clap::clap::clap: Ωραία συνδιασμένα μεταξύ τους, πρωτότυπα πραγματάκια ,καλοδουλεμένα, επαγγελματική δουλειά.Ξετρελλάθηκα... μπράβο :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hoora y::hooray::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bow down::bowdown:
ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και προπαντώς για τις ευχές σας :kissed::kissed::kissed::kissed:
1. βιβλίο των ευχών
λοιπόν συνεχίζω ...
σε όλα τα τραπέζια υπήρχαν γυάλες με χρυσόψαρα τα οποία ψάρεψα ανά 2 στο τέλος με μια μικρή απόχη και τα έβαζα σε σακουλάκια και πήραν όλα τα παιδάκια ...
επίσης στο τραπέζι υπήρχαν ο σελιδοδείκτης (αντί για ευχαριστήριο, που αναφέρει και το όνομα του νεοβάπτιστου) και το βραχιολάκι (αντί για δέσιμο πετσέτας)
επίσης έφτιαξα και το στολισμό της εισόδου με ψαράκια, κοχύλια και κοράλια απο μπρούτζο που στο κάτω μέρος τρύπησα και πέρασα κορδέλες με διάφορες χάντρες. όλα κρεμάστηκαν σε συρματόσκοινο και όπως φυσούσε και λίγο ήταν τέλεια (εεεε να μην καμαρώσω και λίγοοοο)
έφτιαξα και τα μαρτυρικά ... είναι λίγο λιτά βέβαια γιατί αποφάσισα τελευταία στιγμή να τα φτιάξω αφού δεν έβρισκε η νονά έτοιμα να ταιριάζουν στα χρώματα....
ΟΥΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ:hooray::hooray::hooray::hooray:!!ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!:evil::evil::banana::banana::banana::grin:: grin::grin::grin:
ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΟΥ!!!:whistle::kissed::kissed::kissed:
ΟΥΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ:hooray::hooray::hooray::hooray:!!ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!:evil::evil::banana::banana::banana::grin:: grin::grin::grin:
ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΟΥ!!!:whistle::kissed::kissed::kissed:
ευχαριστώ ριτσάκι :kissed::kissed::kissed:
άντε βάλε κι εσύ μπρος ... τώρα που έχουμε ιδέες ....:wink::evil::evil::evil::evil:
ευχαριστώ ριτσάκι :kissed::kissed::kissed:
άντε βάλε κι εσύ μπρος ... τώρα που έχουμε ιδέες ....:wink::evil::evil::evil::evil:
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΜΑΙ:evil:
χρυσαλίδα όλα τέλεια... πραγματικά... μπράβο σου...
:shocked: :shocked: :blink: :blink: :blink: χρυσα μου τι να πω? το "φανταστικα" δεν λεει τιποτα..
καλα πόσο καιρο πριν τα ετοιμαζες όλα?? και την ημερα της βάφτισης ποίος τα εφτιαξε ετσι ολα τελεια? εσυ?? πω πω ειναι εκπληκτικη δουλεια και καλυτερη απο επαγγελματια..:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
:shocked: :shocked: :blink: :blink: :blink: χρυσα μου τι να πω? το "φανταστικα" δεν λεει τιποτα..
καλα πόσο καιρο πριν τα ετοιμαζες όλα?? και την ημερα της βάφτισης ποίος τα εφτιαξε ετσι ολα τελεια? εσυ?? πω πω ειναι εκπληκτικη δουλεια και καλυτερη απο επαγγελματια..:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
νεκταρία η αλήθεια είναι οτι τα έφτιαχνα περίπου 3 μήνες ... αλλά και με τα 2 παιδιά στο σπίτι ...
άσε το σπίτι και η αυλή ήταν βομβαρδισμένα για καιρό... παντού έβρισκες χάντρες κορδέλες και κομματάκια απο μέταλλο ... ευτυχώς η κόρη μου ήταν 5 χρονών και δεν είχε φόβο να τα καταπιεί και ο μικρός δεν μπουσουλούσε ακόμα...
την ημέρα της βάπτισης πήγε μια φίλη απο το πρωι και τα στόλισε .... γιατί εγώ δεν προλάβαινα ...
:hooray::hooray::hooray::hooray: ολα τα πραγματα ειναι εκπληκτικα....να σου ζησει ο γιος και να τον δεις οπως ποθεις.....
:hooray::hooray::hooray::hooray: ολα τα πραγματα ειναι εκπληκτικα....να σου ζησει ο γιος και να τον δεις οπως ποθεις.....
ευχαριστώ πολύ :kissed::kissed::kissed::kissed:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
06-03-09, 14:02
1. βιβλίο των ευχών
ΟΛΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΧΡΥΣΑΣ? :afro::afro::afro:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
06-03-09, 14:03
sorry για την 3η φωτό :dash::dash: θα πρέπει να στραβολεμιάσετε λίγο :dash::dash::dash:
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΟΛΑΙΜΙΑΣΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ..ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΓΥΑΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑΚΙΑ:clap::clap:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
06-03-09, 14:06
λοιπόν συνεχίζω ...
ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΤΑ, ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΙΔΕΑ.
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
06-03-09, 14:06
ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ:bowdown::bowdown:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
06-03-09, 14:09
ΧΡΥΣΑ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΕΛΕΙΑ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΣΟΥ:kissed:
ΧΡΥΣΑ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΕΛΕΙΑ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΣΟΥ:kissed:
ευχαριστώ ελένη :kissed: όπως βλέπεις είμαι κι εγώ ερωτευμένη με ένα νίκο ....:baby::baby:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
06-03-09, 14:15
ευχαριστώ ελένη :kissed: όπως βλέπεις είμαι κι εγώ ερωτευμένη με ένα νίκο ....:baby::baby:
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ:grin::grin:
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ:grin::grin:
ο δικός σου όμως έχει κρατήσει τόοοοοοοσα χρόνια άρα αξίζει πολλά :hooray:
1. βιβλίο των ευχών
4 & 5 στολισμός εισόδου με μπρούτζινα θαλασσινά σχέδια και κορδέλες:clap::clap::clap::clap::clap::clap:για ολα ...καταπληκτικα ...φανταζομαι την χαρα που θα εκαναν τα πιτσιρικια με τα ψαρακια
Chrysalis..Πολύ καλή δουλεια!!Χαρα στο κουραγιο σου να κοψεις μονη σου τοσα ψαρακια!Ειναι πολυ ομορφα όλα, μπραβο!!!:afro::afro::afro::afro:
:clap::clap::clap::clap::clap::clap:για ολα ...καταπληκτικα ...φανταζομαι την χαρα που θα εκαναν τα πιτσιρικια με τα ψαρακια
Chrysalis..Πολύ καλή δουλεια!!Χαρα στο κουραγιο σου να κοψεις μονη σου τοσα ψαρακια!Ειναι πολυ ομορφα όλα, μπραβο!!!:afro::afro::afro::afro:
τόσα μπράβο πρώτη φορά εισέπραξα στη ζωή μου :grin::grin::grin:
ευχαριστώ κορίτσια :grin::grin: :kissed::kissed:
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
06-03-09, 14:23
ο δικός σου όμως έχει κρατήσει τόοοοοοοσα χρόνια άρα αξίζει πολλά :hooray:
:flirt::flirt::flirt:
Πωπω Χρυσα τι εκανες κοπελα μου! Ολα καταπληκτικα! :hooray:
Να σου ζησει ο πριγκηπας σου :kissed:
Πωπω Χρυσα τι εκανες κοπελα μου! Ολα καταπληκτικα! :hooray:
Να σου ζησει ο πριγκηπας σου :kissed:
ευχαριστώ ρουλάκι :kissed::kissed::kissed: άντε κι εσύ γρήγορα εύχομαι .... :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:
1. βιβλίο των ευχών
Μπράβο όλα υπέροχα και ξέρω τι είναι να κόβεις μικρά μικρά μεταλλικά σχηματάκια...
1. βιβλίο των ευχών
λοιπόν συνεχίζω ...
:confused2::confused2::confused2::confused2::confu sed2:ΟΥΑΟΥ ειναι όλα ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μπραβο κοπέλα μου να σου ζησει το αγορακι σου :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::h ooray:
ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΥΣΑ ....ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ :grin:ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ :hooray:ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ ....ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΚΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ :kissed:
Μπράβο όλα υπέροχα και ξέρω τι είναι να κόβεις μικρά μικρά μεταλλικά σχηματάκια...
:grin::grin::grin::grin::grin: άσε ούτε σιδηρουργείο να είχα με τόσα μέταλλα :grin::grin::grin::grin::grin:
:confused2::confused2::confused2::confused2::confu sed2:ΟΥΑΟΥ ειναι όλα ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μπραβο κοπέλα μου να σου ζησει το αγορακι σου :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::h ooray:
ευχαριστώ :kiss::kiss::kiss:
ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΥΣΑ ....ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ :grin:ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ :hooray:ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ ....ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΚΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ :kissed:
τώρα αρχίζω και ξεδιπλώνω τα ταλέντα μου .....:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::gr in::grin:
anastasiaadam
07-03-09, 12:37
τώρα αρχίζω και ξεδιπλώνω τα ταλέντα μου .....:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::gr in::grin:
Αυτό είναι υπέροχο......καλή εξέλιξη σε κάθε επίπεδο......:afro::afro::afro:
Αυτό είναι υπέροχο......καλή εξέλιξη σε κάθε επίπεδο......:afro::afro::afro:
:grin::grin::grin::grin::grin::grin: ευχαριστώ ... ανεβαίνω σκαλί σκαλί (σαν τον αλεξανδράκη) γιατι το ασανσέρ είναι επικίνδυνο ....:whistle::whistle::whistle::whistle::grin::gri n::grin::grin::grin::grin:
χρυσαααα ξεχασα να σου ευχηθω να σου ζησει ομικρουλης σου!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
χρυσαααα ξεχασα να σου ευχηθω να σου ζησει ομικρουλης σου!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
ευχαριστώ νεκταρία :kiss:
άντε κι εσύ με το καλό ο γάμος και μετά ... βάλε μπρος για :baby::baby::baby::baby:
:wink: :grin::grin:
1. βιβλίο των ευχών
πολυ ομορφα ολα .να σου ζησει το αγορακι σου
πολυ ομορφα ολα .να σου ζησει το αγορακι σου
ευχαριστώ :kiss: κι εσένα να σου ζήσει το ολοκαίνουργιο bebe :baby:
ευχαριστώ :kiss: κι εσένα να σου ζήσει το ολοκαίνουργιο bebe :baby:
σε ευχαριστω
δεν το συζητάμε!! όλα είναι υπέροχα... πειράζει να σου κλέψω την ιδέα για το βιβλίο των ευχών!! μου άρεσε πάρα πολύ (όχι ότι τα υπόλοιπα υστερούσαν!!) ετοιμάζω και εγώ τη βάπτιση του μικρού και ψάχνω ιδέες...
πάντως συγχαρητήρια για το κουράγιο σου...
1. βιβλίο των ευχών
δεν ξέρω τι να πω... χαρας το κουράγιο σου... θα σε πειραζε να σου κλέψω μερικές ιδέες? είναι όλα υπέροχα...σ'ευχαριστώ!!:confused2:
καποτε σας ειχα πει για μια βαφτηση σου θα κανω το καλοκαιρι στο λονδινο.τελικα καταληξαμε στα γλυφιντζουρια.θα ειναι και ενα θεμα που θα μπορουμε να δωσουμε αφθονα γλυφυντζουρια στα παιδια.με προβληματιζει λιγο η προσκληση....εχετε καμια ιδεα?
θα μπορούσες να δοκιμάσεις να κόψεις κύκλους σε διάφορα χρώματα και διάφορα μεγέθη και να τους βάλετε τον ένα πάνω στον άλλο (από το μεγαλύτερο στο μικρότερο) ώστε κοιτάζοντάς το να είναι σαν πολύχρωμο γλυφιτζούρι, και πίσω από τον μεγαλύτερο μπορείτε είτε να γράψετε τα στοιχεία της βάπτισης είτε να κολλήσετε ένα χαρτί που θα τα έχετε τυπώσει... αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και ένα καλαμάκι από σουβλάκι για να κάνει το ξυλάκι του γλυφιτζουριού... ή να βάλετε στη μέση των κύκλων ένα διπλόκαρφο για να γυρίζουν...
δεν ξέρω αν σας αρέσει σαν ιδέα...το είχα σκεφτεί για την δική μας βάπτιση αυτό το καλοκαίρι, αλλά τελικά άλλαξα προσανατολισμό... γέρνω προς κάτι νησιώτικο και κλασικό, το καράβι που είδα σε κάποιο από τα post...:confused1::confused1::confused1::unsure:
δεν το συζητάμε!! όλα είναι υπέροχα... πειράζει να σου κλέψω την ιδέα για το βιβλίο των ευχών!! μου άρεσε πάρα πολύ (όχι ότι τα υπόλοιπα υστερούσαν!!) ετοιμάζω και εγώ τη βάπτιση του μικρού και ψάχνω ιδέες...
πάντως συγχαρητήρια για το κουράγιο σου...
δεν ξέρω τι να πω... χαρας το κουράγιο σου... θα σε πειραζε να σου κλέψω μερικές ιδέες? είναι όλα υπέροχα...σ'ευχαριστώ!!:confused2:
:grin::grin::grin::grin: κλέψε ... με την άνεση σου ... :whistle::whistle: δεν κοιτάω ....:grin::grin::grin::grin:
:grin::grin::grin::grin: κλέψε ... με την άνεση σου ... :whistle::whistle: δεν κοιτάω ....:grin::grin::grin::grin:
ευχαριστώ πολύ!! τα αποτελέσματα θα τα δείτε ΄κατά τον Ιούλιο που θα γίνει η βάπτιση!!!
Χρύσα τώρα είδα το στολισμό. Είναι όλα υπέροχα και κομψότατα:hooray::hooray::hooray::hooray:
Χρύσα τώρα είδα το στολισμό. Είναι όλα υπέροχα και κομψότατα:hooray::hooray::hooray::hooray:
ευχαριστώ βικούλα :kiss::kissed:
1. βιβλίο των ευχών
χρυσα ολα ειναι υπεροχα.αλλα θα συμφωνησω με την rosi πολυ δουλεια αλλα απο τι φαινεται δεν κουραστηκες και πολυ γιατι ηταν για το μικρο αντρακι σου......να σου ζησει:kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::kiss ed::kissed::kissed:
1. βιβλίο των ευχών
χρυσα :confused2::confused2::confused2:τι καταπληκτικα πραγματακια εφτιαξες !!!!!! ολα μαρεσουν:afro::bowdown::bowdown::bowdown::hooray:: hooray::hooray::hooray:μπραβο σου να χαιρεσαι τον γιος σου και η ζωη του να ειναι γλυκια και χαρουμενη!!!
θα μπορούσες να δοκιμάσεις να κόψεις κύκλους σε διάφορα χρώματα και διάφορα μεγέθη και να τους βάλετε τον ένα πάνω στον άλλο (από το μεγαλύτερο στο μικρότερο) ώστε κοιτάζοντάς το να είναι σαν πολύχρωμο γλυφιτζούρι, και πίσω από τον μεγαλύτερο μπορείτε είτε να γράψετε τα στοιχεία της βάπτισης είτε να κολλήσετε ένα χαρτί που θα τα έχετε τυπώσει... αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και ένα καλαμάκι από σουβλάκι για να κάνει το ξυλάκι του γλυφιτζουριού... ή να βάλετε στη μέση των κύκλων ένα διπλόκαρφο για να γυρίζουν...
δεν ξέρω αν σας αρέσει σαν ιδέα...το είχα σκεφτεί για την δική μας βάπτιση αυτό το καλοκαίρι, αλλά τελικά άλλαξα προσανατολισμό... γέρνω προς κάτι νησιώτικο και κλασικό, το καράβι που είδα σε κάποιο από τα post...:confused1::confused1::confused1::unsure:
και εγω ειχα σκεφτει κατι παρομοιο αλλα μου το απορριψαν γιατι στην αγγλια στελνουν με ταχυδρομιο τις προσκλησεις της βαφτισης και θα πρεπει να μπει σε φακελο,πραγμα που δεν βολευει:unsure:
και εγω ειχα σκεφτει κατι παρομοιο αλλα μου το απορριψαν γιατι στην αγγλια στελνουν με ταχυδρομιο τις προσκλησεις της βαφτισης και θα πρεπει να μπει σε φακελο,πραγμα που δεν βολευει:unsure:
μην βάλετε το ξυλάκι!! ή φτιάξτε ένα κοντό σχετικά από χαρτί!! βρείτε τον φάκελο και προσαρμοστε ανάλογα το μέγεθος του γλυφιτζουριού!!!
μην βάλετε το ξυλάκι!! ή φτιάξτε ένα κοντό σχετικά από χαρτί!! βρείτε τον φάκελο και προσαρμοστε ανάλογα το μέγεθος του γλυφιτζουριού!!!
οντως οι φακελοι ειναι το μονο πιστευω που λυνεται εύκολα..Οι μεγάλοι του ταχυδρομιου θα το χωρεσουν εύκολα.
Το άλλο που ειναι και το πιο ευκολο και βολικό ειναι σε στυλ κάρτας με πολύ ωραία εικονογραφηση..είναι όμως κλασικό και απλό αυτο. Βεβαια εγω προσωπικα προτιμώ και τα απλά.
SOS!!!Γεια σας!!!Είμαι νέο μέλος και χρειάζομαι τη βοήθειά σας!!! Σε δύο μήνες γίνομαι νονά!!!η βάφτιση θα γίνει στη χαλκίδα!!!Όπως καταλαβαίνετε είμαι σε πανικό!!!Ψάχνω για τα πάντα!!!Είναι ένα πολύ γλυκό αγοράκι που τώρα είναι 5 μηνών!!!δεν έχω βρει τα σχετικά με τη βάπτιση!!!Έχω χαθεί!!Είναι τόσες πολλές οι επιλογές!!!!Επίσης ψάχνω και για κομμώτρια και για μακιγιέρ στη Χαλκίδα!!!!Εγώ μένω στην Αθήνα και δεν ξέρω τίποτα από Χαλκίδα!!!Μήπως μπορεί να με κατατοπίσει κάποια από εσάς;;;;;
:hello:SOS!!!Γεια σας!!!Είμαι νέο μέλος και χρειάζομαι τη βοήθειά σας!!! Σε δύο μήνες γίνομαι νονά!!!η βάφτιση θα γίνει στη χαλκίδα!!!Όπως καταλαβαίνετε είμαι σε πανικό!!!Ψάχνω για τα πάντα!!!Είναι ένα πολύ γλυκό αγοράκι που τώρα είναι 5 μηνών!!!δεν έχω βρει τα σχετικά με τη βάπτιση!!!Έχω χαθεί!!Είναι τόσες πολλές οι επιλογές!!!!Επίσης ψάχνω και για κομμώτρια και για μακιγιέρ στη Χαλκίδα!!!!Εγώ μένω στην Αθήνα και δεν ξέρω τίποτα από Χαλκίδα!!!Μήπως μπορεί να με κατατοπίσει κάποια από εσάς;;;;;
:hello:SOS!!!Γεια σας!!!Είμαι νέο μέλος και χρειάζομαι τη βοήθειά σας!!! Σε δύο μήνες γίνομαι νονά!!!η βάφτιση θα γίνει στη χαλκίδα!!!Όπως καταλαβαίνετε είμαι σε πανικό!!!Ψάχνω για τα πάντα!!!Είναι ένα πολύ γλυκό αγοράκι που τώρα είναι 5 μηνών!!!δεν έχω βρει τα σχετικά με τη βάπτιση!!!Έχω χαθεί!!Είναι τόσες πολλές οι επιλογές!!!!Επίσης ψάχνω και για κομμώτρια και για μακιγιέρ στη Χαλκίδα!!!!Εγώ μένω στην Αθήνα και δεν ξέρω τίποτα από Χαλκίδα!!!Μήπως μπορεί να με κατατοπίσει κάποια από εσάς;;;;;
:welcome: εδω θα βρεις πολλες ιδεες και τα κοριτσια ειναι ολα πολυ βοηθητικα.θεμα για τιν βαφτιση βρικες?
καταληξαμε στην προσκληση με τον γκουφη.φυσικα θελει λιγη δουλεια ακομη.σας την βαζω για να μου πειτε ιδεες για το χαρτονακι που θα την εκτυπωσουμε.εγω ειπα ασπρο για να φαινονται καλα τα χρωματα,η κουμερα μου λεει πρασινο οπως το καπελο του γκουφη.τι φακελος λετε να του πηγαινει?:thinking:
εδω θα βρειτε ωραιες προσκλησεις
http://www.stampington.com/html/tempting_template_index.html
καταληξαμε στην προσκληση με τον γκουφη.φυσικα θελει λιγη δουλεια ακομη.σας την βαζω για να μου πειτε ιδεες για το χαρτονακι που θα την εκτυπωσουμε.εγω ειπα ασπρο για να φαινονται καλα τα χρωματα,η κουμερα μου λεει πρασινο οπως το καπελο του γκουφη.τι φακελος λετε να του πηγαινει?:thinking:
H πρόσκληση είναι πολύ όμορφη.Νομίζω κι εγώ σε άσπρο θα δείχνει καλύτερα.Θα μου άρεσε ο φάκελος αν βρίσκατε στο χρώμα του καπέλου του γκούφη.Ο Περράκης έχει κάποιους χρωματιστούς φακέλους (αν θυμάμαι καλά θα τους φτιάξεις μόνη σου;)Επειδή λες ότι δεν είναι ολοκληρωμένη να προτείνω λίγο γκλίτερ ή ριζόχαρτο από πάνω δεμένο με κάποιο κορδελάκι αν και έτσι όπως είναι μου αρέσει.
εδω θα βρειτε ωραιες προσκλησεις
http://www.stampington.com/html/tempting_template_index.html
Ευχαριστούμε για την καταπλητική σελίδα.:kiss::kiss::kiss:
anastasiaadam
19-03-09, 14:30
Μαλελάκι ευχαριστούμε :bowdown:
anastasiaadam
19-03-09, 14:31
Πάντα άξια, να ζήσει το μωρούλι και καλή επιτυχία.....
H πρόσκληση είναι πολύ όμορφη.Νομίζω κι εγώ σε άσπρο θα δείχνει καλύτερα.Θα μου άρεσε ο φάκελος αν βρίσκατε στο χρώμα του καπέλου του γκούφη.Ο Περράκης έχει κάποιους χρωματιστούς φακέλους (αν θυμάμαι καλά θα τους φτιάξεις μόνη σου;)Επειδή λες ότι δεν είναι ολοκληρωμένη να προτείνω λίγο γκλίτερ ή ριζόχαρτο από πάνω δεμένο με κάποιο κορδελάκι αν και έτσι όπως είναι μου αρέσει.
ειπαμε να φτιαξουμε εμεις τον φακελο και βρηκα καποια στο ιντερνετ.βρηκα απο αυτους που ειναι καρτα και οταν την διπλωσεις γινεται φακελος.θα κανω καποιες δοκιμες με το χαρτονακι. ξερει κανεις ποσα γραμμαρια χαρτιου ειναι το ιδανικο για προσκληση? και εμενα μου αρεσει το ριζοχαρτο αλλα δεν αρεσει στην φιλη μου:unsure: τι να κανω και εγω η καημενη....ακολουθω οδηγιες:grin::grin::grin:
ειπαμε να φτιαξουμε εμεις τον φακελο και βρηκα καποια στο ιντερνετ.βρηκα απο αυτους που ειναι καρτα και οταν την διπλωσεις γινεται φακελος.θα κανω καποιες δοκιμες με το χαρτονακι. ξερει κανεις ποσα γραμμαρια χαρτιου ειναι το ιδανικο για προσκληση? και εμενα μου αρεσει το ριζοχαρτο αλλα δεν αρεσει στην φιλη μου:unsure: τι να κανω και εγω η καημενη....ακολουθω οδηγιες:grin::grin::grin:
Malele :wave::wave: το προσκλητήριο που θα κάνω για την κόρη μου,το εκτυπώνω σε χαρτί Α4 λείο 200γρ. Η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκα πιο βαρύ Α4 και μιας και το αποτέλεσμα με ικανοποίησε δεν έψαξα για κάτι άλλο.Απ' ότι ξέρω ο Διονυσόπουλος κόβει όποιο χαρτί θέλεις σε Α4 και σκέφτομαι να πάω κι εγώ να κοιτάξω πριν τα φτιάξω τα δικά μου, γιατί μπορεί να βρω κάτι καλύτερο.Άντε καλή μας επιτυχία:grin:
malele πως θα κόψετε τον γκούφυ? πολύ ωραίο το προσκλητήριο, θέλουμε να δούμε αποτέλεσμα....αα στην εκτύπωση φαίνεται οκ η ανάλυση???
malele πως θα κόψετε τον γκούφυ? πολύ ωραίο το προσκλητήριο, θέλουμε να δούμε αποτέλεσμα....αα στην εκτύπωση φαίνεται οκ η ανάλυση???
θα ηθελα πολυ να το κοψω αλλα ειναι δυσκολο στο χερι.αν ειχα το craft robot θα το εκανα :dash::dash:
Ωραία η πρόσκληση, το πράσινο χρωματάκι θα είναι όμορφο και ξεφεύγει από το κλασικό γαλάζιο, αρκεί να είναι παλ και όχι σκούρο. Για φάκελο θα μπορούσες να κάνεις μακρόστενο ανοιχτό από πάνω, έτσι ώστε η πρόσκληση να μπαίνει και να βγαίνει συρταρωτά.
Ωραία η πρόσκληση, το πράσινο χρωματάκι θα είναι όμορφο και ξεφεύγει από το κλασικό γαλάζιο, αρκεί να είναι παλ και όχι σκούρο. Για φάκελο θα μπορούσες να κάνεις μακρόστενο ανοιχτό από πάνω, έτσι ώστε η πρόσκληση να μπαίνει και να βγαίνει συρταρωτά.
πολύ ωραία ιδέα αυτή και ο Γκούφη που αποφασίσατε τελικά είναι πολύ όμορφος!!
Πολύ χαριτωμένη πρόσκληση!!!!Με το καλό!!!!!
anastasiaadam
25-03-09, 08:45
Κάποια εικόνα βρε κούκλες.......εδώ οι περισσότεροι είναι οπτικοί τύποι......:grin::grin::grin:
να πω και εγώ μια άλλη παρατήρηση? με χαλάει κάπως το μπλε εμπριμέ φόντο του κειμένου του προσκλητηρίου...
Συμφωνω!!!:afro::afro::afro:
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας!!!!Εγώ τρέχω ακόμα!!!!Βρήκα τα βαπτιστικά και θα έχουμε θέμα με πειρατές!!!!Ακόμα όμως ψάχνω για κομμώτρια και μακιγιέρ στη Χαλκίδα!!!!Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ γιατί δεν ξέρω κάποιον από εκεί!!!Καμιά ιδέα;;;;;;;
Γιατί δεν ρωτάς σε ένα κομμωτήριο. Αυτά συνήθως έχουν συνεργάτες.
κοριτσια ο συνδιασμος χρωματων..μπλε,κιτρινο λάχανι, ειναι ολα τα λεφτα...το εχω δει σε βαπτιση και μαλλον θα κανω της αδερφης μου ετσι...ειναι φοβερος ,φωτεινος και ευχαριστος συνδιασμος ..οχι βαρυς οπως ηταν των παιδιων μου γαλαζιος με μπλε σκουρο...
πωςμπορώ να δω και εγώ το προσκλητήριο; ΒΟΉΘΕΙΑ
καλώς ήρθες!!!:welcome: είναι σε πιο πίσω σελίδες! (περίπου στην 9 με 10 αν θυμάμαι καλά....)
Ευχαριστώ. Έχω μείνει άφωνη με τις δημιουργίες σας.:bowdown::bowdown::bowdown:δεν έχω καταλήξει στο θέμα της βάπτισης. νομίζω κάτι σχετικό με λουλούδια. θα ήθελα τη γνώμη σας.
αγορακι ή κοριτσακι ειναι ??
ωραιο θεμα ειναι τα λουλουδια!!!!
πες μας περισσοτερες λεπτομερειες πως το φανταζεσαι!!!
για να σου πουμε ιδεες!!!:hello:
:wave: :wave: κοριτσάκι είναι το μωρό και με 10 χρόνια διαφορά από τον αδερφό της. Η βάφτιση θα γίνει σε ένα μοναστήρι (συνηθως δεν επιτρέπουν στολισμό στην εκκλησία).:hysteria: σίγουρα θέλω ροζ με κάποιο άλλο χρώμα (ποιο;) έχω φτιάξει κάποια δείγματα με χαρτόνι για προσκλητήρια αλλά δεν ξέρω πως να τα στείλω. σε τι χαρτί εκτυπώνονται τα προσκλητήρια;
από Κατασκευές κάνω λίγα πράγματα για το σχολείο συνηθως
:wave: :wave: κοριτσάκι είναι το μωρό και με 10 χρόνια διαφορά από τον αδερφό της. Η βάφτιση θα γίνει σε ένα μοναστήρι (συνηθως δεν επιτρέπουν στολισμό στην εκκλησία).:hysteria: σίγουρα θέλω ροζ με κάποιο άλλο χρώμα (ποιο;) έχω φτιάξει κάποια δείγματα με χαρτόνι για προσκλητήρια αλλά δεν ξέρω πως να τα στείλω. σε τι χαρτί εκτυπώνονται τα προσκλητήρια;
:wave::wave:Πήγαινε στο θέμα βάπτιση σου έχω απαντήσει:kissed:
αφου ειναι κοριτσακι θα παμε στο θεμα που λεει η κυκνος... εδω ειναι για αγορακια!!!!!:console:
anastasiaadam
28-04-09, 09:11
Ευχαριστώ. Έχω μείνει άφωνη με τις δημιουργίες σας.:bowdown::bowdown::bowdown:δεν έχω καταλήξει στο θέμα της βάπτισης. νομίζω κάτι σχετικό με λουλούδια. θα ήθελα τη γνώμη σας.
:welcome::welcome::welcome::welcome::welcome::welc ome::welcome::welcome:
να σου ζήσει η μικρούλα ....... και ο μικρός.....
ερευνα αγορας εκανα και μου έβγαλε αυτή τη σελίδα. πήρα πολλές ιδέες... ευχαριστώ:hello::hello::hello::plane:
vasiliki_p
28-09-09, 20:25
γεια σας. ετοιμαζω τη βαφτιση του Μανου μου την ανοιξη...
κοριτσια βοηθεια!!!!!!!!
:hello:
γεια σας. ετοιμαζω τη βαφτιση του Μανου μου την ανοιξη...
κοριτσια βοηθεια!!!!!!!!
:hello:
:welcome::welcome::welcome::welcome::welcome:Με το καλό να βαφτίσεις το αγοράκι σου!!!!
:welcome::welcome::welcome::baby::welcome:
Πηγαίνετε στην pupa donna. Ειναι στα Μελίσσια έχει καταπληκτικά πράγματα για βάφτιση!!!:afro: