Την Παρασκευή θα πάω στον Βόλο. Η φίλη μου κέντησε κάτι για την κόρη της. Αν έχει ακόμη το σχέδιο θα το φωτοτυπήσω και θα στο φέρω.
Printable View
ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ Η SNEZANA ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.
λοιπόν κορίτσια ... :wink:
το πρώτο νομίζω λέγεται λευκαδίτικο ... αλλά είναι εύκολο σαν τη σταυροβελονιά ...
το δεύτερο είναι πετσετάκι (το έχω κάνει παραλλαγή σε μακρόστενο) αλλά γίνεται και τραπεζοκαρέ αν επαναλάβεις το σχέδιο εσωτερικά ...(το έχω δει και είναι ωραίο)...
... το τρίτο έπρεπε να γεμίσει με χρυσό αλλά δεν μου άρεσε και το άφησα κενό ...:whistle::whistle::whistle:
... το τέταρτο είναι το τελευταίο που κατάφερα να τελειώσω :blink:
όπως καταλάβατε μου αρέσουν τα γεωμετρικά σχέδια ... :evil::evil::evil::evil:
λενάκι δεν ξέρω αν σου ταιριάζει κάποιο ... ευχαρίστως να σου πω λεπτομέρειες ....
έχω ακόμα 2 τραπεζοκαρέ (δεν είμαι και πολύ παραγωγική!!) αλλά δεν είναι σταυροβελονιά (είναι σε λινό ύφασμα) και το ένα είναι ατέλειωτο ακόμα .... :embarassed::embarassed::embarassed::embarassed::e mbarassed::embarassed:
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ`ΟΛΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΛΑΞ ΤΑ ΜΠΛΕ, ΚΟΚΚΙΝΑ, ΑΣΠΡΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ:confused1: ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ. Σ`ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ:kissed:
Καλημέρα σε όλους. Επειδή είμαι καινούρια δεν γνωρίζω ακόμα πως μπορώ να δω τα σχέδια. Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Ενδιαφέρομαι για τραπεζοκαρέ και σεμέν ολόγεμα σταυροβελονιά.
Ευχαριστώ πολύ!!!
δεν ξερω αν σας ενδιαφερει ή αν ηδη το εχετε δει αλλα βρηκα αυτο στο γιου τουμπ...εμενα με εντυπωσιασε....αυτοσχεδιος αργαλιος...
http://www.wonderhowto.com/how-to/vi...gazine-241440/
Καταπληκτικός ο κυριούλης......και μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια όταν πήγαινα στο χωριό της μαμάς μου και ο παππούς μου μου έφτιαχνε έναν παρόμοιο με ένα σανιδάκι και καρφάκια......και κλωστές έκλεβα από τον αργαλειό της γιαγιάς..............αχχχχ έρημά μου νιάτα και που τσαλακωθήκατε..........