PDA

Επιστροφή στο Forum : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΦΑΝΗ
30-10-08, 09:32
Είναι λίγο νωρίς . Παρολο που ειδα τις πρώτες βιτρίνες με τα χριστουγεννιατικα . Μάλλον ήρθε η ώρα για να ετοιμαστουμε για τις πρώτες κατασκευες μας.
Ψάχνω να βρω διαφορα site με χριστουγεννιατικες κατασκευες . Γνωριζει κανεις ;

princess
31-10-08, 19:54
θα σου προτείνω την ιστοσελίδα www.matia.gr (http://www.matia.gr) μέσα σε αυτήν θα βρείς πάρα πολλά ενδιαφέροντα πραγματάκια για τα χριστούγεννα . και συγκεκριμένα για τις κατασκευές

malele
02-11-08, 18:31
Είναι λίγο νωρίς . Παρολο που ειδα τις πρώτες βιτρίνες με τα χριστουγεννιατικα . Μάλλον ήρθε η ώρα για να ετοιμαστουμε για τις πρώτες κατασκευες μας.
Ψάχνω να βρω διαφορα site με χριστουγεννιατικες κατασκευες . Γνωριζει κανεις ;
νωρις??εγω εδω και 2 βδομαδες ξεκινησα.1η δεκεμβριου εγω στολιζω το σπιτι.να το ευχαριστηθω τουλαχιστο κανενα μηνα!!! τι θες να κανεις?ιστοσελιδες υπαρχουν πολλες..

ΦΑΝΗ
03-11-08, 10:20
Σκεφτομουν να φτιάξω χιονανθρωπο και αγγελο .............

malele
03-11-08, 21:30
Σκεφτομουν να φτιάξω χιονανθρωπο και αγγελο .............
o αγγελος ειναι λιγο δυσκολο(για το προσωπο)εγω ειχα κανει ενα αλλα με συρμα και απο πανω γυψογαζα.εκανα φτερα απο μεταλικες κρεμαστρες τις οποιες εντυσα με φτερα.η αποτυχια ηταν στο προσωπο.δεν ξερω αν σε βοηθησα ή αν σε μπερδεψα.αν θες τα δεντρακια φτιαχνονται ευκολα

φλωρα
03-11-08, 21:51
Σκεφτομουν να φτιάξω χιονανθρωπο και αγγελο .............αγγελο ειχα φτιαξει περσυ ειχα κανει ενα χωνι απο χρυσο χαρτονι και απο πανο του ειχα βαλει χρυσι οργαντζα για φορεμα για κεφαλι μια μπαλα απο φενιζολ και για μαλλια χρυσι βροχη αυτη πουβαζομε στα χριστουγεννιατικα δεντρα ενα στεφανακι με τριανταφιλακια και για ματια και στομα φακες βαμενες χρυσο για φτερα με συρμα ντιμενο με λινατσα και αυτο βαμενο χρυσο:kiss:

malele
04-11-08, 12:37
αγγελο ειχα φτιαξει περσυ ειχα κανει ενα χωνι απο χρυσο χαρτονι και απο πανο του ειχα βαλει χρυσι οργαντζα για φορεμα για κεφαλι μια μπαλα απο φενιζολ και για μαλλια χρυσι βροχη αυτη πουβαζομε στα χριστουγεννιατικα δεντρα ενα στεφανακι με τριανταφιλακια και για ματια και στομα φακες βαμενες χρυσο για φτερα με συρμα ντιμενο με λινατσα και αυτο βαμενο χρυσο:kiss:
ωραιο ακουγεται.στο περιπου ειναι και ο δικος μου αλλα δεν μου αρεσε πολυ το προσωπο.με φελιζολ τον ειχα κανει και εγω.

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
05-11-08, 15:27
θα σου προτείνω την ιστοσελίδα www.matia.gr (http://www.matia.gr) μέσα σε αυτήν θα βρείς πάρα πολλά ενδιαφέροντα πραγματάκια για τα χριστούγεννα . και συγκεκριμένα για τις κατασκευές
ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

athanasia
06-11-08, 15:47
κορίτσια δεν ξέρω αν έχετε δει το κεραμύδι με τα φωτάκια που έφτιαξε πέρσι η mancy...
για όσες ψάχναμε φωτάκια πολύυυ μικρά και λίγα(και δεν βρίσκαμε)
έχω ευχάριστα νέα: βρήκα στο ikea! έχει 10άδα σε μαύρο χρώμα και ασημί-άσπρο και είναι τέλεια και για αυτή την περίπτωση (κεραμύδι), αλλά και για διακόσμηση(πχ μέσα σε βάζο με ποτ πουρί, κλπ). Και το καλό είναι ότι δεν χρειάζονται ρεύμα-είναι με μπαταρίες, οπότε δεν φαίνεται καθόλου το καλώδιο:afro:
Αν θέλετε να βγάλω φωτό να τα δείτε:wink:

roula
06-11-08, 22:13
κορίτσια δεν ξέρω αν έχετε δει το κεραμύδι με τα φωτάκια που έφτιαξε πέρσι η mancy...
έχω ευχάριστα νέα: βρήκα στο ikea! έχει 10άδα σε μαύρο χρώμα και ασημί-άσπρο και είναι τέλεια και για αυτή την περίπτωση (κεραμύδι), αλλά και για διακόσμηση(πχ μέσα σε βάζο με ποτ πουρί, κλπ). Και το καλό είναι ότι δεν χρειάζονται ρεύμα-είναι με μπαταρίες, οπότε δεν φαίνεται καθόλου το καλώδιο:afro:

εμ τι το λες και δεν το κάνεις???? και βέβαια θέλουμε να τα δούμε:banana::banana:

naya
06-11-08, 22:53
ρε παιδιά.....από πέρσι σας το λέω...

και το jumbo έχει

bebebo
07-11-08, 07:11

και το jumbo έχει
αυτο θα ελεγα και εγω.
επισης το τζαμπο ειχε φερει περα τα ψιρακια και σε σχημα ελατου και αστερακια.

malele
07-11-08, 09:04
ναι βαλε να το δουμε να παμε να παρουμε τωρα που εχει

χαρά
07-11-08, 09:49

που είναι το κεραμμύδι????

Νατάσα Χανιά
07-11-08, 16:56
Άντε ντέ βάλε τη φοτο!!!!!!!!!!:grin::grin::grin:

Νατάσα Χανιά
07-11-08, 17:11
Ωραίες ιδέες και απλές.... :afro:

Yanna
07-11-08, 20:23
http://picasaweb.google.fr/gyorfine/LetItSnow#

:wink:

eirs
07-11-08, 20:50
Μπραβο yanna ωραια σελιδα Ευχαρηστουμε

φλωρα
07-11-08, 21:16

:wink:τελεια σελ. για τις καρτες λεω να ξεκινησω και εγω σιγα σιγα λεω να τις ζωγραφισω θα δω αν προλαβενω:bowdown::bowdown:

ΣΙΣΣΥ
07-11-08, 22:46

:wink:
:bowdown::bowdown::bowdown::clap:

princess
08-11-08, 08:35
κορίτσια δεν ξέρω αν θα σας αρεσει η ιδέα μου άλλα την είδα στην σχολή μου( νηπιαγωγών)που ήδη έχουν αρχίσει στα εικαστικά να κάνουν διάφορες κατασκευές για τα χριστούγεννα , παίρνουμε κλαδία λιγό μεγάλο μέγεθος αν είναι ευκολο και τα βάφουμε με χρυσο ή ασημι. στην συνέχεια βάζουμε κατά τόπους χρυσόσκονη για να φωτίζοτε περισσοτερο μετα παίρνουμε φιγκάκια που τα φτίαχνουμε μόνη μας, και πεταούδες, της τοποθετούμε σε όποι σημείο του σπιτιού θέλουμε ενω μπορούμε να βάλουμε ανάμεσα στα κλαδια φωτάκια ....:afro::afro::afro: δεν ξέρω αν σε εσάς αρέσει αλλά εγώ ενθουσιάστικα με την ιδέα

princess
08-11-08, 08:37
δκφξφ

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
08-11-08, 11:48
ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΑ ΕΒΑΨΑ ΜΕ ΣΠΡΕΙ

eirs
09-11-08, 00:20
κορίτσια δεν ξέρω αν θα σας αρεσει η ιδέα μου άλλα την είδα στην σχολή μου( νηπιαγωγών)που ήδη έχουν αρχίσει στα εικαστικά να κάνουν διάφορες κατασκευές για τα χριστούγεννα , παίρνουμε κλαδία λιγό μεγάλο μέγεθος αν είναι ευκολο και τα βάφουμε με χρυσο ή ασημι. στην συνέχεια βάζουμε κατά τόπους χρυσόσκονη για να φωτίζοτε περισσοτερο μετα παίρνουμε φιγκάκια που τα φτίαχνουμε μόνη μας, και πεταούδες, της τοποθετούμε σε όποι σημείο του σπιτιού θέλουμε ενω μπορούμε να βάλουμε ανάμεσα στα κλαδια φωτάκια ....:afro::afro::afro: δεν ξέρω αν σε εσάς αρέσει αλλά εγώ ενθουσιάστικα με την ιδέα

Ωραια ιδεα
Εχω ομως μια αντηριση ως προς τις πεταλουδες
Δεν ξερω πως επικρατησε η μοδα απο προπερσυ αλλα νομιζω οτι εδω στην Ελλαδα τις πεταλουδες τις εχουμε συνδιασει με την ανοιξη και επομενως με το Πασχα
Αυτο βεβαια δεν αφορα εσενα κοριτσι μου

soge
09-11-08, 01:37
Ωραια ιδεα
Δεν ξερω πως επικρατησε η μοδα απο προπερσυ αλλα νομιζω οτι εδω στην Ελλαδα τις πεταλουδες τις εχουμε συνδιασει με την ανοιξη και επομενως με το Πασχα
σωστά. συμφωνώ μαζί σου Ειρήνη, για τις πεταλούδες. πριν πολλά πολλά χρονια (το 1985 νομίζω!) είχα δει σε μια βιτρίνα στη Γερμανία ένα παρόμοιο κλαδί αλλά αντί για φιογκάκια είχε σε ορισμένα σημεία αράχνη (ξέρετε αυτή που βάζαμε παλιά στα Χριστουγεννιάτικα δέντρα) και φωτάκια. ήταν καταπληκτικό! Λιτό αλλά αστραφτερό. Μια άλλη ιδέα θα ήταν να στολιστεί με μακαρονοαγγελάκια, επειδή είναι ελαφρά και μικρά :wink:. Πάντως αν το σκεφτούμε θα βρούμε χιλιάδες ιδέες για να διακοσμήσουμε ένα ωραίο βαμμένο κλαδί :confused1:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
09-11-08, 02:12
Ωραια ιδεα
ΚΑΙ ΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ. ΑΣ ΤΙΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.

ΝΑΤΑΣΣΑ Ρ
09-11-08, 07:21
Καλημερα κοριτσια.Μια ιδεα σχετικα με τα κλαδακια τωρα για τα χριστουγεννα ειναι περα απο τα φωτακια που μπορουμε να βαλουμε,να κολλησουμε με σιλικονη πανω τους ποπ-κορν.Εγω το ειχα κανει περυσι και ηταν φοβερο.Καλη επιτυχια

eirs
09-11-08, 16:19
ΝΑΤΑΣΣΑ Ρ εχεις δικιο
Οταν ειμουν μικρη βαφαμε με νερομπογια το ποπ κορν και το κολλαγαμε με αλευροκολλα Τωρα εχουμε την σιλικονι και την αγια-ατλακολ

soge
10-11-08, 00:41
Καλημερα κοριτσια.Μια ιδεα σχετικα με τα κλαδακια τωρα για τα χριστουγεννα ειναι περα απο τα φωτακια που μπορουμε να βαλουμε,να κολλησουμε με σιλικονη πανω τους ποπ-κορν.Εγω το ειχα κανει περυσι και ηταν φοβερο.Καλη επιτυχια
Επίσης με το ποπ κορν μπορούμε να κάνουμε γιρλάντες. Απλώς τα περνάμε σε μια χοντρή κλωστή με μια βελόνα. :wink:

Yanna
10-11-08, 10:19
Δεν ξέρω αν το έχει βάλει κανείς
http://www.mycraftbook.com/Results.asp?categoryID=2

http://www.allfreecrafts.com/christmas/index.shtml

:)

eirs
10-11-08, 23:33
yanna σευχαρηστουμε Ωραιες σελιδες και ειδικα η πρωτη μου αρεσε

Yanna
11-11-08, 08:49
yanna σευχαρηστουμε Ωραιες σελιδες και ειδικα η πρωτη μου αρεσε
:kissed:

athanasia
11-11-08, 14:46
εμ τι το λες και δεν το κάνεις???? και βέβαια θέλουμε να τα δούμε:banana::banana:
το κεραμύδι μου δεν το έχω φτιάξει ακόμα...
μόλις το κάνω εννοείται ότι θα σας το δείξω!:banana:
ελπίζω να τα καταφέρω..:embarassed:

athanasia
11-11-08, 14:56

και το jumbo έχει
:dash::dash::dash:
πως δεν τα είδα;;; είχα φάει όλη την αγορά πέρσι και δεν είχα βρει πουθενά:dash:

athanasia
11-11-08, 14:56
αυτο θα ελεγα και εγω.
επισης το τζαμπο ειχε φερει περα τα ψιρακια και σε σχημα ελατου και αστερακια.
ωραία θα πάμε να δούμε!:kiss::kiss::kiss:

athanasia
11-11-08, 14:59
που είναι το κεραμμύδι????
πρέπει να το έχει στις χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Θυμάμαι ότι είχε βάλει και κάποιες οδηγίες κατασκευής:afro:
έχω όμως την εντύπωση ότι τα είχε ανεβάσει στο παλιό forum...δεν ξέρω αν τα μετέφερε..:unsure::unsure::unsure:
θα το ψάξω και εγώ...

mancy
12-11-08, 08:27
πρέπει να το έχει στις χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Θυμάμαι ότι είχε βάλει και κάποιες οδηγίες κατασκευής:afro:
έχω όμως την εντύπωση ότι τα είχε ανεβάσει στο παλιό forum...δεν ξέρω αν τα μετέφερε..:unsure::unsure::unsure:
θα το ψάξω και εγώ...
αθανασια οσο και να ψαξεις δεν θα το βρεις γιατι τα εχω κατεβασει ολα μου τα εργα. θα το ξαναβαλω να το δειτε.
ειναι η τεχνικη της χ.πετσετας
εβαψα ασπρο το κεραμιδι κολλησα την χ.πετσετα εκανα με ψιλο τρυπανακι μικρες τρυπουλες και κολλησα απο πισω τα λαμπακια. εβαλα επιλεκτικα πανω στην χ.πετσετα γκρι περιγραμμα γυαλιου για αναγλυφο αποτελεσμα

athanasia
12-11-08, 10:55
αθανασια οσο και να ψαξεις δεν θα το βρεις γιατι τα εχω κατεβασει ολα μου τα εργα. θα το ξαναβαλω να το δειτε.
εβαψα ασπρο το κεραμιδι κολλησα την χ.πετσετα εκανα με ψιλο τρυπανακι μικρες τρυπουλες και κολλησα απο πισω τα λαμπακια. εβαλα επιλεκτικα πανω στην χ.πετσετα γκρι περιγραμμα γυαλιου για αναγλυφο αποτελεσμα

Μαρία μου σ'ευχαριστούμε πολύ! :kiss::kiss::kiss:πέρσυ δεν πρόλαβα να το κάνω, αλλά φέτος θα το προσπαθήσω!
:kisses::kisses::kisses:
(παρεπιπτώντως πολύ καλός ο χώρος δημιουργίας σου! :hooray::hooray::hooray:)

malele
12-11-08, 11:24
[quote=mancy;361330]αθανασια οσο και να ψαξεις δεν θα το βρεις γιατι τα εχω κατεβασει ολα μου τα εργα. θα το ξαναβαλω να το δειτε.
εβαψα ασπρο το κεραμιδι κολλησα την χ.πετσετα εκανα με ψιλο τρυπανακι μικρες τρυπουλες και κολλησα απο πισω τα λαμπακια. εβαλα επιλεκτικα πανω στην χ.πετσετα γκρι περιγραμμα γυαλιου για αναγλυφο αποτελεσμα[/quote
:confused2::confused2:πολυ ωραιο και εξυπνο!!:afro:

χαρά
12-11-08, 11:29

Άπαιχτο το κεραμύδι!!!!!
πως έκανες τρύπες χωρίς να σπάσει?:confused2:

athanasia
12-11-08, 12:35
είδατε που σας τα λεγα;;; τέλειο είναι!
Μαρία το είχες σε εξωτερικό χώρο ή μέσα;

athanasia
12-11-08, 13:06
αυτά είναι τα φωτάκια από το ikea...

mancy
12-11-08, 13:33
Άπαιχτο το κεραμύδι!!!!!
πως έκανες τρύπες χωρίς να σπάσει?:confused2:χαρα τις τρυπες τις εκανα με τριπανι ηλεκτρικο. θελει λιγη προσοχη ειναι παλιο κεραμυδι οποτε τρυπισε ευκολα.λογικα και με τα καινουρια δεν θα εχει προβλημα

είδατε που σας τα λεγα;;; τέλειο είναι!
Μαρία το είχες σε εξωτερικό χώρο ή μέσα;αθανασια μου το ειχα σε εσωτερικο χωρο και για την ακριβια στην βιτρινα του καφε οποτε φαινοταν και μεσα στο μαγαζι και εξω απο αυτο:evil:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
12-11-08, 14:51
ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ. ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.

athanasia
12-11-08, 16:03
αθανασια μου το ειχα σε εσωτερικο χωρο και για την ακριβια στην βιτρινα του καφε οποτε φαινοταν και μεσα στο μαγαζι και εξω απο αυτο:evil:
ωραίο θα ήταν :afro::afro::afro:
και εγώ για το παράθυρο σκέφτομαι να το κάνω, ή έξω από την πόρτα εισόδου...
Να το λουστράρω , ή υπάρχει και τίποτα άλλο που μπορώ να το περάσω, για να είναι αδιάβροχο;;; :unsure:

mancy
12-11-08, 16:10
ωραίο θα ήταν :afro::afro::afro:
και εγώ για το παράθυρο σκέφτομαι να το κάνω, ή έξω από την πόρτα εισόδου...
Να το λουστράρω , ή υπάρχει και τίποτα άλλο που μπορώ να το περάσω, για να είναι αδιάβροχο;;; :unsure:αθανασια μου ενα λουστρο πιστευω οτι θα ειναι αρκετο,αλλωστε δεν θα ειναι ολο τον χρονο εξω αλλα για καποιο συγκεκριμενο χρονικο διαστιμα. εγω το εχω λουστραρει με λουστρο πετρας.
καλη επιτυχια και οταν το τελειωσεις περιμενουμε φωτο σου:afro:

athanasia
12-11-08, 16:17
αθανασια μου ενα λουστρο πιστευω οτι θα ειναι αρκετο,αλλωστε δεν θα ειναι ολο τον χρονο εξω αλλα για καποιο συγκεκριμενο χρονικο διαστιμα. εγω το εχω λουστραρει με λουστρο πετρας.
καλη επιτυχια και οταν το τελειωσεις περιμενουμε φωτο σου:afro:
α, οκ...αυτό που βάζω κ στις πετρούλες μου:afro:
εννοείται ότι θα βάλω φωτό:kiss:

Yanna
14-11-08, 13:51
Και εδω
http://picasaweb.google.fr/mesko68/AWipsOfWinter#

athanasia
14-11-08, 20:26
Και εδω
http://picasaweb.google.fr/mesko68/AWipsOfWinter#
ωραίο:clap::clap::clap:

eirs
15-11-08, 01:03
Yanna πολυ ωραια σελιδα Ευχαρηστουμε

ΝΑΤΑΣΣΑ Ρ
15-11-08, 06:59
Μαρακι τελειοοοοοοοο:clap::clap::clap:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
15-11-08, 15:15
ωραίο:clap::clap::clap:
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ:afro::afro::afro::afro:

princess
15-11-08, 22:12
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ:afro::afro::afro::afro:

συμφονω και εγω :hooray::unsure::unsure::hooray::hooray:

Yanna
16-11-08, 10:48
Μάλλον πρέπει να στρωθούμε και να αρχίσουμε με τις κατασκευές! :unsure:

http://www.tallmouse.com/projects/xmas/index.htm

Astropeleki
16-11-08, 11:07

Όμορφα... χρόνο και υλικά να έχεις και φτιάχνεις κάθε μέρα, όλη μέρα χεχεχε

princess
16-11-08, 11:13

υπέροχη η ιστοσελιδα και καταπληκτικες ιδεες :afro::afro::afro::afro::afro:

eirs
16-11-08, 16:02
Πω πω χαζεψα τι ωραια σελιδα ????Ευχαρηστουμε Yanna

ΝΑΤΑΣΣΑ Ρ
17-11-08, 14:15

Γιαννα σε ευχαριστουμε για τις ομορφες σελιδες,συκωστε λοιπον τα μανικια σας και ξεκιναμεεεεεεεεεεε χο χο χο :afro::afro::afro:

ΝΑΤΑΣΣΑ Ρ
20-11-08, 13:35
:wave::wave::wave:ως συνηθως θελω την βοηθεια σας.Τωρα για τα χριστουγεννα η αδερφουλα μου μαζι με μια ομαδα γυναικων θα ετοιμασουν στην μητροπολη μας για φιλανθρωπικο σκοπο μια εκθεση,μου ζητησε λοιπον να τις φτιαξω οτι μπορω για να διακοσμησουν τα τραπεζια,τους τοιχους για να ειναι στο πνευμα των γιορτων.Για αυτο κοριτσια S O S ,περιμενω ιδεες σας .Ευχαριστωωωωωωωωω:kiss::kiss:

Hlianna.L
20-11-08, 13:45

Πολύ όμορφη ιδέα!:hooray:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
20-11-08, 21:02
:wave::wave::wave:ως συνηθως θελω την βοηθεια σας.Τωρα για τα χριστουγεννα η αδερφουλα μου μαζι με μια ομαδα γυναικων θα ετοιμασουν στην μητροπολη μας για φιλανθρωπικο σκοπο μια εκθεση,μου ζητησε λοιπον να τις φτιαξω οτι μπορω για να διακοσμησουν τα τραπεζια,τους τοιχους για να ειναι στο πνευμα των γιορτων.Για αυτο κοριτσια S O S ,περιμενω ιδεες σας .Ευχαριστωωωωωωωωω:kiss::kiss:
ΝΑΤΑΣΣΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ.

ΝΤΕΜΙ
20-11-08, 21:20
ΝΑΤΑΣΣΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ.

ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!
:snowball::santa::snow:ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ:kisses:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
20-11-08, 22:12
ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!
:snowball::santa::snow:ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ:kisses:
Σ`ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ:kissed::kissed::kissed:ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

vmant
20-11-08, 22:38
Άχου τι όμορφα στεφάνια :clap::clap::clap:

eirs
20-11-08, 23:46
:wave::wave::wave:μου ζητησε λοιπον να τις φτιαξω οτι μπορω για να διακοσμησουν τα τραπεζια,τους τοιχους για να ειναι στο πνευμα των γιορτων. :kiss::kiss:
Με μεγαλες κανελες ή με κλαρακια απο κληματαρια και ποινσετιες ή κουκουναρες και λιγες χαντρουλες γινοντε ωραια διακοσμητικα και για το τραπεζι και για τον τοιχο

ΝΑΤΑΣΣΑ Ρ
21-11-08, 13:09
Με μεγαλες κανελες ή με κλαρακια απο κληματαρια και ποινσετιες ή κουκουναρες και λιγες χαντρουλες γινοντε ωραια διακοσμητικα και για το τραπεζι και για τον τοιχο

καταρχην κοριτσια να σας ευχαριστησω και τις δυο για τις ωραιες ιδεες που μου προτεινετε:kiss::kiss:
Ελενη μου τα στεφανακια σου ειναι τελειαααααααα.Ειναι δυσκολο να τα κανεις?σαν βαση τι εχουν?μακαρι να μπορουσα να τα φταξω και να μπορουσαν να πουληθουν κιολας για το σκοπο αυτο θα ημουν πολυ ευτυχισμενη.Συγνωμη αν σας ζαλησα με ολα αυτα :wave::wave:

princess
21-11-08, 20:54
πέρσι που είχα αναλάβει τον στολισμό του σχολείου με έναν φίλο μου, στο τράπεζι που ήταν ο μπουφές βάλαμε μικρά κλαδιά βαμμένα χρυσά και ασημι ενώ είχαμε σπορπίσει πάνω στο άσπρο τραπεζομάντηλο για να κάνει αντίθεση αποξηραμένα πορτοκάλια κουκουνάρια μικρά και μεγάλα,ενώ ανάμεσα είχαμε βάλει κεράκια αναμμένα και χρυσόσκο:wave::wave:νη , ελπίζω να σου αρέσει σαν ιδέα

ΝΑΤΑΣΣΑ Ρ
22-11-08, 06:45
πέρσι που είχα αναλάβει τον στολισμό του σχολείου με έναν φίλο μου, στο τράπεζι που ήταν ο μπουφές βάλαμε μικρά κλαδιά βαμμένα χρυσά και ασημι ενώ είχαμε σπορπίσει πάνω στο άσπρο τραπεζομάντηλο για να κάνει αντίθεση αποξηραμένα πορτοκάλια κουκουνάρια μικρά και μεγάλα,ενώ ανάμεσα είχαμε βάλει κεράκια αναμμένα και χρυσόσκο:wave::wave:νη , ελπίζω να σου αρέσει σαν ιδέα
νομιζω οτι εναι πολυ καλη ιδεα για το τραπεζι που θα εχουν τα γλυκα σε ευχαριστωωωωωωωωωω:wave::wave:

princess
22-11-08, 23:08
νομιζω οτι εναι πολυ καλη ιδεα για το τραπεζι που θα εχουν τα γλυκα σε ευχαριστωωωωωωωωωω:wave::wave:
τιποτα,ελπίζω να σου πετύχει και να μην με:diablo::diablo::diablo::diablo: κυνηγας

ΙΩΑΝΝΑ
23-11-08, 07:26
δεν εχω φωτο να σας βαλω τα ειχα κανει παλιοτερα ...αλλα ειναι ωραια ιδεα να μαζεψεις κουκουναρια και βελανιδια και να βαψεις με χρυσοσκονη μονο το πανω μερος εκει που ειναι το κοτσανι....το εχω δει και όλο βαμενο με χρυσο σπρει αλλα μου φαινεται πολυ κοινο...ενω αυτο που σου λεω ειναι εντυπωσιακο .....ή περνα με το γκλιτερ μονο τις ακριες του κουκουναριου....αν καταφερω να κανω κατι θα σου το δειξω αλλα θα αργησω λιγο ..δεν ξεκινω κατασκευες αν δεν μπει ο Δεκεμβρης...

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
23-11-08, 11:48
καταρχην κοριτσια να σας ευχαριστησω και τις δυο για τις ωραιες ιδεες που μου προτεινετε:kiss::kiss:
Ελενη μου τα στεφανακια σου ειναι τελειαααααααα.Ειναι δυσκολο να τα κανεις?σαν βαση τι εχουν?μακαρι να μπορουσα να τα φταξω και να μπορουσαν να πουληθουν κιολας για το σκοπο αυτο θα ημουν πολυ ευτυχισμενη.Συγνωμη αν σας ζαλησα με ολα αυτα :wave::wave:
ΝΑΤΑΣΟΥΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠ`ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΑ(ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ) ΚΛΑΔΑΚΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΑΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΡΜΑΤΙΝΗ ΒΑΣΗ. :kissed:

princess
23-11-08, 14:54
να ρωτήσω κάτι για τα χριστουγεννιατικα στέφανια τι κλαδια χρησιμοποιήται γατι μου αρσουν πολυ :dash::dash:

ΝΑΤΑΣΣΑ Ρ
26-11-08, 17:33
ΝΑΤΑΣΟΥΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠ`ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΑ(ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ) ΚΛΑΔΑΚΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΑΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΡΜΑΤΙΝΗ ΒΑΣΗ. :kissed:
Ελενη μου ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωω:kissed::kissed::kissed::k issed:

athanasia
26-11-08, 20:52
δεν εχω φωτο να σας βαλω τα ειχα κανει παλιοτερα ...αλλα ειναι ωραια ιδεα να μαζεψεις κουκουναρια και βελανιδια και να βαψεις με χρυσοσκονη μονο το πανω μερος εκει που ειναι το κοτσανι....το εχω δει και όλο βαμενο με χρυσο σπρει αλλα μου φαινεται πολυ κοινο...ενω αυτο που σου λεω ειναι εντυπωσιακο .....ή περνα με το γκλιτερ μονο τις ακριες του κουκουναριου....αν καταφερω να κανω κατι θα σου το δειξω αλλα θα αργησω λιγο ..δεν ξεκινω κατασκευες αν δεν μπει ο Δεκεμβρης...
βρε παιδιά, πότε είναι η εποχή τους;;;:unsure::unsure::unsure:
ψάχνω να βρω και δεν έχει πουθενάααα:sad1::sad1::sad1:

ΙΩΑΝΝΑ
26-11-08, 20:55

τωρα δεν ειναι νομιζω η εποχη τους αλλα ολο και κατι βρισκεις ...εγω τετοια εποχη μαζευω..τι να τα κανω αλλη ωρα...

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
27-11-08, 00:28
Ελενη μου ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωω:kissed::kissed::kissed::k issed:
ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ:kissed::kissed:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
27-11-08, 00:29
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ. ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ:confused1:

malele
27-11-08, 09:19
εγω τα μαζευω ανοιξη-καλοκαιρι. πριν βρεξει και μουσκεψουν γιατι αλλαζει το χρωμα και γινονται σκουρο καφε

athanasia
27-11-08, 10:08
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ. ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ:confused1:
βελανίδια δεν έχει-έβαλα τους γονείς μου να ψάξουν όλα τον Πλαταμώνα:grin::embarassed:

athanasia
27-11-08, 10:10
εγω τα μαζευω ανοιξη-καλοκαιρι. πριν βρεξει και μουσκεψουν γιατι αλλαζει το χρωμα και γινονται σκουρο καφε
:afro::afro::afro: ακριβώς! Βρήκα μόνο κάτι μουσκεμένα κουκουνάρια..:shit: :grin::grin::grin:
το θέμα είναι να προνοούμε από το καλοκαίρι να μαζεύουμε, αλλά κάθε φορά το θυμάμαι μόνο όταν τα χρειάζομαι, το χειμώνα..:dash:

fofi
27-11-08, 22:20
Στην αυλή του σπιτιού που νοικιάζουμε στην Σαλαμίνα υπάρχει δένδρο που έχει επάνω ότι κουκουνάρι επιθυμείς. Από μίνι κλειστό, μίνι ανοιχτό (αυτά είναι τα ομορφότερα), μεγάλα.... Ότι θέλω κάθε φορά τσιμπολογάω :wink:

ΙΩΑΝΝΑ
27-11-08, 22:52
αν τα βαλετε κοντα σε σομπα ή καλοριφερ δεν στεγνωνουν;....τι πειραζει αν ειναι πιο σκουρα....μια χαρα γεμισαν περισυ την πιατελα στο σαλονι μου....μαζι με κατι ασημι ρεβυθια,φασολια γιγαντες και βιδες μακαρονια...

φλωρα
27-11-08, 23:24
:wave::wave::wave:ως συνηθως θελω την βοηθεια σας.Τωρα για τα χριστουγεννα η αδερφουλα μου μαζι με μια ομαδα γυναικων θα ετοιμασουν στην μητροπολη μας για φιλανθρωπικο σκοπο μια εκθεση,μου ζητησε λοιπον να τις φτιαξω οτι μπορω για να διακοσμησουν τα τραπεζια,τους τοιχους για να ειναι στο πνευμα των γιορτων.Για αυτο κοριτσια S O S ,περιμενω ιδεες σας .Ευχαριστωωωωωωωωω:kiss::kiss:μια ακομα ιδεα ειναι να παρεις φενιζολ η αυτο το πρασινο σφουγγαρι που εχουν τα ανθοπολια μακροστενα κοματια να μπιξεις πευκοβελονες να σκεπαστει το σφουγγαρι κερια κοκκινα στο κεντρο και πανω στα κλαρια να βαλεις διαφορα πραγματακια κοκκινες μικρες μπαλιτσες πορτοκαλια αποξιραμενα κανελες και με σπρειτ χιονακι να ψεκασεις εδω και εκει να ξεκινισεις να βαζεις τα κλαρακια απο γυρο γυρο και στο τελος θαπας στο κεντρο ααακαι πρωτα απολα θα μπιξεις εκει πουθες τα κερια:kiss::kiss::kiss::kiss:

χαρά
28-11-08, 07:23
μαζι με κατι ασημι ρεβυθια,φασολια γιγαντες και βιδες μακαρονια...

:confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2::confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2:

ασημί???????????????????????:thinking: :thinking: :thinking: :thinking:

chrysalis
28-11-08, 07:56
:afro::afro::afro: ακριβώς! Βρήκα μόνο κάτι μουσκεμένα κουκουνάρια..:shit: :grin::grin::grin:
το θέμα είναι να προνοούμε από το καλοκαίρι να μαζεύουμε, αλλά κάθε φορά το θυμάμαι μόνο όταν τα χρειάζομαι, το χειμώνα..:dash:

έχω την εντύπωση οτι αν κόψεις κλειστά κουκουνάρια απο δέντρο (ξέρεις να μην είναι ήδη ξερά) και τα βάλεις δίπλα στο καλοριφές ανοίγουν ! ξαναλέω, έχω την εντύπωση, μη :whip: αν δεν "πιάσει" ...

athanasia
28-11-08, 10:14
Στην αυλή του σπιτιού που νοικιάζουμε στην Σαλαμίνα υπάρχει δένδρο που έχει επάνω ότι κουκουνάρι επιθυμείς. Από μίνι κλειστό, μίνι ανοιχτό (αυτά είναι τα ομορφότερα), μεγάλα.... Ότι θέλω κάθε φορά τσιμπολογάω :wink:
που είπαμε ακριβώς ότι μένεις στη Σαλαμίνα;;; :evil::evil::evil:

athanasia
28-11-08, 10:15
μια ακομα ιδεα ειναι να παρεις φενιζολ η αυτο το πρασινο σφουγγαρι που εχουν τα ανθοπολια μακροστενα κοματια να μπιξεις πευκοβελονες να σκεπαστει το σφουγγαρι κερια κοκκινα στο κεντρο και πανω στα κλαρια να βαλεις διαφορα πραγματακια κοκκινες μικρες μπαλιτσες πορτοκαλια αποξιραμενα κανελες και με σπρειτ χιονακι να ψεκασεις εδω και εκει να ξεκινισεις να βαζεις τα κλαρακια απο γυρο γυρο και στο τελος θαπας στο κεντρο ααακαι πρωτα απολα θα μπιξεις εκει πουθες τα κερια:kiss::kiss::kiss::kiss:
πολύ καλό! :clap::clap::clap:

eirs
06-12-08, 00:03
έχω την εντύπωση οτι αν κόψεις κλειστά κουκουνάρια απο δέντρο (ξέρεις να μην είναι ήδη ξερά) και τα βάλεις δίπλα στο καλοριφές ανοίγουν ! ξαναλέω, έχω την εντύπωση, μη :whip: αν δεν "πιάσει" ...
Δικιο εχεις

vmant
09-12-08, 22:10
επειδή ακόμη δεν έκανα τίποτα, σας βάζω μερικά από αυτά που έκανα πέρισυ για να πάρετε ιδέες για στολισμό (το στεφάνι στολίστηκε εξ ολοκλήρου)

fofi
09-12-08, 22:13
επειδή ακόμη δεν έκανα τίποτα, σας βάζω μερικά από αυτά που έκανα πέρισυ για να πάρετε ιδέες για στολισμό (το στεφάνι στολίστηκε εξ ολοκλήρου)

Πολύ όμορφα τα περισυνά αλλά περιμένουμε και φετινά, άντε ανασκουμπώσου.

ΕΛΕΝΗ 56
09-12-08, 22:15
ΜΠΡΑΒΟ ΒΙΚΥ ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ:clap::clap::clap::clap:

vmant
09-12-08, 22:18
και στολισμός του τραπεζιού των Χριστουγέννων. Για πείτε καμμιά ιδέα για φέτος... Βασικά επειδή στρώνω άσπρο τραπεζομάντηλο θέλω κάτι που να του δίνει χρώμα...

eirs
09-12-08, 22:19
Βικυ πολυ ωραια ολα :clap::clap::clap::clap::clap:

vmant
09-12-08, 22:20
ευχαριστώ κορίτσια:kiss::kiss::kiss::kiss: Φώφη, το Σαββατοκύριαακο θα αρχίσω το στόλισμα. Εγώ αρχίζω το στόλισμα και μετά αποφασίζω τι θέλω να αλλάξω και το φτιάχνω.

stavroula1
09-12-08, 22:25
και στολισμός του τραπεζιού των Χριστουγέννων. Για πείτε καμμιά ιδέα για φέτος... Βασικά επειδή στρώνω άσπρο τραπεζομάντηλο θέλω κάτι που να του δίνει χρώμα...
Τι όμορφος στολισμός Βίκυ!!!!!!!!!! Αυτό θα πει γούστο. :afro::afro::afro::afro::afro::afro:
Γιαααα..... να δούμε τα φετεινά...... :wave:

vmant
09-12-08, 22:37
Τι όμορφος στολισμός Βίκυ!!!!!!!!!! Αυτό θα πει γούστο. :afro::afro::afro::afro::afro::afro:
Γιαααα..... να δούμε τα φετεινά...... :wave:
σ' ευχαριστώ γλυκιά μου:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

χαρά
10-12-08, 07:21

άπαιχτα!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

chrysalis
10-12-08, 08:45

ΜΠΡΑΒΟ ΒΙΚΥ :hooray:
τέλεια συνδυασμένα ... :hooray:
αντε να δουμε και τα φετινά :banana:

Roula14
10-12-08, 08:56
a...σουπερ βικακι ο στολισμος! Και του σπιτιου και του τραπεζιου! Μπραβο!! :hooray:

jojo
10-12-08, 09:02
Κορίτσια καλημέρα! :hello:
Τι ωραία πράγματα είναι αυτά που βλέπω:shocked:...Να είστε καλά και να μας δίνετε πάντα ωραίες ιδέες!!!!:afro:
Να σας δείξω και εγώ ένα μίνι δεντράκι που στολίζω (εκτός του κανονικού), από μία ελίτσα που δυστυχώς δεν ευδοκίμησε στη γλάστρα της... αλά παρόλα αυτά βρήκε μία θεσούλα για τα Χριστούγεννα:wink:....

Υ.Γ.Είναι η πρώτη φορά που "ανεβάζω" photo, οπότε αν κάτι πάει στραβά να με συμπαθάτε:console:.....

chrysalis
10-12-08, 09:09
Τι ωραία πράγματα είναι αυτά που βλέπω:shocked:...Να είστε καλά και να μας δίνετε πάντα ωραίες ιδέες!!!!:afro:
Να σας δείξω και εγώ ένα μίνι δεντράκι που στολίζω (εκτός του κανονικού), από μία ελίτσα που δυστυχώς δεν ευδοκίμησε στη γλάστρα της... αλά παρόλα αυτά βρήκε μία θεσούλα για τα Χριστούγεννα:wink:....

Υ.Γ.Είναι η πρώτη φορά που "ανεβάζω" photo, οπότε αν κάτι πάει στραβά να με συμπαθάτε:console:.....

ΩΡΑΙΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ :afro: ΜΠΡΑΒΟ :afro:

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ :welcome:

Roula14
10-12-08, 09:19
Α....πολύ ωραιος ο στολισμός σου jojo! Πολύ μ'αρεσει!

athanasia
10-12-08, 12:43

κ μένα μ'αρέσει πολύ:clap::clap::clap::welcome:

το τραπέζι σου φανταστικό Βίκυ! Πολύ λαμπερό κ ας είναι άσπρο το τραπεζομάντιλο:afro::afro::afro: Επίσης πολύ ωραίο και το τζάκι!:clap::clap::clap:

jojo
10-12-08, 14:08
Σας ευχαριστώ πολύ καλές μου Chrysalis, Roula14 και Athanasia!!!! :kissed::kissed::kissed:

ΕΛΕΝΗ 56
10-12-08, 14:44

:afro::afro::afro::clap::clap::clap::clap:

ΝΤΕΜΙ
10-12-08, 14:51

:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowd own::hooray:

ΝΤΕΜΙ
10-12-08, 14:54

:hooray:super:hooray::bowdown::bowdown::bowdown:
:confused1:κατι εχω για στολισμο γιορτινου τραπεζιου θα ψαξω ....

vmant
10-12-08, 15:18
:hooray:super:hooray::bowdown::bowdown::bowdown:
:confused1:κατι εχω για στολισμο γιορτινου τραπεζιου θα ψαξω ....

αχ ευχαριστώ για βάλε τίποτα να πάρω καμμιά ιδέα

vmant
10-12-08, 15:19
jojo η ελίτσα μπορεί να μην κατάφερε αλλά έγινε ένα πανέμορφο στολίδι:clap::clap::clap::clap:

jojo
11-12-08, 08:51
Ευχαριστώ πολύ ΕΛΕΝΗ56 και vmant για τα καλά σας λόγια !!:kissed::kissed:

bebebo
11-12-08, 09:04
βικυ πολυ ομορφα.
:clap::clap::clap::clap:
ljojo Πολυ ομορφο το δεντρακι σου

vickyp
11-12-08, 11:11
Βίκυ υπέροχος ο στολισμός! Τζάκι τραπέζι στεφάνι συνθέσεις όλα τέλεια! Άντε να δούμε τι θα κάνεις φέτος!!!!
Jojo το δεντράκι πάρα πολύ όμορφο!

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
11-12-08, 16:00
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΥΝΑ. ΦΕΤΙΝΑ?

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
11-12-08, 16:01

ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ?:clap::clap:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
11-12-08, 16:05
ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΗ ΦΑΤΝΗ ΜΕ ΛΙΝΑΤΣΑ ΚΑΙ ΓΥΨΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΧΥΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΑΧΥΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΚΕΤΗ ΛΙΝΑΤΣΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΩΜΑ

athanasia
11-12-08, 16:07
ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΗ ΦΑΤΝΗ ΜΕ ΛΙΝΑΤΣΑ ΚΑΙ ΓΥΨΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΧΥΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΑΧΥΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΚΕΤΗ ΛΙΝΑΤΣΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΩΜΑ
:clap::clap::clap: πολύ καλή βγήκε!
τι ακριβώς θα βάψεις; :unsure:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
11-12-08, 16:10
:clap::clap::clap: πολύ καλή βγήκε!
τι ακριβώς θα βάψεις; :unsure:
ΤΗ ΦΑΤΝΗ. ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΥΡΗΝΩ ΛΙΓΟ

athanasia
11-12-08, 16:12
δεν ήξερα ότι βάφεται η λινάτσα...:afro:

athanasia
11-12-08, 16:12
μάλλον πιο καλά θα είναι σκούρη...να φαίνεται σαν ξύλο:afro:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
11-12-08, 16:16
δεν ήξερα ότι βάφεται η λινάτσα...:afro:
ΞΕΡΕΙΣ Η ΤΕΛΙΚΗ ΥΦΗ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΨΙΝΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΣΠΡΕΥ

μάλλον πιο καλά θα είναι σκούρη...να φαίνεται σαν ξύλο:afro:
ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΨΩ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ ΜΙΑ ΣΚΟΥΡΙΛΑ. ΤΙ ΛΕΣ?

athanasia
11-12-08, 16:20
ΞΕΡΕΙΣ Η ΤΕΛΙΚΗ ΥΦΗ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΨΙΝΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΣΠΡΕΥ

ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΨΩ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ ΜΙΑ ΣΚΟΥΡΙΛΑ. ΤΙ ΛΕΣ?
ξεκίνα να βάφεις και θα δεις στην πορεία...αν δεν σου αρέσει βάψε την όλη:afro:
φαντάζομαι σκούρο καφέ;

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
11-12-08, 16:21
ξεκίνα να βάφεις και θα δεις στην πορεία...αν δεν σου αρέσει βάψε την όλη:afro:
φαντάζομαι σκούρο καφέ;
ΝΑΙ, ΝΑΙ:kissed:

athanasia
11-12-08, 16:21
γιατί όμως έγινε γύψινη;;;:unsure:
δεν φαίνεται η λινάτσα;

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
11-12-08, 16:22
γιατί όμως έγινε γύψινη;;;:unsure:
δεν φαίνεται η λινάτσα;
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΚΚΑΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΨΟ. ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ.

ΝΤΕΜΙ
11-12-08, 16:24

:welcome::welcome:super το δεντρακι μπραβο!!!!:hooray::hooray:

ΝΤΕΜΙ
11-12-08, 16:25

Ελένη πολύ καλη κατασκευη της φάτνης μαρεσει με την λινατσα:bowdown::bowdown::hooray::hooray::hooray:

athanasia
11-12-08, 16:26
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΚΚΑΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΨΟ. ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ.
ναι το θυμάμαι...πάντως μια χαρά σου βγήκε!:afro::afro::afro:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
11-12-08, 16:39
Ελένη πολύ καλη κατασκευη της φάτνης μαρεσει με την λινατσα:bowdown::bowdown::hooray::hooray::hooray:
Σ`ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ:kissed:

ναι το θυμάμαι...πάντως μια χαρά σου βγήκε!:afro::afro::afro:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΘΑΝΑΣΙΑ:kissed:

kyknos
11-12-08, 17:08
μπραβο μπραβο σε όλλες κοριτσια έχετε κανει υπεροχα πραγματα ειναι όλα καταπληκτικα και η φατνη και το δεντρακι όλαααααααααα:clap::clap::clap::clap::clap::clap:συ γνωμη που έχω χαθει αλλα μου ανανέωσαν την συμβαση στο παιδικο σταθμό:banana::banana::banana: και τώρα τρεχω και δεν φτανω πρεπει να στολισω την ταξη μου με χριστουγεννιάτικα μολις τα τελειώσω θα σας ανεβασω φωτογραφιες :kissed::kissed::kissed::kissed:

ΕΛΕΝΗ 56
11-12-08, 18:29
:confused2::confused2:ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!!!!!!!:clap ::clap::clap::clap:

naya
11-12-08, 22:21
ελένη η φάτνη :afro:

stavroula1
11-12-08, 22:24
Μπράβο Ελένη!!!!!!!!!!:afro::afro::afro::afro::afro::afro : Και του χρόνου.

vmant
11-12-08, 22:54
Ελένη η φάτνη είναι σούπερ.:clap::clap::clap::clap: Που βρήκες φιγούρες; Εγώ έψαξα και δε βρήκα

fofi
12-12-08, 00:33

Πολύ όμορφη :afro:

Μπορείς να την βάψεις στο χρώμα της άμμου με ανταύγειες για να μην γίνει σκούρα.
Άσε που το εξωτερικό θα μπορούσες και να το ντύσεις με άμμο. Εκεί που είσαι στην Σαλαμίνα δεν θα δυσκολευτείς να βρεις :whistle:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
12-12-08, 05:04
Ελένη η φάτνη είναι σούπερ.:clap::clap::clap::clap: Που βρήκες φιγούρες; Εγώ έψαξα και δε βρήκα
ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ ΜΕ 11 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΜΕ 7 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ.

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
12-12-08, 05:05

Μπορείς να την βάψεις στο χρώμα της άμμου με ανταύγειες για να μην γίνει σκούρα.
Άσε που το εξωτερικό θα μπορούσες και να το ντύσεις με άμμο. Εκεί που είσαι στην Σαλαμίνα δεν θα δυσκολευτείς να βρεις :whistle:
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΜΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΩ ΠΟΛΥ.

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
12-12-08, 05:07
μπραβο μπραβο σε όλλες κοριτσια έχετε κανει υπεροχα πραγματα ειναι όλα καταπληκτικα και η φατνη και το δεντρακι όλαααααααααα:clap::clap::clap::clap::clap::clap:συ γνωμη που έχω χαθει αλλα μου ανανέωσαν την συμβαση στο παιδικο σταθμό:banana::banana::banana: και τώρα τρεχω και δεν φτανω πρεπει να στολισω την ταξη μου με χριστουγεννιάτικα μολις τα τελειώσω θα σας ανεβασω φωτογραφιες :kissed::kissed::kissed::kissed:

:confused2::confused2:ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!!!!!!!:clap ::clap::clap::clap:

ελένη η φάτνη :afro:

Μπράβο Ελένη!!!!!!!!!!:afro::afro::afro::afro::afro::afro : Και του χρόνου.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ:kissed::kissed::kissed::kissed:

jojo
12-12-08, 08:14
Κορίτσια ευχαριστώ όλες σας για τα σχόλια σας, για το ταπεινό μου δεντράκι:kissed:.
Από βδομάδα, σκοπεύω να πειραματιστώ με το Μπισκοτόσπιτο :D:evil::evil:. Θα σας κρατάω ενήμερες για τις εξελίξεις!!!!
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ, πολύ όμορφη η φάτνη σου :afro::afro:

chrysalis
12-12-08, 09:09
ελένη πολύ ωραία η φάτνη :afro:
πάντως ένα βαψιματάκι μάλλον το χρειάζεται ...
αλλά όχι ολόκληρη , μην την σκουρίνεις πολύ ..:kissed:

ANGBO
12-12-08, 09:18
ΒΙΚΥ ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ!!!!!!:afro::clap::clap::clap:

ANGBO
12-12-08, 09:19
ΕΛΕΝΗ Η ΦΑΤΝΗ ΤΕΛΕΙΑ !!!! ΕΠΙΣΗΣ Κ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ JOJO!!!!:afro::clap::clap::clap::clap:

ΙΩΑΝΝΑ
12-12-08, 09:31
ειστε απαραδεκτες:diablo::diablo::diablo:...κανετε τοσες κατασκευες και εχω λυσσαξει απο την ζηλια μου..λεω θα κανω αυτό, θα κανω και το αλλο και τελικα χρονος μηδεν και δεν κανω τιποτα ...βλεπω μονο τα δικα σας ομορφα πραγματα και σκαω...:diablo::diablo:...βαζετε τις ιδεες και μετα δεν βαζετε και ενα χερακι να βοηθησετε και μας που δεν εχουμε το χρονο να κανουμε τις ομορφιες που κανετε εσεις...ασ το καλό σας ....θα σκασω στο τελος ...ενα μπουκαλι εχω βαλει μπροστα αν καταφερω να το τελιωσω θα σας το ανεβασω να το δειτε...αν το τελιωσω εννοειτε τα φετινα χριστουγεννα..:sad1::sad1::sad1::sad1::sad1::sad1: :sad1::sad1::sad1::sad1::sad1::sad1::sad1::sad1::s ad1::hair::hair::hair::hair::hair::hair::hair::hai r:

fofi
12-12-08, 13:29
Παιδιά ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ (σούπερ μάρκετ Αθήνας-Πειραιά) έχει φέρει απίθανα χαρ/λα με αγγελάκια κλπ που λόγω μεγέθους είναι κατάλληλα και για τις καμπανούλες που μας έδειξε η denia, σπεύσατε λοιπόν, υπάρχει ακόμη χρόνος.

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
12-12-08, 15:41
Κορίτσια ευχαριστώ όλες σας για τα σχόλια σας, για το ταπεινό μου δεντράκι:kissed:.
Από βδομάδα, σκοπεύω να πειραματιστώ με το Μπισκοτόσπιτο :D:evil::evil:. Θα σας κρατάω ενήμερες για τις εξελίξεις!!!!
ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ, πολύ όμορφη η φάτνη σου :afro::afro:
Σ`ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ:kissed:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
12-12-08, 15:42
ελένη πολύ ωραία η φάτνη :afro:
πάντως ένα βαψιματάκι μάλλον το χρειάζεται ...
αλλά όχι ολόκληρη , μην την σκουρίνεις πολύ ..:kissed:
ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΤΗ ΣΚΟΥΡΙΝΩ:grin::kissed:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
12-12-08, 15:52
ΕΛΕΝΗ Η ΦΑΤΝΗ ΤΕΛΕΙΑ !!!! ΕΠΙΣΗΣ Κ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ JOJO!!!!:afro::clap::clap::clap::clap:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑ:kissed:

ειστε απαραδεκτες:diablo::diablo::diablo:...κανετε τοσες κατασκευες και εχω λυσσαξει απο την ζηλια μου..λεω θα κανω αυτό, θα κανω και το αλλο και τελικα χρονος μηδεν και δεν κανω τιποτα ...βλεπω μονο τα δικα σας ομορφα πραγματα και σκαω...:diablo::diablo:...βαζετε τις ιδεες και μετα δεν βαζετε και ενα χερακι να βοηθησετε και μας που δεν εχουμε το χρονο να κανουμε τις ομορφιες που κανετε εσεις...ασ το καλό σας ....θα σκασω στο τελος ...ενα μπουκαλι εχω βαλει μπροστα αν καταφερω να το τελιωσω θα σας το ανεβασω να το δειτε...αν το τελιωσω εννοειτε τα φετινα χριστουγεννα..:sad1::sad1::sad1::sad1::sad1::sad1: :sad1::sad1::sad1::sad1::sad1::sad1::sad1::sad1::s ad1::hair::hair::hair::hair::hair::hair::hair::hai r:
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΣΥ? ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ:hooray:

φλωρα
12-12-08, 22:37
πεστα γμτ πεσταααααααααααααααα
:hysteria::hysteria::hysteria::hysteria::hysteria: :hysteria::hysteria:

τελεια ολα
βικυ:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:
γιογιο:welcome::welcome::welcome::welcome: και :bowdown::bowdown::bowdown: για το δεντρακι σου

ελενη εγραψεςςςςςςςςς:bowdown::bowdown::bowdown:συμφωνω δεν εχω τιποτε αλλο να πω :clap::clap::clap::clap::clap::clap:

Νατάσα Χανιά
13-12-08, 15:29
Τέλεια είναι μπράβο.... και εγω 12 Χρόνια παντρεμένη και μια φάτνη κάτω απο το δέντρο μου δεν έχω αξιωθεί να βάλω..... τέλεια και πάλι τέλεια...:bowdown::bowdown::bowdown:

vmant
13-12-08, 16:30
Ευχαριστώπ πολύ Δέσποινα:kiss::kiss::kiss:΄Οσο για την πρίζα πήρα φωτάκια με μπαταρία:banana::banana::banana:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
13-12-08, 16:53
Τέλεια είναι μπράβο.... και εγω 12 Χρόνια παντρεμένη και μια φάτνη κάτω απο το δέντρο μου δεν έχω αξιωθεί να βάλω..... τέλεια και πάλι τέλεια...:bowdown::bowdown::bowdown:
ΓΙΑΤΙ?

pisti
13-12-08, 18:13
Κορίτσια όλα ήταν υπέροχα. :clap::clap::clap::clap:
Τα είδα όλα μαζεμένα και δεν ξέρω ποιο να πρωτοσχολιάσω

ΕΛΕΝΗ 56
15-12-08, 09:05
ΦΩΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΥΓΚΑΚΙΑ :evil:

Astropeleki
15-12-08, 09:25

Χα! Πολύ όμορφο! Όλοι μας έχουμε τέτοια πουγκάκια από γάμους κλπ
Μπράβο, πανεύξυπνο :afro:

χαρά
15-12-08, 09:25

άψογο.....:slider:

τι πουγκάκια άπαιχτα είναι αυτά?:banana:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

marygian
15-12-08, 10:10

παρα πολυ ωραια!!!εγω ειχα βαλει τις οδηγιες,κ αν μου επιτρεπεις,σου προτεινω να τη βαψεις με σπρευ,μεσα κ εξω να μοιαζει με σπηλια.εμενα μουχε χαλασει το αχυρο κ πηρα ενα ξερο χορτο κιπερι λεγεται(σε ενα μπακαλικο παλιο).αλλιως εχεις σκεφτει να βαλεις την αμμο για δαπεδο?

chrysalis
15-12-08, 10:10

ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΕΛΕΝΗ :afro: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ :bowdown:

Astropeleki
15-12-08, 10:48

Υπάρχει άχυρο σε διάφορα χρώματα. Αν έχεις δει τα καλάθια πολλες φορές που ειναι γεμισμένα με ένα τύπου άχυρο. Άλλο είναι πλαστικοποιημένο και άλλο είναι χάρτινο (πιο ρεαλιστικό). Το πουλανε στο κέντρο της Αθήνας (αν είσαι Αθήνα) και το παίρνεις με το κιλό. Διαφορετικά, πλαστικοποιημένο θα βρεις ακόμη και στο σούπερ μάρκετ σε μικρά πακετάκια.

ANGBO
15-12-08, 10:54
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!:afro::clap::clap::clap:

helen..A
15-12-08, 11:21
:clap::clap::clap:πολυ ωραια τα φωτακια:clap::clap::clap:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
15-12-08, 12:26
ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ:clap::clap:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
15-12-08, 12:27

παρα πολυ ωραια!!!εγω ειχα βαλει τις οδηγιες,κ αν μου επιτρεπεις,σου προτεινω να τη βαψεις με σπρευ,μεσα κ εξω να μοιαζει με σπηλια.εμενα μουχε χαλασει το αχυρο κ πηρα ενα ξερο χορτο κιπερι λεγεται(σε ενα μπακαλικο παλιο).αλλιως εχεις σκεφτει να βαλεις την αμμο για δαπεδο?
:bowdown::bowdown::bowdown: ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ Ε?:kissed::kissed:

ΕΛΕΝΗ 56
15-12-08, 12:32
Χα! Πολύ όμορφο! Όλοι μας έχουμε τέτοια πουγκάκια από γάμους κλπ
Μπράβο, πανεύξυπνο :afro:

άψογο.....:slider:

τι πουγκάκια άπαιχτα είναι αυτά?:banana:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΕΛΕΝΗ :afro: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ :bowdown:

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!:afro::clap::clap::clap:

:clap::clap::clap:πολυ ωραια τα φωτακια:clap::clap::clap:

ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ:clap::clap:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ....ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΜΠΑΛΑΖ:hello:

athanasia
15-12-08, 12:36
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ....ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΜΠΑΛΑΖ:hello:
:clap::clap::clap:

ΝΑΤΑΣΣΑ Ρ
15-12-08, 13:36
Λενακι μπραβο ειναι φανταστικα:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bow down::bowdown::bowdown:

vmant
15-12-08, 16:04
πανέμορφα τα φωτάκια Ελένη:clap::clap::clap::clap:

bebebo
15-12-08, 19:16
πολυ καλη ελενη

bebebo
15-12-08, 19:17
πολυ καλα ελενη:clap::clap::clap::clap::clap:

Νατάσα Χανιά
15-12-08, 20:57
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

fofi
15-12-08, 20:59

Ωραία ιδέα :afro:

ΕΛΕΝΗ 56
15-12-08, 21:04
Λενακι μπραβο ειναι φανταστικα:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bow down::bowdown::bowdown:

πανέμορφα τα φωτάκια Ελένη:clap::clap::clap::clap:

τελεια ιδεα τα φωτακια:clap::clap::clap::clap::clap::clap:

πολυ καλη ελενη

:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

Ωραία ιδέα :afro:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :kissed:ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ:evil:

kyknos
15-12-08, 22:25
γεια σας παιδια σήμερα στολισα την πορτα τις τάξης μου πως σας φαινεται;24778

ΣΙΣΣΥ
15-12-08, 22:29
Ααααα Ελένη μας, όλο εκπλήξεις είσαι. Τ Ε Λ Ε Ι Α Ι Δ Ε Α!!! :clap::clap::clap::afro::afro::afro:
Και τα παίρνω για την συσκευασία κοσμημάτων που φτιάχνω.

ΕΛΕΝΗ 56
15-12-08, 22:32
Ααααα Ελένη μας, όλο εκπλήξεις είσαι. Τ Ε Λ Ε Ι Α Ι Δ Ε Α!!! :clap::clap::clap::afro::afro::afro:
Και τα παίρνω για την συσκευασία κοσμημάτων που φτιάχνω.
:grin::grin::grin::grin::grin::wink::wink:

kyknos
15-12-08, 22:38
ωραια ειναι:clap::clap::clap:
αλλα λιγη χρυσοσκονη στο στεφανι θα του πηγαινε νομιζω
λες ε;;;;;;;; θα το δοκιμασω:afro::bowdown:

ΣΙΣΣΥ
15-12-08, 22:46
Ρένα τί χαρτί χρησιμοποίησες; Το πράσινο είναι σίγουρα κανσόν. Το κόκκινο;:confused1:

kyknos
15-12-08, 22:57
Ρένα τί χαρτί χρησιμοποίησες; Το πράσινο είναι σίγουρα κανσόν. Το κόκκινο;:confused1:
λοιπον εχω τρια είδη κοκκινου τα λουλουδακια ειναι κανσον η κορδελα (αυτο που έχω βαλει για κορδελα)ειναι ενα ειδος τσοχας πιο σκληρο απο το κανονικο και η δαντελα γυρω απο το welcome ειναι γκοφρε.

ΣΙΣΣΥ
15-12-08, 23:08
λοιπον εχω τρια είδη κοκκινου τα λουλουδακια ειναι κανσον η κορδελα (αυτο που έχω βαλει για κορδελα)ειναι ενα ειδος τσοχας πιο σκληρο απο το κανονικο και η δαντελα γυρω απο το welcome ειναι γκοφρε.
Ευχαριστώ. Να σου πω; Εμαθες πως λέγεται το χαρτί της πρόσκλησης; Μου άρεσε πάρα πολύ, ο ιριδισμός που κάνει

kyknos
15-12-08, 23:14
Ευχαριστώ. Να σου πω; Εμαθες πως λέγεται το χαρτί της πρόσκλησης; Μου άρεσε πάρα πολύ, ο ιριδισμός που κάνει
ναι βέβαια σου βάζω φωτογραφια του έτσι θα το ζητησεις24782

ΣΙΣΣΥ
15-12-08, 23:17
ναι βέβαια σου βάζω φωτογραφια του έτσι θα το ζητησεις24782
Αχ ευχαριστώ. Να σου πω... Που το βρίσκω;

kyknos
15-12-08, 23:28
Αχ ευχαριστώ. Να σου πω... Που το βρίσκω;
στα βιβλιοπωλεια αλλα δεν το έχουν όλα

pisti
16-12-08, 10:46

Ελένη πολύ όμορφη η ιδέα σου :clap::clap::clap::clap::clap::clap:

Τυχεροί οι μαθητές σου το είπα και θα το ξαναπώ :bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:

athanasia
16-12-08, 12:39
πολύ καλό! :clap:
και εγώ θα το προτιμούσα με χρυσόσκονη:afro:

kyknos
16-12-08, 14:05
Ελένη πολύ όμορφη η ιδέα σου :clap::clap::clap::clap::clap::clap:

Τυχεροί οι μαθητές σου το είπα και θα το ξαναπώ :bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:
:bowdown::bowdown::kissed::kissed::kissed:

ΝΑΤΑΣΣΑ Ρ
16-12-08, 14:15
:clap::clap::clap::clap::clap::clap:

kyknos
16-12-08, 14:22
:clap::clap::clap::clap::clap::clap:
:kissed::kissed:

ΝΤΕΜΙ
16-12-08, 15:53
βικυ δες λιγο
http://www.idanikospiti.gr/article.asp?catid=10206&subid=2&tag=7503&pubid=426675

κι εδω αλλα δεν ξερω που θα βαλεις την πριζα:blink:
http://uk.youtube.com/watch?v=hN0D8iEJkis
και
http://uk.youtube.com/watch?v=tXmX-wilSkk

http://uk.youtube.com/watch?v=kYt-rI3TNLI&feature=related
http://uk.youtube.com/watch?v=Mgrh7_V92e0&feature=related

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΡΑΒΟ! :afro::afro::afro:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!:bowdown::bowdown::bowdown::bowdow n::bowdown::bowdown:

ΝΤΕΜΙ
16-12-08, 16:07
ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ...
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ 2003-4
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΟΡΤΙΝΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ!

2479524796

2479724798

24799

athanasia
16-12-08, 16:11
ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ...
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ 2003-4
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΟΡΤΙΝΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ!

2479524796

2479724798

24799
πολύ όμορφα είναι!:clap:
πρόσεξα τα ταρανδάκια στη 2η φωτό-τι γλυκούλιαααα...

ΝΤΕΜΙ
16-12-08, 16:12
2480024801

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

2480224803

24804

athanasia
16-12-08, 16:14
2480024801

2480224803

24804
και αυτά ωραία:afro:
η τρίτη φωτό ποτήρια αναποδογυρισμένα έχει; :unsure:
περίεργο , αλλά ωραίο:afro:

princess
16-12-08, 22:54
2480024801

2480224803

24804
απλα θεικα

vmant
16-12-08, 23:43
Ντέμι σ΄ευχαριστώ για τις φωτό. Για να δώσω χρώμα σκεφτόμουν κι εγώ κάτι σαν τη δεύτερη φωτό με ύφασμα χρωματιστό και μάλιστα σήμερα το αγόρασα..... τώρα για την τελική διακόσμηση θα μελετήσω τις φωτό και θα δώ.
Ευχαριστώ και πάλι:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

IoannaD
17-12-08, 01:05
2480024801

2480224803

24804

ΦΟΒΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΤΕΜΙ
17-12-08, 21:57
να ειστε καλα κοριτσια... ευχαριστω:kissed: